Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


11. 01. 2020

Ottawa má nového výkonného riaditeľaOttawa v piatok najala do pozície výkonného riaditeľa Jima Littlea. Doteraz túto funkciu zastával majiteľ tímu Eugene Melnyk. Little bude mať na zodpovednosť najmä obchodnú stratégiu, marketing a vzťahy s komunitou.

10. 01. 2020

Shaw končí v prvom tíme JetsKrídelník Logan Shaw bol vo štvrtok umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Ak si ho z nej nikto nestiahne, Winnipeg ho pošle do záložného tímu Manitoba Moose z AHL. Dvadsaťsedemročný Kanaďan odohral v tejto sezóne 25 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly a asistenciu. V priemere hrával sedem minút na zápas. V posledných piatich dueloch bol len zdravým náhradníkom.

09. 01. 2020

Kedy sa vráti Williams do zápasovej akcie?Veterán Justin Williams podpísal v utorok ročnú zmluvu s Carolinou, ale ani o deň neskôr nemal lepšiu predstavu o tom, kedy by mohol absolvovať svoj prvý zápas v tomto ročníku. „Budem sa o tom s Rodom (Brind’Amourom) ešte rozprávať. Je to v našich rukách. Budem zatiaľ pracovať na tom, aby som sa vrátil do formy, pri ktorej sa budem cítiť dobre a pri ktorej bude Rod cítiť, že som schopný hrať. Nedá sa to nejako časovo ohraničiť. Stane sa to vtedy, keď sa to stane,“ poznamenal po stredajšom tréningu. Carolina hrá najbližšie zápasy v piatok proti Arizone, v sobotu proti Los Angeles, v pondelok vo Washingtone, vo štvrtok v Columbuse.
Dumbu sa dotkli požiare v Austrálii. Venuje štedrý darObranca Minnesoty Matt Dumba venuje 11 200 amerických dolárov organizácii z Nového Južného Walesu, ktorá združuje dobrovoľných hasičov. Tí neúnavne bojujú s rozsiahlymi požiarmi, ktoré postihli Austráliu. Prečo im venuje práve takú sumu? Pretože pred zápasom basketbalistov Minnesoty proti Memphisu povedal, že venuje 100 dolárov za každý bod, ktorý Timberwolves zaznamenajú. Nakoniec prehrali 112:119.
Nádej Kings vynechá zvyšok sezónyNádejný útočník Rasmus Kupari, ktorý bol draftovaný Los Angeles v roku 2018 z 20. miesta, vynechá zvyšok sezóny pre zranenie vonkajšieho krížneho väziva v ľavom kolene, ktoré utrpel na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov v Českej republike. Koncom januára ho čaká operácia. Devätnásťročný Fín odohral v tejto sezóne 27 zápasov v AHL, pričom v nich nazbieral osem bodov.
Penguins zapísali na waiver listinu kanadského centraCenter Joseph Blandisi bol v stredu zapísaný na waiver listinu nechránených hráčov. V tomto ročníku odohral za Pittsburgh 21 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly a tri asistencie. V priemere hrával osem a štvrť minúty na zápas. V poslednom zápase bol len zdravým náhradníkom.

08. 01. 2020

Dubnyk nepocestuje na zápas do CalgaryBrankár Minnesoty Devan Dubnyk nepocestuje s tímom do Calgary, kde Wild nastúpia proti Flames vo štvrtok. Dubnyk zostane doma, aby bol pri svojej manželke Jenn, ktorá v utorok podstúpila operáciu. Koncom minulého roka opustil tím na takmer mesiac, aby sa o ňu staral. Nie je známe, čo ju trápi. Dubnyka v zostave nahradí Kaapo Kahkonen, ktorý bol povolaný z Iowy (AHL). Po zápase v Calgary sa tím vráti domov, kde ho v nedeľu čaká duel proti Vancouveru.

07. 01. 2020

Frolík sa už môže pripojiť k SabresČeský útočník Michael Frolík, ktorý bol nedávno Buffalom získaný cez výmenu z Calgary, už má vybavené víza a bude sa môcť pripojiť k svojmu novému tímu. Sabres hrajú najbližšie až vo štvrtok proti St. Louis. Na prvý tréning tak skúsený hokejista bude mať priestor v utorok alebo aj v stredu.

06. 01. 2020

Video: Richard Pánik a pekný moment otca s dcérouSlovenský útočník Richard Pánik sa v nedeľu tešil z víťazstva Washingtonu 5:4 nad San Jose. Pred zápasom mu ešte urobila radosť aj malá dcérka, ktorej na plexisklo nakreslil srdiečko. Pekný moment zachytili aj klubový účet na Twitteri:
Nutivaara je pripravený na návratObranca Markus Nutivaara bol v nedeľu aktivovaný z listiny zranených hráčov po tom, čo vynechal 27 zápasov pre zranenie hornej časti tela. Do akcie by sa mohol vrátiť už v pondelok, keď Columbus zavíta do Los Angeles. Dvadsaťpäťročný Fín pred zranením odohral 10 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly, mínusový bod a dve trestné minúty.

03. 01. 2020

Crawford sa vrátil na lavičku BlackhawksAsistent trénera Chicaga, Marc Crawford, sa vo štvrtok vrátil na lavičku tímu v zápase proti Vancouveru, ktorý bol jeho prvý od suspendácie zo strany tímu. Tá prišla 2. decembra po tom, čo bol Crawford obvinený bývalými zverencami Seanom Averym a Patrickom O’Sullivanom z násilného správania. Vyšetrovanie Blackhawks prišlo na to, že v súčasnosti už podobné metódy nepatria do trénerského arzenálu Crawforda a 16. decembra klub oznámil, že suspendácia skončí 2. januára.
Smith je už na waiver listineTím Buffalo Sabres vo štvrtok zapísal na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Daltona Smitha, s ktorým pred utorkovým zápasom proti Tampe podpísal zmluvu. V stretnutí zažil debut v NHL, ale odohrala len minútu a pol so ziskom plusového bodu a dvoch trestných minút. Ak si ho z listiny nikto nestiahne, čo sa aj očakáva, poputuje naspäť do Rochesteru z nižšej AHL.

01. 01. 2020

Obranca Coyotes je na waiver listineArizona umiestnila na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Aarona Nessa. Dvadsaťdeväťročný Američan odohral v tomto ročníku 18 zápasov so ziskom asistencie a plusového bodu. V priemere hrával necelých 13 minút na zápas. V štyroch z posledných piatich duelov bol zdravým náhradníkom.

31. 12. 2019

Stepan má symtómy otrasu mozguDerek Stepan utrpel v nedeľnom zápase Arizony proti Dallasu otras mozgu a jeho stav sa bude posudzovať na dennej báze. Amerického útočníka zranil obranca Jamie Oleksiak (viac), ktorý do neho vrazil za bránou Stars. Stepan, ktorý v prvých 41 dueloch sezóny zaznamenal 12 bodov (6+6), chvíľu ležal nehybne na ľade. Duel nedohral.
Devils podpísali nováčikovskú zmluvu s mladým RusomRuský obranca Nikita Ochoťjuk podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s New Jersey, ktoré ho draftovalo v tomto roku z celkového 61. miesta. Devätnásťročný rodák z Čeľabinska je vo svojej tretej sezóne v OHL, ktoré mu obmedzujú zranenia. Za Ottawu odohral len 10 zápasov, v ktorých zaznamenal päť asistencií, sedem plusových bodov a desať trestných minút.
Smith podpísal s Buffalom ročný kontraktKrídelník Dalton Smith podpísal ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Buffalom, v drese ktorého by mal zažiť v utorok debut v NHL. V tejto sezóne odohral 21 zápasov za Rochester v nižšej AHL, pričom zaznamenal gól, tri asistencie a 27 trestných minút.

28. 12. 2019

Kings si upísali svoju draftovú voľbu z vlaňajškaCenter Aidan Dudas podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Los Angeles, ktoré ho draftovalo v roku 2018 z celkového 113. miesta. Devätnásťročný Kanaďan, ktorý si vlani vyskúšal v ôsmich zápasoch so ziskom dvoch asistencií aj profesionálnu AHL, momentálne hráva za Owen Sound v juniorskej OHL. V prvých 23 zápasoch sezóny si pripísal 30 bodov za 11 gólov a 19 asistencií.

24. 12. 2019

Rekordný pondelok v NHLV pondelkových 13 zápasoch tímy nastrieľali dokopy až 91 gólov, čo je najviac strelených gólov v pondelok v histórii celej NHL. Predošlé maximum bolo 84 gólov, ktoré sme videli presne pred šiestimi rokmi 23. decembra 2013.

22. 12. 2019

Vegas podpísalo nováčikovskú zmluvu s obrancomObranca Kaedan Korczak podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Vegas, ktoré ho draftovalo v tomto roku z celkového 41. miesta. Osemnásťročný Kanaďan hráva už štyri roky v juniorskej WHL, kde v tomto ročníku absolvoval 32 zápasov v drese Kelowny. Pripísal si v nich 28 bodov za päť gólov a 23 asistencií.

20. 12. 2019

Video: Clutterbuck mal šťastie v nešťastí. Súper ho porezal korčuľouCal Clutterbuck z tímu New York Islanders musel predčasne opustiť štvrtkový zápas proti Bostonu. V závere tretej tretiny sa zrazil s Patriceom Bergeronom, ktorý ho pritom nechtiac porezal korčuľou na ľavom zápästí. Ihneď zamieril na striedačku, kde sa oň postaral tímový lekár.

Video: Ennis chcel napodobniť Svečnikova. Lakrosový gól mu však nevyšielÚtočník Ottawy Tyler Ennis skúšal vo štvrtkovom zápase proti Nashville to, čo už v tejto sezóne dvakrát vyšlo Andrejovi Svečnikovovi z Caroliny. Avšak, skôr, ako mohol lakrosovo prekonať Juuseho Sarosa, mu plán prekazil pohotovým zákrokom Dante Fabbro.

Foto: Farma Panthers bude mať Simpsonovské dresyAk ste fanúšikom legendárneho animovaného seriálu Simpsonovci, určite viete, že tvorcovia nikdy neodhalili, v ktorom z mnohých Springfieldov sa dej odohráva. Ten, ktorý je domovom záložného tímu Panthers, však teraz využije 30. výročie seriálu na to, aby upravil svoje dresy a na jeden týždeň na prelome januára a februára sa premenoval na „Springfield Ice-O-Topes“:
Winnipeg získal naspäť svojho brankáraWinnipeg si stiahol z waiver listiny nechránených hráčov brankára Erica Comrieho, o ktorého začiatkom sezóny prišiel, keď si ho z waiver listiny stiahla Florida. Medzičasom bol z Floridy vymenený do Detroitu, v drese ktorého štartoval v dvoch zápasoch s 86,4% úspešnosťou zákrokov.
San Jose si z waiver listiny stiahlo útočníkaSan Jose si z waiver listiny nechránených hráčov stiahlo útočníka Stefana Noesena, ktorého na ňu o deň skôr zapísal Pittsburgh. Dvadsaťšesťročný Američan si v šiestich zápasoch v drese Penguins pripísal jeden gól. Predtým hrával za Wilkes-Barre/Scranton v nižšej AHL. V 22 dueloch si udržiaval priemer bodu na zápas.
Florida končí zmluvu s fínskym mladíkomTím Florida Panthers vo štvrtok umiestnil na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Sebastiana Repoa s cieľom ukončiť zmluvu. Dvadsaťtriročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2017 zo 184. miesta. Vlani zažil zámorský debut a v 64 dueloch AHL si pripísal 20 bodov (12+8). V tejto sezóne odohral za Springfield 17 duelov so ziskom troch gólov a troch asistencií.

19. 12. 2019

Detroit uvoľnil dvoch hráčov na MSJTím Detroit Red Wings uvoľnil dvoch mladíkov na majstrovstvá sveta juniorov. Osemnásťročný obranca Moritz Seider bude reprezentovať Nemecko a o rok starší center Joe Veleno Kanadu. Obaja hrávajú v tejto sezóne v nižšej AHL. Seider si v 28 dueloch pripísal 12 bodov (1+11) a Veleno v 29 stretnutiach nazbieral taktiež 12 bodov, ale za 5 gólov a 7 asistencií.

18. 12. 2019

Howard odchytal prvý duel po zraneníEšte predtým, ako sa brankár Jimmy Howard opätovne pripojí k zostave Red Wings, absolvoval americký veterán kondičný pobyt v nižšej AHL. V utorok s 30 zákrokmi pomohol Grand Rapids k výhre 3:2 nad San Diegom. Bol to jeho prvý zápas po deväťzápasovej absencii spôsobenej zranením slabín. Pred ním odchytal 14 duelov s bilanciou 2-11-1 a 88,7% úspešnosťou zákrokov.
Penguins získali Roya za HaggertyhoFlorida v utorok cez menšiu výmenu získala útočníka Ryana Haggertyho, za ktorého poslala Pittsburghu útočníka Kevina Roya. Obaja následne putovalo do záložných tímov z nižšej AHL. Haggerty doteraz v NHL ešte šancu nedostal, ale Roy už odohral 28 zápasov v drese Anaheimu, pričom strelil šesť gólov a pridal jednu asistenciu. V tomto ročníku odohral 23 zápasov za Springfield, v ktorých si pripísal 14 bodov (4+10). Haggerty si v drese Wilkes-Barre/Scranton pripísal 6 bodov (3+3) v 23 stretnutiach.

16. 12. 2019

Bennett je pripravený znova hraťÚtočník Sam Bennett vynechal predošlých 13 zápasov pre zranenie hornej časti tela, ale už je pripravený na návrat do zostavy tímu Calgary Flames. Pred zranením, ktoré utrpel 20. novembra, zaznamenal len tri góly a dve asistencie v prvých 20 stretnutiach. V priemere hrával 13 a štvrť minúty na zápas.
Niekdajšia osmička draftu mieri na farmuTím Buffalo Sabres polal do záložného tímu Rochester Americans z nižšej AHL talentovaného útočníka Caseyho Mittelstadta, ktorý bol osmičkou draftu 2017. Dvadsaťjedenročný Američan odohral v tejto sezóne 31 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri góly a päť asistencií. Po vydarenom úvode sezóny zaregistroval v posledných 21 stretnutiach len gól a asistenciu. Posledné dva zápasy Sabres už sledoval len z tribúny ako zdravý náhradník.

|< <   111 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Gamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies