Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Capitals sa zranil hviezdny krídelník Krídelník T.J. Oshie nedohral stredajší prípravný zápas Washingtonu proti Detroitu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v druhej tretine, keď ho na mantinel narazil Joe Veleno. Capitals neskôr informovali, že do zápasu sa nevráti a jeho stav sa znovu posúdi vo štvrtok. Tréner Peter Laviolette však povedal, že Oshieho odchod z duelu nebol len preventívnym opatrením.

16. 02.

FlyersÚtočník Kris Versteeg si v utorkovom dueli proti Tampe Bay obliekol prvý raz dres Philadelphie, ktorá ho v pondelok získala z Toronta. Na ľade strávil 17 minút a 44 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod a dva strelecké pokusy.
SenatorsCenter Jason Spezza z Ottawy získal v utorňajšom dueli proti Islanders (3:4 SN) jednu asistenciu, ktorý bola preňho jubilejným 500. bodom v NHL. Na dosiahnutie tejto méty potreboval odohrať 501 zápasov.
SabresTim Connolly, center Buffala a päťka draftu z roku 1999, nastúpil v utorok proti Montrealu (3:2 SN) na svoj jubilejný 600. zápas v NHL. Na svojom konte má spolu 378 kanadských bodov za 113 gólov a 265 asistencií. Počas svojej kariéry si obliekol aj dres NY Islanders.
Canadiens23-ročný obranca Brendon Nash odohral v utorok proti Buffalu svoj premiérový duel v NHL po tom, čo ho klub Montreal Canadiens povolal z farmy v Hamiltone, aby nahradil v zostave zraneného Jaroslava Špačeka (dolná časť tela). Nash, rodák z Calgary, hral takmer dvanásť minút.
CanucksPremiérový duel v kanadsko-americkej NHL má za sebou aj obranca Canucks Yann Sauve. Čoskoro 21-ročný rodák z Montrealu nastúpil proti Minnesote a na ľade strávil viac ako dvanásť minút.
Senators24-ročný krídelník Erik Condra nastúpil v utorok na svoje prvé stretnutie v NHL po tom, čo ho „Senátori“ povolali z farmy. Rodák z michiganského Trentonu hral takmer osem a pol minúty a v 56. minúte zaknihoval asistenciu.

15. 02.

StarsBrad Richard vynechá utorkový zápas, a pravdepodobne aj viac duelov, po tom, čo bol tvrdo narazený v závere nedeľného stretnutia. Vyzerá to tak, že by mohlo ísť o otras mozgu, hoci Stars oficiálne ešte o jeho zranení neinformovali.
WildMarek Židlický, ktorý vynechal posledných 19 stretnutí pre zranenie ramena, sa blíži k návratu do akcie. Český obranca sa cíti lepšie a jeho návrat do zostavy by mal byť otázkou dní.
CanadiensMichael Cammalleri (rameno) sa zúčastnil pondelkového tréningu, ale neočakáva sa , že by hral v utorok proti Sabres. Canadiens čakajú počas týždňa tri zápasy a pravdepodobne sa už v niektorom z nich vráti do akcie.
PenguinsChris Kunitz (dolná časť tela) by nemal nastúpiť v sobotnom ani nedeľnom zápase Pittsburghu. Kunitzov stav sa zlepšuje, no Penguins jeho návrat nechcú uponáhľať. Oficiálne sa v pondelok na túto tému nevyjadrili, pretože mali deň voľna.
BluesObranca Barret Jackman odohral svoj jubilejný 500. zápas v NHL. Všetky odohral v drese St. Louis Blues a zaznamenal v nich spolu 123 bodov za 19 gólov a 104 asistencií.

14. 02.

DevilsBrankár Martin Brodeur potvrdil, že ho trápi natiahnuté postranné väzivo v kolene a hoci je na tom zdravotne lepšie, neočakáva, že by sa v bráne objavil už počas tohto týždňa.
StarsObranca Nicklas Grossman predčasne opustil v prvej tretine nedeľný zápas proti Columbusu a už sa doň nevrátil. Dôvodom bolo zranenie dolnej časti tela, pre ktoré stihol odohrať len dve a pol minúty.
Red WingsVeterán Mike Modano bol schopný počas posledného tréningu absorbovať viac kontaktov, čo len nahráva očakávaniam, že by sa do akcie mohol vrátiť ešte vo februári. Pre zranenie zápästia pauzuje od konca novembra.
SenatorsTalentovaný brankár Robin Lehner bol v nedeľu poslaný na farmu do tímu AHL Binghamtom Senators. Dôvodom je skutočnosť, že prvý tím, ktorý už na úspechy v tejto sezóne nemyslí, chce pomôcť Binghamtonu k upevneniu postupovej pozície.
Blue JacketsĽavý krídelnok Derek Dorsett už nemá bolesti hlavy a jediným problémom, ktorý má, je bolesť krku. Jeho štart počas týždňa zostáva otázny, no zranenie, ktoré utrpel v piatok proti Coloradu, nie je tak vážne ako sa očakávalo.
RangersĽavý krídelník Wojtek Wolski nehral v tretej tretine nedeľného zápasu proti Pittsburghu pre nešpecifikované zranenie. V dueli odohral osem a pol minúty a zaznamenal jednu asistenciu.
PanthersÚtočník Cory Stillman sa vrátil do zostavy Panthers po tom, čo vynechal posledné dva zápasy pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel počas tréningu. V nedeľu proti San Jose odohral 17 a pol minúty. Zaznamenal jednu asistenciu.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta sa v nedeľu vrátil do akcie po šiestich vynechaných zápasoch pre zranenie ľavej ruky. Proti Islanders odohral necelých 11 minút.

13. 02.

PredatorsÚtočník Mike Fisher si v sobotu odbil debut v drese Nashville Predators. Stalo sa tak v zápase proti Coloradu (5:3). 30-ročný center odohral viac ako 18 minút, počas ktorých získal jednu asistenciu, dva plusové body, dve strely a dve trestné minúty.
CoyotesSkúsený bek Ed Jovanovski sa vrátil v sobotu proti Chicagu do zostavy Phoenixu. 34-ročný Kanaďan nehral v posledných štyroch dueloch pre zranenie hornej časti tela.
SenatorsÚtočník Jason Spezza (Ottawa) nastúpil v sobotu proti Edmontonu na svoj jubilejný 500. zápas v kariére. Získal v ňom dve asistencie a momentálne má na svojom konte 499 kanadských bodov. Všetky získal v drese Senators.

12. 02.

ThrashersObranca Tobias Enström z Atlanty bol pred piatkovým duelom proti NY Rangers stiahnutý z listiny zranených hráčov po tom, čo ho trápilo zranenie prsta. V dueli odohral takmer 23 minút a na víťazstve 3:2 a podieľal jednou prihrávkou.
SharksCenter San Jose Torrey Mitchell sa po vynehcnaí desiatich zápasov pre zranenie dolnej časti tela vrátil v piatok proti New Jersey do zostavy spomínaného kalifornského tímu. Na ľade strávil viac ako desať minút. Sharks napokon prehrali 1:2 a v New Jersey nevyhrali od 14. novembra 2000.
BluesObranca Carlo Colaiacovo sa vrátil v piatok proti Minnesote do zostavy St. Louis po tom, čo nehral v posledných siedmich zápasoch pre zranenie oka. 28-ročný Kanaďan odohral proti „divochom“ viac ako 16 a pol minúty a získal jednu asistenciu.
BlackhawksČeský útočník Michael Frolík debutoval v piatok proti Dallasu Stars v drese Chicaga Blackhawks, ktoré ho tento týždeň získalo z Floridy Panthers. Čoskoro 23-ročný krídelník hral takmer 17 a pol minúty a do štatistík si zapísal päť streleckých pokusov.
Red WingsVeterán Todd Bertuzzi z Detroitu strelil v piatok proti Bostonu dva góly, vďaka ktorým sa dostal na métu 700 kanadských bodov (283+417). V NHL doposiaľ odohral 996 duelov za Islanders, Canucks, Red Wings, Panthers, Ducks a Flames.
FlamesSkúsený bek Cory Sarich odohral v piatok svoj jubilejný 800. zápas v NHL. Stalo sa tak v stretnutí medzi Calgary, za ktoré hrá, a Anaheim. Doteraz nazbieral 133 bodov (17+116) v dresoch Sabres, Lightning a Flames.

11. 02.

AvalancheŠvédsky útočník Peter Forsberg zažije v piatkovom stretnutí proti Columbusu Blue Jackets svoj tohtosezónny debut v NHL. Tridsaťsedemročný veterán naposledy hral v lige v roku 2008.
CanucksObranca Sami Salo bol povolaný späť do prvého tímu Canucks po tom, čo tam bol poslaný na kondičný pobyt. Do Manitoby (AHL) bol poslaný center Cody Hodgson.

|< <   343 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies