Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


24. 03. 2020

Price s manželkou pomohli deťom ohrozeným pandémiouBrankár Montrealu Carey Price s manželkou Angelou venovali 50 000 dolárov núdzovému fondu Kanadského raňajkového klubu, aby tým pomohli deťom vystavených riziku nedostatku potravín v čase pandémie COVID-19. „Máme šťastie, že máme všetko, čo máme, kým mnoho ľudí nemá ani prístup k zdravému jedlu. Cítili sme povinnosť urobiť to, aby tie najzraniteľnejšie detí a komunity v krajine neboli v čase tejto krízy obeťami potravinovej neistoty,“ poznamenala Angela Priceová.
Video: Spoluhráč poslal Carterovi dronom toaletný papierÚtočník Los Angeles Alex Iafallo ukázal, že mu sociálna izolácia nezabráni v tom, aby pomohol svojim priateľom v núdzi. Pomocou drona v nedeľu poslal spoluhráčovi Jeffoci Carterovi toaletný papier:

23. 03. 2020

Video: Max Domi ukázal svoje zručnosti na fit lopteŽonglovať s hokejkou by mal vedieť snáď každý útočník, ktorý hráva v NHL. A pre hokejistov je dôležitý aj balans. Útočník Canadiens, Max Domi, to spojil dokopy aj s rozbehnutou výzvou a vzniklo z toho toto video, na ktorom ukázal svoje zručnosti:

COVID-19 sa dotkol už aj organizácie BluesRodinný príslušník zamestnanca tímu St. Louis Blues bol pozitívne testovaný na COVID-19. V nedeľu o tom informoval samotný tím. Daná osoba a aj členovia jej rodiny sú momentálne v domácej karanténe. Tím na to upozornil aj všetkých zamestnancov, ktorí mohli byť s daným zamestnancom v kontakte. Výsledkom toho je tiež nariadenie, aby všetci zamestnanci Blues zostali izolovaní a monitorovali svoje zdravie.

19. 03. 2020

Video: Takto gratulovali Chárovi k narodeninámKapitán Bostonu Zdeno Chára oslávil v stredu 43. narodeniny a verejne mu k nim zagratulovali aj spoluhráči. Taktiež mu odporúčali ideálny darček. Podľa Toreyho Kruga by to bol stroj na cvičenie, Brandon Carlo by mu venoval podpísaný dres. Kevan Miller, Connor Clifton, Jeremy Lauzon a Charlie McAvoy by mu tiež dali niečo, s čím by mohol cvičiť. John Moore mu pritom pri cvičení pogratuloval:


Tím pridal aj podobu Cháru v každej zo 14 sezón, ktoré strávil v Bostone. Takto nám starol:

Video: Bäckström sa ukázal aj ako brankárHviezdny útočník Washingtonu Nicklas Bäckström si doma kráti čas hraním hokeja so synom. A svetu sa pochválil, že okrem nahrávania na góly dokáže aj chytať. Zaujal tým aj spoluhráča Toma Wilsona, ktorý na sociálnu sieť napísal: „Viem, kto pôjde do brány, ak budeme potrebovať pohotovostného brankára!“

Video: Kopitar si krátil čas s 10-dotýkovou výzvouKapitán Los Angeles Kings Anže Kopitar si čas v domácej karanténe krátil výzvou, pri ktorej mal spracovať toaletný papier ako futbalovú loptu na 10-dotykov bez toho, aby sa dotkol zeme. Ako futbalovému nadšencovi mu to veľké problémy nerobilo:

18. 03. 2020

Ducks pozývajú do tímu Toma Bradyho + fotoLegendárny hráč amerického futbalu Tom Brady sa rozhodol opustiť tím New England Patriots. A hoci jeho srdce patrilo vždy tímu Boston Bruins, tím Anaheim Ducks sa chopil svojej šance a ponúkol hviezde miesto v svojom mužstve. „Niečo na zváženie, Tom Brady,“ napísali Ducks na odľahčenie k fotomontáži:

17. 03. 2020

Engels sa zamýšľa, ako sa hráči ako Tatar dostanú domovNHL v pondelok umožnila svojim hráčom návrat domov. Európania sa môžu vrátiť na „starý kontinent“. Vzhľadom na opatrenia vo svojich vlastiach to však nemusia mať také ľahké. Zamýšľal sa nad tým aj Eric Engels z televízie Sportsnet: „Teraz je otázkou, dokážu sa hráči dostať domov? Tomáš Tatar, napríklad, žije na Slovensku, kde sú hlavné letiská v Bratislave, Košiciach a Poprade zatvorené minimálne do 27. marca.“

Video: Bobrovskij nezaháľa. Trénuje aj pod slnkomBrankár Sergej Bobrovskij pôsobí na mieste, ktorému počasie praje. Namiesto toho, aby si pod floridským slnkom vyložil nohy, však poctivo pracuje na tom, aby bol pripravený, keď sa raz akcia v NHL prinavráti. Využíva pritom aj nahrávací stroj z tenisu:

12. 03. 2020

Chára to urobil znova: Dokedy mu to bude prechádzať? + videoSlovenský obranca Bostonu Zdeno Chára nevyrazil súperovi hokejku až do stratosféry nie len raz, ale rovno dvakrát počas tohto týždňa, naposledy v utorok proti Flyers. Dokedy mu to bude prechádzať? Pýtali sa v stredu v televízii Sportsnet. Justin Bourne si ho zobral do parády a vysvetlil, prečo mu to mohlo prejsť bez vylúčenia. Pod sekanie jeho konanie nespadá, ale poukázal na pravidlo, ktoré umožňuje rozhodcom vylúčiť na 2 minúty hráča, ktorý úmyselne súperovi vyhodí z moci hokejku. Tak prečo nebol Chára vylúčený? V skratke: „Je to také nezvyčajné, keď niekto takto vyrazí súperovi hokejku z držania, že to rozhodcovia neriešia.“

11. 03. 2020

Video: Český brankár zo systému Kings strelil gólBrankári často góly nestrieľajú a preto ide vždy o výnimočné momenty. A taký si prežil český brankár Lukáš Pařik, ktorý sa tešil z gólu v juniorskej WHL, kde chytáva za Spokene. Ide pritom o nádej tímu Los Angeles Kings, ktorý ho draftoval v roku 2019 z celkového 87. miesta.

Abramov podpísal s Torontom nováčikovskú zmluvuCenter Michail Abramov podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Torontom, ktoré ho draftovalo v roku 2019 zo 115. miesta. Osemnásťročný rodák z Moskvy trávi ostatné dve sezóny v QMJHL, kde v drese Victoriaville odohral v tomto ročníku 63 zápasov so ziskom 35 gólov a 41 bodov.
Flyers podpísali nováčikovskú zmluvu s obrancomObranca Wyatte Wylie podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Philadelphiou, ktorá ho draftovala v roku 2018 z celkového 127. miesta. Dvadsaťročný Američan strávil ostatné štyri sezóny vo WHL, kde v drese Everettu zaznamenal 14 gólov a 50 asistencií v 62 dueloch aktuálnej sezóny.
Dvaja hráči sa ocitli na waiver listineTím St. Louis blues umiestnil útočníka Troya Brouwera na waiver listinu nechránených hráčov. Rovnakú vec urobil tím Arizona Coyotes s obrancom Aaronom Nessom. Brouwer odohral v tejto sezóne 13 zápasov so ziskom gólu a v posledných zápasoch býval zdravým náhradníkom. Ness zaznamenal jednu asistenciu v 24 stretnutiach. Tiež v ostatných zápasoch nehrával.
Rangers dajú šancu nedraftovanému centroviCenter Patrick Khodorenko podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročný vstupný kontrakt s Rangers a priestor teraz dostane v Hartforde z AHL. Dvadsaťjedenročný Američan má za sebou štyri roky na Michiganskej štátnej univerzite. V poslednej sezóne zaznamenal 33 bodov (16+17) v 36 dueloch.
O’Connor podpísal zmluvu s PenguinsÚtočník Drew O’Connor podpísal ako nedraftovaný voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt s Pittsburghom a priestor teraz dostane vo Wilkes-Barre/Scranton z AHL. Dvadsaťjedenročný Američan má za sebou sezónu na Vysokej škole Dartmouth. V 31 zápasoch strelil 21 gólov a nazbieral dokopy 33 bodov.

10. 03. 2020

Sundqvist dostal najvyššiu možnú pokutu + videoOddelenie hráčskej bezpečnosti NHL potrestalo útočníka St. Louis pokutou 5000 amerických dolárov za to, že v druhej tretine nedeľného zápasu proti Chicagu so sebou cielene stiahol k ľadu obrancu Adama Boqvista, ktorého sa mu nepodarilo naraziť na mantinel. Pokuta je najvyššia možná a peniaze poputujú na účet hráčskeho rezervného fondu. Boqvist duel nedohral pre podozrenie na otras mozgu.

Video: Carlson trafil cez malý otvor tvár fotografaObranca Washingtonu John Carlson chcel v pondelkovom zápase proti Buffalu vyhodiť puk. Ten však mieril priamo do malého otvoru v plexisklu určeného pre fotografov. Nanešťastie pre Jeffreyho Barnesa, práve si robil svoju prácu a zvečňoval hru. Puk mu spôsobil tržnú ranu na brade.

Stars si upísali obrancu z vysokoškolskej ligyObranca Jerad Rosburg podpísal ako nedraftovaný voľný hráč jednoročný vstupný kontrakt s Dallasom. Dvadsaťtriročný rodák z Marylandu má za sebou štyri roky na Michiganskej štátnej univerzite. V tejto sezóne odohral 36 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri góly a 13 asistencií. Svoje prvé profesionálne zápasy absolvuje v nižšej AHL v drese Texas Stars.

09. 03. 2020

Red Wings podpísali novú zmluvu s obrancomObranca Alex Biega podpísal s Detroitom novú jednoročnú zmluvu v hodnote 875 000 amerických dolárov. Tridsaťjedenročný rodák z Montrealu, ktorý v lete mohol byť neobmedzeným voľným hráčom, zaznamenal tri asistencie v 48 zápasoch, ktoré odohral za Red Wings v tejto sezóne.
Gibsona vyradili slabiny z hryBrankár John Gibson vynechal nedeľný zápas Anaheimu proti Minnesota pre problémy so slabinami, ktorých stav sa monitoruje na dennej báze. Rynaovi Millerovi kryl chrbát proti Wild povolaný Anthony Stolarz. Gibson utrpel zranenie v piatok proti Torontu a nie je známe, aké závažné je. Ducks hrajú najbližší zápas v utorok proti Ottawe.

06. 03. 2020

Capitals si upísali švajčiarskeho krídelníkaPravý krídelník Damien Riat podpísal dvojročný vstupný kontrakt s Washingtonom, ktorý ho draftoval v roku 2016 z celkového 117. miesta. Dvadsaťtriročný Švajčiar pôsobí vo švajčiarskej NLA, kde v drese HC Biel odohral v tomto ročníku 36 zápasov so ziskom 11 gólov a 11 asistencií.
NHLPA ruší aprílové stretnutie s agentmiHráčska asociácia Národnej hokejovej ligy (NHLPA) sa rozhodla zrušiť aprílové stretnutie s agentmi hráčov pre obavy súvisiace so šírením vírusu COVID-19. Informuje o tom Frank Seravalli z televízie TSN. NHL medzičasom odporučila tímom, aby pre hrozbu koronavírusu v dohľadnej budúcnosti neposielali svojich zamestnancov do Európy.

05. 03. 2020

Pánik nabral na tempeSlovenský útočník Richard Pánik v stredajšom zápase zaznamenal asistenciu, aby bodoval v treťom z posledných štyroch zápasov. Zvýšenú produktivitu si všimli aj v oddelení vzťahov s verejnosťou Capitals. Poukázali na to, že kým v prvých 37 zápasoch sezóny zaznamenal martinský rodák 8 bodov (5+3) v posledných 19 zápasoch ich nazbieral 10 (3+7). Podobné zlepšenie zažil aj Carl Hagelin.

Tatarovo zranenie: Canadiens povolali útočníkaMontreal zareagoval na zranenie Tomáša Tatara povolaním útočníka Lukasa Vejdema z Lavalu z nižšej AHL. O stave slovenského útočníka sa zase neinformovalo, pretože v stredu tím nebol v kontakte s novinármi. Ešte po zápase tréner Claude Julien povedal, že si nemyslí, že zranenie bude vážne a vyjadril nádej, že Tatar bude hrať vo štvrtok proti Tampe. Viac sa zrejme bude vedieť až vo štvrtok po dopoludňajšom rozkorčuľovaní.
Bjugstad by sa dnes mohol vrátiť do hryÚtočník Nick Bjugstad by mohol hrať vo štvrtkovom zápase Pittsburghu proti Buffalu. O štarte hráča, ktorý od 5. novembra vynechal 46 zápasov a 21. novembra podstúpil operáciu brušného svalstva, sa rozhodne v deň zápasu. V stredu absolvoval druhý kompletný tréning bez obmedzení po sebe. Korčuľoval ako center tretieho útoku s Jaredom McCannom a Patricom Hörnqvistom.
Columbus si upísal mladého obrancuObranca Jake Christiansen podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Columbusom. Dvadsaťročný rodák z Britskej Kolumbie si už v tejto sezóne zahral aj deväť zápasov AHL v drese Stocktonu. Nebodoval v nich. Momentálne oblieka dres Everettu v juniorskej WHL, kde si v 35 dueloch pripísal 47 bodov (20+27).

04. 03. 2020

Ducks podpísali zmluvu s mladým útočníkomPravý krídelník Bryce Kindopp podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Anaheimom. Dvadsaťročný rodák z kanadskej Alberty hráva za Everett v juniorskej WHL. V 60 zápasoch tejto sezóny už nazbieral 38 gólov a 71 bodov. Len jeden gól, jedna asistencia a dva body ho delia od kariérneho maxima, ktoré si stanovil vlani v 67 dueloch.

03. 03. 2020

Návrat sa blíži: Rielly a Ceci začali trénovaťObranca Morgan Rielly v pondelok trénoval so zvyškom tímu Toronta po prvýkrát od 12. januára, kedy si zlomil nohu. Počas tréningu korčuľoval s obrancami Timothym Liljegrenom a Codym Cecim, ktorý tiež trénoval prvýkrát od zranenia. Tréner Sheldon Keefe povedal, že Rielly ani Ceci nebudú hrať počas trojzápasového výjazdu, ale obaja by mohli byť späť už budúci týždeň, ak pôjde všetko dobre.

|< <   107 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár nie je v poriadku: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Stihne štart sezóny? Uspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromSlafkovský s Mešárom mali proti Nemcovi navrch, ten si zahral do sýta + videoSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Prišlo pre Mešára po povzbudzujúcom znamení nepovzbudivé? Bettman sa vyjadril k informáciám o ďalšej expanzii NHL Skvelá správa: Mladý nedraftovaný Slovák podpísal zmluvu v NHL! Honzek po dvoch bodoch pridal ďalšie tri, bodoval aj PospíšilŠesťorkin nechce rokovať o zmluve počas sezóny Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies