Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

11. 11. 2021

Paquette vynechá minimálne 10 dníÚtočník Montrealu Cedric Paquette bude absentovať minimálne 10 dní pre nešpecifikované zranenie. V sobotnom zápase proti Los Angeles odohral len necelé štyri minúty. V prvých 10 zápasoch sezóny nebodoval. Stav jeho spoluhráča, Jonathana Drouina, sa stále posudzuje na dennej báze. Nehral od 2. novembra, keď ho do hlavy trafil puk z hokejky spoluhráča Bretta Kulaka.
Penguins by sa mohli vrátiť dvaja obrancoviaObrancovia Mercus Pettersson a Chad Ruhwedel by mohli hrať vo štvrtkovom zápase Pittsburghu proti Floride. Obaja boli odobraní z covidovej listiny a v stredu sa zapojili do tréningu tímu po prvýkrát od konca októbra. O ich štarte sa definitívne rozhodne v deň zápasu.
Video: Laughton vstával z ľadu. Potom prišiel Kašeho lakeť Útočník Philadelphie Scott Laughton zažil v tretej tretine stredajšieho zápasu proti Torontu ťažké striedanie. Najskôr sa ocitol na ľade po kontakte s Ondřejom Kašem, a keď sa z neho chcel postaviť, český útočník okolo neho prechádzal a lakťom ho poslal opäť k ľadu.

10. 11. 2021

Video: DeBrusk vyhral sušienky. Fanúšička neodišla naprázdno Útočník Bostonu Jake DeBrusk si pred utorkovým zápasom proti Ottawe zahral s fanúšičkou kameň, papier, nožnice. Ak by prehral, musel by jej darovať hokejku. Nestalo sa tak a on vyhral sušienky Oreo. Fanúšička však neodišla naprázdno. Ako cenu útechy dostala puk:

Bude dnes Toronto bez Tavaresa?Hlavný tréner Toronta Sheldon Keefe v utorok povedal, že by mu v stredajšom zápase proti Philadelphii mohli chýbať útočníci John Tavares a Ondřej Kaše. Obaja utrpeli nešpecifikované zranenia v pondelok proti Los Angeles. „Stav oboch sa posudzuje denne. Pocestujú s nami, čo je pozitívne znamenie. U oboch sa rozhodne pred zápasom,“ poznamenal Keefe. Ten tiež povedal, že do zostavy sa v stredu vráti obranca Justin Holl, ktorý bol v posledných piatich dueloch zdravým náhradníkom.
Video: Halák dostal trest. Neprijal ho s nadšením Slovenský brankár Vancouveru Jaroslav Halák si v utorok nepripísal prvú výhru v sezóne, no v stretnutí proti Anaheimu (2:3 po predĺžení) zaznamenal svoje prvé vylúčenie. V závere tretej tretiny „podrazil“ Ryana Getzlafa. S trestom nesúhlasil a rozhodcovi to dal jasne najavo:

09. 11. 2021

Bogosian sa vrátil do tréningového procesuObranca Tampy Bay Zach Bogosian trénoval v pondelok po prvýkrát od utrpenia zranenia dolnej časti tela, ku ktorému došlo ešte 12. októbra. Očakávalo sa, že vynechá 4-6 týždňov. Tréner Jon Cooper teraz tvrdí, že Bogosian by sa mohol vrátiť do akcie po trojzápasovej sérii domácich duelov, ktorá skončí 15. novembra. O tri dni neskôr tím navštívi Philadelphiu.

08. 11. 2021

Bol Chára v nedeľu najlepším hráčom Islanders?Slovenskému obrancovi Zdenovi Chárovi boli vyčítané, že mal zlý vstup do sezóny v drese New Yorku Islanders. V posledných troch zápasoch však zaznamenal dva body a v nedeľu proti Minnesote bol podľa pokročilej štatistiky dokonca najlepším hráčom Islanders:

07. 11. 2021

Kaprizov prekonal rekord GáboríkaHviezdny útočník tímu Minnesota Wild Kirill Kaprizov pomohol v sobotu k výhre 5:4 nad Pittsburghom premeneným nájazdom, gólom i asistenciou. Po 65 zápasoch kariéry v NHL tak má na konte 61 bodov (29+32). Gól bol jeho 60. bod, ktorý dosiahol najrýchlejšie v klubovej histórii spomedzi hráčov, ktorí v drese Wild debutovali. Predošlý rekord držal slovenský útočník Marián Gáborík, ktorý na to potreboval 93 stretnutí.
Buffalu sa zranil Craig AndersonBrankár Craig Anderson vynechal sobotný zápas Buffala proti Detroitu pre zranenie hornej časti tela. Tréner Tony Granato nevedel povedať viac o jeho stave, pretože ho lekári stále vyšetrujú. Zatiaľ sa posudzuje na dennej báze. Štyridsaťročný Anderson odchytal v tejto sezóne šesť zápasov s bilanciou 4-2-0 a 92,1% úspešnosťou zákrokov. Pri absencii ho nahradil Aaron Dell povolaný z Rochesteru (AHL).

06. 11. 2021

Sharks uvoľnili svoju top nádej do ŠvédskaTím San Jose Sharks poslal mladého útočníka Williama Eklunda do švédskeho tímu Djurgardens IF z elitnej SHL. Devätnásťročný Švéd odohral v tomto ročníku za Sharks deväť zápasov, v ktorých nazbieral štyri asistencie. Kalifornský tím ho draftoval v tomto roku zo siedmeho miesta. Rozhodnutie tímu ho nepotešilo: „Myslím si, že som tu mohol zostať. Snažil som sa každý deň vydať zo seba všetko. Samozrejme, pravidlá sú pravidlá.“ Ak by Eklund odohral v NHL ešte jeden zápas, začala by platiť jeho nováčikovská zmluva.
Minnesote sa vráti skúsený obrancaObranca Alex Goligoski bude hrať v sobotnom zápase proti Pittsburghu. V piatok to potvrdil tréner Minnesoty Dean Evason. Goligoski vynechal posledné tri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V prvých šiestich dueloch sezóny si pripísal tri asistencie.

05. 11. 2021

Chára prepísal vo štvrtok históriu rovno dvakrátSlovenský obranca Zdeno Chára odohral vo štvrtok svoj 1616. zápas kariéry, čím sa osamostatnil na treťom mieste poradia obrancov pred Larrym Murphym. Históriu však prepísal ešte raz, keď zaznamenal svoju prvú asistenciu v sezóne. Vo veku 44 rokov a 231 dní sa totiž stal najstarším hráčom histórie Islanders, ktorý zaznamenal v súťažnom zápase bod. Predošlý rekord držal Ron Stewart, ktorý mal 26. novembra 1972 40 rokov a 138 dní.

Rittich je pripravený na návratTím Nashville Predators aktivival z covidovej listiny brankára Davida Rittich a poslal do Milwaukee z AHL brankára Connora Ingrama. Rittich v tejto sezóne ešte nechytal. Je jeho prvou v Nashville po tom, čo v predošlých chytával prevažne za Calgary. Vlani si zachytal aj za Toronto.
Devils povolali z „farmy“ veľkú nádejTím New Jersey Devils povolal vo štvrtok zo záložného tímu Utica Comets (AHL) útočníka Alexandra Holtza. Devätnásťročný Švéd strelil päť gólov v prvých štyroch dueloch na „farme“ a k prvému tímu sa pripojil v Kalifornii, kde ešte Devils odohrajú zápasy v Los Angeles a San Jose. New Jersey draftovalo Holtza zo 7. miesta v minulom roku.

04. 11. 2021

Rangers si upísali obrovitého centra Center Matt Rempe podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Rangers, ktorí ho draftovali v minulom roku z celkového 165. miesta. Devätnásťročný rodák z Calgary pôsobí v juniorskej WHL, kde v tejto sezóne v drese Seattlu zaznamenal štyri góly v desiatich zápasoch. Má úctyhodnú stavbu tela – meria 205 cm.
Coloradu chýba hviezdny obrancaColorado odohralo stredajší zápas proti Columbusu bez hviezdneho obrancu Caleho Makara. Trápi ho zranenie hornej časti tela, ktorého stav sa posudzuje na dennej báze. Avalanche chýba aj útočník Andre Burakovsky, ktorý nedohral sobotný duel pre zranenie dolnej časti tela. Mikko Rantanen pre zranenie dolnej časti tela vynechal posledné tri stretnutia.
Florida by dnes mala nastúpiť bez troch hráčovFlorida by mala odohrať štvrtkový zápas proti Washingtonu bez troch hráčov, ktorých trápia zranenia. Stavy útočníka Sama Bennetta a obrancov Radka Gudasa a Markusa Nutivaaru sa posudzujú na dennej báze. Bennett nehral už v sobotu pre zranenie hornej časti tela. Ostatných dvoch hráčov trápia nešpecifikované zranenia.
Mike Smith by sa mohol čoskoro vrátiť do akcieMike Smith by sa mohol vrátiť do brány Edmontonu už v piatkovom zápase proti Rangers. Skúsený brankár vynechal posledných päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela, no už korčuľuje. „Je skutočne blízko. Dúfame, že bude v piatok možnosťou,“ poznamenal tréner Dave Tippett.
Video: Hellebuyck odhalil novú masku Tím Winnipeg Jets sa v stredu pochválil jednoduchou, ale peknou maskou, ktorú bude s alternatívnymi dresmi nosiť brankár Connor Hellebuyck. Pokochajte sa ňou:

03. 11. 2021

Chicago si upísalo mladého obrancuObranca Louis Crevier podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so Chicagom, ktoré ho draftovalo v roku 2020 z celkového 188. miesta. Dvadsaťročný rodák z Quebecu momentálne hráva za Quebec v juniorskej QMJHL. V úvodných ôsmich zápasoch sezóny zaznamenal tri góly a tri asistencie.
Ďalší hráč San Jose pribudol na protokolTím San Jose Sharks zaradil v utorok na covidový protokol útočníka Tima Meiera a hlavného kondičného trénera Raya Tuffsa. Z listiny však bol stiahnutý Jonathan Dahlen. Zostávajú na nej Kevin Labanc, Erik Karlsson, Jake Middleton, Matt Nieto, Radim Šimek, Marc-Edouard Vlasic i kormidelník Bob Boughner.

02. 11. 2021

Ellis ešte nie je pripravený na návratObranca Ryan Ellis korčuľoval pred pondelkovým tréningom Philadelphie, ale stále nie je pripravený vrátiť sa zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel počas tréningového kempu. V utorok vynechá piaty zápas po sebe. O tom, či bude hrať vo štvrtok proti Pittsburghu alebo v sobotu proti Washingtonu, by sa malo rozhodnúť v stredu. V pondelok korčuľoval aj útočník Kevin Hayes, ktorý pre septembrovú operáciu brucha ešte nehral. Čoskoro by mohol trénovať už aj s tímom.
Scheifele sa vrátil do tréningového procesuHviezdny útočník Winnipegu Mark Scheifele v pondelok po prvýkrát od zaradenia do covidového protokolu trénoval s tímom. Bol centrom formácie s Adamom Lowrym a Blakeom Wheelerom. Mohol by hrať už v utorok proti Dallasu. Rozhodne sa v deň zápasu.

01. 11. 2021

Canucks povolali skúseného obrancuTím Vancouver Canucks povolal v pondelok zo záložného tímu Abbotsford Canucks obrancu Travisa Hamonica a opačným smerom poslal obrancu Jacka Rathbonea. Hamonic vynechal tréningový kemp aj úvod sezóny pre osobné záležitosti. V AHL absolvoval kondičný pobyt, počas ktorého odohral jeden zápas so ziskom asistencie.
Kane už nie je na covidovej listineTím Chicago Blackhawks v pondelok stiahol z covidovej listiny asistentov trénera Tomasa Mitella a Matta Meachama, ako aj hviezdneho útočníka Patricka Kanea. Ten by sa mal vrátiť do akcie v dnešnom zápase proti Ottawe. V prvých piatich zápasoch sezóny zaznamenal gól a štyri asistencie.

30. 10. 2021

Merzlikins nabádal spoluhráčov, aby súperovi nepokazili nuluBrankár Columbusu Elvis Merzlikins predviedol v piatkovom zápase proti Rangers pekné gesto voči svojmu sokovi Igorovi Šesťorkinovi. V záverečných sekundách nabádal svojich spoluhráčov, aby sa nesnažili ruskému brankárovi pokaziť čisté konto. Blue Jackets by tým už nič nezískali, pretože prehrávali o štyri góly.

Penguins sa dnes môžu vrátiť Crosby i CarterTréner Pittsburghu Mike Sullivan po piatkovom tréningu povedal, že v sobotnom zápase proti New Jersey by sa do zostavy mohli vrátiť útočníci Sidney Crosby a Jeff Carter. Obaja trénovali naplno a absolvovali aj individuálne korčuľovanie. O ich štarte sa definitívne rozhodne v deň zápasu. Crosby doteraz nehral pre zotavovanie sa z operácie zápästia. Carter vynechal tri zápasy pre nakazenie sa vírusom. Symptómy ochorenia nemal.
Musíte vidieť: Divoká sekvencia blokov a zákrokov Red WingsTím Detroit Red Wings v piatkovom zápase proti Floride zblokoval 23 striel, pričom pred vyrovnávajúcim gólom Piusa Sutera predviedol divokú sekvenciu, počas ktorej dokázal svoju bojovnosť viacerými blokmi a zákrokmi. Aj vďaka tomu získal bod, hoci v predlžení inkasoval po tretíkrát.

29. 10. 2021

Varlamov sa blíži k sezónnemu debutuBrankár Islanders Semion Varlamov vo štvrtok povedal, že sa cíti stopercentne. Tréner Barry Trotz povedal, že by jeho ruský zverenec mohol zažiť svoj sezónny debut v sobotu proti Nashvillu. Rozhodne sa neskôr. Varlamov vynechal tréningový kemp o začiatok sezóny pre nešpecifikované zranenie, ktoré Trotz označil za „bolestivosť“.

|< <   71 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies