Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



22. 04.

BruinsTuukka Rask sa stal prvým brankárom od 22. mája 2002, ktorý zaznamenal asistenciu v predĺžení počas zápasu play-off. Posledným brankárom, ktorému sa to podarilo bol Dominik Hašek v sérii Detroitu proti Coloradu.
CapitalsCapitals v druhej tretine stredajšieho zápasu čelili 21 strelám Montrealu, čím sa vyrovnal klubový rekord v play-off z 21. apríla 2008, kedy sa rovnaký počet striel na bránu Caps vyslala Philadelphia.

21. 04.

CoyotesÚtočník Vernon Fiddler bol späť v zostave Coyotes po tom, čo vynechal duel pre zranenie tváre, ktoré utrpel v zápase č.2 zo série proti Detroitu. Coyotes dúfajú, že v piatom zápase im bude k dispozícii aj Shane Doan.
SenatorsPravý krídelník Jonathan Cheechoo zaknihoval v utorok svoj debut v play-off v drese Ottawy, keď v zostave nahradil Ryana Shannona. Cheechoo, bývalý 56-gólový strelec, dohral základnú časť v tíme AHL Binghamton Senators.
AvalancheČeský útočník Milan Hejduk vynechal utorkový zápas proti San Jose, pretože v treťom zápase série utrpel pri kolízii so spoluhráčom Paulom Stastnym nešpecifikované zranenie v hornej časti tela.
NHLDva tímy nastrieľali v priebehu jednej tretiny v play-off spolu deväť gólov dvakrát v histórii NHL. Naposledy Los Angeles (5) a Calgary (4) v zápase hranom 14. apríla 1990, v ktorom Kings zvíťazili 12:4.
PenguinsNáhradný brankár Brent Johnson bol späť v drese pripravený na lavičke Pittsburghu. Predchádzajúce dva zápasy vynechal pre chorobu.

20. 04.

SharksÚtočník Dany Heatley, ktorý v nedeľu nehral pre nešpecifikované zranenie, by sa podľa slov trénera Todda McLellana mal vrátiť do akcie už v utorkovom stretnutí.
BruinsCenter Marc Savard v pondelok po prvýkrát od utrpenia otrasu mozgu druhého stupňa korčuľoval. Povedal, že sa cítil normálne a v utorok podstúpi testy, ktoré rozhodnú, či sa bude môcť vrátiť do akcie.
CanadiensCenter Glen Metropolit (rameno) sa vrátil do akcie po šiestich vynechaných zápasov základnej časti a dvoch zápasov play-off. Na ľade strávil cez 5 a pol minúty a zaznamenal dve strely a mínusový bod.
SabresPravý krídelník Drew Stafford odohral prvý zápas od 10. apríla, kedy utrpel otras mozgu. V akcii v pondelok strávil 13 minút a zaznamenal dva strelecké pokusy.

19. 04.

AvalancheRyan Stoa a Milan Hejduk nedohrali nočný zápas proti San Jose, pretože v ňom utrpeli zranenie. Hejduk utrpel v prvej tretine zranenie v hornej časti tela a Stoa utrpel v druhej tretine zranenie v dolnej časti tela.
SharksÚtočník Dany Heatley vynechal pre nešpecifikované zranenie tretí zápas série proti Coloradu. Sharks do prvého tímu povolali Dwighta Helminena z Worcesteru z AHL.
SabresĽavý krídelník Thomas Vanek pravdepodobne vynechá tretí zápas štvrťfinálovej série Východnej konferencie proti Bostonu. Dôvodom je zranenie, ktoré utrpel v sobotnom zápase.
CoyotesÚtočník Vernon Fiddler vynechal nedeľný zápas proti Detroitu, ktorý predčasne v druhej tretine opustil kapitán Shane Doan so zranením hornej časti tela. V pondelok po vyšetrení bude znám závažnosť zranenia.
PenguinsObranca Jordan Leopold, ktorého v piatok tvrdo narazil obranca Senators Andy Sutton, necestoval do Ottawy. V základnej zostave ho nahradil veterán Jay McKee.

18. 04.

SabresRakúsky útočník Thomas Vanek nedohral zápas medzi Sabres a Bruins. Dôvodom je zranenie jeho ľavej nohy, ktoré utrpel v úvodnej dvadsaťminútovke. V zápase odohral len štyri minúty a 22 sekúnd.
PenguinsObranca Ben Lovejoy bol povolaný do prvého tímu Pittsburgh Penguins. V zostave „tučniakov“ nahradí Jordana Leopolda, ktorý v piatkovom dueli proti Ottawe dostal lakťom do tváre.

17. 04.

Avalanche Útočník Kevin Porter z Colorado opustil zápas proti San Jose po druhej tretine, pretože si poranil hornú časť tela. Dvadsaťštyriročný center odohral v play-off zatiaľ dva duely, v ktorých nebodoval.
PredatorsPodľa Barryho Trotza, trénera Predators, dostal obranca Denis Grebeškov povolenie hrať, no zatiaľ nie je jasné, či nastúpi. Ruský obranca si ešte na začiatku marca poranil dolnú časť tela a odvtedy nenastúpil.
Red WingsPavel Daciuk odohral v noci proti Phoenixu jubilejné sté stretnutie vo vyraďovacích bojoch. Doteraz nazbieral 65 kanadských bodov za 23 gólov a 42 asistencií. Daciuk obliekal iba dres Detroitu.
SabresNathan Gerbe bol tímom Buffalo Sabres poslaný späť do Portlandu Pirates z American Hockey League. Do prvého tímu „šablí“ bol povolaný 28. marca a odvtedy odohral osem zápasov a získal tri kanadské body (1+2).

16. 04.

PenguinsNáhradný brankár Penguins Brent Johnson je chorý. Tím do prvého tímu povolal Brada Thiessena z tímu AHL Wilkes-Barre/Scranton. 24-ročný brankár zaznamenal v tejto sezóne bilanciu 14-14-1 a 91,4% úspešnosť zákrokov.
SabresCenter Jochen Hecht podstúpil druhú operáciu ľavého malíčka a tímu bude chýbať neurčitú dobu. Pôjde skôr o týždne ako dni. V prvom kole play-off proti Bostonu si s najväčšou pravdepodobnosťou nezahrá.
BruinsObranca Andrew Ference sa vrátil do základnej zostavy Bostonu po tom, čo pre zranenie slabín vynechal deväť zápasov. V prvom zápase série 1. kola proti Buffalu odohral 13 a pol minúty.

15. 04.

SabresPravý krídelník Drew Stafford (otras mozgu) stále nedostal povolenie na tréning s plnými kontaktmi a pravdepodobne tak vynechá štvrtkový zápas proti Bostonu. Štart Jochena Hechta (horná časť tela) je otázny.
BlackhawksObranca Brian Campbell sa vrátil do tréningového procesu Blackhawks. Tréning absolvoval po prvýkrát od 14. marca, kedy utrpel po narazení od Alexa Ovečkina zlomeninu rebra a kľúčnej kosti.
Red WingsNicklas Lidstrom vyrovnal zápis Marka Messiera v počte zápasov odohraných v play-off. S 236 víťazstvami ja ne druhom mieste za bývalým spoluhráčom Chrisom Cheliosom, ktorý odohral 266 duelov.

14. 04.

BruinsAk by Boston postúpil do druhého kola play-off, mohli by sme v sezóne ešte vidieť hrať Marca Savarda (otras mozgu), ktorého stav sa pomaly zlepšuje. Informoval o tom generálny manažér Bruins Peter Chiarelli.
NHLMarián Gáborík a Andrej Meszároš sa nezúčastnia majstrovstiev sveta, pretože im klubový lekári odporučili doliečenie zranení. Informovala o tom stránka SZĽH.

|< <   381 z 389   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies