Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Tanev si na svoju premiéru v novom drese ešte počká Obranca Chris Tanev, ktorý bol v stredu vymenený z Calgary do Dallasu, by mohol debutovať v novom drese najskôr v utorok proti San Jose. Dôvodom zdržania je vybavovanie pracovných víz pri prechode z Kanady do Spojených štátov amerických.

28. 10.

CapitalsPravý krídelník Matt Bradley sa vrátil do zostavy Capitals a hral vo štvrtom útoku po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Caroline odohral 16 a pol minúty a zaznamenal jeden plusový bod.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham, ktorý pauzoval pre zranenie ľavého ramena, absolvoval v stredu svoj premiérový zápas v sezóne. Proti Tampe bay odohral 11 minút a zaznamenal jeden strelecký pokus.
LightningObranca Mattias Ohlund odohral v stredu proti Pittsburghu svoj prvý duel v aktuálnej sezóne. Dôvodom jeho absencie bolo zranenie pravého kolena. Pri svojom návrate odohral 12 minút a 14 sekúnd.
IslandersĽavý krídelník Matt Martin, ktorý bol v pondelok povolaný do prvého tímu Islanders z Bridgeportu (AHL), odohral v stredu svoj premiérový zápas v tejto sezóne. V minulom ročníku zaznamenal dve asistencie v piatich dueloch.

27. 10.

PanthersPravý krídelník Radek Dvořák odohral svoj 567. zápas v drese Panthers, čím vyrovnal zápis Olliho Jokinena, ktorému patrí druhé miesto v klubovej histórii. Lídrom je Róbert Švehla, ktorý má o sedem zápasov na svojom konte viac.
Maple LeafsÚtočník Toronta Colby Armstrong opustil predčasne utorkový zápas proti Floride, v ktorom stihol odohrať jedno striedanie. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie v hornej časti tela.
FlamesObranca Steve Staios sa vrátil do zostavy Flames po vynechaní dvoch zápasoch pre rozhodnutie trénera. Jeho spoluhráč Olli Jokinen odohral v utorok svoj 900. zápas v NHL.
OilersObranca Kurtis Foster opustil počas druhej tretiny zápas proti Calgary a nevrátil sa už doň. O jeho zdravotnom stave neboli zatiaľ zverejnené žiadne informácie.

26. 10.

BruinsČeský útočník David Krejčí vynechal pondelkový tréning Bruins, no nešlo o zranenie, ale voľno po stomatologickom zákroku, pri ktorom mu vytrhli zub múdrosti.
ThrashersBrankár Ondřej Pavelec bol stiahnutý z listiny zranených hráčov a Peter Mannino bol poslaný späť do Chicaga (AHL), čo značí návrat českého brankára do základnej zostavy Thrashers, ktorej nebol súčasťou od odpadnutia v otváracom zápase.
KingsObranca Drew Doughty (otras mozgu) bol v pondelok umiestnený na listinu zranených hráčov. Bol už však na ľade a je schopný sa vrátiť do akcie už vo štvrtok, no očakáva sa jeho sobotný návrat, kedy sa Kings vrátia domov z turné.
CanadiensObranca Andrej Markov (koleno) by sa mohol vrátiť do zostavy Canadiens najskôr počas tohto víkendu. V pondelok absolvoval kontaktné drily a počas týždňa by mali doktori rozhodnúť, či bude schopný hrať alebo bude potrebných ešte pár dní absencie.
Blue JacketsPravý krídelník Jared Boll bol aktivovaný z listiny zranených a po tom, čo vynechal posledných šesť zápasov pre problémy s chrbtom, absolvoval v pondelok svoj návrat do akcie. Proti Flyers odohral viac ako sedem minút.
WildCenter Pierre-Marc Bouchard urobil ďalší krok vpred pri jeho návrate do akcie po otrase mozgu, keď sa zúčastnil kontaktných drilov počas tréningu. Bouchard dostal úder do hlavy v marci 2009 a nehral od otváracieho zápasu minulej sezóny.
PenguinsPittsburgh poslal na farmu do Wilkes-Barre/Scranton (AHL) útočníka Erica Tangradiho a obrancu Andrewa Hutchinsona. Do zostavy by sa mal v stredu vráti útočník Aaron Asham, ktorý si v príprave poranil rameno.
FlyersObranca Sean O’Donnell odohral v pondelok proti Columbusu svoj 1100. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Los Angeles, New Jersey Minnesoty, Bostonu, Phoenixu, Anaheimu a Philadelphie.

25. 10.

PredatorsPravý krídelník J.P. Dumont, ktorý predčasne opustil sobotný zápas pre zranenie dolnej časti tela, sa v nedeľu vrátil do zostavy Nashvillu a zaznamenal asistenciu. Jeho spoluhráč Jerred Smithson odohral 400. duel v NHL.
DevilsIľja Kovaľčuk, ktorý bol v sobotu poslaný trénerom na tribúnu, sa vrátil do zostavy Devils a v zápase proti Rangers strelil jediný gól New Jersey. V akcii odohral takmer 23 minút a zaknihoval päť striel.
FlamesObranca Calgary Steve Staios bol v druhom zápase v rade vynechaný zo základnej zostavy, v ktorej ho v nedeľnom zápase opäť nahradil Brendan Mikkelson.

24. 10.

CapitalsObranca Mike Green sa po zranení ramena vrátil do zostavy Washingtonu, ktorý v sobotu nastúpil proti Atlante. Ofenzívny bek však odohral len vyše päť a pol minúty. Viac ako päť minút odohral v presilových hrách.
SenatorsJason Spezza z Ottawy vynechal pre problémy so slabinami druhé stretnutie v rade. Skúsený center nastúpil v tejto sezóne v piatich dueloch, v ktorých strelil jeden gól a na štyri nahral.
CanadiensCarey Price, brankár Montrealu, vychytal v noci proti Ottawe svoj prvý shutout v tejto sezóne. V NHL udržal celkovo päť čistých kont a trikrát práve proti „senátorom“.
KingsBrankára Erika Esberga si z listiny voľných hráčov, na ktorú ho zaradil tím Los Angeles Kings, nevybral žiadny z ostatných 29 klubov a mal by byť preradený do AHL. Švédsky gólman však údajne rokuje s jedným nemenovaným tímom KHL.

23. 10.

AvalancheSkúsený obranca Adam Foote má otras mozgu a v sobotu nenastúpi v drese Colorada, ktoré hrá proti Los Angeles. Foote sa zranil v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose.
LightningSimon Gagne vynechal piatkové stretnutie medzi Tampou Bay a Atlantou pre stuhnutý krk. V tejto sezóne zatiaľ odohral v drese Lightning šesť duelov, v ktorých nebodoval a získal až osem mínusových bodov.
Red WingsTodd Bertuzzi vynechal piatkový tréning Detroitu Red Wings. Dôvodom je nešpecifikované zranenie, no Mike Babcock, tréner „červených krídel“, povedal, že zranenie nesúvisí s chrbtom, s ktorým mal skúsený útočník problémy počas tréningového kempu.
FlyersVille Leino opustil v piatok predčasne tréning Philadelphie po tom, čo sa zrazil s obrancom Chrisom Prongerom. Leino povedal, že si zranil len nejaké svaly v stehne. Jeho štart v sobotňajšom dueli proti Torontu je otázny.

22. 10.

LightningObranca Lightning, Mattias Ohlund, ktorého trápilo zranenie pravého kolena, by sa mohol vrátiť do zostavy tímu počas budúceho týždňa. V tejto sezóne ešte neodohral ani jeden zápas.
DevilsMartin Brodeur mjá proti Montrelau bilanciu 39-16-5 a zaznamenal proti nemu už 9 shutoutov, čo je najviac z tímov mimo Atlantickej divízie. 10 núl vychytal v dueloch proti Philadelphii, 9 v zápasoch proti Islanders.
DucksSkúsený útočník Teemu Selanne zaznamenal v nočnom zápase proti Flyers asistenciu, ktorá bola jeho 1267. bodom v kariére. Týmto počtom bodov sa vyrovnal legendárnemu Jeanovi Ratellovi na 34. mieste historického poradia.

|< <   366 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies