Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Toronto bude bez GiordanaHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe informoval, že jeho tím nastúpi na štvrtkový zápas proti Seattlu bez obrancu Marka Giordana. Ten utrpel zranenie ruky v utorkovom zápase proti Floride a stále ho čakajú vyšetrenia, ktoré odhalia konkrétnu dĺžku absencie. V zostave ho nahradí William Lagesson.

30. 04.

Blue JacketsBlue Jackers, ktorá stále hľadajú nového trénera, dostali údajne od tímom Vancoveru a Buffala povolenie na rozhovory s trénermi ich farmárskych tímov Scottom Arnielom a Kevinom Dineenom.
Red WingsKapitán Red Wings Nicklas Lidstrom odohral vo štvrtok svoj prvý zápas ako 40-ročný. V utorok strelil dva góly v rozhodujúcom zápase proti Coyotes a v stredu oslávil okrúhle narodeniny.
SharksJed Ortmeyer sa vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal posledné tri zápasy prvého kola. V zápase odohral necelé štyri minúty. Tímu chýbal Patrick Marleau, ktorého trápi choroba.

29. 04.

CapitalsObrancovia Karl Alzner a John Carlson boli po vypadnutí Washingtonu poslaný do tímu Hershey Bears z Americkej hokejovej lige. Alzner odohral v aktuálnej sezóne NHL 21 duelov (0+5) a Carlsson nastúpil za Capitals 22-krát (1+5).
BlackhawksDustin Byfuglien sa presunie z pozície obrancu na pozíciu krídelníka. Tento ťah mu umožní znepríjemňovať život Robertovi Luongovi podobným spôsobom, ako sa mu to darilo v minulom roku.
CanadiensCanadiens vyhrali druhú sériu v klubovej histórii po tom, čo prehrávali už 1:3 na zápasy. Zároveň sa stali deviatym tímom od roku 1994, ktorý bol nasadený ako osmička a vyhral úvodnú sériu play-off. Prvým, ktorému sa to podarilo, keď prehrával 1:3.
CapitalsCapitals mali v základne časti najlepšiu bilanciu v domácom prostredí, no v prvom kole play-off prehrali doma zápasy číslo 1, 5 a 7. Alexandr Sjomin, autor 40 gólov v základnej časti, sa v play-off nepresadil.

28. 04.

CapitalsObranca Tom Poti vynechá v stredu siedmy rozhodujúci zápas série prvého kola proti Canadiens. Dôvodom je zranenie oka, do ktorého ho trafil puk v pondelkovom zápase. Ak Caps postúpia, mohol im chýbať aj v ďalších zápasoch.
BruinsCenter Marc Savard, ktorý pauzoval pre následky otrasu mozgu, dostal od doktorov zelenú a zahrá si už v prvom zápase série druhého kola, v ktorom si Bruins zmerajú sily s Penguins alebo Flyers.
Red WingsRed Wings vyhrali v utorok siedmy rozhodujúci zápas na ľade súpera po prvýkrát od semifinále Stanley Cupu z roku 1964, kedy porazili tím Chicago Blackhawks.

27. 04.

CapitalsTréner Bruce Boudreau urobil pred šiestym zápasom dve zmeny v zostave, keď centra Brendana Morrisona a obrancu Tylera Sloana nahradil centrom Davidom Steckelom a obrancom Shaone Morrisonnom.
CanadiensP.K. Subban, ktorý bol draftovaný z 43. miesta v roku 2007, bol v pondelok povolaný do prvého tímu Habs a v šiestom zápase série proti Capitals si odbil premiéru v play-off. Zaznamenal jednu asistenciu.
BruinsBruins postúpil do druhého kola druhýkrát v rade po prvýkrát od roku 1992. Postup si zabezpečili v domácom prostredí prvýkrát od 2. mája 1999.
PredatorsDo základnej zostavy Predators sa vrátil zranený útočník Patric Hornqvist, ktorý v základnej časti strelil 30 gólov. Ani jeho prítomnosť však Nashvillu nepomohla vynútiť si v sérii proti Chicagu siedmy zápas.

26. 04.

BruinsCenter Marc Savard v nedeľu po prvýkrát od utrpenia otrasu mozgu absolvoval tímový tréning, ale povedal, že šance, že si zahrá v pondelkovom zápase proti Sabres, nevyzerajú dobre.
SabresThomas Vanek má zranený členok stále boľavý a tréner Lindy Ruff povedal, že o tom, či si rakúsky útočník zahrá v šiestom zápase série proti Bostonu, rozhodne samotný hráč.

25. 04.

PredatorsObranca Denis Grebeškov odohral v noci proti Chicagu prvý duel od 7. marca, kedy utrpel zranenie slabín. V šiestom dueli série proti Blackhawks odohral 11 minút a 11 sekúnd a získal dve asistencie.
BlackhawksTím Chicago Blackhawks oznámil, že do prvého tímu bol povolaný brankár Corey Crawford z tímu Rockford IceHogs (AHL).

24. 04.

CoyotesVeterán Mathieu Schneider zaujal v zostave Phoenixu Coyotes miesto Roberta Langa. 40-ročný Schneider si v play-off NHL zahral v siedmich rôznych tímoch. Celkovo nastúpil za desať tímov.
AvalancheMilan Hejduk z Colorada vynechá pre zranenie hornej časti tela sobotňajší duel proti San Jose. Skúsený český útočník utrpel zranenie v treťom dueli série, ktorý sa hral minulú nedeľu.
Red WingsNicklas Lidström, kapitán Red Wings, dosiahol v noci proti Phoenixu 121. asistenciu v play-off, čím sa stal tretím najlepším nahrávačom spomedzi všetkých obrancov, ktorí nastúpili vo vyraďovacích bojoch. Švédsky veterán doteraz získal v play-off 168 bodov v 240 dueloch.
PenguinsTím Pittsburgh Penguins povolal z tímu Wilkes-Barre/Scranton Penguins útočníka Chrisa Connera. Oznámil to generálny manažér „tučniakov“ Ray Shero. V aktuálnom ročníku odohral Conner za Penguins osem zápasov a získal tri body (2+1).

23. 04.

CanadiensJaroslav Halák bude štartovať v bráne Canadiens od začiatku zápasu číslo päť zo štvrťfinálovej série Východnej konferencie proti Washingtonu.
AvalancheCenter Kevin Porter bol v piatom zápase série proti Sharks späť v základnej zostave Avalanche po vynechaní dvoch zápasov pre zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 13 a pol minúty.
SabresThomas Vanek (noha) vo štvrtok opäť korčuľoval a existuje šanca, že by nastúpil už v piatom zápase série proti Bostonu aj napriek tomu, že nie je v stopercentnom poriadku. Pre Sabres je to existenčný zápas.
BlackhawksBen Eager a Colin Fraser boli v základnej zostave Blackhawks v piatom zápase série proti Nashvillu nahradení pravým krídelníkom Adamom Burishom a nováčikom Bryanom Bickellom.
FlyersÚtočníci Ville Leino a David Laliberte nahradili v piatom zápase série proti New Jersey v základnej zostave Flyers zranených Jeffa Cartera a Simona Gagneho.

22. 04.

FlyersV piatom zápase série proti New Jersey budú tímu pre zranenia chýbať útočníci Simon Gagne a Jeff Carter. Gagne má problémy s prstom na nohe a Cartera trápi zranenie nohy.
CanadiensObranca Jaroslav Špaček vynechal štvrtý zápas série proti Capitals, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie. Jeho miesto v zostave zaplátal Ryan O’Byrne.
CanucksObranca Nolan Baumgartner nahradil v stredu Aarona Romea, ktorý hral v zápase číslo tri po prvých dvoch vynechaných dueloch pre nešpecifikované zranenie. Baumgartner odohral 9 a pol minúty.

|< <   380 z 389   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies