Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


01. 02. 2020

Video: Bieber ukázal Binningtonovi, ako sa pripravuje na stávkuBrankár St. Louis Jordan Binnington a známy spevák Justin Bieber si cez sociálne média dohodli stávku – ak Bieber gólmana prekoná aspoň raz z 10 nájazdov, Binnington venuje na charitu 10 000 dolárov. Spevák sa na to poctivo pripravuje:

31. 01. 2020

Oilers zapísali dvojicu hráčov na listinu zranenýchEdmonton vo štvrtok zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Joakima Nygarda a obrancu Krisa Russella, za ktorých povolal z Bakersfieldu útočníka Tylera Bensona a obrancu Williama Lagessona. Nygarda trápi zranenie ruky, Russella symptóm otrasu mozgu. Nygard odohral v tomto ročníku 33 duelov so ziskom troch gólov a šiestich asistencií. Russell nazbieral osem asistencií v 49 stretnutiach.
Motte je na listine zranených hráčovVancouver vo štvrtok umiestnil na listinu zranených hráčov útočníka Tylera Motteho a povolal z Uticy (AHL) útočníkov Zacka MacEwana a Justina Baileyho. Motte utrpel zranenie v stredajšom zápase proti San Jose zranenie hornej časti tela. Bol to jeho 24. zápas v sezóne, v ktorej doteraz zaznamenal päť bodov.
Blues podpísali nové zmluvy s dvoma FínmiTím St. Louis Blues podpísal vo štvrtok nové dvojročnú zmluvu s brankárom Villem Hussom a obrancom Nikom Mikkolom. Hodnoty zmlúv sú 750 000, resp. 787 500 amerických dolárov. Obaja hrávajú za San Antonio v nižšej AHL, pričom Mikkola odohral v tomto ročníku aj päť zápasov NHL so ziskom asistencie. Inak si v nižšej lige pripísal 11 bodov (2+9) v 33 dueloch. Husso odchytal 30 duelov s 89,8% úspešnosťou zákrokov.

30. 01. 2020

Šesťorkin je späť v prvom tímeTím New York Rangers podľa očakávaní opäť povolal do prvého tímu brankára Igora Šesťorkina, ktorý strávil v Hartforde z nižšej AHL obdobie, keď mal newyorský tím prestávku. Dvadsaťštyriročný rodák z Moskvy odchytal v tomto ročníku prvé tri zápasy v NHL. Pri bilancii 2-1-0 zaznamenal 92,9% úspešnosť zákrokov a priemer 2,68 inkasovaného gólu na zápas. Rangers majú v prvom tíme aj brankárov Henrika Lundqvista a Alexandara Georgieva.

29. 01. 2020

Kapanen v utorok trénovalÚtočník Toronta Kasperi Kapanen v utorok trénoval v bežnom drese po tom, čo opustil pondelkový duel proti Nashvillu so zranením ruky. Vyšetrenia dopadli negatívne a možno očakávať, že mladého Fína uvidíme v akcii aj v stredajšom zápase proti Dallasu.
Vegas má nového asistenta tréneraNový hlavný tréner Vegas Peter DeBoer si najal na pozíciu asistenta jedného zo svojich bývalých kolegov Stevea Spotta, s ktorým spolu pracovali štyri roky v San Jose. Spott predtým pôsobil aj ako asistent trénera Maple Leafs. V nižšej AHL a juniorskej OHL bol dokonca hlavným trénerom. V San Jose dostal výpoveď spolu s DeBoerom v decembri.

27. 01. 2020

Video: Šialený gól, ktorý musíte vidieťV tejto sezóne NHL sa už o pozoruhodné góly postarali Andrej Svečnikov či Filip Forsberg. Aj tí by však len s otvorenými ústami sledovali toto zakončenie:

25. 01. 2020

Húska v prvom zápase v ECHL zahviezdilMladý slovenský brankár Adam Húska, ktorý bol vo štvrtok prevelený z Hartfordu (AHL) do Maine, zažil v piatok premiéru v ECHL. A skončila úspechom. Síce čelil až 44 strelám, ale inkasoval len jeden gól, aby doviedol Mariners k výhre 8:1 nad Worcesterom. Stal sa treťou hviezdou zápasu po autorovi hetriku Ronningovi a trojbodovom Culkinovi.
Video: Hertl v súťažiach zručností zakončoval ako BieberO jeden z najzábavnejších momentov piatkových súťaží zručností NHL sa postaral český útočník San Jose Tomáš Hertl, ktorý si pred nájazdom proti Jordanovi Binningtonovi zo St. Louis dal na tvár masku s podobizňou populárneho speváka a známeho fanúšika hokeja Justina Biebera:

Video: McInnis to stále v sebe máLegendárny obranca Al McInnis vyhral súťaž o najtvrdšiu strelu rekordných sedemkrát. A teraz, pri príležitosti konanie zápasu hviezd na mieste, kde hrával, dostal šancu ukázať, či ešte má v rukách nejakú silu. A stále ju tam má! Jeho strela dosiahla rýchlosť 100,4 míle za hodinu, čo je viac ako dosiahol Seth Jones z Columbusu (98,8 mph). Víťaz tejto disciplíny, Shea Weber, dosiahol rýchlosť 104,5 míle za hodinu.

Martinsen končí v organizácii PenguinsTím Pittsburgh Penguins zapísal útočníka Andreasa Martinsena na waiver listinu nechránených hráčov s cieľom ukončiť s ním kontrakt. Dvadsaťdeväťročný nórsky rodák strávil tento ročník v nižšej AHL, kde si v 25 zápasoch pripísal gól a dve asistencie. V minulosti si zahral v NHL v dresoch Colorada, Montrealu a Chicaga. V 152 dueloch zaznamenal 23 bodov (9+14) a 110 trestných minút.

24. 01. 2020

Chicago podpísalo zmluvu s brankáromBrankár Matt Tomkins podpísal ako voľný hráč dvojročnú dvojcestnú zmluvu so Chicagom, ktoré ho draftovalo ešte v roku 2012 zo 199. miesta. Dvadsaťpäťročný rodák z Edmontonu odchytal v tejto sezóne deväť zápasov za Rockford v nižšej AHL. Kryl v nich 91,6 % striel a inkasoval v priemere 2,45 gólu na zápas. Jeho bilancia je 5-4-0.

23. 01. 2020

Ericsson sa už zotavil zo zraneniaObranca Detroitu Jonathan Ericsson bol v stredu aktivovaný z listiny zranených hráčov po tom, čo vynechal 15 zápasov pre zranenie tváre (nosa a ucha). V zápase proti Minnesote sa však ešte do akcie nevrátil. Aj pred zranením býval zdravým náhradníkom. V tejto sezóne tak odohral len deväť bezbodových duelov so ziskom siedmich „mínusiek“.

21. 01. 2020

McDavid mohol po operácii vynechať až 10 mesiacovKapitán Edmontonu Connor McDavid utrpel v poslednom zápase sezóny 2018/19 zranenie kolena, po ktorom mu hrozila operácia. On si však vybral cestu konzervatívnou liečbou a vďaka poctivým rehabilitáciám bol späť v akcii už v otváracom zápase novej sezóny. Teraz, v upútavke na dokument Whatever It Takes od Sportsnet, prezradil, že operácia by ho stála až 10 mesiacov zotavovania. Okrem natrhnutého väziva mal aj natrhnutú výstelku kolenného kĺbu a prasklinu na prednej časti holennej kosti.
Video: Larkin ukázal, ako sa má napádaťDetroitu v tejto sezóne veľa vecí nevychádza a prehral aj v pondelok, keď nestačil na Colorado 3:6. Útočník Dylan Larkin sa však prezentoval pekným momentom, keď napádaním dostal Nikitu Zadorova pod tlak, ten nešťastne stratil puk a Larkin ho poslal Tylerovi Bertuzzimu, ktorý strelil gól.

20. 01. 2020

Video: Takto sa v nedeľu zranil LowryWinnipeg v nedeľnom zápase stratil body aj útočníka Adama Lowryho. Ten utrpel zranenie na konci prvej tretiny zranenie hornej časti tela, keď do takto neho vrazil útočník Drake Caggiula:

Benning ide na kondičný pobytTím Edmonton Oilers poslal obrancu Matta Benninga do tímu Bakersfield Condors z nižšej AHL na kondičný pobyt. Benning nehral od 1. decembra po tom, čo utrpel druhý otras mozgu za 12 dní. Condors odohrajú tento týždeň štyri zápasy, zatiaľ čo Edmonton bude mať voľno. Benning v tejto sezóne odohral 24 zápasov so ziskom piatich asistencií.

19. 01. 2020

Video: Aj Sekera v sobotu skóroval. Do vlastnej brányAk by bol Andrej Sekera v inom drese, bola by to pekná gólová akcia. Kevin Fiala poslal puk Jasonovi Zuckerovi, ten ho posielal cez priestor pred bránou Mattovi Dumbovi. Slovenský obranca sa ho snažil zastaviť, ale nakoniec sa od jeho čepele odrazil pomedzi nohy Antona Chudobina. Minnesota vďaka tomu zvýšila svoje vedenie proti Dallasu na 3:0.

Video: Paul Stastny prišiel o zubyNepríjemný moment zažil center Paul Stastny v sobotnom zápase Vegas na ľade Montrealu. V štvrtej minúte predĺženia ho trafil puk do úst a vybil mu niekoľko zubov. Tie si hráč zozbieral z ľadu, ktorý aj poriadne zakrvácal.

Video: Rozhodca umožnil vzájomné buly bratom TkachukovcomHlavný rozhodca Wes McCauley vykázal z vhadzovania oboch centrov, aby zápas medzi Ottawou a Calgary mohlo otvoriť otváracie buly medzi Bradym Tkachukom a jeho bratom Matthewom:

Backes a Lagace putujú na farmuBoston v sobotu poslal naspäť do záložného tímu brankára Maxima Lagaceho a opäť povolal brankára Dana Vladařa. Do Providence putoval aj skúsený útočník David Backes, ktorého si z waiver listiny, podľa očakávaní, nikto nestiahol.

18. 01. 2020

Penguins urobili menšiu výmenu so StarsPittsburgh získal obrancu Johna Nyberga, za ktorého poslal Dallasu centra Oulu Palveho. Obaja po výmene smerovali do nových pôsobísk v rámci AHL. Nyberg v nej odohral 19 zápasov za Texas so ziskom 6 bodov (2+4), Palve 37 za Wilkes-Barre/Scranton so ziskom 8 bodov (1+7).
Bruins si vymenili dočasných náhradníkovBoston v piatok urobil rošádu na poste náhradného brankára pri neprítomnosti zraneného Tuukku Raska. Český brankár Dan Vladař bol poslaný naspäť do Providence z nižšej AHL a opačným smerom putoval Maxime Lagace, ktorý už má aj skúsenosti zo 17 zápasov NHL. V drese Vegas mal bilanciu 6-8-1 s 86,8% úspešnosťou zákrokov.

17. 01. 2020

Slovensko-český tandem v Bostone, Rask na listine zranenýchBoston vo štvrtok zapísal brankára Tuukku Raska s otrasom mozgu na listinu zranených hráčov a povolal z Providence (AHL) českého mladíka Dana Vladařa, ktorý bude v dohľadnom čase kryť chrbát Slovákovi Jaroslavovi Halákovi. Providence medzitým podpísali zmluvu s brankárom Martinom Ouelletteom, ktorý odľahčí brankársku situáciu záložného tímu.
Johns povolaný z kondičného pobytuObranca Stephen Johns bol vo štvrtok povolaný Dallasom z kondičného pobytu v AHL, ktorý absolvoval po tom, čo doterajší priebeh sezóny vynechal pre zranenie hlavy. Dvadsaťsedemročný Američan odohral ta Texas dva zápasy so ziskom gólu a troch asistencií. Do zostavy Dallasu by sa mohol vrátiť v sobotnom zápase proti Minnesote.
Švédsky obranca Jets má zlomenú rukuObranca Winnipegu Carl Dahlström sa v utorkovom zápase proti Vancouveru vrátil do základnej zostavy, ale duel pre neho nedopadol ideálne – hoci v ňom získal svoj prvý bod (asistenciu), utrpel aj zlomeninu ruky. S ňou bol vo štvrtok zapísaný na listinu zranených. Dvadsaťštyriročný Švéd odohral v tejto sezóne 15 zápasov, zvyšné strávil na tribúne. Okrem asistencie zaznamenal aj štyri „mínusky“ a šesť trestných minút.

16. 01. 2020

Columbus privíta naspäť Cama AtkinsonaColumbus v stredu aktivoval z listiny zranených hráčov útočníka Cama Atkinsona, ktorý vynechal posledných 12 zápasov pre zranenie členka. Do akcie sa vráti vo štvrtok proti Caroline. Tridsaťročný Američan v prvých 35 zápasoch tejto sezóny zaznamenal 21 bodov za deväť gólov a 12 asistencií. Jeho tím urobil aj rošádu v pozícii brankárskeho náhradníka, keď do AHL poslal Matissa Kivlenieksa a z Clevelandu povolal Veiniho Vehvilainena.

15. 01. 2020

Video: Černák ako kuchár? Súboj v kuchyni s Ruttom prehralSlovenský obranca Erik Černák a jeho český spoluhráč z Tampy Jan Rutta sa stretli v súboji o to, kto lepšie pripraví vajcia. Kuchársky súboj dopadol lepšie pre Ruttu, ktorému k tomu pomohla aj cibuľka. Černákovi zase nepomohlo ani pridanie slaniny. Celý súboj si môžete pozrieť na tomto videu:

14. 01. 2020

Ottawa zapísala obrancu na waiver listinuObranca Andreas Englund bol Ottawou v pondelok zapísaný na waiver listinu nechránených hráčov. Dvadsaťtriročný Švéd bol do prvého tímu povolaný v strede decembra a odvtedy odohral 12 zápasov so ziskom dvoch asistencií, piatich mínusových bodov a 12 trestných minút. V priemere hrával 10 a pol minúty na zápas. Ak si ho z listiny nikto nestiahne, poputuje do Belleville z nižšej AHL.

|< <   110 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Capitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Prišlo pre Mešára po povzbudzujúcom znamení nepovzbudivé? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies