Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

19. 12. 2021

Coyotes končia zmluvu s ruským obrancomTím Arizona Coyotes umiestnil na nepodmienečnú waiver listinu obrancu Vladislava Provolneva, s ktorým takýmto spôsobom končí zmluvu, ktorú s ním podpísal v marci. Dvadsaťšesťročný nedraftovaný Rus vo svojej prvej sezóne v zámorí odohral 17 zápasov za Tucson v AHL. Pripísal si v nich asistenciu, 10 trestných minút a 17 mínusových bodov.
Canucks si upísali kanadského obrancuTím Vancouver Canucks podpísal ročný, dvojcestný kontrakt s obrancom Ashtonom Sautnerom a umiestnil ho na waiver listinu nechránených hráčov. Dvadsaťsedemročný Kanaďan si už za Canucks v minulosti zahral, hoci väčšinu času pôsobil na „farme“, kde aj v tejto sezóne odohral 18 zápasov so ziskom asistencie za Abbotsford. V NHL doteraz absolvoval 23 duelov so ziskom troch asistencií.

18. 12. 2021

Canucks znižujú kapacitu arényTím Vancouver Canucks počnúc budúcim týždňom zníži kapacitu svojej arény o 50 percent. Núti ho k tomu nariadenie vlády Britskej Kolumbie, ktorá sa snaží znížiť tempo šírenia koronavírusu.

17. 12. 2021

Video: Bývalí spoluhráči pocítili tvrdosť Cháru. Aj PastrňákSlovenský obranca Islanders, Zdeno Chára, vo štvrtok nastúpil na ďalší zápas proti bývalým spoluhráčom z Bostonu. A opäť ukázal, že keď je na ľade, nepoznal by ani svojho brata. Jeho tvrdosť pri mantineli pocítil David Pastrňák. Karson Kuhlman zase už vie, aké je to dostať hokejkou obra do tváre.


Video: Do šarvátky v závere duelu s Devils sa zapojil aj Lehner Štvrtkový zápas medzi New Jersey a Vegas sa niesol v nervóznom duchu. Ústny provokácie sa nakoniec premenili na hromadnú šarvátku, ku ktorej došlo 15 sekúnd pred koncom duelu. Zapojil sa do nej aj brankár Golden Knights Robin Lehner. On, Alex Pietrangelo a Mason Geersten za svoju úlohu v potýčke dostali osobné tresty.

Colorado si upísalo nedraftovaného útočníkaNedraftovaný center Callahan Burke podpísal s Coloradom jednoročný vstupný kontrakt. Dvadsaťštyriročný Američan, ktorý sa v septembri zapojil formou skúšky do kempu Avalanche, odohral v tejto sezóne 19 zápasov za Colorado Eagles v AHL. Pripísal si v nich 14 bodov za šesť gólov a osem asistencií.
Canadiens posielajú svoju nádej do Švédska Canadiens vo štvrtok oznámili, že obranca Mattias Norlinder sa vráti do HC Frolunda zo švédskej SHL, kde bude pokračovať do konca tejto sezóny vo svojom rozvoji. Obe strany sa dohodli, že to bude najlepšia cesta v pokračovaní rozvoja dvadsaťjedenročného Švéda, ktorý v tejto sezóne odohral aj svojich prvých šesť zápasov v NHL. So ziskom jednej asistencie.
Canucks povýšili Stana SmylaNový prezident hokejových operácií tímu Vancouver Canucks, Jim Rutherford, vo štvrtok povýšil Stana Smyla z pozície riaditeľa hráčskeho rozvoja do pozície viceprezidenta hokejových operácií. V nej bude úzko spolupracovať práve s Rutherfordom. Šesťdesiatdvaročný Smyl bol hviezdou Canucks v rokoch 1978 až 1991.

16. 12. 2021

Tri góly za 34 sekúnd. Pred 4 rokmi bol toho súčasťou aj Pánik + videoTím Chicago Blackhawks strelil v stredajšom zápase proti Washingtonu tri góly za 34 sekúnd. Napodobnil tak svoj výkon z 19. marca 2017, kedy bol súčasťou trojgólového „uragánu“ aj Richard Pánik, ktorého gól vtedy prišiel medzi gólom Jonathana Toews a Artemija Panarina. Od ročníka 1986/87 strelilo tri góly rýchlejšie len päť tímov: Capitals (1990, 21 sekúnd), Nordiques (1990, 26 sekúnd), Flames (1989, 27 sekúnd), Penguins (1993, 29 sekúnd) a Kings (2019, 30 sekúnd).

Výkon zo stredy:



Výkon z roku 2017, ktorého súčasťou bol aj Pánik:

Demek si natiahol famóznu sériu a zažiaril! + videoV juniorských ligách z kanadskej CHL si v stredu zahral len jeden Slovák, no ten pred pripojením sa k juniorskej reprezentácii Slovenska potešil. Pri výhre Edmontonu 5:2 nad Calgary sa stal prvou hviezdou zápasu útočník Jakub Demek, ktorý si najskôr gólom v oslabení natiahol bodovú sériu na 17 zápasov. Následne prihrával na víťazný gól a potom pridal svoj druhý gól v zápase. V rámci bodovej série nazbieral 27 bodov (11+16)! Po 28 zápasoch sezóny má nádej Vegas Golden Knights na konte 35 bodov (13+22).

Blackhawks sa dohodli s Beachom na urovnaníTím Chicago Blackhawks a Kyle Beach sa dohodli na urovnaní, vďaka ktorému prípad jeho sexuálneho obťažovanie neskončí na súde. Strany sa dohodli, že urovnanie bude tajné. Blackhawks vyjadrili nádej, že prinesie nejakú mieru pokoja a uzatvorenia celej nešťastnej situácie u ich bývalého hráča. Ten obvinil video trénera Brada Aldricha, že ho v roku 2010 počas play-off sexuálne obťažoval u neho doma, keď bol s tímom ako člen tzv. čiernych es (hráči zo systému, ktorí boli s tímom, ale nehrávali).
Canucks majú nového asistenta generálneho manažéraNový prezident hokejových operácií Vancouveru, Jim Rutherford, už začína budovať svoj nový personál. V stredu vymenoval niekdajšieho profesionálneho skauta Calgary Flames, Dereka Clanceyho, za asistenta generálneho manažéra. Rutherford s ním spolupracovať už v Pittsburghu. Canucks momentálne stále nemajú trvalého generálneho manažéra. Rutherford plní pozíciu dočasného.

14. 12. 2021

Patrik Laine je späťÚtočník Patrik Laine sa v pondelok pripojil k mužstvu Blue Jackets na tréningu po prvýkrát od zranenia brušného svalu začiatkom novembra. Medzitým bol aj navštíviť svoju rodinu vo Fínsku, nejaký čas po tom, čo mu zomrel otec. „Títo chlapci boli veľkou oporou mne i mojej rodine, takže bolo fajn vrátiť sa sem s otvoreným náručím. Určite bolo zábavne byť s nimi opäť na ľade,“ poznamenal. V pondelok trénoval s útokom hráčov navyše. Kedy sa vráti do akcie, je momentálne stále nejasné.
Schenn vynechá minimálne týždeňÚtočník St. Louis Blues, Brayden Schenn, vynechá minimálne týždeň po tom, čo bol v pondelok zapísaný na listinu zranených hráčov so zranením hornej časti tela. Utrpel ho v nedeľnom zápase proti Anaheimu. Na listinu zranených hráčov putoval aj útočník Robert Thomas, ktorý už vynechal štyri zápasy so zranením dolnej časti tela. Na listinu dlhodobo zranených hráčov bol zapísaný útočník David Perron, ale retroaktívne. So zranením hornej časti tela tak vynechá ešte minimálne tri zápasy. Tyler Bozak a Justin Faulk boli medzitým aktivovaní z covidovej listiny.
Subban by sa mohol čoskoro vrátiť do akcieBrankár Buffala Malcolm Subban v pondelok trénoval bez obmedzení a počas tohto týždňa by sa mohol vrátiť do brány. Mladší brat P.K. Subbana sa zranil 4. decembra pri svojom debute v drese Sabres. Tí teraz odštartujú trojzápasový výjazd, počas ktorého navštívia Nashville, Minnessotu a Pittsburgh. S tímom cestujú všetci traja brankári.

12. 12. 2021

NHL spustila hlasovanie o kapitánov výberov hviezdOd soboty do 8. januára môžu fanúšikovia hlasovať za hráčov, ktorých by chceli vidieť v pozícii kapitánov divíznych výberov na zápase hviezd, ktorý sa 4. a 5. februára uskutoční v Las Vegas. Hlasovanie je pritom dostupné aj v slovenskom jazyku. Svoj hlas môžete odovzdať na tomot odkaze: NHL.com/Vote

11. 12. 2021

Hamonic vynechá pár týždňovTím Vancouver Canucks si bude musieť dva až tri týždne poradiť bez obrancu Travisa Hamonica, ktorý bol vo štvrtok zapísaný na listinu zranených hráčov s poranením pravej nohy. Utrpel ho v stredajšom zápase proti Bostonu.
Russell vynechá zhruba týždeňObranca Edmontonu Kris Russell by mal vynechať jeden týždeň po tom, čo v druhej tretine štvrtkového zápasu proti Bostonu utrpel zranenie hornej časti tela. „Dnes ešte má nejaké testy a neskôr budeme vedieť viac, ale vyzerá to tak, že by mohol vynechať týždeň alebo tak nejako,“ povedal tréner Dave Tippett.
Mrázek sa dnes vráti do brány LeafsPetr Mrázek by mal nastúpiť v sobotnom zápase Toronta proti Chicagu. Český brankár vynechal posledných 19 zápasov pre zranenie slabín. Naposledy chytal v NHL ešte 14. októbra. V nedeľu si zachytal v nižšej AHL v rámci kondičného pobytu.
Jets a Devils uvoľnili svojich hráčov na MS juniorovTím Winnipeg Jets uvoľnil na blížiace sa majstrovstvá sveta juniorov kanadského útočníka Colea Perfettiho a tím New Jersey Devils švédskeho útočníka Alexandra Holtza. Perfetti odohral v tejto sezóne v NHL dva bezbodové zápasy, zvyšok ročníka strávil na „farme“. Holtz odohral väčšinu sezóny tiež v AHL. V NHL odohral šesť duelov so ziskom dvoch asistencií.
Canucks vyhodil ďalších ľudí z vedeniaTím Vancouver Canucks vyhodil v piatok asistenta generálneho manažéra Chrisa Geara a riaditeľa hokejových operácií a analytiky Jonathana Walla. Stalo sa tak deň po tom, čo sa prezidentom tímu stal Jim Rutherford.
Video: F**CK OFF, riekol rozhodca hráčovi...Útočník Buffala Jeff Skinner nebol spokojný s tým, ako do neho po zakončení vrazil obranca Rangers Jacob Trouba. Dosť výrazne o tom dal vedieť aj rozhodcom a jeden z nich ho neváhal poslať kade ľahšie a zakričal na neho: „F*ck off.“ Nanešťastie, zachytili to aj mikrofóny a kamery.

10. 12. 2021

Video: Snoop Dogg sa zhostil komentovania zápasu KingsJe známe, že ikonický rapper Snoop Dogg je fanúšikom Los Angeles Kings. Vo štvrtok si však vyskúšal aj prácu hokejového komentátora:

Tampa si upísala osemnásťročného obrancuObranca Roman Schmidt podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom Tampa Bay Lightning, ktorý ho draftoval v roku 2021 z celkového 96. miesta. Osemnásťročný Američan hrával v tejto sezóne v juniorskej OHL, kde v drese Kitcheneru zaznamenal šesť gólov a päť asistencií v 22 stretnutiach.
Canadiens končia zmluvu s ruským útočníkomTím Montreal Canadiens zapísal na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov krídelníka Arsena Chisamutdinova s cieľom ukončiť s ním zmluvu. Dvadsaťtriročný rodák z ruskej Ufy, ktorý bol draftovaný v roku 2019 zo 170. miesta, strávil minulý ročník v nižšej AHL, no tento začal až v ECHL, kde v drese Trois-Rivieres vyprodukoval päť bodov (3+2) v 10 stretnutiach.
Video: Ružička zaujal týmto striedanímSlovenský útočník Adam Ružička po strelení svojho prvého gólu v NHL odohral len osem minút a deväť sekúnd, čo bol jeho najnižší hrací čas od povolania. V štvrtkovom zápase Calgary proti Caroline nebodoval, no zaujal jedným striedaním z druhej tretiny, pri ktorom pomohol vytvoriť šancu a následne sa aktívne zapojil do bránenia:

09. 12. 2021

Video: Girard nabúral do Húsku. Nasledovala šarvátkaHráči Colorada slovenského brankára Adama Húsku pri jeho debute v drese Rangers i v NHL nešetrili. Okrem toho, že na neho vyslali 39 striel, do neho v tretej tretine vrazil obranca Sam Girard. To sa, samozrejme, spoluhráčom zvolenského rodáka, nepáčilo. Nasledovala šarvátka.

Mittelstadt by mohol pauzovať dlhšie Útočník Buffala Casey Mittelstadt nedohral utorkový zápas proti Anaheimu a nešpecifikované zranenie by ho mohlo vyradiť z hry na dlhšie. „Mohol by to byť dlhodobé zranenie, mohlo. Keď dostaneme informácie o jeho stave a odhadovanej dĺžke absencie, potom o tom skutočne môžeme začať premýšľať,“ povedal tréner Don Granato.
Blues si upísali brankára Brankár Jon Gillies podpísal ako voľný hráč so St. Louis Blues jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťsedemročný Američan si v tejto sezóne zachytal za Maine v ECHL, Providence a Lehigh Valley v AHL. V minulosti zasiahol aj do 12 duelov NHL v drese Calgary, ktoré ho draftovalo v roku 2012 z celkového 75. miesta. Vlani bol v taxi zostave Blues. V prvom tíme bude teraz kryť chrbát Charliemu Lindgrenovi pri absenciách Villeho Hussa (dolná časť tela) a Jordana Binningtona (kovidový protokol).

08. 12. 2021

Mrázek bol povolaný z kondičného pobytuČeský brankár Petr Mrázek bol v utorok povolaný do prvého tému Toronta po tom, čo v nižšej AHL absolvoval kondičný pobyt po zranení slabín. Za Marlies odchytal jeden zápas, v ktorom kryl 84,6 % striel. V tejto sezóne NHL má bilanciu 1-1-0 s 87,7% úspešnosťou zákrokov.

|< <   68 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies