Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


15. 12. 2019

Morrow u Devils končí, Domingue na listine zranenýchObranca Joe Morrow bol umiestnený na nepodmienečnú waiver listinu s cieľom ukončiť zmluvu. Dvadsaťsedemročný Kanaďan strávil úvod sezóny v nižšej AHL, kde zaznamenal štyri body v 16 dueloch. Devils tiež v sobotu povolali z Binghamtonu brankára Evana Cormiera, ktorý v prvom tíme nahradí zraneného Louisa Domingueho. Ten bol so zranením dolnej časti tela zapísaný na listinu zranených.

14. 12. 2019

Český útočník je na waiver listineTím San Jose Sharks v piatok umiestnil na waiver listinu nechránených hráčov krídelníka Lukáša Radila. Dvadsaťdeväťročný Čech odohral v tomto ročníku 14 zápasov, v ktorých nedokázal bodovať. V priemere hrával deväť a pol minúty, pričom si pripísal tri mínusové body a osem trestných minút. V posledných desiatich dueloch bol len zdravým náhradníkom.
Fiore končí v organizácii CoyotesKrídelník Giovanni Fiore bol umiestnený na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov s cieľom ukončenia zmluvy. Dvadsaťtriročný Kanaďan nebol nikdy draftovaný a dvere do NHL mu otvoril Anaheim, s ktorým v roku 2017 podpísal zmluvu. Dokonca si zaň zahral aj v jednom zápase v ročníku 2017/18. Odvtedy však pôsobil len v AHL a v minulom ročníku bol vymenený do organizácie Arizony. V tomto ročníku však klesol až do ECHL, kde si v 24 dueloch pripísal 28 bodov (12+16).

12. 12. 2019

Legenda Canadiens má rakovinuLegendárny Guy Lapointe, ktorý vyhral s tímom Montreal Canadiens šesť Stanleyho pohárov, mal diagnostikovanú rakovinu úst, ktorá je lokalizovaná pri koreni jazyka. Tento druh rakoviny má vysokú úspešnosť liečby. Sedemdesiatjedenročný Lapointe odohral v NHL ako obranca 884 zápasov so ziskom 622 bodov (171+451). Okrem Canadiens si zahral aj za Blues a Bruins.
Návrat Hawryluka sa blížiTím Florida Panthers poslal na kondičný pobyt do Springfieldu z nižšej AHL krídelníka Jaycea Hawryluka, ktorý nehral od 2. novembra pre zranenie hornej časti tela. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral pred zranením osem zápasov, v ktorých zaznamenal gól a dve asistencie.
Rangers končia zmluvu s mladým FínomKrídelník Ville Meskanen bol tímom NY Rangers umiestnený na waiver listinu s cieľom ukončiť spoluprácu. Dvadsaťštyriročný Fín podpísal s Rangers zmluvu pred sezónou 2018/19 ako nedraftovaný hráč. Odvtedy hral len v nižšej AHL za Hartford. V aktuálnom ročníku zaznamenal štyri asistencie v 20 stretnutiach.

10. 12. 2019

Na waiver listine je obranca DetroituDetroit v pondelok zapísal na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Madisona Boweyho. Dvadsaťštyriročný rodák z Winnipegu odohral v tejto sezóne 22 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden gól a sedem asistencií. Tiež si pripísal 13 mínusových bodov a 16 trestných minút, pričom v priemere hrával necelých 18 minút na zápas. V posledných troch dueloch bol zdravým náhradníkom.
Markström je späť vo VancouveriBrankár Jacob Markström sa pripojil naspäť k tímu Vancouver Canucks po tom, čo ho minulý týždeň opustil z rodinných dôvodov – vrátil sa do Švédska na pohreb svojho otca, ktorý prehral boj s rakovinou. Michael DiPietro, ktorý nezasiahol do žiadneho zápasu, bol poslaný naspäť do Uticy z nižšej AHL.

09. 12. 2019

Boston umiestnil amerického obrancu na waiver listinuTím Boston Bruins zapísal v nedeľu na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Stevena Kampfera, ktorého zrejme pošle na „farmu“ do Providence (AHL), ak si ho z listiny nikto nestiahne. Tridsaťjedenročný Američan odohral v tomto ročníku len štyri bezbodové zápasy a väčšinou býval len zdravým náhradníkom. Nehral ani v posledných piatich dueloch.
Tynan sa ocitol na waiver listineKrídelník TJ Tynan bol v nedeľu tímom Colorado Avalanche zapísaný na waiver listinu nechránených hráčov, na ktorej bude 24 hodín dostupný iným tímom NHL. Dvadsaťsedemročný Američan odohral v tomto ročníku 14 zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu, mínusový bod a dve trestné minúty.

08. 12. 2019

Foto: Canucks vytiahli sporné retro dresyVancouver nastúpil do sobotného zápas proti Buffalo v bývalých dresoch s „Letiacou korčuľou“. V predzápasovom rozkorčuľovaní však mali hráči na sebe ešte staršie retro dresy – s veľkým „V“ cez celý dres. Boli to dresy, ktoré tím využíval v rokoch 1978 až 1985 a ktoré vytvárali medzi fanúšikmi rozpor – buď ich milovali, alebo nenávideli.
Forbort bol povolaný do prvého tímu KingsObranca Derek Forbort bol v sobotu povolaný späť do prvého tímu Los Angeles po tom, čo absolvoval v nižšej AHL kondičný pobyt. V drese Ontaria odohral prvé dva zápasy v tejto sezóne. Úvod ročníka vynechal pre problémy s chrbtom. Dvadsaťsedemročný Američan odohral v minulom ročníku 81 zápasov, v ktorých zaznamenal 14 bodov (2+12) a 52 trestných minút.

07. 12. 2019

Sklenička v organizácii Canadiens končíČeský obranca David Sklenička bol zapísaný na nepodmienečnú waiver listinu s cieľom ukončiť spoluprácu s organizáciou Canadiens. Dvadsaťtriročný rodák z Rakovníku podpísal zmluvu s Montrealom pred minulou sezónou, ale hrával len za Laval v nižšej AHL. V tomto ročníku odohral sedem zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií. Vlani zaznamenal tri góly a šesť asistencií v 68 stretnutiach.
Carrick bol poslaný do BinghamtonuTím New Jersey Devils poslal na kondičný pobyt do Bnghamtonu z nižšej AHL obrancu Connora Carricka, ktorý bol od 25. októbra na listine zranených hráčov so zranením prsta. Dvadsaťpäťročný Američan odohral predtým štyri zápasy, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu, dve trestné minúty, tri mínusové body a štyri strely na bránu. V priemere hrával necelých 14 minút na zápas.

06. 12. 2019

Kadriho trápi zranenie dolnej časti telaÚtočník Nazem Kadri vynechal štvrtkový zápas Colorada proti Montrealu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Torontu. Bola to jeho prvá absencia v sezóne. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Viac podrobností nie je známych. „Dúfajme, že to nebude nič vážne,“ povedal tréner Jared Bednar. Kadri si v prvých 27 dueloch pripísal 10 gólov a 10 asistencií.

04. 12. 2019

Aliu sa stretol s vedením NHLAkim Aliu, ktorý nedávno poukázal na rasizmus zo strany už vyhodeného trénera Calgary Billa Petersa, sa v utorok stretol s komisárom NHL Garym Bettmanom a jeho zástupcom Billom Dalym, aby sa o tejto problematike porozprávali. Alu po stretnutí povedal: „Chcem poďakovať každému za podporu. Znamená to pre mňa veľmi veľa. Bol to náročný týždeň, ale mal som skvelú diskusiu s Garym a Billom. Nemohli by byť milší a vnímavejší k správe, ktorú sa snažím priniesť. Myslím si, že prichádzajú veľké zmeny.“
Shore bol umiestnený na waiver listinuTím Toronto Maple Leafs umiestnil v utorok na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Nicka Shorea, ktorý od trénerskej zmeny odohral len jeden zápas. Dvadsaťsedemročný rodák z Denveru inak absolvoval v tomto ročníku 21 stretnutí, v ktorých zaznamenal dva góly a jednu asistenciu. V priemere hrával viac ako 9 minút na zápas.

03. 12. 2019

Noesen podpísal zmluvu s PenguinsKrídelník Stefan Noesen podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s tímom Pittsburgh Penguins, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 700 000 dolárov. Dvadsaťšesťročný Američan začal túto sezónu v tíme Wilkes-Barre/Scranton z nižšej AHL, ktorý je aj „farmou“ Pittsburghu. V 22 zápasoch strelil 14 gólov a nazbieral 22 bodov. Predošlé tri sezóny strávil v New Jersey, predtým si zahral aj za Anaheim. V NHL odohral 159 duelov so ziskom 24 gólov a 21 asistencií.

02. 12. 2019

Mike Smith má problémy s nohouTím Edmonton Oilers vstúpil do nedeľného zápasu proti Vancouveru bez brankára Mikea Smitha, ktorého v zostave nahradil Stuart Skinner povolaný z Bakersfieldu. Smith má problémy s nohou a jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Tímu chýbali aj Zack Kassian, ktorý má bolesti v chrbte, a Kris Russell, ktorý bol pri narodení svojho druhého dieťaťa.
Eakin bude chýbať Vegas týždneHlavný tréner Vegas Gerard Gallant v nedeľu povedal, že útočník Cody Eakin bude pauzovať neurčitú dobu, pričom jeho stav sa bude monitorovať na týždennej báze. Eakin utrpel v piatkovom zápase proti Arizone zranenie hornej časti tela, keď Brad Richardson zasiahol rukou do hlavy.  
Lafleur absolvoval operáciuCanadiens v nedeľu informovali, že legendárny Guy Lafleur absolvoval vo štvrtok operáciu, ktorej cieľom bolo odstrániť lalok na jednom z pľúc a taktiež aj uzliny. Momentálne je stále v nemocnici, ale už v nadchádzajúcich dňoch by mal byť prepustený do domácej starostlivosti. Šesťdesiatosemročný päťnásobný šampión absolvoval 26. septembra aj operáciu srdca.

01. 12. 2019

Nečas vynechal sobotný duel pre zranenieTím Carolina Hurricanes porazil v sobotu Tampu Bay 3:2, ale z víťazstva priamo na ľade nemal radosť útočník Martin Nečas, ktorý duel vynechal pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Dvadsaťročný Čech odohral v tomto ročníku 26 zápasov, v ktorých zaznamenal 16 bodov za šesť gólov a desať asistencií.

30. 11. 2019

Dallas umiestnil na waiver listinu obrancuTím Dallas Stars umiestnil v piatok na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Joela Hanleyho. Dvadsaťosemročný Kanaďan strávil posledných osem zápasov na tribúne ako zdravý náhradník. Predtým odohral osem zápasov z 18 a pripísal si nich dve asistencie a šesť trestných minút. V priemere hrával 11 minút a 21 sekúnd na zápas.

29. 11. 2019

Stamkos sa dnes vráti do akcieHviezdny útočník Steven Stamkos sa dnes vráti do zostavy Tampy v zápase proti Washingtonu. Potvrdil to hlavný tréner Jon Cooper, ktorý v stretnutí opäť využije 11 útočníkov a 7 obrancov. Chytať bude Vasilevskij. Stamkos, ktorý v prvých 19 dueloch nazbieral 20 bodov (7+13), vynechal predošlé tri stretnutia pre zranenie dolnej časti tela.

28. 11. 2019

Rangers v stredu zažili niečo výnimočnéTím New York Rangers porazil v stredu Carolinu tesne 3:2, pričom gól na 2:0 strelil obranca Brendan Smith. Bol vcelku výnimočný, pretože si pri ňom asistenciu pripísali aj Ryan Lindgren a Tony DeAngelo. Obaja sú tiež obrancovia. Traja „zadáci“ sa naposledy na góle newyorského tímu podieľali 9. novembra 1985. Boli to Barry Beck, Tom Laidlaw a Reijo Ruotsalainen.
Lewis späť v hre, Forbortov návrat sa blížiÚtočník Trevor Lewis sa po osemzápasovej absencii spôsobenej zranením dolnej časti tela vrátil do zostavy Los Angeles. V stredajšom zápase proti Islanders odohral 11 minút a nebodoval. K návratu sa blíži aj obranca Derek Forbort, ktorý vynechal doterajší priebeh sezóny pre zranenie chrbta. V stredu bol poslaný na kondičný pobyt do Ontaria z nižšej AHL.

27. 11. 2019

Fleury bude v stredu Golden Knights chýbaťBrankár Marc-Andre Fleury vynechá stredajší zápas Vegas proti Nashvillu pre chorobu v rodine. Golden Knights tak zo Chicaga z nižšej AHL povolali brankára Garreta Sparksa, ktorý by mal kryť chrbát Malcolmovi Subbanovi. Vegas sa bude snažiť ukončiť sériu troch prehier.
Detroit zapísal obrancu na waiver listinuTím Detroit Red Wings zapísal v utorok na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Dylana McIlratha, ktorý od 6. novembra odohral desať zápasov po sebe. V priemere v nich hrával 14 minút a 41 sekúnd na zápas, pričom zaznamenal jeden mínusový bod a 17 trestných minút.

26. 11. 2019

Hutchinson sa vrátil do prvého tímu TorontaToronto povolalo zo záložného tímu z nižšej AHL brankára Michaela Hutchinsona, za ktorého bol naspäť k Marlies poslaný Kasimir Kaskisuo. Hutchinson bol na „farmu“ poslaný cez waiver listinu po tom, čo mal v prvých šiestich dueloch bilanciu 0-4-1 s 87,9% úspešnosťou zákrokov. V AHL odvtedy odchytal tri duely s bilanciou 3-0-0 a 94,2 % úspešnosťou zákrokov. Kaskisuo medzitým zažil debut v NHL. V sobotu 16. novembra inkasoval v zápase proti Pittsburghu šesť gólov z 38 striel.
Roussel je o krok bližšie k sezónnemu debutuKrídelník Vancouveru Antoine Roussel v tejto sezóne ešte nehral pre zranenie kolena. Minulý týždeň však už začal trénovať s tímom a v pondelok ho Canucks poslali na kondičný pobyt do Uticy z nižšej AHL. Tridsaťročný Francúz zažil vlani debutovú sezónu v drese Vancouveru. V 65 zápasoch zaznamenal 31 bodov za deväť gólov a 22 asistencií. V priemere hrával necelých 14 minút na zápas.

|< <   112 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Gamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies