Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


03. 03. 2020

Vráti sa Patrik Laine do hry už dnes?Útočník Patrik Laine by sa mohol vrátiť do hry už v utorkovom zápase proti Buffalu. Mladý Fín utrpel zranenie nohy vo štvrtkovom zápase proti Washingtonu a nehral v sobotnom zápase proti Edmontonu. Tréner Paul Maurice povedal, že Laine bude korčuľovať na dopoludňajšom rozkorčuľovaní, po ktorom sa uvidí, či bude tímu k dispozícii aj večer.
Dumoulin a Marino by mohli v utorok hrať, Simon nieObrancovia Brian Dumoulin (členok) a John Marino (tvár) by sa mohli v utorkovom zápase proti Ottawe vrátiť do zostavy Pittsburghu. Obaja v pondelok trénovali bez obmedzení, pričom Dumoulin v prvom páre s Krisom Letangom a Marino v páre s Marcusom Petterssonom. Hrať nebude útočník Dominik Simon, ktorý v sobotu utrpel zranenie hornej časti tela. Špecifickejšia dĺžka absencie nie je známa, ale jeho stav by sa mal monitorovať na týždennej báze.

29. 02. 2020

Video: Martinook zničil Kameneva, Dzingel sa takmer zranilV piatkovom zápase Caroliny proti Coloradu sme videli dva zaujímavé momenty. Najskôr útočník Hurricanes vykorčuľoval z trestnej lavice a tvrdým bodyčekom zbúral útočníka hostí Vladislava Kameneva. Potom sa ešte dostal aj do šance:



Aj druhý moment pochádza z prvej tretiny, ale z jej záveru. Po súboji s obrancom Avalanche Nikitom Zadorovom narazil nepekne na mantinel domáci útočník Ryan Dzingel, ktorý následne zamieril do šatne. Dobrou správou bolo, že sa v druhej tretine do akcie vrátil:

Ho-Sang dostane šancu indeTím New York Islanders presunul útočníka Josha Ho-Sanga do tímu San Antonio Rampage, ktorý je v AHL „farmou“ St. Louis Blues. Dvadsaťštyriročný Kanaďan požiadal o výmenu po tom, čo si v kempe nevybojoval miesto v prvom tíme Islanders. Lou Lamoriello sa ho pokúsil vymeniť, ale bez úspechu. V tejto sezóne tak odohral 16 zápasov za Bridgeport, v ktorých zaznamenal tri góly a sedem asistencií.

28. 02. 2020

Reimer a Mrázek by nemali chytať ani cez víkendAlex Nedeljkovic a Anton Forsberg si pravdepodobne rozdelia cez víkend štarty v bráne Caroliny, ktorá v piatok odohrá duel proti Coloradu a v sobotu proti Montrealu. Petr Mrázek pre následky otrasu mozgu a James Reimer pre zranenie dolnej časti tela stále nie sú pripravení na návrat. Obaja sa zranili minulú sobotu v Toronte. „Chceme, aby boli Petr a James späť, ale pokým nebudú, skutočne veríme aj v oboch týchto chlapcov,“ poznamenal tréner Rod Brind’Amour.

27. 02. 2020

Laviolette povedie reprezentáciu USAPeter Laviolette, ktorého Nashville vyhodil 6. januára z pozície hlavného trénera, povedie mužstvo Spojených štátoch amerických na májových majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku. Bude to jeho štvrtá účasť na turnaji, pričom v roku 2004 získal bronz. „Je skvelé mať Petera za nášho hlavného trénera. Prináša so sebou medzinárodné skúsenosti, či už z hráčskej alebo trénerskej kariéry. Jeho vášeň a odhodlanie víťaziť sú v súlade s naším cieľom priniesť domov zlatú medailu,“ vyhlásil generálny manažér reprezentácie Chris Drury.
Driedger ide na kondičný pobytBrankár Chris Driedger bol poslaný do záložného tímu Floridy z nižšej AHL, aby tam absolvoval kondičný pobyt pred návratom do zostavy po zranení slabín, pre ktoré nechytal od 18. januára. Dvadsaťpäťročný rodák z Winnipegu má v tejto sezóne bilanciu 5-2-0 s 93,2% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,35 inkasovaného gólu na zápas. Ročník začal v AHL, kde patril k najlepším brankárom.

25. 02. 2020

Fowler a Gudbranson vynechajú ďalšie týždneAnaheim v pondelok informoval, že obrancovia Cam Fowler a Erik Gudbranson vynechajú minimálne ďalšie dva týždne. Prvý menovaný pauzuje od 17. februára pre zranenie dolnej časti tela, druhý nehral od 7. februára pre zranenie hornej časti tela. Od utrpení zranení tím špecificky neinformoval o tom, ako dlho by mali asi pauzovať.

24. 02. 2020

Carolina povolala tandem z CharlotteCarolina v nedeľu povolala zo záložného tímu Charlotte Checkers z AHL brankárov Alexa Nedeljkovica a Antona Forbserga. Podrobnosti o stavoch Jamesa Reimera a Petra Mrázka ešte nie sú známe. Obaja sa zranili v sobotnom zápase proti Torontu. O Reimerovi tréner Rod Brind’Amour povedal, že nejaký čas vynechá. O Mrázkovi nie je nič nové.

23. 02. 2020

Video: Tatar pobavil hrou o posledné striedanieSlovenský útočník Tomáš Tatar sa v sobotnom zápase Montrealu proti Ottawe postaral o vtipný moment, keď si s Brendanom Gallagherom zahral kameň, papier, nožničky o to, kto absolvuje posledné striedanie zápasu:

McDavid by mohol hrať v nedeľuConnor McDavid sa v piatok do akcie ešte nevrátil, no Edmonton by ho mohol mať k dispozícii už v nedeľnom zápase proti Los Angeles. „Uvidíme. Veľa korčuľujem a cítim sa dosť dobre,“ povedal center, ktorý vynechal šesť zápasov so svalovým zranením ľavého stehna. Na krátkom sobotnom tréningu bol aj súčasťou presilovkovej formácie. Tréner Dave Tippett povedal, že definitívne rozhodnutie padne v nedeľu doobeda.
Rielly a Ceci sa vrátia v marciElliotte Friedman z televízie Sportsnet informuje, že Toronto očakáva návrat obrancov Codyho Ceciho a Morgana Riellyho niekedy v marci. Ceci chýba od začiatku februára pre zranenie členka a Rielly si zlomil nohu ešte vo januári.
Chabot utrpel zranenie, ktoré nemá byť vážne + videoObranca Ottawy Thomas Chabot nedohral sobotný duel proti Montrealu pre zranenie dolnej časti tela. Hlavný tréner D.J. Smith si však nemyslí, že pôjde o niečo vážne. „Myslíme si, že je v poriadku. Nebude to nič vážne,“ poznamenal. Chabot v prvých 61 zápasoch sezóny zaznamenal 33 bodov a je najvyťažovanejším hráčom tímu.

Kuemper by mohol chytať v utorokBrankár Darcy Kuemper by sa mohol vrátiť do brány Arizony v utorkovom zápase proti Floride. V sobotu o tom hovoril tréner Rick Tocchet. „V pondelok absolvuje plný tréning a potom budeme hovoriť o utorku. Je možné, že bude chytať,“ povedal kormidelník. Kuemper utrpel 19. decembra zranenie dolnej časti tela a v sobotu si v rámci kondičného pobyt zachytal za Tucson. Z 28 striel inkasoval dva góly a stal sa treťou hviezdou duelu.
Los Angeles si upísalo brankáraBrankár Kevin Poulin podpísal ako voľný hráč jednoročnú zmluvu s tímom Los Angeles Kings a následne bol umiestnený na waiver listinu. Následne sa pripojí k Ontariu z nižšej AHL, za ktoré odchytal minulý víkend jeden zápas v rámci skúšobnej zmluvy. Z 31 striel inkasoval tri góly. V ročníku dochytal aj tri zápasy za Grand Rapids (AHL), v ktorých kryl 91,5 % striel. Predošlé sezóny strávil v Európe, pričom v minulosti odchytal aj 50 zápasov NHL s 89,9% úspešnosťou zákrokov.

21. 02. 2020

Gostisbehere ide na kondičný pobytTím Philadelphia Flyers poslal vo štvrtok obrancu Shaynea Gostisbehereho na kondičný pobyt do záložného tímu z nižšej AHL. Dvadsaťšesťročný americký rodák vynechal 17 z posledných 18 zápasov pre zranenie kolena. V 41 dueloch, ktoré odohral, zaznamenal päť gólov a sedem asistencií.

20. 02. 2020

Výmena: Húskovi vzrástla v Hartforde konkurenciaRangers v stredu získali od Philadelphie brankára J-F Berubeho výmenou za budúce vyrovnanie. Berube sa pripojí k tímu Hartford Wolf Pack z AHL, v ktorom sa po povolaní Igora Šesťorkina delili o bránkovisko mladý Slovák Adam Húska a skúsenejší Tom McCollum. Berube v tomto ročníku odchytal 29 zápasov za Lehigh Valley, v ktorých kryl 90,6 % striel.
Korpisalo bol poslaný na kondičný pobytBrankár Joonas Korpisalo, ktorý Columbusu chýba od konca decembra pre zranenie kolena, urobí veľký krok smerom k návratu do akcie – v stredu bol totiž poslaný na kondičný pobyt do Clevelandu z nižšej AHL. Počas jeho absencie sa v skvelom svetle ukázal Elvis Merzlikins, a tak po návrate Fína bude Columbus disponovať jedným z najlepších tandemov v NHL.
McDavid je späť v EdmontoneHviezdny útočník Connor McDavid sa už vrátil do Edmontonu, kde bude pokračovať v zotavovaní sa zo zranenie ľavého stehna. Stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť na ľad. Doteraz pre zranenie vynechal päť zápasov. „Rozprával som sa s ním minútu dnes ráno. Podstupuje liečbu a pracuje s našimi chlapcami. Je v dobrej nálade,“ povedal tréner Dave Tippett.
Malkin by mohol hrať už dnesHviezdny útočník Jevgenij Malkin by sa mohol vrátiť do zostavy Pittsburghu vo štvrtkovom zápase proti Torontu. Ruský rodák vynechal utorkový duel proti Maple Leafs pre chorobu. V stredu netrénoval, ale odcestoval s tímom do Kanady.
Výmena: Luchuk sa vracia do OttawyToronto v stredu získalo útočníka Maxa Veronneaua od Ottawy, ktorá za neho získala útočníka Aarona Luchuka a podmienečnú voľbu v šiestom kole draftu 2021. Dvadsaťštyriročný Veronneau odohral v tejto sezóne štyri bezbodové duely NHL. Vlani zaznamenal dva góly a dve asistencie v 12 stretnutiach. O dva roky Luchuk sa vracia do organizácie, s ktorou v roku 2017 podpísal nováčikovskú zmluvu. V tomto ročníku odohral tri zápasy v AHL a 45 zápasov v ECHL, kde nazbieral 50 bodov (19+31).
Columbus si upísal krídelníka a povolal hoColumbus podpísal v stredu dvojročnú dvojcestnú zmluvu s krídelníkom Stefanom Matteauom, ktorý doteraz hrával v jeho záložnom tíme pod zmluvou AHL. V stredu bol zároveň povolaný do prvého tímu Blue Jackets. Dvadsaťpäťročný rodák z Chicaga odohral v tomto ročníku za Cleveland 50 zápasov so ziskom 12 gólov a 16 asistencií. V NHL už odohral 64 zápasov za New Jersey, Montreal a Vegas. Pripísal si v nich tri góly a štyri asistencie.

19. 02. 2020

Bouwmeester na listine dlhodobo zranenýchTím St. Louis Blues v utorok umiestnil na listinu dlhodobo zranených obrancu Jaya Bouwmeestera, ktorý pred týždňom utrpel srdcový kolaps na striedačke. Generálny manažér Doug Armstrong povedal, že jeho zverenec si zvyká na život po operácii, pri ktorej mu doktori implantovali špeciálny defibrilátor na zaistenie normálneho srdcového tepu. Verejné vyhlásenie podá do 7-10 dní. Medzičasom sa už vrátil do St. Louis.

18. 02. 2020

Couture sa približuje k návratuÚtočník Logan Couture robí pokroky v zotavovaní sa zo zranenia členka a tento týždeň by sa mohol zapojiť do tréningového procesu San Jose Sharks. Kapitán tímu nehral od 7. januára a očakávalo sa, že vynechá šesť týždňov. Tie uplynú v utorok. „Ide to dobre. Korčuľujem. Posilňujem. V utorok mám vyšetrenie, na ktorom mi povedia, či budem môcť trénovať,“ poznamenal.

17. 02. 2020

McDavid absolvuje ďalšie vyšetrenie a vráti sa do EdmontonuHviezdny kapitán Edmontonu, Connor McDavid, absolvuje v utorok ďalšie vyšetrenie zraneného predného stehenného svalu a podľa Ryana Rishauga sa očakáva, že do dvoch až troch dní sa opäť pripojí k svojmu tímu v Edmontone. Podľa redaktora TSN sa jeho zotavovanie vyvíja dobre. Pripomeňme, že s rehabilitáciami začal v Toronte.
Florida zapísala útočníka na waiver listnuTím Florida Panthers zapísal na waiver listinu nechránených hráčov krídelníka Jaycea Hawryluka, ktorý v tejto sezóne odohral 15 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií. V priemere hrával necelých desať minút na zápas a po návrate zo zranenia býval prevažne zdravým náhradníkom. Nehral ani v posledných troch dueloch tímu.
Video: Fanúšik Vegas si vystrieľal 30 000 dolárovFanúšik Vegas, Ruben Lopez, vyhral cez druhú prestávku sobotného zápasu proti Islanders 30 000 amerických dolárov a balík darčekov, keď zo stredu ľadu trafil päťkrát po sebe bránu. Za doterajšiu existenciu organizácie sa mu to podarilo ako prvému súťažiacemu, hoci nikdy predtým s hokejkou nestrieľal.

15. 02. 2020

Halák sa vráti do brány v nedeľuSlovenský brankár Jaroslav Halák nechytal v nedeľnom zápase proti Detroitu pre problémy v hornej časti tela. Cez týždeň tréner Boston Bruce Cassidy povedal, že sa do brány vráti cez víkend, pravdepodobne v nedeľu. A v piatok tento plán potvrdil – v sobotu proti Red Wings bude chytať Tuukka Rask a Halák si zachytá o deň neskôr proti New Jersey. Bude to jeho prvý štart od 5. februára.
Riaditeľ hráčskeho rozvoja Oilers je novým prezidentom AHLRiaditeľ hráčskeho rozvoj tímu Edmonton Oilers, Scott Howson, bude novým prezidentom a výkonným riaditeľom Americkej hokejovej ligy (AHL). Jeho nomináciu jednohlasne schválila Rada guvernérov nižšej ligy. Vo svojej súčasnej pozícii by mal zotrvať do konca apríla. Päťdesiatdeväťročný Howson bude 10. prezidentom AHL od jej vzniku v roku 1936 a bude nasledovníkom Davida Andrewsa, ktorý pôsobil na tejto pozícii 26 rokov.
Lauzon podpísal novú zmluvu s BruinsTím Boston Bruins podpísal novú dvojročnú zmluvu s obrancom Jeremym Lauzonom, ktorý bol minulý týždeň suspendovaný za zákrok na Dereka Stepana. V priemere zarobí 850 000 dolárov ročne. Dvadsaťdvaročný Kanaďan odohral v tejto sezóne sedem zápasov NHL so ziskom jedného gólu a 16 trestných minút. Boston ho draftoval v roku 2015 z 52. miesta. Odvtedy odohral za prvý tím 23 duelov, v ktorých skóroval dvakrát. V tejto sezóne odohral aj 45 duelov za Providence v AHL. V nich si pripísal gól a 12 asistencií.

|< <   108 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Stihne štart sezóny? Uspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Prišlo pre Mešára po povzbudzujúcom znamení nepovzbudivé? Bettman sa vyjadril k informáciám o ďalšej expanzii NHL Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies