Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


07. 11. 2019

Nielsena trápi zranenie, v stredu nehralÚtočník Detroitu Frans Nielsen vynechal stredajší zápas proti Rangers pre nešpecifikované zranenie. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Zranenie zrejme utrpel pri blokovaní strely v pondelkovom zápase proti Nashvillu – v utorok netrénoval. Tridsaťpäťročný Dán odohral predtým 13 zo 16 zápasov, no do bodovania sa nedokázal zapísať. V priemere hrával 13 a štvrť minúty na zápas, pričom nazbieral šesť mínusových bodov a dve trestné minúty.

06. 11. 2019

Dallasu sa zranil najlepší strelecÚtočník Roope Hintz, ktorý vedie Dallas s deviatimi gólmi, vynechal utorkový zápas proti Coloradu pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze, no už teraz je pravdepodobné, že vynechá aj nedeľný zápas proti Winnipegu. Podľa trénera Jima Montgomeryho by však mohol hrať už budúcu stredu proti Calgary. Hintz je aj druhým najproduktívnejším hráčom Stars, keď v prvých 16 dueloch nazbieral 11 bodov.
Beaulieu má za sebou sezónny debutObranca Nathan Beaulieu si v utorok po prvýkrát v tejto sezóne obliekol zápasový dres Winnipegu. V zápase proti New Jersey odohral necelých 19 minút a pripísal si dve trestné minúty. Doterajší priebeh sezóny vynechal pre zranenie hornej časti tela. Vlani dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral 48 duelov v dresoch Sabres a Jets so ziskom 12 bodov (3+9).
Coyotes končia zmluvu so švédskym brankáromTím Arizona Coyotes umiestnil na nepodmienečnú waiver listinu brankára Erika Källgrena s cieľom ukončiť zmluvu. Dvadsaťtriročný Švéd podpísal vstupný kontrakt s tímom, ktorý ho draftoval v roku 2015 zo 183. miesta, v marci. V doterajšom priebehu ročníka odchytal len päť duelov – dva s 96,7% úspešnosťou zákrokov v AHL a tri s 92,4% úspešnosťou zákrokov v ECHL.

05. 11. 2019

Toronto povolalo PetanaToronto v utorok povolalo zo záložného tímu útočníka Nica Petana. Dvadsaťštyriročný Kanaďan bol poslaný k Marlies minulý piatok. V dvoch zápasoch AHL nazbieral päť bodov. Predtým odohral aj štyri zápasy v NHL. V nich zaregistroval asistenciu. Často sa spája s výmenou.
Šimek je pripravený na návrat do hrySan Jose v pondelok poslalo na „farmu“ útočníka Jonnyho Brodzinskiho a povolalo z nej obrancu Radima Šimka, ktorý v nižšej AHL absolvoval kondičný pobyt. Dvadsaťsedemročný Čech je teraz pripravený na návrat do akcie aj v NHL po tom, čo úvod sezóny vynechal pre zranenie kolena. Vlani odohral za Sharks 41 zápasov so ziskom gólu a ôsmich asistencií.
Tuch má opäť problémy so zranenímÚtočník Alex Tuch vynechal úvod sezóny, ale 31. októbra sa vrátil do akcie. Zdravý však vydržal len necelé dva zápasy. V sobotu proti Winnipegu utrpel zranenie hornej časti tela, ktoré sa bude posudzovať na dennej báze. Vegas medzitým povolalo zo Chicaga (AHL) útočníka Nicolasa Roya. Obaja v tejto sezóne strelili v NHL gól.

04. 11. 2019

Scandella do Švédska necestuje, nahradí ho ŠvédBuffalo pred odchodom do Švédska, kde v piatok a v sobotu odohrá zápasy proti Tampe Bay, zapísalo na listinu zranených hráčov obrancu Marca Scandellu, ktorý vynechal posledné tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Do prvého tímu bol povolaný obranca Lawrence Pilut, ktorý tak zažije návrat do rodnej krajiny. Sabres tiež oznámili, že do Švédska pocestuje pre prípad núdze aj brankár Andrew Hammond.

03. 11. 2019

Andrew Ladd putoval do AHLSkúsený útočník Andrew Ladd bol tímom New York Islanders poslaný na „farmu“ do Bridgeportu, aby v nižšej AHL absolvoval kondičný pobyt. Tridsaťtriročný Kanaďan ešte v tejto sezóne nehral pre zranenie kolena. V lete sa očakávalo, že by sa mal vrátiť do akcie v druhej polovici novembra. Ladd odohral vlani len 26 zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly a osem asistencií.
Video: Ikonický Nowitzki vhodil čestné bulyNiekdajší vynikajúci nemecký basketbalista Dirk Nowitzki, ktorý žiaril v v NBA v drese Dallas Mavericks, mal po sebe tento týždeň slávnostne pomenovanú ulicu pri American Airlines Aréne. V sobotu bol priamo v nej, aby si pozrel zápas NHL medzi Stars a Canadiens. Pred jeho začiatkom oznámil zostavu domácich v šatni a následne aj vhodil čestné nuly:
Foto: Berube si prevzal dielo pripomínajúce titulCraig Berube sa zapísal do histórie St. Louis Blues ako prvý tréner, ktorý doviedol klub k zisku Stanleyho pohára. V piatok mu tento počin pripomenul David Hoening, od ktorého si prebral unikátne dielo, ktoré zahŕňa hokejku každého z členov majstrovského mužstva:

02. 11. 2019

Video: Storm Surge dostalo nový nábojCarolina mala v piatok dôvod na radosť – porazila Detroit 7:3. A keďže hrala doma, nemohlo chýbať pozápasové oslavovanie, tzv. Storm Surge. Nový náboj mu dodala futbalistka Jessica McDonaldová, ktorá strieľala na ľade penaltu proti Brockovi McGinnovi:

31. 10. 2019

Schmidt bol aktivovaný z listiny zranenýchObranca Nate Schmidt bol aktivovaný z listiny zranených hráčov, čo signalizuje, že by mohol byť pripravený na návrat do zostavy Vegas. Dvadsaťosemročný Američan odohral v tejto sezóne len jeden zápas, no už v jeho úvode utrpel zranenie dolnej časti tela. Vlani zaznamenal 30 bodov v 61 dueloch, pričom hrával skoro 22 minút na zápas. Hrať by mohol už dnes proti Montrealu.
Upshall podpísal zmluvu so švajčiarskym klubomScottie Upshall sa v septembri pokúšal po ročnej pauze o návrat k hokeju na úrovni NHL, ale skúška v Dallase mu nevyšla. Skúsený útočník sa tak teraz dohodol na spolupráci so švajčiarskym klubom HC Ambri-Piotta s nádejou, že v decembri bude reprezentovať Kanadu na Spenglerovom pohári. Niekdajšia sedmička draftu má za sebou 759 zápasov NHL so ziskom 138 gólov a 285 bodov.

30. 10. 2019

Foto: Tatar sa pochválil strašidelným kostýmomV zámorí sa v týchto dňoch ľudia tešia z kostýmov, ktoré si môžu na seba obliekať pre Halloweene. Tento zámorský zvyk si osvojil aj Tomáš Tatar, ktorý sa už stihol s kostýmom pochváliť aj na sociálne sieti:
Cirelliho trápi nešpecifikované zranenieÚtočník Anthony Cirelli vynechal utorkový zápas Tampy na ľade Rangers pre nešpecifikované zranenie, ktoré sa posudzuje na dennej báze. „Momentálne to nevyzerá dobre,“ povedal o ňom tréner Jon Cooper. Dvadsaťdvaročný Kanaďan zaznamenal v sobotu svoj najvyšší „ice-time“ – 20:03. V prvých desiatich dueloch sezóny nazbieral štyri asistencie.
Erne sa vrátil, Abdelkader na listine zranenýchDo zostavy Detroitu sa pri utorkovej výhre nad Edmontonom vrátil útočník Adam Erne, ktorý vynechal predošlé štyri zápasy pre nešpecifikované zranenie. V akcii strávil deväť minút a nebodoval. V tomto ročníku, jeho prvom v organizácii Red Wings, ešte ani raz nebodoval a z ôsmich duelov si odniesol štyri „mínusky“ a 12 trestných minút. útočník Justin Abdelkader bol pred duelom zapísaný na listinu zranených hráčov. Pre zranenie nohy vynechal už tri zápasy.
Minnesota privítala späť dvoch hráčovMinnesota navštívila Dallas aj s troma hráčmi, ktorí jej v ostatných stretnutiach chýbali pre zranenia. Kým Kevin Fiala (dolná časť tela) sa do základnej zostavy ešte nedostal, do akcie sa vrátil útočník Jordan Greenway (otras mozgu) – pripísal si dva mínusové body a dve trestné minúty. Na lavičke sedel aj brankár Devan Dubnyk, ktorého sužovalo zranenie hornej časti tela. Už v stredu na ľade St. Louis by sa mal dočkať aj štartu.
Dumoulin aj Galchenyuk sa vrátili do akciePittsburgh v utorkovom zápase proti Flyers privítal naspäť v zostave obrancu Briana Dumoulina a útočníka Alexa Galchenyuka. Obaja pauzovali pre zranenie dolnej časti tela – Dumoulin vynechal štyri zápasy, Galchenyuk deväť. Ani jeden z nich nebodoval. Kým útočník si pripísal mínusový bod, obranca tri plusové. Penguins vyhrali 7:1.

29. 10. 2019

Šimek bol poslaný na kondičný pobytČeský obranca Radim Šimek v tejto sezóne ešte nehral pre zranenie kolena, ktoré utrpel v prípravnom zápase. San Jose ho však v pondelok poslal na kondičný pobyt do nižšej AHL, čo by mohlo znamenať, že už by mal byť pripravený vrátiť sa do hry. Šimek vlani odohral 41 zápasov v drese Sharks, pričom si v nich pripísal gól a osem asistencií. V priemere odohral niečo cez 15 minút na zápas.

27. 10. 2019

Ottawa urobila menšiu výmenu s FloridouOttawa v sobotu vymenila krídelníka Jacka Rodewalda, za ktorého získala od Floridy útočníka Christophera Wilkieho. Rodewald, ktorý v minulých dvoch sezónach odohral aj desať zápasov v NHL, v prvých šiestich dueloch tejto sezóny nižšej AHL nebodoval. Aj po výmene bude pokračovať v nižšej lige. Wilkie je stále vysokoškolákom. V tejto sezóne odohral štyri duely za Colorado College so ziskom troch gólov a troch asistencií.

26. 10. 2019

Video: Na Heritage Classic je všetko pripravenéV sobotu sa odohrá prvý zápas pod holým nebom v tejto sezóne. V rámci Heritage Classic si v Regine z provincie Saskatchewan zmerajú sily Winnipeg a Calgary. Mosaic Stadium je už pritom na všetko pripravený:

A takto sa štadión menil:
Bostonu sa vráti do hry útočníkKrídelník Joakim Nordström sa v pondelkovom zápase proti St. Louis vráti do akcie. Informuje o tom Amelie Benjaminová z ligovej stránky. Dvadsaťsedemročný Švéd vynechal posledné dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. V tejto sezóne odohral len štyri duely so ziskom asistencie, pretože prvé tri duely ročníka vynechal pre zranenie chodidla.
Anaheimu budú hýbať Kaše a MansonTím Anaheim Ducks vylúčil, že by útočník Ondřej Kaše (horná časť tela) a obranca Josh Manson (dolná časť tela) mohli nastúpiť v dvoch víkendových dueloch proti Coloradu a Vegas. Stav oboch sa bude posudzovať na dennej báze. Obaja sa zranili vo štvrtok. Kaše doteraz zaznamenal 5 bodov (1+4) v 11 zápasoch. Manson v rovnakej porcii duelov nazbieral tri asistencie.
Buffalo hralo bez Veseyho a ScandelluBuffalo v piatok porazilo Detroit 2:0 aj bez dvoch hráčov zo základnej zostavy. Útočník Jimmy Vesey a obranca Marco Scandella nehrali pre zranenia hornej, resp. dolnej časti tela. ich stav sa posudzuje na dennej báze. Vesey v tejto sezóne zaznamenal len dve asistencie v 11 dueloch. Scandella má po 11 zápasoch na konte dva góly a dve asistencie.

25. 10. 2019

Columbusu sa zranil fínsky obrancaObranca Markus Nutivaara vynechal štvrtkový zápas Columbusu proti Caroline pre zranenie dolnej časti tela, ktoré sa bude monitorovať na dennej báze. Dvadsaťpäťročný Fín odohral v tomto ročníku osem zápasov, v ktorých strelil dva góly a nazbieral dve trestné minúty. V priemere hrával 16 a štvrť minúty na zápas. Vynechal už aj stredajší tréning.
Sharks si upísali voľbu z tohtoročného draftuKrídelník Dillon Hamaliuk podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so San Jose, ktoré ho draftovalo v tomto roku z celkového 55. miesta. Osemnásťročný Kanaďan momentálne hráva za Kelownu v juniorskej WHL. V prvých 12 zápasoch nazbieral 10 bodov za päť gólov a päť asistencií. Vlani odohral 31 duelov za Seattle so ziskom 11 gólov a 15 asistencií.

24. 10. 2019

Ericsson na farmu, DeKeyser nehralObranca Jonathan Ericsson vydržal na waiver listine 24 hodín a podľa očakávaní nikoho nezaujal. Detroit ho tak poslal do Grand Rapids z nižšej AHL. V stredajšom zápase si Red Wings museli poradiť bez obrancu Dannyho DeKeysera, ktorého trápi nešpecifikované zranenie. Preto bol z „farmy“ povolaný obranca Alex Biega. Proti Ottawe však nenastúpil. DeKeyserov stav sa posudzuje na dennej báze.

23. 10. 2019

Chicago a Florida urobili menšiu výmenuPo utorkovom zápase Chicago oznámilo, že vymenilo útočníka Aleksiho Saarelu, za ktorého získalo od tímu Florida Panthers obrancu Iana McCoshena. Obaja následne putovali do svojich nových pôsobísk v nižšej AHL. Saarela odohral v tejto sezóne päť zápasov za Rockford so ziskom asistencie. McCoshen bol v drese Springfieldu produktívnejší, keď si pripísal štyri asistencie v siedmich dueloch.

22. 10. 2019

Foto: Chára potešil Pastrňáka, robil si žarty z MarchandaSlovenský obranca Boston Zdeno Chára sa v pondelok v Scotiabank Aréne objavil v tričku, ktorým určite potešil českého útočníka Davida Pastrňáka:


Potom sa postaral o vtipnú výmenu názorov na sociálne sieti s Bradom Marchandom. K vyššie uvedenej fotke totiž Bruins s ikonkou cestovín (narážka na Pastrňáka, ktorý má prezývku „Pasta“) napísali: „Veľký Zee. Veľký fanúšik.“ Na to Marchand napísal: „To je somarina, človeče. Žiadna láska pre šesťdesiat trojku?“ Chára mu na to odpísal: „Prepáč človeče, ale tvoje tričko robia len vo veľkostiach S a M. Stále ťa však mám rád!“

|< <   114 z 391   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Gamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Nový brankár si niečo poranil: Senators sú s niekdajším víťazom Vezinovej trofeje opatrní Zranené superhviezdy: Fanúšikovia majú obavy o Matthewsa a PanarinaSharks sa zranil mladý útočník. Vystrašil aj CelebriniUspel na skúške: Flyers podpísali kontrakt s fínskym brankáromMešár, Nemec a Fehérváry boli lídrami zápasov, prvý duel odohrali aj Slafkovský a RegendaSlafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý Potvrdené: Dnes nás čaká súboj troch Slovákov z prvého kola draftu 2022!Ďalší Slovák končí v kempe bez odohrania prípravného duelu! Slafkovského aj Mešára čaká premiéra v príprave. Známe sú ich formácieKoľko gólov a bodov zaknihuje Slafkovský v novej sezóne? Takto to vidia slovenskí fanúšikovia Nemec ponúkol zaujímavý pohľad na rozdiel v hre pod novým trénerom Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies