Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


15. 02. 2020

Halák sa vráti do brány v nedeľuSlovenský brankár Jaroslav Halák nechytal v nedeľnom zápase proti Detroitu pre problémy v hornej časti tela. Cez týždeň tréner Boston Bruce Cassidy povedal, že sa do brány vráti cez víkend, pravdepodobne v nedeľu. A v piatok tento plán potvrdil – v sobotu proti Red Wings bude chytať Tuukka Rask a Halák si zachytá o deň neskôr proti New Jersey. Bude to jeho prvý štart od 5. februára.
Riaditeľ hráčskeho rozvoja Oilers je novým prezidentom AHLRiaditeľ hráčskeho rozvoj tímu Edmonton Oilers, Scott Howson, bude novým prezidentom a výkonným riaditeľom Americkej hokejovej ligy (AHL). Jeho nomináciu jednohlasne schválila Rada guvernérov nižšej ligy. Vo svojej súčasnej pozícii by mal zotrvať do konca apríla. Päťdesiatdeväťročný Howson bude 10. prezidentom AHL od jej vzniku v roku 1936 a bude nasledovníkom Davida Andrewsa, ktorý pôsobil na tejto pozícii 26 rokov.
Lauzon podpísal novú zmluvu s BruinsTím Boston Bruins podpísal novú dvojročnú zmluvu s obrancom Jeremym Lauzonom, ktorý bol minulý týždeň suspendovaný za zákrok na Dereka Stepana. V priemere zarobí 850 000 dolárov ročne. Dvadsaťdvaročný Kanaďan odohral v tejto sezóne sedem zápasov NHL so ziskom jedného gólu a 16 trestných minút. Boston ho draftoval v roku 2015 z 52. miesta. Odvtedy odohral za prvý tím 23 duelov, v ktorých skóroval dvakrát. V tejto sezóne odohral aj 45 duelov za Providence v AHL. V nich si pripísal gól a 12 asistencií.

13. 02. 2020

Roenick končí v televízii NBC SportsTelevízia NBC Sports v stredu informovala, že Jeremy Roenick sa už nevráti na obrazovky v jej programoch. Bývalá hviezda NHL pracovala pre televíziu od roku 2010, ale od 23. decembra bola suspendovaná po nevhodných poznámkach so sexuálnym podtónom, ktoré sa týkali aj jej kolegyne Kathryn Tappenovej. Za svoje reči sa ospravedlnil a aktuálne rozhodnutie televízie ho sklamalo. Avizuje však, že sa vráti poučený a ešte motivovanejší prinášať fanúšikom ten najzábavnejší a najlepší obsah o hokeji.

12. 02. 2020

Video: Černák bol terčom nebezpečného bodyčekuSlovenský obranca Erik Černák odohral v utorkovom zápase Tampy proti Pittsburghu 23 minút a 23 sekúnd aj napriek tomu, že sa stal terčom tvrdého bodyčeku Jareda McCanna, ktorý ho poslal k ľadu. Z neho po chvíľke vstal a duel dohral a po boku Victora Hedmana podal veľmi dobrý výkon. McCann, ktorý Slováka narazil zozadu, za to dostal dve minúty:

Video: Tatar zostrelil spoluhráčaPondelkový zápas Montrealu proti Arizone nedohral Phillip Danault, ktorý utrpel zranenie tváre po tom, čo ho do úst trafil puk z hokejky Tomáša Tatara. Video o deň neskôr zverejnil Erienne Ferland. Danault v utorok netrénoval, pretože bol u zubára. Tréner Claude Julien povedal, že pocestuje s tímom na trip:

Dryden medzi novými členmi Hokejového rádu KanadyĎalšie osobnosti ocenia Hokejovým rádom Kanady. Dočká sa ho aj šesťnásobný víťaz Stanleyho pohára, niekdajší brankár Montrealu Ken Dryden. Okrem neho sa táto pocta ujde aj niekdajšiemu útočníkovi NHL Shedonovi Kennedymu, ktorý obliekal dresy Detroitu, Calgary a Bostonu. Zaslúžil si to najmä za svoju prácu v komunite po skončení kariéry. Tretím do partie je doktor Charles Tator, ktorý je expertom na otrasy mozgu a zranenie chrbtice. Slávnosť sa uskutoční 15. až 16. júna v Niagara Falls.
Ericsson na waiver listine, Fabbri „day-to-day“Tím Detroit Red Wings umiestnil v utorok na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Jonathana Ericssona, ktorý bol v posledných piatich dueloch zdravým náhradníkom. V tomto ročníku odohral 11 bezbodových duelov. Utorkový duel Detroitu vynechal Robby Fabbri, ktorý v nedeľu utrpel zranenie čeľuste. Tím informoval, že jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze. V 49 dueloch tejto sezóny nazbieral 28 bodov (12+16).
Ferland bol poslaný na kondičný pobytVancouver poslal útočníka Micheala Ferlanda na kondičný pobyt do tímu Utica Comets z nižšej AHL. Dvadsaťsedemročný Kanaďan nehral od 10. decembra, keď odohral svoj druhý zápas po otrase mozgu. Celkovo v tomto ročníku odohral 14 stretnutí so ziskom gólu a štyroch asistencií.

11. 02. 2020

Foto: Odhalili logo tohtoročného draftuTím Montreal Canadiens v pondelok odhalil logo tohtoročného vstupného draftu, ktorý sa uskutoční 26. a 27. júna:

Colorado podpísalo zmluvu s brankáromBrankár Hunter Miska podpísal ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Coloradom, ktorá má na úrovni NHL hodnotu 700 000 amerických dolárov. Dvadsaťštyriročný rodák z Minnesoty pôsobí v záložnom tíme Avalanche v AHL. V 19 zápasoch má bilanciu 11-4-3 s 92,5% úspešnosťou zákrokov.
Nádej Canadiens vraj vynechá zvyšok sezónyNádejný obranca Jayden Struble, ktorého draftoval Montreal vlani zo 46. miesta, vynechá pre zranenie dolnej časti tela zvyšok ročníka. Informuje o tom agentúra AP s odvolaním na zdroj blízky k situácii. Osemnásťročný Struble hráva za Severovýchodnú univerzitu a zranenie utrpel v piatkovom zápase. V prvých 21 zápasoch zaznamenal tri góly a sedem asistencií.

10. 02. 2020

Video: Pánik takmer strelil fantastický gólV prvých dvoch tretinách sobotného zápasu Washingtonu proti Philadelphii bol útok Carla Hagelina, Larsa Ellera a Richarda Pánika najlepším z tímu. Na konci druhej dvadsaťminútovky pritom mohol slovenský útočník streliť gól, ktorý by opakovali ako jeden z najkrajších v tejto sezóne. Chýbal len kúsok:

Columbus povolal hráča z juniorkyColumbus v nedeľu povolal z juniorského tímu London Knights (OHL) útočníka Liama Foudyho, ktorý by mal zažil v pondelkovom zápase proti Tampe svoj debut v NHL. Aaron Portzline tvrdí, že túto transakciu umožnila obojstranná dohoda Blue Jackets a Knights. Podľa pravidiel však hráč nemôže odohrať viac ako 5 zápasov a ani byť na súpiske po 1. marci. Dvadsaťročný Foudy bol draftovaný v roku 2018 z 18. miesta. V tejto sezóne zaznamenal 20 gólov a 43 bodov v 32 dueloch.
Neal by mal byť pripravený na návratSkúsený útočník James Neal sa pravdepodobne vráti do zostavy Edmontonu v utorkovom zápase proti Chicagu. Informuje o tom Mark Spector z televízie Sportsnet. Jeho návrat po päťzápasovej absencii spôsobenej zranením chodidla naznačuje aj rozhodnutie Oilers poslať útočníka Tylera Bensona naspäť do Bakersfieldu z AHL.
Foto: Farma Kings zafarbila ľad na ružovoZáložný tím Los Angeles Ontario Reign z nižšej AHL, sa rozhodol podporiť povedomie o rakovine prsníka premaľovaním ľadu na ružovo. Hráči na ňom hrali v sobotu, keď Reign hostili Tucson. Nestalo sa tak však premiérovo. Tím farbil ľad na ružovo od roku 2016:

09. 02. 2020

Video: Aj v OHL padol lakrosový gólAndrej Svečnikov z Caroliny inšpiroval už aj hráčov juniorskej OHL. V zápase medzi Sault Ste. Marie a Niagarou sa lakrosovým gólom prezentoval Joe Carroll:

Ferland sa vrátil do tréningového procesuÚtočník Micheal Ferland sa v sobotu zapojil do tréningu tímu Vancouver Canucks, ale ešte nechodil do kontaktov. Od 30. októbra vynechal všetky s výnimkou dvoch duelov pre otras mozgu. V jeho pláne je teraz absolvovať ešte jeden tréning s Canucks a potom poputuje na kondičný pobyt do Uticy z nižšej AHL.
Olofsson sa približuje k návratuMladý útočník Victor Olofsson sa v sobotu vrátil do tréningového procesu Buffala po prvýkrát od 2. januára, kedy utrpel zranenie dolnej časti tela. Minimálne jeden týždeň však hrať ešte nebude. Napriek tomu, že už vynechal 13 zápasov, stále je tretí v tíme s 35 bodmi (16+19).

08. 02. 2020

Ceci na listine zranených, povolaný LiljegrenToronto v piatok zapásalo na listinu zranených hráčov obrancu Codyho Ceciho, ktorého trápi zranenie členka. Následne povolalo z nižšej AHL dvadsaťročného švédskeho obrancu Timothyho Liljegrena, ktorý vo večernom zápase proti Anaheimu odohral svoj druhý zápas v NHL. Šancu dostal na 11 minút.

07. 02. 2020

Pettersson má ľahšie zranenie v dolnej časti telaÚtočník Vancouver Elias Pettersson vynechal štvrtkový zápas proti Minnesote pre zranenie dolnej časti tela. Pettersson ho utrpel v utorkovom zápase proti Bostonu, keď po bodyčeku Matt Grzelcyka narazil na mantinel. Nejde o nič vážne a jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Dvadsaťjedenročný Švéd vedie v tejto sezóne Canucks s 23 gólmi a 55 bodmi.

06. 02. 2020

Dahlin by mohol hrať už vo štvrtokObranca Rasmus Dahlin by mohol byť späť v zostave Buffala už vo štvrtkovom zápase proti Detroitu. Mladý Švéd vynechal utorkový zápas proti Coloradu pre zranenie hornej časti tela, ale v stredu bol na ľade pred tímovým tréningom. Toho sa nezúčastnil z preventívnych dôvodov. Či bude hrať už vo štvrtok, sa uvidí po dopoludňajšom rozkorčuľovaní.
Divoká bitka v ECHL vyústila do troch suspendácií + videoV ECHL minulý týždeň zažili zápas, v ktorom sa zrodila hromadná bitka. Až traja hráči po nej boli ligou suspendovaní, pričom útočník Emerson Clark z Jacksonvillu, ktorý nerešpektoval čiarového rozhodcu, až na 16 zápasov a k tomu dostal pokutu. Chase Stewart a Kyle Haas z Fort Wayne si nezahrajú šesť zápasov.

05. 02. 2020

Samsonova trápi zranenie hlavyNáhradný brankár Washingtonu Iľja Samsonov sa vyrovnáva so zranením hlavy po tom, čo ho na dopoludňajšom rozkorčuľovaní zasiahla do masky strela Alexa Ovečkina. Capitals tak spolu s Martinom Fehérvárym v utorok povolali z Hershey (AHL) Vítka Vaněčka, ktorý v utorkovom zápase kryl chrbát Bradenovi Holtbymu. Samsonovov stav sa posudzuje na dennej báze.

04. 02. 2020

Price má chrípku, Canadiens povolali PrimeauaMontreal bol v pondelok nútený povolať z Lavalu z AHL brankára Caydena Primeaua po tom, čo Carey Price ochorel a pre chrípku nebol schopný odcestovať na utorkový duel do New Jersey. Štartovať by tam mal Charlie Lindgren, ale nebolo to ešte potvrdené.
Gritty má už od polície pokojPolícia vo Philadelphii v pondelok oznámila, že jej vyšetrovanie neprinieslo žiadne dôkazy o tom, že by maskot Gritty napadol 13-ročného chlapca. Fanúšik tímu, Chris Greenwell, v januári povedal, že maskot ešte v novembri udrel jeho syna „tak tvrdo, ako mohol“, keď sa spolu fotili. Flyers tvrdili, že chlapec opakovane maskota udieral do hlavy. Greenwell kontroloval, že ho po hlave len poťapkal, aby sa pozrel do fotoaparátu, lebo sa celý čas pozeral stranou.

03. 02. 2020

Wild zapísali obrancu na waiver listinuObranca Nick Seeler bol v nedeľu zapísaný tímom Minnesota Wild na waiver listinu nechránených hráčov. Dvadsaťšesťročný rodák z Minnesoty odohral v tomto ročníku šesť bezbodových zápasov, ale naposledy hral ešte 7. decembra. Ak si ho z listiny nikto nestiahne, poputuje do Iowy z nižšej AHL, kde nehral od ročníka 2017/18.

02. 02. 2020

Kreiderov stav sa bude posudzovať denne + videoSobotný duel Rangers proti Detroitu (1:0) nedohral útočník Chris Kreider, ktorý pri kolízii so spoluhráčom Mikom Zibanejadom utrpel zranenie hornej časti tela. Jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze. „Nie je to také zlé, ako to vyzeralo. Po zápase sme sa rozprávali a cítil sa omnoho lepšie, ako som čakal,“ povedal tréner David Quinn.

Ferland bol poslaný do nižšej AHLÚtočník Micheal Ferland bol Vancouverom poslaný do Uticy z nižšej AHL, kde absolvuje kondičný pobyt. Dvadsaťsedemročný Kanaďan nehral pre zranenie hornej časti tela od 10. decembra. Predtým pauzoval pre otras mozgu. Preto v tomto ročníku odohral iba 14 duelov so ziskom piatich bodov (1+4).

01. 02. 2020

Vráti sa dnes Marinčin do zostavy Toronta?Na piatkovom tréningu tímu Toronto Maple Leafs chýbal obranca Travis Dermott, ktorý ochorel. Jeho štart v sobotnom zápase proti Ottawe je otázny a ak by nemohol hrať, v zostave by ho nahradil s najväčšou pravdepodobnosťou Martin Marinčin, ktorý posledné dva zápasy sledoval z tribúny. V piatok trénoval po boku Tysona Barrieho. Dvadsaťsedemročný rodák z Košíc odohral v tomto ročníku 17 zápasov, v ktorých nebodoval.

|< <   109 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Capitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Prišlo pre Mešára po povzbudzujúcom znamení nepovzbudivé? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies