Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Pouliot podpísal zmluvu s Vegas a už si zaň aj zahral Obranca Derrick Pouliot podpísal ako voľný hráč ročný dvojcestný kontrakt s Vegas a debut v jeho drese zažil už vo štvrtok proti Floride. Raz asistoval. Dvadsaťosemročný Kanaďan nehral v NHL od sezóny 2019/20. Doteraz v nej odohral 203 zápasov so ziskom 49 bodov (8+41). Aktuálne ročník trávil v Hendersone pod zmluvou AHL. V 42 dueloch si pripísal 19 bodov (2+17). V minulosti si zahral za Penguins, Canucks a Blues.

29. 10. 2021

Varlamov sa blíži k sezónnemu debutuBrankár Islanders Semion Varlamov vo štvrtok povedal, že sa cíti stopercentne. Tréner Barry Trotz povedal, že by jeho ruský zverenec mohol zažiť svoj sezónny debut v sobotu proti Nashvillu. Rozhodne sa neskôr. Varlamov vynechal tréningový kemp o začiatok sezóny pre nešpecifikované zranenie, ktoré Trotz označil za „bolestivosť“.
Vráti sa dnes Rangers aj Kakko?Po návrate Ryana Stromea by sa tím New York Rangers mohol v piatok proti Columbusu dočkať aj návratu útočníka Kaapa Kakka. Ten vo štvrtok trénoval po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. Útočník Ryan Reaves, ktorý v pondelok utrpel zranenie dolnej časti tela, by hrať nemal.
Uvidíme dnes späť Maxa Domiho? Columbus poslal na „farmu“ do Clevelandu útočníka Justina Danfortha, čo by malo znamenať, že sa v piatkovom zápase proti Rangers vráti do akcie útočník Max Domi, ktorý bol súbežne aktivovaný z listiny zranených. Dvadsaťšesťročný hokejista vynechal pre fraktúru rebra posledné štyri zápasy.
Coloradu sa zranil hviezdny útočníkColorado absolvovalo štvrtkový zápas proti St. Louis bez hviezdneho útočníka Mikka Rantanena. Ten nedokončil štvrtkový tréning pre zranenie dolnej časti tela. Tréner Jared Bednar o ňom povedal len to, že sa bude posudzovať na dennej báze. Avalance budú v akcii opäť v sobotu proti Minnesote. Rantanen v prvých šiestich dueloch sezóny vyprodukoval tri góly a dve asistencie.

28. 10. 2021

Jets majú znova k dispozícii svojho kapitánaKapitán tímu Winnipeg Jets Blake Wheeler bol aktivovaný z covidovej listiny a znova sa pripojil k mužstvo. Informoval o tom Darren Dreger z TSN. Americký útočník bol v karanténe v Minnesote od 19. októbra po tom, čo mal pozitívny test za vírus. V prvých dvoch dueloch sezóny zaznamenal asistenciu.
Tampa zapísala na waiver listinu útočníkaV stredu bol na waiver listinu nechránených hráčov zapísaný jeden hráč – útočník Remi Elie, ktorého chce takýmto spôsobom poslať Tampa Bay do záložného tímu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan v tejto sezóne ešte nehral pre nešpecifikované zranenie. V kariére si v NHL zahral v 106 stretnutiach v dresoch Dallasu a Buffala. Pripísal si v nich 22 bodov (7+15).

27. 10. 2021

Coloradu chýba pre zranenie kľúčový obrancaColorado odohralo utorkový zápas proti Vegas bez obrancu Samuela Girarda. Ten utrpel pri bodyčeku Stevena Stamkosa v sobotnom zápase proti Tampe zranenie hornej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Girarda v zostave nahradil Kurtis MacDermid a do prvého tímu bol z AHL povolaný Jacob MacDonald.

26. 10. 2021

Fehérváry vedie v jednej štatistike všetkých nováčikovSlovenský obranca v službách Washingtonu, Martin Fehérváry, strelil v sobotu svoj prvý gól v kariére a v pondelok zaznamenal svoju prvú asistenciu v sezóne. V tieni toho však zostávajú bloky, ktoré sú pre obrancu dôležitým ukazovateľom. A bratislavský rodák je v nich najlepší medzi nováčikmi. V pondelok zblokoval tri strely, celkovo už 13. Ďalší v poradí, Alexandre Carrier a Anton Lundell, zblokovali po osem striel.

25. 10. 2021

Vrátia sa dnes Rangers do akcie dvaja útočníci?Útočníci Kaapo Kakko a Ryan Strome by mohli byť Rangers k dispozícii už v pondelkovom zápase proti Calgary. Kakko (horná časť tela) v nedeľu trénoval, ale stále mal na sebe nekontaktný dres. Strome (Covid-19) však trénoval bez obmedzenia ako center druhej formácie s Artemijom Panarinom a Barclayom Goodrowom. Tréner Gerard Gallant povedal, že o ich štarte sa rozhodne v deň zápasu. „Je tu šancu u oboch,“ skonštatoval.
Ďalší dvaja hráči Chicaga sú na covidovej listineTím Chicago Blackhawks v nedeľu aktivoval z covidovej listiny obrancu Erika Gustafssona a útočníka Ryana Carpentera, no pridal na ňu obrancu Rileyho Stillmana a útočníka Jujhara Khairu. Patrick Kane na nej zotrval.
Video: Kraken vyradili prvé číslo Tím Seattle Kraken ešte pred svojím prvým domácim zápasom, v ktorom v sobotu prehral 2:4 s Vancouverom, vyradil číslo 32. Symbolizuje, že Kraken sú 32. tímom v NHL, a je venované fanúšikom klubu, ktorí v prvý deň dostupnosti urobili rezervácie na 32 000 lístkov. „Vy ste to dokázali a my na to nikdy nezabudneme,“ vyhlásil výkonný riaditeľ Tod Leiweke.

24. 10. 2021

Pinto vynechá minimálne týždeňÚtočník Ottawy Shane Pinto vynechá minimálne týždeň pre zranenie hornej časti tela. V sobotu to povedal tréner D.J. Smith. Jeho zverenca zranil bodyček Brenta Burnsa vo štvrtkovom zápase proti San Jose. V zostave ho v sobotnom zápase proti Rangers nahradil Parker Kelly. Pinto v prvých štyroch zápasoch zaznamenal jednu asistenciu.

23. 10. 2021

Mrázek začal korčuľovaťHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe v piatok informoval, že brankár Petr Mrázek, ktorý pauzuje pre zranenie slabín, začal opäť korčuľovať a robí pokroky v zotavovaní. S tímom odcestuje na trojzápasový výjazd, ale neočakáva sa, že by sa na ňom vrátil do zápasovej akcie.

22. 10. 2021

Penguins a Jets pridali ďalších hráčov na covidovú listinu Začiatkom tohto týždňa zapísal tím Winnipeg Jets na covidovú listinu kapitána Blake Wheelera. Vo štvrtok sa na nej k nemu pridal útočník Mark Scheifele. Ten nemá symptómy, no bol na ochorenie Covid-19 testovaný pozitívne. Tím Pittsburgh Penguins na listinu pridal dokonca dvoch hráčov – brankára Tristana Jarryho a centra Jeffa Cartera. Carter bol testovaný pozitívne, u Jarryho nie je známe, či mu tiež vyšiel pozitívny test alebo bol s Carterom v bližšom kontakte. Penguins mali skôr počas sezóny na listine aj Jakea Guentzela a Zacha Aston-Reeseho.

21. 10. 2021

V NHL sú bez ochranného štítu len 12 hráči. Aj jeden SlovákKeď NHL zaviedla povinnosť nosiť na prilbách ochranný štít, veteráni dostali výnimku. Ich počet, pochopiteľne, každým rokom klesá. Aktuálne štít na prilbe nenosí 12 hráčov, vrátane slovenského obrancu Zdena Cháru. Toho v tejto skupine dopĺňajú Joe Thornton, Brian Boyle, Ryan Getzlaf, Ryan Reaves, Jordie Benn, Milan Lucic, Matt Martin, Jamie Benn, Zack Kassian, Zach Bogosian a Ryan O'Reilly.
Video: Islanders vyvesili v UBS Aréne majstrovské banery Tím New York Islanders získal v rokoch 1980 až 1983 štyri Stanleyho poháre po sebe a túto úspešnú éru si pripomenie aj v novučičkej UBS Aréne v Belmont Parku, ktorá bude hostiť prvý zápas 20. novembra proti Calgary. V stredu do nej nainštalovali majstrovské bannery i vyradené čísla svojich legiend:

Jets poslali veľkú nádej na farmuWinnipeg poslal vysoko ceneného mladíka Colea Perfettiho do záložného tímu Manitoba Moose z AHL. Devätnásťročný talentovaný útočník nebodoval v prvých dvoch zápasoch sezóny, ktoré boli jeho prvými v NHL. Jets ho draftovali z 10. miesta v minulom roku.

20. 10. 2021

Canucks zapísali jedného hráča na waiver listinuNa waiver listine nechránených hráčov v utorok pribudol jeden hráč. Tím Vancouver Canucks na ňu pri príležitosti návratu Brocka Boesera zapísal útočníka Nica Petana. Ten podpísal s Canucks ročný kontrakt počas leta a v úvodných zápasoch sezóny šancu hrať nedostal. Petan v minulosti pôsobil aj vo Winnipegu a Toronte. V NHL odohral 136 zápasov so ziskom 28 bodov (6+22).
Kraken sa zranil brankárTím Seattle Kraken umiestnil v utorok na listinu zranených hráčov brankára Chrisa Driedgera a povolal brankára Joeyho Daccorda, ktorý dostal šancu v bráne vo večernom stretnutí proti New Jersey. Driedger mal pôvodne zažiť v utorok prvý štart v drese nového tímu. Nešpecifikované zranenie zrejme utrpel v pondelok, keď v bráne striedal Philippa Grubauera.
Veľká nádej Toronta nebude hrať 10 týždňovTím Toronto Maple Leafs nebude môcť v dohľadnom čase uvažovať o povolaní Nicka Robertsona z „farmy“. Talentovaný útočník si totiž v nedeľnom zápase AHL proti Manitobe zlomil pravú nohu. Marlies v utorok oznámili, že sa zo zranenia bude zotavovať 10 týždňov. Operácia nutná nebude.
Video: Joe Thornton pichol súpera do citlivých miestVeterán v službách Floridy, Joe Thornton, dostal v utorkovom derby proti Tampe trest za sekanie po tom, čo hokejkou pichol kanadského nováčika Borisa Katchouka do citlivých miest:

Plná kapacita bude už aj vo Vancouveri Vláda Britskej Kolumbie dala v utorok zelenú tímu Vancouver Canucks, aby si svoj arénu otvoril v maximálnej kapacite. „Kosatky“ sú posledným tímom NHL, ktorý zruší obmedzenia na počet prítomných divákov. Rozhodnutie nadobudne platnosť 25. októbra, deň pred domácom otváracím zápasom proti Minnesote. Ľudia vo veku 12 a viac rokov sa budú musieť preukázať vakcinačnými kartami.

19. 10. 2021

MacKinnona čaká sezónny debutHviezdny útočník Colorada Nathan MacKinnon zažije v utorkovom zápase proti Washingtonu svoj sezónny debut. Potvrdil to tréner Jared Bednar. Po tom, čo MacKinnon absolvoval dva negatívne testy po sebe, nabral v pondelok neskoro večer smer Washington D.C a v utorok ráno sa už pripojil k tímu.
Dočkáme sa dnes sezónneho debutu Boesera? Útočník Brock Boeser by mal v utorkovom zápase Vancouveru proti Buffalu zažiť svoj sezónny debut. V tejto sezóne ešte nehral pre nešpecifikované zranenie, ale v pondelok trénoval naplno v útoku s Eliasom Petterssonom a Alexom Chiassonom. „Nie som si istý, ako sa bude po tréningu cítiť. Porozprávame sa s fyzioterapeutmi, ale snáď bude zajtra hrať,“ povedal tréner Travis Green.
Čaká dnes Hoffmana debut v drese Canadiens?Útočník Mike Hoffman by mal v utorkovom zápase proti San Jose zažiť svoj debut v drese Montrealu. Po pondelkovom tréningu povedal, že sa cíti byť pripravený na návrat do akcie. Hoffman sa zotavoval zo zranenia, ktoré utrpel počas letnej prípravy. Vynechal preň celý tréningový kemp. V pondelok trénoval v treťom útoku s Adamom Broksom a Brendanom Gallagherom. Brooks v útoku suploval Jakea Evansa, ktorý bol na terapii.
Wheeler je na covidovom protokoleTím Winnipeg Jets zapísal v pondelok na covidovú listinu útočníka Blakea Wheelera. Viac informácií nie je známych. Kanadský tím bude v akcii v utorok na ľade Minnesoty.

18. 10. 2021

Video: V Nashville lietali päste aj v hľadiskuV minulotýždňovom zápase medzi Nashvillom a Seattleom sa strhla bitka v hľadisku medzi fanúšikmi z opačných táborov. Takto to vyzeralo:


Hviezdny MacKinnon bol opäť pozitívnyHviezdny útočník Colorada Nathan MacKinnon stále nie je pripravený na návrat. Sobotný test na Covid-19 bol pozitívny a v pondelok nepocestuje s tímom na výjazd, ktorý začína utorkovým zápasom vo Washingtone. MacKinnon bol prvýkrát pozitívny v utorok, a preto ešte v tejto sezóne nehral. Avalanche odohrajú tento týždeň aj zápasy v Sunrise a Tampe, ktoré sú naplánované na štvrtok a sobotu.

17. 10. 2021

Rittich na covidovej listineNashvillu nebol v sobotnom zápase proti Caroline k dispozícii český brankár David Rittich, ktorý vo štvrtok kryl chrbát Juusemu Sarosovi. Dôvodom je, že bol zapísali na covidovú listinu. Z Milwaukee (AHL) tak bol povolaný brankár Connor Ingram.
Katie Guay sa stala prvou rozhodkyňou v AHL + videoKatie Guay definitívne prelomila bariéru. V sobotnom zápase medzi Wilkes-Barre/Scranton a Lehigh Valley sa stala prvou ženou, ktorá rozhodovala zápas AHL. „V AHL je to veľmi historický večer a nemyslím si, že za celý víkend nájdete lepší príbeh,“ poznamenal Jeff Marek zo Sportsnet. Tridsaťdeväťročného americká rozhodkyňa hrávala za Brownovu univerzitu predtým, ako sa v roku 2006 stala rozhodkyňou. Rozhodovala už aj na Frozen Four, turnajoch nádeji v NHL či na ženskom olympijskom turnaji v roku 2018.

|< <   72 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies