Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Černák v piatok netrénovalSlovenský obranca Erik Černák, ktorý nedohral štvrtkový zápas proti Vancouveru po zásahu puku do nohy, chýbal v piatok na tréningu Tampy Bay. Viac o jeho stave by malo byť známe v sobotu, kedy Lightning odohrajú zápas proti Dallasu. Černák hral vo štvrtok len svoj šiesty zápas od návratu zo zranenia dolnej časti tela.

07. 07.

CanucksObranca Alexander Sulzer sa dohodol na jednoročnom kontrakte s Vancouvrom Canucks. 27-ročný nemecký reprezentant hral v uplynulej sezóne za Nashville a Floridu. V NHL spolu odohral 62 zápasov.
CanucksVancouvru Canucks pribudol na farmu v poradí už štvrtý gólman. Dnes totiž podpísal kanadský tím zmluvu s brankárom Mattom Climiem, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil na farme Phoenixu. V NHL dosiaľ odchytal päť zápasov.
CanadiensSkúsený útočník Brian Willsie sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Tridsaťtriročný kanadský veterán odohral v NHL desať sezón za Colorado, Los Angeles a Washington. Celkovo v kariére nastúpil v 381 dueloch, v ktorých získal 109 bodov.
SabresÚtočníci Colin Stuart a Derek Whitmore sa dohodli s Buffalom na nových ročných dvojcestných kontraktoch. Stuart odohral v minulej sezóne za farmu Sabres 72, duelov Whitmore nastúpil k 80 zápasom.
CoyotesPhoenix podpísal v stredu jednoročné dvojcestné kontrakty s útočníkom Mattom Watkinsom a obrancami Deanom Arsenom a Nathanom Oystrickom. Všetci traja pôsobili v minulej sezóne v Americkej hokejovej lige.
Maple LeafsToronto ponúklo jednoročnú dvojcestnú zmluvu útočníkovi Phillipovi Dupuisovi. Kanadský forward má za sebou prvú kompletnú sezónu v NHL. V drese Colorada odohral 74 stretnutí.

06. 07.

FlamesCalgary predĺžilo v stredu kontrakt s brankárom Lelandom Irvingom o jeden rok. Jedná sa o dvojcestný kontrakt. 23-ročný nádejný gólman strávil ročník 2010/11 v tíme Abbotsford Heat (farma Flames), za ktorý odchytal 61 zápasov (30-24-2). V NHL ešte nenastúpil.
Wild22-ročný útočník Colton Gillies sa v stredu dohodol na podmienkach dvojročného kontraktu s Minnesotou. Šestnástka draftu z pred štyroch rokov nastúpila v poslednom ročníku v siedmich zápasoch NHL. Väčšinu sezóny strávil Gillies v Houstone.
LightningÚtočník Tom Pyatt sa dohodol s vedením Tampy Bay na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 24-ročný Kanaďan má na svojom konte 101 štartov v NHL. V poslednom ročníku odohral 61 duelov za Montreal
SharksObranca Matt Pelech, 26.hráč draftu z roku 2005, podpísal ročný dvojcestný kontrakt so San Jose. Rodák z Toronta strávil uplynulú sezónu v tíme Abbotsford Heat (AHL). V NHL zatiaľ odohral päť duelov, všetky za Calgary.
DucksKrídelník Jean-Francois Jacque podpísal s Anaheimom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan hral naposledy v Edmontone, za ktorý v uplynulej sezóne zaznamenal v 51 dueloch jeden gól a štyri prihrávky.
PenguinsObranca Alexandre Picard podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Pittsburghom. 26-ročný Kanaďan hral v poslednom ročníku za Montreal a v 43 zápasoch nazbieral osem bodov. V minulosti obliekal aj dresy Flyers, Lightning, Senators a Hurricanes. Spolu odohral 236 stretnutí.
SharksSan Jose si udržalo práva na brankára Thomasa Greissa, s ktorým podpísal novú dvojročnú zmluvu (prvý rok dvojcestná, druhý jednocestná). Nemecký gólman strávil uplynulý ročník vo Švédsku, kde chytal za Brynäs. V NHL dosiaľ odchytal 19 zápasov.
CoyotesPhoenix Coyotes a gólman Jason Bacashihua sa dohodli na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Rodák z Garden City chytal v poslednej sezóne za Lake Erie Monsters, farmársky tím Colorada. V zámorskej profilige spolu odchytal 37 zápasov.
PredatorsTím Nashville Predators sa v utorok dohodol na zmluvách s útočníkmi Zackom Stortinim (dvojročná dvojcestná zmluva) a Kyleom Wilsonom (dvojročná zmluva, v sezóne 2011/12 dvojcestná, v nasledujúcom ročníku jednocestná). Stortini prichádza do Nashville z Edmontonu, Wilson z Columbusu.
BruinsAktuálny víťaz Stanley Cupu, tím Boston Bruins, podpísal v utorok zmluvy s útočníkmi Jamiem Tardifom (dva roky) a Joshom Hennessym (jeden rok). Prvý menovaný bol v minulom ročníku kapitánom v Grand Rapids (farma Detroitu), Hennessy hral vo Švajčiarsku.
CanadiensBrankár Nathan Lawson sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 27-ročný rodák z Calgary prichádza do slávneho klubu z tímu NY Islanders, za ktorý odchytal v minulej sezóne, ktorá bola preňho prvou v NHL, desať duelov.
PenguinsBrankár Brad Thiessen sa s Pittsburghom, jeho doterajším zamestnávateľom, dohodol na podmienkach novej jednoročnej dvojcestnej zmluvy. V minulom ročníku chytal Thiessen na farme Penguins, vo Wilkes-Barre. V NHL ešte nenastúpil.
DucksObranca Bryan Rodney, v minulom ročníku kapitán tímu Charlotte Checkers (AHL), podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Anaheimom. 27-ročný Kanaďan odohral v minulom ročníku za Charlotte 77 zápasov. V troch dueloch si obliekol dres Caroliny.

05. 07.

Joe Corvo vymenený do Bostonu34-ročný americký obranca Joe Corvo mení dres a putuje k aktuálnemu držiteľovi Stanley Cupu. Do Bostonu ho dnes vymenilo vedenie Caroliny za výber v 4. kole draftu 2012.
BluesBrankár Ben Bishop sa dohodol s tímom St. Louis na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Dvadsaťštyriročný rodák zo St. Louis odchytal väčšinu uplynulej sezóne na farme v Peorii (35 duelov). Objavil sa však aj v bráne Blues, za ktorých odchytal sedem duelov.
IslandersDvadsaťdeväťročný útočník Trevor Frischmon sa s vedením tímu New York Islanders dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Rodák z Ham Lake strávil sezónu 2010/11 v Springfielde (farma Columbusu). V 80 zápasoch získal 29 bodov (4+25).
Red WingsDvadsťdeväťročný obranca Garnet Exelby sa s Detroitom dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Exelby strávil posledný ročník v Rockforde (farma Chicaga), kde bol kapitánom. V 77 zápasoch zaznamenal 13 bodov a 128 trestných minút. V NHL odohral 408 zápasov za Atlantu a Toronto.
Maple LeafsDvadsaťtriročný útočník Greg Scott podpísal s Torontom dvojročnú dvocjestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 525 tisíc v nasledujúcej sezóne a 550 tisíc v ročníku 2012/13. Uplynulú sezónu strávil v tíme Toronto Marlies, za ktorý nastúpil 55-krát a získal 31 bodov.
CanadiensBrankár Peter Delmas podpísal s Montrealom trojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Kanady, ktorý bol v roku 2008 draftovaný Coloradom zo 61. miesta, chytal v uplynulej sezóne v juniorskej QMJHL, ECHL, CHL i AHL.

04. 07.

CanadiensÚtočník Brock Trotter sa vracia do Montrealu, s ktorým sa dohodol na podmienkach jednoročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v ročníku 2009/10 dva duely za Canadiens. V uplynulej sezóne obliekal dres Dinama Riga z KHL.
CoyotesBrankár Curtis McElhinney a obranca Tyler Eckford sa s Phoenixom dohodli na jednoročných dvojcestných zmluvách. Dvadsaťosemročný McElhinney odchytal doposiaľ v NHL 39 zápasov, o tri roky mladší Eckford odohral v zámorskej profilige sedem duelov.
WildMinnesota sa dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Jeffom Taffem. Tridsaťročný útočník odohral uplynulý ročník za Rockford, farma Chicaga. V 74 dueloch zaznamenal 67 bodov. V NHL odohral 175 stretnutí v dresoch Phoenixu, Pittsburghu, Floridy a Chicaga.
Blue JacketsTridsaťročný útočník Alexandre Giroux podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Rodák z Quebecu naposledy hral za Oklahomu City a v 70 zápasoch získal 78 bodov. V minulej sezóne odohral aj osem zápasov za Edmonton.
BluesÚtočník Brett Sterling podpísal so St. Louis jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťsedemročný krídelník hral v poslednom ročníku za Wilkes-Barre. V 65 zápasoch zaknihoval 53 bodov. V siedmich stretnutiach si obliekol aj dres Pittsburghu.

|< <   324 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies