Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


25. 11. 2019

Mantha vynechá minimálne týždeňTím Detroit Red Wings musel pred nedeľným zápasom proti Caroline povolať z Grand Rapids českého útočníka Filipa Zadinu po tom, čo predošlý zápas nedohral útočník Anthony Mantha. Utrpel v ňom zranenie dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. Chýbať by mal minimálne týždeň. Mantha je s 23 bodmi najproduktívnejším hráčom tímu a vedie ho aj s 12 gólmi. Zadina pri svojej sezónnej premiére odohral 15 minút a so ziskom mínusového bodu.
Buffalo a Tampa si vymenili hráčov z nižších lígBuffalo v nedeľu cez výmenu získalo obrancu Matta Spencera, ktorého následne poslalo do tímu Cincinnati Cyclones z ECHL. Tampa za neho získala obrancu Devanteho Stephensa, ktorý tiež bude tráviť čas v niektorej z nižších líg. Spencer v tejto sezóne odohral 3 zápasy za Ontario v ECHL bez bodového zisku. Stephens odohral tri zápasy v ECHL so ziskom asistencie a jeden v AHL bez bodového zisku. Obaja majú 22 rokov.

23. 11. 2019

Gilmour bol zapísaný na waiver listinuTím Buffalo Sabresa v piatok umiestnil na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Johna Gilmoura. Ten v tejto sezóne odohral štyri zápasy, v ktorých odohral v priemere 17 minút. Pripísal si v nich dva mínusové body a päť striel. V siedmich z posledných ôsmich duelov bol zdravým náhradníkom.
Laughton bude v sobotu k dispozíciiKrídelník Scott Laughtnon, ktorý vynechal 13 zápasov pre zlomeninu prsta, dostal v piatok povolanie k návratu. Philadelphii tak bude k dispozícii už v sobotnom zápase proti Calgary. Dvadsaťpäťročný Kanaďan odohral pre zranením deväť duelov so ziskom troch asistencií. Miesto v prvom tíme mu urobil Andy Andreoff, ktorý putoval do Lehigh Valley z AHL.

21. 11. 2019

Minnesote by mohol chýbať DubnykAk sa nestane nič nečakané, tím Minnesota Wild by mal nastúpiť do štvrtkového zápasu bez brankára Devana Dubnyka. Ten vynechal aj stredajší tréning pre rodinné záležitosti a do prvého tímu bol povolaný Kaapo Kahkonen z tímu Iowa Wild z nižšej AHL. Očakáva sa, že bude v zápase kryť chrbát Alexovi Stalockovi.

20. 11. 2019

Video: Maroon si prevzal majstrovský prsteňKeď sa vrátite na svoje bývalé pôsobisko, zväčša vás privítajú potleskom, občas bučaním. Útočník Pat Maroon sa však v utorok dočkal niečoho iného – jeho prvú návštevu v drese Tampy využili v St. Louis na odovzdanie majstrovského prsteňa. „Bolo to od nich naozaj pekné. Bolo to vrúcne privítanie pre mňa a moju rodinu. Bude to spomienka, na ktorú nikdy nezabudnem,“ povedal Maroon.

Ottawe chýbali ďalší dvaja hráčiV utorkovom zápase Ottawy proti Detroitu nehrali obranca Erik Brännström ani útočník Bobby Ryan. Prvý menovaný utrpel nešpecifikované zranenie, ktorého stav sa bude posudzovať denne. Ryan bol zapísaný na listinu zranených hráčov s nešpecifikovanou chorobou. Brännström odohral v tomto ročníku 19 zápasov so ziskom dvoch asistencií. Ryan zaznamenal gól a tri asistencie v 16 stretnutiach.
Hamonic vynechal prvý zápas v sezóneObranca Travis Hamonic nehral v utorkovom zápase Calgary proti Coloradu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v nedeľu proti Vegas. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan vynechal svoj prvý zápas v ročníku. V ňom si pripísal štyri body (1+3) v 23 stretnutiach. V priemere hráva necelých 21 minút na zápas.

19. 11. 2019

Nastúpi Bergeron v utorkovom zápase?Hviezdny center Bostonu Patrice Bergeron vynechal pre problémy v dolnej časti tela sobotný zápas, ale v utorok bude s tímom do New Jersey. Tréner Bruce Cassidy povedal, že o jeho štarte sa definitívne rozhodne v deň zápasu. To isté povedal aj v prípade Jakea DeBruska a Bretta Ritchieho, u ktorých očakáva, že hrať budú. Torey Krug proti Devils ešte hrať nebude.
Frost dostane šancu v prvom tímePhiladelphia sa v pondelok rozhodla povolaž zo záložného tímu Lehigh Valley Phantoms mladého útočníka Morgana Frosta, ktorému sa v AHL darilo. Vo svojich prvých 16 zápasoch kariéry strelil päť gólov a nazbieral 12 bodov. Dvadsaťročný Kanaďan bol 27. draftovaným hráčom v roku 2017 a v NHL absolvuje svoj debut. Opačným smerom putoval o rok starší Carsen Twarynski, ktorý vo svojich prvých 14 zápasoch NHL zaznamenal jeden gól.
Moore je na listine zranenýchToronto umiestnilo útočníka Trevora Moorea na listinu zranených hráčov s tým, že vynechá ešte minimálne dva zápasy pre zranenie, ktoré utrpel v piatok proti Bostonu. Do prvého tímu bol povolaný Pierre Engvall, ktorý v 15 zápasoch AHL zaznamenal sedem gólov a 16 bodov.

18. 11. 2019

Dvaja hráči sú na waiver listineNa waiver listinu nechránených hráčov boli v nedeľu zapísaní dvaja hráči – útočník Dryden Hunt z Floridy a útočník Michael Haley z NY Rangers. Hunt odohral v tejto sezóne 20 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri asistencie. Haley odohral 10 stretnutí so ziskom jedného gólu. Príležitostne býval aj zdravým náhradníkom.
Foto: Demkova maska zahŕňa velikánov CanucksUrčite ste si všimli, že cez víkend hráči Vancouveru nastúpili v starých čiernych dresoch s „lietajúcou korčuľou“ na hrudi. Špeciálna príležitosť si pýtala špeciality aj v brankárskom výstroji. Brankár Thatcher Demko sa napríklad prezentoval maskou, na ktorej mali svoje miesto aj kobé legendy Kirk McLean, Roberto Luongo, Mattias Ohlund, Pavel Bure, Stan Smyl, Trevor Linden, Markus Naslund, Thomas Gradin, Orland Kurtenbach a obaja Sedinovci:
Bettman a Daly dostali ocenenieKomisár NHL Gary Bettman a jeho dlhoročný zástupca Bill Daly sa v nedeľu dočkali ocenenia za ich prínos hokeju, keď si v Toronte slávnostne prevzali čestný štatút Certifikovaného hokejového profesionála od Inštitútu hokejového biznisu. Od príchodu Bettmana do pozície komisára sa NHL rozrástla z 24 na 31 tímov a príjmy vzrástli o približne 4,6 miliardy dolárov ročne. NHL zvýraznila aj svoju globálnu stopu súťažnými zápasmi v Európe, ako aj prípravnými v Japonsku a v ostatných rokoch v Číne.

17. 11. 2019

Bergeron vynechal sobotný zápasHviezdny center Bostonu Patrice Bergeron v sobotu proti Washingtonu nehral pre problémy v dolnej časti tela. Nemalo by ísť o nič vážne, ale keďže Bruins hrali druhý zápas za dva dni, rozhodli sa k tomu pristúpiť s opatrnosťou. Šancu v prvom tíme tak dostal Paul Carey, ktorý bol povolaný z Providence (AHL).
Brandon Pirri na waiver listineVegas v sobotu zapísalo na waiver listinu nechránených hráčov krídelníka Brandona Pirriho. Dvadsaťosemročný rodák z Toronta odohral v tejto sezóne 11 zápasov, ale pripísal si len jednu asistenciu a tri mínusové body. V priemere hrával necelých 13 minút na zápas. V siedmich z posledných deviatich duelov bol len zdravým náhradníkom.
Murphy späť v akciiObranca Connor Murphy sa v sobotu vrátil do zostavy Chicaga po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie slabín. Proti Nashvillu odohral 19 a pol minúty s jednou strelou na bránu. Bol to jeho siedmy duel sezóny. Doteraz nebodoval a pripísal si len dve trestné minúty.

16. 11. 2019

Martinook aktivovaný, Gibbons na waiver listineTím Carolina Hurricanes aktivoval v piatok z listiny zranených hráčov útočníka Jordana Martinooka, ktorý vynechal 15 zápasov po operácii svalov strednej časti tela. Do akcie by sa mal vrátiť už v sobotnom zápase proti Minnesota. Miesto v zostave mu urobí Brian Gibbons, ktorého tím zapísal na waiver listinu nechránených hráčov. Martinook v prvých štyroch dueloch sezóny zaznamenal len jednu asistenciu.
Hertla sužuje ľahšie zranenie kolenaČeský útočník San Jose Tomáš Hertl má menšie zranenie kolena, ktorého stav sa posudzuje na dennej báze. Curtis Pashelka z denníka Mercury News informuje, že jeho štart v sobotnom zápase proti Detroitu je otázny. Dvadsaťšesťročný rodák z Prahy je najproduktívnejším hráčom Sharks, keď si v 20 zápasoch pripísal 21 bodov za 10 gólov a 11 asistencií.

14. 11. 2019

Video: Tatar si zatrénoval prácu s hokejkouTomáš Tatar si v stredu zatrénoval prácu s hokejkou v rámci návštevy detí pod hlavičkou nadácie Canadiens. Slovenského útočníka len tak ľahko o puk, v tomto prípade loptičku, nemožno:
Zaujímavá štatistika o „comebackoch“Vegas i New Jersey v stredu vyhrávali, ale nakoniec sa z výhier tešili ich súperi, Chicago a Ottawa. V NHL sme v tomto ročníku videli už 42 hracích dní, v ktorých aspoň jedno víťazstvo prišlo po zvrate. A koľko hracích dní máme za nami? 44.
Video: Fanúšikovia Islanders na Tavaresa stále nezabúdajúCenter John Tavares sa vrátil po tretíkrát na Long Island po tom, čo vymenil Islanders za Toronto. A fanúšikovia sa na neho zamerali aj tentokrát. Okrem iného na neho skandovali aj: „Nepotrebujeme ťa.“ A štvrtý najlepší tím NHL ho nepotreboval ani vo štvrtok – Maple Leafs zdolal 5:4.
Ericsson je späť v prvom tíme Red WingsTím Detroit Red Wings povolal naspäť do prvého tímu obrancu Jonathana Ericssona. Stalo sa tak pri príležitosti zapísania obrancu Patricka Nemetha (choroba) a útočníka Justina Abdelkadera (stred tela) na listinu zranených hráčov. Ericsson stihol za Grand Rapids odohrať 10 zápasov v nižšej AHL, pričom si pripísal dve asistencie, štyri plusové body a osem trestných minút. V NHL v tomto ročníku nenastúpil.

13. 11. 2019

Islanders sa zotavujú útočníciNa utorkovom tréningu Islanders sa bez obmedzení predstavili aj útočníci Cal Clutterbuck, Casey Cizikas, Andrew Ladd a Leo Komarov. Barry Trotz povedal, že prví dvaja menovaní, ktorý v nedeľu netrénovali, nastúpia v stredajšom zápase proti Torontu, kým poslední dvaja „budú k dispozícii“. Ladd bol pred tréningom povolaný z kondičného pobytu a v tejto sezóne pre zranenie kolena nehral. Komarov vynechal deväť zápasov pre chorobu.

12. 11. 2019

Brind’Amour a Hamilton urobili významnú stopu v histórii HurricanesCarolina v pondelok zdolala Ottawu 8:2, aby tréner Rod Brind’Amour zaknihoval svoju 56. výhru na lavičke tímu. V prvých 100 zápasoch toľko výhier nemal ešte žiaden tréner v histórii organizácie Whalers/Hurricanes. Doterajší rekord držal Peter Laviolette s 53 výhrami. Len jeden obranca zase v prvej stovke duelov dokázal streliť viac gólov, ako Dougie Hamilton, ktorý v pondelok vsietil svoj 26. gól. O päť viac ich mal na konte Mark Howe ešte v ére Hartfordu.
Blackhawks podpísali nováčikovskú zmluvu s obrancomObranca Alec Regula podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so Chicagom, ktoré ho získalo v tomto roku výmenou z Detroitu. Ten ho draftoval v roku 2018 zo 67. miesta. Devätnásťročný Američan momentálne hráva v juniorskej OHL za London Knights. V 14 dueloch tejto sezóny si pripísal 15 bodov za sedem gólov a osem asistencií.

11. 11. 2019

Prout bol poslaný na kondičný pobytSan Jose v nedeľu poslalo obrancu Daltona Prouta na kondičný pobyt do nižšej AHL. Dvadsaťdeväťročný rodák z Ontária zasiahol v tejto sezóne len do otváracieho zápasu proti Vegas, v ktorom nebodoval. Zvyšné zápasy vynechal pre zranenie v hornej časti tela. Táto sezóna je jeho prvá v organizácii Sharks.
Washington zapísal na waiver listinu obrancuWashingtonu v nedeľu zapísal na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Tylera Lewingtona, ktorý bude na 24 hodín k dispozícii ostatným tímom. Ak si ho z listiny nikto nestiahne, poputuje pravdepodobne do Hershey z AHL. Dvadsaťštyriročný rodák z Edmontonu odohral v tomto ročníku päť bezbodových duelov, ale od 18. októbra bol len zdravým náhradníkom.

09. 11. 2019

Trocheck by mohol hrať už dnesFlorida by už v sobotnom zápase proti Islanders mohla privítať v zostave útočníka Vincenta Trochecka, ktorý vynechal sedem zápasov so zranením dolnej časti tela. V piatok trénoval a pôsobil na ľade dobre. Definitívne rozhodnutie sa urobí v sobotu. S návratom útočníka Noela Acciari vo víkendových zápasoch to nevyzerá ružovo. Tiež však od návratu nie je ďaleko.

07. 11. 2019

Floride bude vo štvrtok chýbať AcciariÚtočník Noel Acciari má nešpecifikované zdravotné problémy, pre ktoré vynechá štvrtkový zápas Floridy proti Washingtonu. Informoval o tom David Work z WPLG Local 10 News. Acciari v tomto ročník strelil už štyri góly a je na ceste za strelecky najlepším ročníkom kariéry. V priemere hráva 15 a pol minúty na zápas.

|< <   113 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Gamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies