Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


04. 03. 2022

Video: Rozhodca vykázal Jona Coopera zo zápasuHlavný tréner Tampy Bay nedokončil štvrtkový zápas proti Pittsburghu na lavičke svojho tímu po tom, čo ho z nej vykázali na konci druhej tretiny rozhodcovia. Nebol spokojný s vylúčením svojho zverenca. Po zápase tiež poukázal na to, ako málo sú vylučovaní hráči Penguins: „Tento tím, z nejakého dôvodu, je najmenej trestaným tímom v tejto lige. Nie som si istý prečo, ale je.“

03. 03. 2022

Oilers podpísali zmluvu s troma hráčmiEdmonton predĺžil o jeden rok zmluvu s obrancom Dimitrijom Samorukovom, ktorý zarobí 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťdvaročný Rus zažil v tejto sezóne svoj debut v NHL, ale okrem jedného zápasu hrával výlučne v AHL. Oilers tiež podpísali dvojročný vstupný kontrakt s nedraftovaným centrom Jamesom Hamblinom a štandardnú dvojročnú zmluvu s obrancom Vincentom Desharnaisom. Obaja boli voľnými hráčmi a obaja hrávajú za Bakersfield v AHL.
Blues podpísali nováčikovskú zmluvu s brankáromBrankár Will Cranley podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu so St. Louis, ktoré ho draftovalo v roku 2020 z celkového 163. miesta. Dvadsaťročný Kanaďan momentálne chytáva za Ottawu v juniorskej OHL. Pri bilancii 11-19-2 má 87,2% úspešnosť zákrokov.
Senators podporia UkrajinuMajiteľ tímu Ottawa Senators Eugene Melnyk, ktorý má ukrajinské korene, sa otvoreným listom zaviazal k podpore Ukrajiny, ktorá sa vyrovnáva s inváziou Ruska. Pred každým domácim zápasom sa bude odo konca sezóny hrať ukrajinská hymna a Canadian Tire Centre sa využije ako miesto, na ktorom budú môcť ľudia venovať finančné dary alebo zdravotnícke potreby na podporu Ukrajiny.
Bell Centre bude bez kapacitných obmedzeníTím Montreal Canadiens v stredu informoval, že Bell Centre bude k dispozícii v plnej kapacite skôr, ako sa čakalo. Vláda Quebecu plánovala návrat k plným kapacitám od 14. marca, no nakoniec k tomuto kroku dôjde už 12. marca. Canadiens tak budú môcť naplniť svoju halu na maximum už v stredajšom zápase proti Seattlu. Potrebný na vstup nebude ani doklad o očkovaní, rúška však áno a zakázaná bude aj konzumácia jedál.

02. 03. 2022

Video: Erik Černák vs. Brady Tkachuk Slovenský obranca Tampy Bay, Erik Černák, dostal v utorkovom zápase proti Ottawe menší trest za hrubosť. Dostal sa do prevažne ústneho konfliktu s Bradym Tkachukom, ktorého postihol rovnaký osud. Predtým si obaja vymenili bodyčeky. Po Černákovi vyštartoval Josh Brown, po ktorom následne vybehol Pat Maroon. Do vyhrotenej situácie sa zapojili aj Perry, White, Bellemare a Sanford.

CCM končí marketing s Ovečkinom a jeho krajanmiSpoločnosť CCM Hockey oznámila, že prestane využívať hviezdneho Alexa Ovečkina a iných ruských hráčov NHL vo svojich globálnych marketingových aktivitách. Reaguje tak na ruskú inváziu na Ukrajine. „Hoci pán Ovečkin nie je zodpovedný za kroky ruskej vlády, rozhodli sme sa nevyužívať jeho ani žiadnych rukých hráčov v globálnej komunikácii CCM,“ povedal Marrouane Nabih pre TSN. Firma platí Ovečkinovi viac ako 500 000 dolárov ročne i podiel z predaja. Kontraktmi s hráčmi nateraz neukončila.
Flames si upísali svoju draftovú voľbuÚtočník Rory Kerins podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Calgary, ktoré ho draftovalo v roku 2020 z celkového 174. miesta. Devätnásťročný Kanaďan odohral v tejto sezóne OHL 50 zápasov, v ktorých zaznamenal 33 gólov a 51 bodov. Hráva sa Sault Ste. Marie.
Stars podpísali nováčikovskú zmluvu s útočníkomÚtočník Antonio Stranges podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Dallasom, ktorý ho draftoval v roku 2020 z celkového 123. miesta. Dvadsaťročný Američan pôsobí v OHL, kde v drese Londonu odohral v tejto sezóne 39 zápasov so ziskom 18 gólov a 33 asistencií.
Capitals si upísali mladého útočníkaÚtočník Henry Rybinski podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Washingtonom. Dvadsaťročný rodák z Vancouveru, ktorého pôvodne draftovala Florida v roku 2019 zo 136. miesta, odohral v tejto sezóne WHL 39 zápasov, v ktorých zaznamenal 54 bodov (18+36). Hráva za Seattle.
Tri tímy si upísali nedraftovaných voľných hráčovPittsburgh podpísal trojročné nováčikovskú zmluvy s dvoma nedraftovanými voľnými hráčmi, brankárom Taylorom Gauthierom a útočníkom Jordanom Frascaom. Hráčov s rovnakým statusom si upísali rovnakým spôsobom aj ďalšie dva tímy – Seattle útočníka Tyea Kartyeho a Tampa Bay útočníka Bennetta MacArthura.

01. 03. 2022

Edmundson urobil veľký pokrokObranca Joel Edmundson dostal povolenie chodiť do kontaktov a v pondelok po prvýkrát v tejto sezóne trénoval bez obmedzení. K Montrealu sa pripojí na výjazde, ktorý začína v utorok vo Winnipegu. Nie je známy, kedy by mohol zažiť sezónny debut. Edmundon nehral od piateho zápasu posledného finále Stanleyho pohára pre problémy s chrbticou.
Rangers predĺžili o dva roky zmluvu s útočníkomTím New York Rangers v pondelok podpísal nový dvojročný kontrakt s útočníkom Jonnym Brodzinskim, ktorý sa v lete mohol stať neobmedzeným voľným hráčom. Dvadsaťosemročný Američan bude zarábať v priemere 762 500 dolárov na úrovni NHL, pričom garantovaný plat aj v prípade pobytu v AHL bude mať 362 500 amerických dolárov v každej sezóne. Brodzinski v tej aktuálnej odohral za Rangers päť bezbodových duelov. V drese Hartfordu absolvoval 36 duelov so ziskom 39 bodov (18+21).

28. 02. 2022

Vaněček putoval na kondičný pobytWashington v nedeľu poslal do Hershey z AHL brankárov Vítka Vaněčeka a Pheonixa Copleyho. Vaněček tam putoval na kondičný pobyt a v nedeľu si aj zachytal. Pri prehre 1:3 s Uticou urobil 21 zákrokov. Český brankár utrpel zranenie 1. februára a odvtedy nechytal. Očakáva sa, že by mohol byť povolaný naspäť už v pondelok pred zápasom proti Torontu.

26. 02. 2022

Mayo podpísal nový trojročný kontraktObranca Dysin Mayo podpísal s Arizonou novú trojročnú zmluvu v hodnote 950 000 amerických dolárov. V tejto sezóne odohral 42 zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly a tri asistencie.
Video: Gavrikov utrpel krvavé zranenie. Blokoval hlavouObranca Columbusu Vladislav Gavrikov opustil piatkový zápas proti Caroline po tom, čo v strede prvej tretine zblokoval puk svojou tvárou. Utrpel tržnú ranu, ale otras mozgu nie, a tak sa vrátil do akcie. Krvácal ešte aj na pozápasovej tlačovke, na ktorej povedal: „Bolo to ťažkých 24 hodín pre moju tvár.“ Vo štvrtok ho do tváre trafila hokejka.

Tréner Kings putoval do karantényLos Angeles absolvovalo piatkový zápas proti Anaheimu bez hlavného trénera Todda McLellana, ktorý putoval do karantény po tom, čo bol testovaný pozitívne. Kings sú v akcii aj v soboru proti Islanders. Na dočasnej báze kormidelníka nahrádza jeho asistent Trent Yawney.
Toronto povolalo RobertsonaToronto povolalo z AHL mladého útočníka Nicka Robertsona, ktorý si zahrá v sobotnom zápase proti Detroitu. Dvadsaťročný krídelník zaznamenal osem bodov v posledných deviatich dueloch v drese Marlies. Len nedávno sa vrátil do akcie po tom, čo si v októbri zlomil nohu. Vlani odohral za prvý tím šesť duelov so ziskom gólu a asistencie. Maple Leafs momentálne sužuje ochorenie. V piatok netrénovali John Tavares, Iľja Michejev a Pierre Engvall. Robertson trénoval vo štvrtom útoku s Jasonom Spezzom a Wayneom Simmondsom.

25. 02. 2022

Zranenie Greenwaya by mohlo byť vážnejšieÚtočník Jordan Greenway vynechal štvrtkový zápas Minnesoty proti Torontu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v utorok proti Ottawe. V stredu netrénoval. Ako dlho bude mimo hry, momentálne nie je známe. „Je to možno o trochu horšie, ako sme si mysleli. To, že dnes nehral, to robí horším, ako sme očakávali. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať,“ poznamenal tréner Dean Evason.
Werenski má zdravotné problémy Hviezdny obranca Zach Werenski vynechal štvrtkový zápas Columbusu proti Floride, pretože ho sužuje zranenie hornej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Tím tiež oznámil, že brankár Daniil Tarasov podstúpil v stredu operáciu bedrového kĺbu a v sezóne si už nezachytá.
Pozrite si: NHL pripravila na počesť Chárovho rekordu video Slovenský obranca Zdeno Chára už nezdieľa rekord v počte odohraných zápasov obrancom v NHL s Chrisom Cheliosom. Vo štvrtok sa na čele historického poradia a vytvoril nový rekord. Pri tejto príležitosti pripravila liga toto video:

24. 02. 2022

MacKinnon má zdravotné problémyHviezdny útočník Colorada Nathan MacKinnon vynechal stredajší zápas proti Detroitu z preventívnych dôvodov, pretože ho trápia menšie problémy v dolnej časti tela. Tréner Jared Bednar povedal, že ho trápia už nejaký čas a nezlepšovali sa. Dúfa, že jeho zverenec bude späť v akcii v piatkovom zápase proti Jets.
Ruská nádej Toronta má nádor na mozguNádejný útočník zo systému Toronta Maple Leafs, Rodion Amirov, mal diagnostikovaný nádor na mozgu. Dvadsaťročný Rus je momentálne v Nemecku, kde podstupuje liečbu. Spoločnosť mu robí rodina. V tejto sezóne už, pochopiteľne, hrať nebude, ale podľa jeho agenta Dana Milsteina je odhodlaný vrátiť sa k profesionálnemu hokeju a zostáva pozitívne naladený. Amirov odohral v tejto sezóne KHL 10 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií predtým, ako sa zranil. Počas jeho absencie sa prišlo aj na nádor. Toronto ho draftovalo v roku 2020 z 15. miesta.

22. 02. 2022

Tarasenko by sa mal dnes vrátiť do akcieHviezdny útočník St. Louis Vladimir Tarasenko by sa mal vrátiť do zostavy v utorkovom zápase proti Philadelphii. V pondelok trénoval bez obmedzení po tom, čo pre nešpecifikované zranenie vynechal sobotný duel proti Torontu.
Hart má problémy s okomBrankár Philadelphie Carter Hart vynechal pondelkový zápas proti Caroline, pretože ho trápi infekcia oka. Tréner Mike Yeo dúfal, že by Hart mohol byť tmu k dispozícii už v utorok. Ak by aj nebol, nemalo by ísť o dlhodobý problém.

21. 02. 2022

Columbus si upísal nedraftovaného brankáraBrankár Jet Greaves podpísal ako nedraftovaný voľný hráč trojročnú nováčikovskú zmluvu s Columbusom, ktorý sa aktuálne vyrovnáva so zraneniami oboch svojich brankárov. Dvadsaťročný Kanaďan je vo svojej prvej profesionálnej sezóne kariéry. V ECHL mal bilanciu 10-5-0 s 90,7% úspešnosťou zákrokov, v AHL 4-6-0 s 89,8% úspešnosťou zákrokov. V nedeľnom zápase proti Buffalu kryl chrbát J-F Berubemu.
Video: Šesťorkin skúsil dať gól. Delili ho od neho centimetre Brankár tímu New York Rangers, Igor Šesťorkin, je v tejto sezóne adeptom na Vezinovu trofej. V nedeľu pritom svoje šance mohol zvýšiť aj strelením gólu. Skúsil to, ale tesne mu to nevyšlo:

20. 02. 2022

Tarasenka sužuje zranenie Hviezdny útočník St. Louis Vladimir Tarasenko vynechal sobotný duel proti Torontu pre nešpecifikované zranenie. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Tridsaťročný Rus odohral v tomto ročníku 44 zápasov, v ktorých zaznamenal 45 bodov za 18 gólov a 27 asistencií.

19. 02. 2022

Toronto si upísalo mladého RusaKrídelník Dmitrij Ovčinnikov podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s Torontom, ktoré ho draftovalo v roku 2020 z celkového 137. miesta. Devätnásťročný Rus pôsobil v tejto sezóne v KHL, kde odohral 17 zápasov so ziskom gólu a dvoch asistencií v drese Novosibirska. Sezónu dohrá v tíme Toronto Marlies v AHL.

17. 02. 2022

Peter Budaj prišiel v Colorade o svoj rekordColorado v stredu porazilo Vegas 2:0 a v bráne stál Darcy Kuemper, čo znamenalo, že slovenský brankár Peter Budaj prišiel o svoj klubový rekord. Kuemper si totiž vylepšil bilanciu v posledných 17 zápasoch na 15-0-2 a stal sa prvým brankárom v histórii organizácie Avalanche/Nordiques, ktorý bodoval v 17 zápasoch po sebe. Predošlý rekord zdieľal Budaj so Semionom Varlamovom. Banskobystrický rodák sa stal rekordérom v ročníku 2006/07, v ktorom mal počas 16-zápasovej bodovej série bilanciu 13-0-3. Varlamov ho vyrovnal v ročníku 2013/14. Jeho bilancia bola vtedy 11-0-5.

|< <   64 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies