Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


03. 04. 2020

Hráči Islanders venovali zdravotníkom respirátoryEpicentrom vírusu COVID-19 nie len na východnom pobreží USA sa stal štát New York. Zdravotníctvo sa aj tam, podobne ako inde na svete, potyká s nedostatkom respirátorov N95. Hráči Islanders sa preto rozhodli pomôcť a venovali viac ako 3000 takýchto respirátorov 23 zdravotným zariadeniam v oblasti New Yorku, ktoré združuje nezisková organizácia Northwell Health.
Senators prepúšťajú personál tímuTím Ottawa Senators vo štvrtok oznámil, že pre pandémiu koronavírusu dočasne prepustí svoj personál. Stane sa tak 5. apríla, kedy by sa normálne tímu ukončila sezóna. Pracovná doba a mzdy ostatných zamestnancov budú znížené. Spoločnosť vlastniaca tím však zároveň vytvorila podporný program, ktorým bude až do júla dopĺňať zamestnanecké poistky. S dostupnosťou služieb vyplývajúcich zo zdravotného poistenia nebude žiadne obmedzenie.

02. 04. 2020

Little by predsa ešte mohol hrať za Jets v tejto sezóneÚtočník Winnipegu Bryan Little mal vynechať zvyšok tejto sezóny po tom, čo podstúpil operáciu ušného bubienka. Hlavný tréner Paul Maurice však v stredu povedal, že teraz je hráčov návrat reálny, ak by sa sezóna obnovila. „Bude musieť absolvovať vyšetrenia, ale áno, je to možné. Ak sa bavíme o hraní v júli, auguste alebo septembri, všetci tí hráči, o ktorých sa myslelo, že nebudú tímom k dispozícii skôr, ako v budúcej sezóne, by mohli byť k dispozícii,“ poznamenal Maurice.
Jack Eichel venoval zdravotníkom tisícky štítovKapitán tímu Buffalo Sabres, Jack Eichel, zakúpil 5000 ochranných štítov od spoločnosti Bauer Hockey, ktorá sa v čase pandémie dala na ich výrobu. Následne ich venoval miestnym nemocniciam, ktoré trpia ich nedostatkom. Eichel sa zároveň zdravotníkom poďakoval za to, ako sa v týchto ťažkých časoch starajú o komunitu. Mimochodom, jeho mama je zdravotnou sestrou v Bostone.
Lídri MLSE si tiež znížili platyVrchní výkonní pracovníci spoločnosti Maple Leaf Sports & Entertainment sa v čase šírenia koronavírusu rozhodli dobrovoľne vzdať časti svojich platov – 20 až 25 percent. Spoločnosť tiež informovala, že nevyplatí svojím zamestnancom každoročné bonusy. Prezident a výkonný riaditeľ Michael Friisdahl si plat zníži až o 30 percent a spolu s odmenami príde o 55 percent svojich príjmov. Tieto škrty ovplyvnia aj ďalších osem pracovníkov, ale netýkajú sa prezidentov a generálnych manažérov športových klubov. Tí sa však zaviazali, že podobným spôsobom pomôžu podpornému fondu Tím Toronta.
Video: Gallagher sa zahral na postavu z The OfficeÚtočník Montrealu Brendan Gallagher využil voľný čas v domácej karanténe na to, aby sa zahral na Dwighta Schrutea, jednu z hlavných postáv populárneho seriálu The Office. Išlo mu to znamenito:

01. 04. 2020

Video: Mladý Evander Kane nie ako raper, ale pianistaÚtočník San Jose, Evander Kane, si v hokeji vybudoval vizitku problémovej hviezdy a jeho životný štýl občas pripomínal život rapera. V čase domácej izolácie spôsobenej šírením koronavírusu sa však pochválil tým, ako v minulosti vzorne hrával na klavír. Takto mu to išlo v deviatich rokoch:

Manažéri Coyotes pomôžu finančne v boji s koronavírusomPrezident a výkonný riaditeľ tímu Arizona Coyotes Ahron Cohen, ako aj generálny manažér John Chayka, sa rozhodli venovať 20 % zo svojich platov v nadchádzajúcich mesiacoch Arizonskému fondu zmierňujúcemu následky koronavírusu a iným neziskovým organizáciám, ktoré bojujú so šírením koronavírusu v štáte Arizona. Pomoc bude smerovať zdravotníkom a poskytne oporu ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi, či už pôjde o nízkopríjmové skupiny, študentov, bezdomovcov či obete domáceho násilia.
Majitelia Devils pomáhajú v boji s COVID-19 v NewarkuMajitelia tímu New Jersey Devils, Josh Harris a David Blitzer, prostredníctvom svojej spoločnosti robia, čo môžu, aby pomohli členom komunít v Newarku a oblasti Philadelphie, ktorých sa negatívne dotklo šírenie koronavírusu. Majitelia dokonca venovali šesťcifernú sumu do fondu, ktorý zabezpečuje zdravotnícke vybavenie pre viac ako 35 000 zamestnancov v miestnom systéme zdravotníctva. Ich firma im darovala potrebné vybavenie z arény Prudential Center, vrátane 7000 párov rukavíc či 10 000 dezinfekcií rúk. Devils sú tiež pripravený poskytnúť svoju arénu pre prípad, ak by došlo k nedostatku miesta pre pacientov. V regióne Philadelphii zase venovali šesťcifernú čiastku miestnej potravinovej banke. Harris s Blitzerom vlastnia vo Philadelphii basketbalový tím Philadelphia 76ers z NBA.

31. 03. 2020

Chaput podpísal s Coyotes novú zmluvuCenter Michael Chaput podpísal s Arizonou novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu, ktorej hodnota na úrovni NHL bude 700 000 amerických dolárov. Plat v AHL bude 300 000 dolárov, ale hráč ma garantovaný príjem 400 000 dolárov. Dvadsaťsedemročný Kanaďan odohral v tejto sezóne za Coyotes dva bezbodové duely. Ďalších 47 stretnutí so ziskom 29 bodov (16+13) absolvoval v drese Tucsonu v AHL. V kariére odohral 169 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal 22 bodov (6+16). Zahral si aj za Columbus, Vancouver a Montreal.
Flames a Oilers prepúšťajú zamestnancovTímy Calgary Flames a Edmonton Oilers sa rozhodli prepustiť významný počet zamestnancov, kým sa situácia ohľadom šírenie koronavírusu nevyrieši. Flames prepustia polovicu zamestnancov na plný úväzok na 60 dní počnúc 13. aprílom. Pôjde o zhruba 150 ľudí. Zostávajúci zamestnanci budú mať platy znížené o 10 až 25 %. Oilers prepustia 139 zamestnancov a tí, ktorí budú pracovať z domova, budú mať tiež znížené platy o 10 až 25 %.

30. 03. 2020

Petry s manželkou pomôžu pracovníkom nemocniceObranca Montrealu Jeff Petry spolu s manželkou Julie otvorili účty v hodnote 2500 dolárov v dvoch miestnych reštauráciách, aby poskytli jedlo zadarmo pre pracovníkov nemocnice počas ich boja s pandémiou koronavírusu. „Chceme ukázať, že ich oceňujeme. Myslíme na nich, stojíme za nimi, podporujeme ich a sú v našich myšlienkach a modlitbách,“ vyhlásila rodina.
Tragická správa prišla z rodiny GranlundovcovÚtočník Nashvillu Mikael Granlund a jeho manželka Emmi sú v smútku. V nedeľu oznámili, že ich dcéra sa narodila bez činnosti srdcového svalu. „Náš anjelík, naša dcérka sa v utorok narodila bez srdcového tepu. Našli sme nádej v tom, že je hore a sleduje nás tam, ako náš strážny anjel. Veríme, že všetko, čo sa stáva, sa stáva z nejakého dôvodu,“ napísala Emmi. Pár je zosobášený od júla 2019 a má spolu už jedno dieťa.

29. 03. 2020

Do boja s COVID-19 sa pustil aj výrobca Halákovho výstrojaKým spoločnosť Bauer sa rozhodla zdravotníkom v Severnej Amerike pomôcť v boji s novým koronavírusom výrobou ochranných štítov na hlavu, menší výrobca Brian’s Custom, medzi ktorého klientov patria aj Jaroslav Halák, Thatcher Demko či Robin Lehner, bol požiadaný o pomoc pri výrobe ochranných oblekov. Spoločnosť neváhala a všetkých 16 operátorov výroby, ktorí boli predtým doma pre pozastavenie výroby, sa pustilo do práce.

28. 03. 2020

Video: Pánik a jeho skvelé momenty z ročníka 2019/20Slovenský útočník Richard Pánik sa vo svojej prvej sezóne v drese Washingtonu rozbiehal pomaly, ale prezentoval sa počas nej niekoľkými skvelými momentmi, vrátane prihrávky pomedzi nohy. Vychutnať si ich môžete teraz v tomto dvojminútovom videu:

Video: Schmidt sa na ulici venoval tréningu odpalovObranca Vegas Nate Schmidt sa ako fanúšik baseballového tímu Minnesota Twins nedočkal vo štvrtok plánovaného otvorenia sezóny MLB, a tak si to vynahradil tým, že sa vybral na ulicu pred svojím domom a potrénoval si odpaly. Najskôr to skúsil na svoju silnú stranu a potom, aby napodobnil svojho obľúbenca Brycea Harpera, aj na tu slabú. A to nedopadlo tak dobre:

Colorado podpísalo zmluvu s obrancom MacDonaldomTím Colorado Avalanche a obranca Jacob MacDonald sa dohodli na podpise novej dvojročnej dvojcestnej zmluve, ktorej hodnota na úrovni NHL bude 700 000 dolárov ročne. V nižšej AHL zarobí 350 000, resp. 375 000 dolárov, ale garantovaných bude mať 400 000, resp. 425 000 dolárov. Dvadsaťsedemročný Kanaďan, ktorý si v minulosti zahral v dvoch zápasoch za Panthers, odohral v tomto ročníku nižšej AHL 56 zápasov, v ktorých zaznamenal 16 gólov a 26 asistencií.
Pozitívne testovaní na COVID-19 sú aj dvaja komentátori NHLBruce Garrioch z Postmedia informuje, že na nový koronavírus bol pozitívne testovaný aj päťdesiatdeväťročný komentátor Senators Gord Wilson. Prvé príznaky mal po návrate domov z výjazdy v Kalifornii, v rovnaký deň, ako došlo v NHL k prerušeniu sezóny. Odvtedy bol v domácej karanténe. Začiatkom dňa tiež tím St. Louis Blues oznámil, že sa komentátor jeho zápasov, John Kelly, ocitol medzi oficiálne nakazenými. Päťdesiatdeväťročný syn Dana Kellyho bol od 13. marca v domácej karanténe a momentálne už nepociťuje žiadne symptómy.

27. 03. 2020

Video: McDavid robí drepy so svojím (mohutným) psomKapitán Edmontonu Connor McDavid ukázal všetkým tým, čo doma nemajú dostatočne tréningové náčinie, že cvičiť sa dá s hocičím, ak do toho zapojíte svoju kreativitu. Napríklad pri čelných drepoch mu činku robil jeho pes Lenny. Koľko drepov s ním urobil za 30 sekúnd?

Video: Strome trénuje, protihráči vtipkujúÚtočník Rangers Ryan Strome sa vo štvrtok pochválil tým, ako počas domácej karantény trénuje svoju streľbu. Zo siedmich „extrémne náročných“ striel v papučiach trafil bránu sedemkrát. Taylor Hall z Arizony mu však namiesto pochvaly venoval uštipačnú poznámku: „Je toto všetko, na čom potrebuješ pracovať, keď hráč s Panarinom?“ Pridal sa aj Vladislav Namestnikov z Colorada: „Niekto bude hovoriť, že je to falošné.“

Toews venuje tučný šek na pomoc komuniteKapitán Chicaga Jonathan Toews daruje 100 000 amerických dolárov Fondu chicagskej komunity zameranému na zníženie dopadov nového koronavírusu u ľudí v ohrození. Tridsaťjedenročný center tak urobí prostredníctvom svojej osobnej nadácie. V Chicago strávil už 13 sezón, pričom v tej poslednej si pripísal 18 gólov a 42 asistencií v 70 stretnutiach.

26. 03. 2020

Lundqvist s manželkou pomôžu nakŕmiť tisícky detíBrankár Rangers Henrik Lundqvist spolu s manželkou venovali prostredníctvom svojej nadácie 100 000 amerických dolárov na podporu Potravinovej banky v New York City. Táto nezisková organizácia slúži na zasýtenie tých, ktorý majú núdzu o jedlo v piatich susedstvách veľkomesta, ktorého sa výrazne dotkol vírus COVID-19. Dar Lundqvistovcov nakŕmi zhruba 68 000 jedlami až 8000 detí a ich rodiny. „Tak veľa ľudí robí teraz tak veľa dobrých vecí pre iných. Ja a moja žena Theresa sme tým boli inšpirovaní,“ povedal Lundqvist.
Vrchný manažment Stars si zníži platy na polovicuPrezident tímu Dallas Stars Jim Lites a generálny manažér Jim Nill súhlasili s tým, že si počas prerušenia sezóny NHL znížia platy na polovicu. Tieto rozhodnutia sú dobrovoľné a nesúvisia s nariadeniami organizácie. „Hneď, ako nás zasiahol ten vírus a videli sme, kam veci smerujú, sme vedeli, že to tvrdo zasiahne nášho vlastníka, ktorý je v hotelovom a reštauračnom biznise. A že to zasiahne aj všetkých z nás. Myslíme si, že toto je tá správna vec, ktorú môžeme urobiť pre našu organizáciu,“ poznamenal Nill pre ESPN.
Bauer presmeroval výrobu, aby ochránil zdravotníkovZnámy hokejový výrobca Bauer presmeroval v čase prerušenia hokejovej sezóny a šírenia vírusu COVID-19 svoju výrobu na tvorbu ochranných štítov pre zdravotníkov, ktorí potrebujú pred nákazou ochranu tváre. Továreň v Quebecu do stredajšieho rána prijala objednávky na 100 000 kusov. S distribúciou po celej Kanade sa začne budúci týždeň, pričom spoločnosť chce s predajom začať aj na území Spojených štátov amerických.

Bostonská TD Garden zníži platy a prepustí 68 zamestnancovSpoločnosť Delaware North, ktorá vlastní a prevádzkuje bostonskú TD Garden, prepustí od 1. apríla na dočasnej báze až 68 pracovníkov haly a tímu Boston Bruins, pričom 82 ďalším zníži platy. Všetko ide o zamestnancov, ktorí pracujú na plný úväzok. Toto rozhodnutie je následkom „bezprecedentného vplyvu“ pandémie koronavírusu.
Stamkos oznámil potravinovú pomoc od hráčov LightningTím Tampa Bay Lightning sa v týchto ťažkých časoch snaží pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Kapitán Steven Stamkos v stredu oznámil, že hráči tímu venujú 500 000 jedál seniorom, rodinám s ekonomickými problémami a deťom s nedostatkom potravy v oblasti Tampy, ktorých situácia sa zhoršila v dôsledku pandémiu nového koronavírusu.

25. 03. 2020

Video: Kadri to vie aj s golfovou palicouÚtočník Colorada Nazem Kadri sa počas domácej karantény pozastavil pri pinpongovom stole, na ktorý postavil pohár. Do neho sa pomocou golfovej palice pokúsil dostal zo zeme loptičku. Podarilo sa mu to a pochválil sa, že na to potreboval len jeden úder:

24. 03. 2020

Price s manželkou pomohli deťom ohrozeným pandémiouBrankár Montrealu Carey Price s manželkou Angelou venovali 50 000 dolárov núdzovému fondu Kanadského raňajkového klubu, aby tým pomohli deťom vystavených riziku nedostatku potravín v čase pandémie COVID-19. „Máme šťastie, že máme všetko, čo máme, kým mnoho ľudí nemá ani prístup k zdravému jedlu. Cítili sme povinnosť urobiť to, aby tie najzraniteľnejšie detí a komunity v krajine neboli v čase tejto krízy obeťami potravinovej neistoty,“ poznamenala Angela Priceová.
Video: Spoluhráč poslal Carterovi dronom toaletný papierÚtočník Los Angeles Alex Iafallo ukázal, že mu sociálna izolácia nezabráni v tom, aby pomohol svojim priateľom v núdzi. Pomocou drona v nedeľu poslal spoluhráčovi Jeffoci Carterovi toaletný papier:

23. 03. 2020

Video: Max Domi ukázal svoje zručnosti na fit lopteŽonglovať s hokejkou by mal vedieť snáď každý útočník, ktorý hráva v NHL. A pre hokejistov je dôležitý aj balans. Útočník Canadiens, Max Domi, to spojil dokopy aj s rozbehnutou výzvou a vzniklo z toho toto video, na ktorom ukázal svoje zručnosti:

|< <   106 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies