Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Správy z NHL

Môže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvy


Dawson Mercer (foto: Instagram/New Jersey Devils)

Tím New Jersey Devils a útočník Dawson Mercer sa v piatok dohodli na podmienkach novej trojročnej zmluvy s priemernou ročnou hodnotou 4 milióny amerických dolárov.

Mercer bol posledným obmedzeným voľným hráčom Devils bez zmluvy. Stal sa ním po vypršaní nováčikovskej zmluvy.

Dvadsaťdvaročný Kanaďan odohral v každej zo svojich troch sezón NHL 82 zápasov. V tých minulosezónnych vyprodukoval 20 gólov a 33 bodov.

Mercer, ktorý v kariére nazbieral 131 bodov (64+67) v 246 stretnutiach, bol draftovaný v roku 2020 z celkového 18. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Môže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies