Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



22. 07.

FlamesKrídelník J.D. Watt podpísal zmluvu s Flames. Tím podpísal dvojročný kontrakt aj s neobmedzeným voľným hráčom Stefanom Meyerom. 25-ročný útočník odohral v NHL štyri zápasy za Floridu.

19. 07.

FlamesObranca Matt Pelech podpísal jednoročný kontrakt s Flames. Torontský rodák, prvá draftová voľba Calgary z roku 2005, odohral v minulej sezóne 42 zápasov v drese Abbotsford Heat v AHL. V NHL odohral päť zápasov v ročníku 2008/09.

17. 07.

BlackhawksPravý krídelník Jack Skille podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Blachawks. 23-ročný Američan odohral v prvom tíme v minulej sezóne 6 zápasov, v ktorých zaznamenal gól a asistenciu.
SabresTim Conboy podpísal so Sabres ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. 28-ročný Američan odohral v minulej sezóne za Carolinu 12 zápasov, v ktorých nebodoval. Za Albany (AHL) odohral 37 duelov s troma asistenciami.
ThrashersPravý krídelník Anthony Stewart podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Thrashers. 25-ročný Kanaďan, ktorý v NHL odohral 105 zápasov, v minulej sezóne pôsobil len v AHL. Za Chicago zaznamenal 31 bodov v 77 zápasoch.
StarsStars podpísali nové jednoročné zmluvy s útočníkom Raymondom Sawadom a obrancami Maximeom Forunusom a Trevorom Ludwigom. Všetci traja boli obmedzenými voľnými hráčmi.
PenguinsObranca Corey Potter podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Penguins. 26-ročný Američan zasiahol v minulej sezóne do troch zápasov v drese Rangers. Väčšinu sezóny strávil v Hartforde (AHL).
Blue JacketsPravý krídelník Chad Kolarik podpísal s Blue Jackets ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt. 24-ročný Američan odohral v minulej sezóne v prvom tíme Columbusu dva zápasy, v ktorých nebodoval.
OilersĽavý krídelník Gregory Stewart podpísal s Oilers jednoročný kontrakt ako neobmedzený voľný hráč. Jednoročný kontrakt podpísal aj útočník Ryan O’Marra, ktorý mal status obmedzeného voľného hráča.
KingsCenter Marc-Andre Cliche podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Kings. 23-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne svoj prvý zápas v NHL. Zaznamenal v ňom jeden plusový bod.
DevilsDevils podpísali jednoročné kontrakty s útočníkom Patrickom Davisom a obrancami Tylerom Eckfordom a Olivierom Magnanom-Grenierom. Všetci boli obmedzenými voľnými hráčmi.
CanucksObranca Sean Zimmerman podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú zmluvu s Canucks. 23-ročný Američan odohral v minulej sezóne 72 zápasov v drese San Antonia v AHL.

16. 07.

WildBrankár Anton Chudobin podpísal s Wild jednoročný dvojcestný kontrakt. V minulej sezóne debutoval v NHL a za Minnesotu odchytal dva zápasy. Z 48 striel inkasoval jeden gól. V AHL mal bilanciu 14-19-4 s 2,43 inkasovaným gólom na zápas.
OilersObranca Theo Peckham podpísal s Oilers jednoročný kontrakt. 22-ročný kanadský hráč odohral v NHL 31 zápasov, v poslednej sezóne 15. Zaznamenal v nich jednu asistenciu a 104 trestných minút.
Canadiens23-ročný útočník David Desharnais podpísal s Canadiens jednoročnú zmluvu a 19-ročný útočník Alexander Avtsin podpísal s Habs trojročný kontrakt. Desharnais odohral za Canadiens šesť zápasov, kým Avtsin pôsobil v KHL.
Maple LeafsObranca Danny Richmond a útočníci Mike Zigomanis a Joey Crabb podpísali s Maple Leafs zmluvy. Všetci traja majú skúsenosti z NHL, no poslednú sezónu strávili v AHL. Zigomanis si okrem toho zahral aj za Djurgarden (SWE).
LightningCenter Blair Jones podpísal s Lightning jednoročnú zmluvu. 23-ročný Kanaďan v minulej sezóne odohral 14 zápasov za prvý tím, no nebodoval. V kariére nastúpil už do 38 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal gól a dve asistencie.
DucksObranca Brendan Mikkelson akceptoval jednoročný kvalifikačnú zmluvu pár hodín pred tým, ako jej platnosť vypršala. Na úrovni NHL zarobí 687 500 dolárov. V poslednej sezóne odohral za Ducks 28 zápasov.
Blue JacketsÚtočník Tom Sestito podpísal s Blue Jackets nový jednoročný dvojcestný kontrakt. 22-ročný Američan odohral v minulom ročníku v NHL tri zápasy. V 36 zápasoch v Syracuse (AHL) zaznamenal 17 bodov a 138 trestných minút.
HurricanesBrankár Justin Pogge podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Hurricanes. V 27 zápasoch AHL mal bilanciu 13-7-5 s 2,55 inkasovaným gólom na zápas. Rovnakú zmluvu podpísal aj obranca Bryan Rodney, ktorý v prvom tíme v minulej sezóne odohral 22 zápasov a zaznamenal 11 bodov (1+10).
CapitalsCenter Jay Beagle podpísal s Capitals dvojročný kontrakt. Tím podpísal aj jednoročné zmluvy s útočníkmi Andrewom Gordonom, Andrewom Joudreyom a obrancami Zachom Miskovicom Patrickom McNeillom.

15. 07.

FlyersKrídelník David Laliberte podpísal s Flyers jednoročný kontrakt ako obmedzený voľný hráč. 24-ročný Kanaďan v poslednej sezóne debutoval v NHL. Za Flyers odohral 11 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a pridal asistenciu.
Red WingsObranca Sergej Kolosov podpísal ako obmedzený voľný hráč s Red Wings jednoročný kontrakt. 24-ročný Bielorus bol draftovaný Detroitom v roku 2004 z celkového 151. miesta. Minulú sezónu strávil v Grand Rapids (AHL).
SabresĽavý krídelník Derek Whitmore podpísal ako obmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu so Sabres. 25-ročný Američan odohral v minulej sezóne 78 zápasov v drese Portlandu (AHL), v ktorých zaznamenal 34 bodov (18+16).
BlackhawksKrídelník Igor Makarov podpísal s Blackhawks dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný Rus, ktorý bol tímom draftovaný z 33. miesta v roku 2006, strávil poslednú sezónu v KHL.
RangersÚtočník Brodie Dupont podpísal s Rangers zmluvu ako obmedzený voľný hráč. 23-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 80 zápasov v drese Hartfordu (AHL), v ktorých zaznamenal 17 gólov a 22 asistencií.

14. 07.

StarsPravý krídelník Scott Glennie podpísal so Stars trojročnú nováčikovskú zmluvu. Celková osmička minuloročného draftu zaznamenala 32 gólov a 5 asistencií v 66 zápasoch WHL v drese Brandonu.
OilersObranca Shawn Belle podpísal s Oilers jednoročnú dvojcestnú zmluvu. 25-ročný rodák z Edmontonu zaznamenal v minulej sezóne tri góly a 16 asistencií v drese Hamiltonu (AHL) a štartoval aj v dvoch zápasoch za Canadiens. Na úrovni NHL zarobí 650 000 dolárov.
SenatorsÚtočník Roman Wick podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu so Senators. 24-ročný Švajčiar pôsobil v poslednej sezóne v švajčiarskom Klotene, v ktorom zaznamenal 15 gólov a 16 asistencií v 37 zápasoch.

13. 07.

BlackhawksBlackhawks vyrovnali ponuku Sharks na beka Niklasa Hjalmarssona. Kalifornský tím ponúkol talentovanému Švédovi 4-ročný kontrakt vo výške 14 miliónov USD. Generálny manažér Chicaga, Stan Bowman, informoval, že zmluvu s dvadsaťtriročným obrancom by mali dotiahnuť v utorok.

|< <   373 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná akvizícia Sharks otvorili kempe bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoKončí na vrchole: Známy útočník odchádza do dôchodku po zisku Stanley CupuObranca Montrealu musel absolvovať neplánovanú operáciuŠvédsku hviezdu Toronta čaká v kempe experiment, prezradil nový trénerBude to všetko alebo nič: Dvorský má dvere otvorené, ale Blues si ho len tak k sebe nevezmúČernák je v hodnotení Slovákov v NHL 25 najlepší. Historický pokles OvečkinaSlafkovský zaujal na fotení výrazom tváre, Fehérváry zmenou na drese. Nevydarenou! + foto Avalanche problémovému Rusovi odpustia: Privítame ho s otvoreným náručím Slafkovský je v rebríčku Top 300 vyššie ako Laine. Koľko spoluhráčov skončilo pred ním? Armstrong: Utah je v najlepšom stave zo všetkých tímov NHLSlovenský brankár na úvod sezóny zažiaril. Predviedol aj skvelý zákrok + video Jednotka chýba v kempe, generálny manažér Bruins to povedal jasne: Som sklamaný Hviezda Hviezd vynechá väčšinu kempu. Odstránili jej cystu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies