Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.

16. 12.

CapitalsAlexandr Sjomin vynechal stredajší zápas pre nešpecifikované zranenie. Ruský útočník je s 18 gólmi najlepším strelcom tímu a na svojom konte má už 33 bodov. V decembri však zaznamenal len tri body.
BruinsNováčik Ryler Seguin vynechal stredajší zápas pre chrípku. Jeho skúsenejší spoluhráč Mark Recchi odohral proti Buffalu svoj jubilejný 1600. zápas v NHL. Stal sa deviatym hráčom, ktorý dosiahol túto métu.
PredatorsÚtočník Patric Hornqvist, ktorý v pondelkovom zápase strelil dva góly, vynechal stredajší zápas pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Po prvýkrát si od 7. novembra mohol zahrať Wade Belak.
Blue JacketsĽavý krídelník Kristian Huselius sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal 22 zápasov pre zranenie členku. Duel proti Vancouveru však nedohral Derek Dorsett, ktorý v strede druhej tretiny utrpel nešpecifikované zranenie.
BluesObranca Erik Johnson a center Vladimír Sobotka nedohrali stredajší zápas proti Detroitu pre zranenia. Johnson opustil duel v prvej tretine, Sobotka v tretej po tom, čo ho trafil do nohy puk. Žiadne podrobnosti neboli zverejnené.
DevilsSkúsený útočník Brian Rolston prežil pobyt na waiver listine nechránených hráčov a v stredu bol naspäť v zostave Devils. V závere zápasu proti Phoenixu skoro strelil gól. V akcii strávil 17 minút a 33 sekúnd.
PanthersObranca Bryan Allen sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledných deväť zápasov pre zranenie nohy. Panthers boli posilnení aj o Chrisa Higginsa, ktorý vynechal päť zápasov pre kožnú infekciu.

15. 12.

BluesObranca Alex Pietrangelo vynechá stredajší zápas proti Detroitu pre nešpecifikované zranenie hornej časti teľa. Štart 20-ročného hráča vo štvrtkovom zápase proti Los Angeles je tiež otázny.
FlyersBrankár Michael Leighton bol povolaný z jeho kondičného pobytu na farme v Adirondack Phantoms (AHL), zatiaľ čo útočník Ian Laperriere (otras mozgu) bol presunutý na listinu dlhodobo zranených hráčov.
OilersOilers v zápase proti Torontu predstavili ako prvý kanadský tím skupinu roztlieskavačiek. Boli predstavené počas prvej prestávky, kedy už väčšina fanúšikov nebola na svojich miestach. V akcii sa predstavili ešte dvakrát. Už 23 tímov NHL má vlastné roztlieskavačky.

14. 12.

KingsObranca Willie Mitchell sa vrátil do akcie po vynechaní 14 zápasov pre zranenie hornej časti tela. Duel proti Detroitu však nedohral obranca Matt Greene, ktorý v druhej tretine utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela.
IslandersObranca New Yorku Islanders Mark Eaton, ktorý strávil päť sezón v Nashville, vynechal v pondelok svoj prvý zápas sezóny pre zranenie slabín práve proti Predators.

13. 12.

OilersObranca Jim Vandermeer nedokončil nedeľný zápas proti Anaheimu, keď v prvej tretine utrpel zranenie členka. V akcii stihol stráviť jednu minútu a 32 sekúnd.
RangersObranca Steve Eminger sa vrátil do zostavy New Yorku po tom, čo vynechal predchádzajúci zápas pre problémy s chrbtom. V nedeľu odohral 17 minút a 18 sekúnd. V tomto ročníku zaznamenal štyri body (1+3).
CapitalsWashington povolal Andrewa Gordona z tímu AHL Hershey Bears na zápas proti Rangers, v ktorom odohral 12 minút a zaknihoval dva mínusové body. 25–ročný útočník je najlepší strelec v nižšej lige.

12. 12.

AvalancheMilan Hejduk nenastúpil v sobotu proti Washingtonu za Colorado. Dôvodom je zranenie slabín, ktoré utrpel v piatok proti Atlante. Sobotňajší duel nedohral Kyle Quincey, ktorý si zranil rameno.
BruinsNováčik Tyler Seguin vynechal sobotňajší duel proti Philadelphii pre chrípku. Dvojka posledného vstupného draftu NHL odohral v tejto sezóne 27 zápasov so ziskom 10 bodov (5+5).
HurricanesObranca Jay Harrison z Caroliny utrpel počas prvej tretiny sobotňajšieho duelu proti St. Louis v bitke s B.J. Crombeenom zranenie hornej časti tela a na ľade sa už neobjavil.

11. 12.

CanucksPred sobotňajším zápasom medzí tímami Vancouver Canucks a a Tampa Bay Lightning vyvesia „kosatky“ pod strop Rogers Areny dres s číslom 19, ktorý nosil Markus Näslund. Bývalý krídelník odohral za Canucks 882 duelov, v ktorých nazbieral 756 bodov, čo je najviac zo všetkých hráčov, ktorí za tento klub hrali. Aktívnu hokejovú kariéru ukončil v roku 2010.
Blue JacketsColumbus poslal na farmu do Springfieldu (AHL) ľavého krídelníka Nikitu Filatova a povolal bitkára Tomiho Sestila. Dvadsaťročný Filatov, celková šestka draftu 2008, zaznamenal v 23 zápasoch len sedem asistencií.
StarsBrankár Kari Lehtonen vynechal piatkový zápas proti Caroline pre bolesti chrbta. Očakáva sa, že vynechá aj sobotný zápas proti Phoenixu. Náhradníkom Andrewa Raycrofta bol v piatok Richard Bachman.
AvalancheÚtočník Brandon Yip sa v piatok vrátil do zostavy Colorada. V utorok proti Floride nehral, pretože ho tréner poslal na tribúnu. V tejto sezóne zaznamenal 11 bodov (6+5) v 25 zápasoch. V posledných piatich zaznamenal len gól a 5 mínusových bodov.
OilersŠvédsky útočník Linus Omark zaknihoval svoj debut v NHL a hneď sa pričinil o víťazstvo Oilers, keď premenil svoj samostatný nájazd a zaznamenal asistenciu. V zápase odohral necelých 12 minút.
FlyersObranca Matt Walker bol poslaný na rozohranie do tímu AHL Adirondack Phantoms. Tridsaťročný obranca sa zotavoval z operácie bedrového kĺbu a súťažnú premiéru v drese Flyers by si mal odbiť koncom decembra.

10. 12.

OilersŠvédsky útočník Linus Omark, draftová štvorka z pred troch rokov, nastúpi v piatok vo svojom prvom stretnutí NHL. Stane sa tak v zápase medzi Edmontonom, ktorý ho draftoval, a Tampou Bay. V doterajšom priebehu sezóny 2010/11 nastupoval Omark v AHL za tím Oklahoma City Barons (farma Oilers) a v 26 dueloch získal 26 bodov (13+13).
SenatorsTím Ottawa Senators oznámil, že brankár Robin Lehner bude na blížiacom sa juniorskom šampionáte reprezentovať Švédsko. 19-ročný Lehner má na svojom konte dva štarty v aktuálnej sezóne NHL a sedem v AHL.
KingsĽavý krídelník Alexej Ponikarovsky sa vrátil do zostavy Kings po tom, čo vynechal 12 zápasov pre zlomený prst. Center Brad Richardson duel nedokončil, keď v prvej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. Viac sa bude vedieť v piatok.
Blue JacketsKapitán Rick Nash odohral svoj 543. zápas v kariére v drese Columbusu, čím vyrovnal klubový rekord Blue Jackets, ktorý drží český útočník David Výborný.
RangersObranca Michael Del Zotto nebol po prvýkrát v sezóne súčasťou zostavy Rangers. Del Zotto zaznamenal dva góly a šesť asistencií v 29 stretnutiach tohto ročníka.
BruinsBoston povolal do prvého tmu Stevena Kampfera z tímu AHL Providence Bruins, aby nahradil zraneného obrancu Marka Stuarta, ktorý bude chýbať 4-6 týždňov pre zlomený prst.

|< <   353 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies