Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


17. 02. 2022

Bergeron je pripravený na návratBoston sa vo štvrtkovom zápase proti Islanders dočká návratu svojho kapitána Paricea Bergerona. Hviezdny center vynechal tri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V stredu sa k tímu pripojil v New Yorku a trénoval v prvom útoku s Taylorom Hallom a Davidom Pastrňákom. Tréner Bruce Cassidy avizoval, že ak sa nestane nič nečakané, Bergeron bude vo štvrtok hrať.
Chabot si tento týždeň zrejme nezahráObranca Ottawy Thomas Chabot by tento týždeň hrať nemal. Dôvodom je zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v nedeľnom zápase proti Washingtonu. Hlavný tréner D.J. Smith povedal, že pravdepodobne nebude hrať vo štvrtok proti Sabres, v sobotu proti Bruins ani v nedeľu proti Rangers. Zranenie brankára Matta Murraya by nemalo byť vážne a Smith očakáva jeho návrat počas víkendu.
Video: Carlsson zastúpil Bobrovského v pozícii brankára Obranca Lucas Carlsson v úvode druhej tretiny zastúpil svojho spoluhráča z bránkoviska Sergeja Bobrovského a hokejkou zabránil Caroline ujať sa dvojgólového vedenia. Pre vývoj zápasu to bol dôležitý moment, pretože Floride sa podarilo jednogólové vedenia dvakrát zmazať predtým, ako o výhre rozhodol v predĺžení Aaron Ekblad. Zo zákroku Carlssona nemal radosť Jesperi Kotkaniemi, ktorý prišiel o gól.

16. 02. 2022

Video: Černák otvoril skóre zápasu. Prekonaním vlastného brankára Slovenský obranca Erik Černák sa v utorkovom zápase proti New Jersey vrátil do zostavy Tampy Bay. Nakoniec sa tešil z víťazstva, ale duel pre neho nezačal najlepšie, keď vlastencom otvoril skóre v prospech súpera. Usilovným napádaním mu k tomu pomohol aj Jack Hughes.

15. 02. 2022

Toronto a Ottawa budú mať v halách viac divákov Tímy Toronto Maple Leafs a Ottawa Senators by mohli počnúc 1. marcom otvoriť svoje arény bez obmedzení v počte divákov, ktorí môžu na zápasy prísť. V pondelok to oznámili zástupcovia provincie Ontário. Už od 17. februára budú môcť športové tímy v provincii využívať svoju kapacitu na 50 percent. Ak sa epidemiologická situácia výrazne nezhorší, 1. marca sa kapacitné obmedzenia definitívne zrušia.

13. 02. 2022

Video: Martin Pospíšil vs. Brett Sutter (bitka)Slovenský útočník Martin Pospíšil sa v sobotu zviditeľnil víťazným samostatným nájazdom, no o deň skôr vzbudil pozornosť bitkou. A z nej už je k dispozícii aj video. Ak ste ho ešte nevideli, pozrite sa, ako sa zvolenskému rodákovi darilo proti Brettovi Sutterovi:

Jets sa tešia na plnú kapacituTím Winnipeg Jets bude môcť opäť zaplniť svoju halu Canada Life Centre na sto percent jej kapacity, pretože provincia Manitoba zvoľňuje pandemické opatrenia. Ako prvého zápasu sa uvoľnenie dotkne stredajšieho merania síl s Minnesotou. Aktuálne mohol tím pustiť na svoje zápasy nanajvýš 250 divákov.

12. 02. 2022

Chára „pozdravil“ o 33 cm nižšieho súpera. Skončil na mantineli Ak meriate 173 centimetrov, nechcete v rohu stretnúť takého obra ako je Zdeno Chára. A presne to sa „pošťastilo“ Kailerovi Yamamotovi z Edmontonu v piatkovom zápase proti Islanders. Inak ako jeho kontaktom s mantinelom to skončiť asi nemohlo:


10. 02. 2022

Bergeron hrať vo štvrtok nebudeKapitán Bostonu Patrice Bergeron vynechá štvrtkový zápas proti Caroline pre zranenie hornej časti tela. Hviezdny center nedohral utorkový zápas proti Pittsburghu po kolízii so Sidneym Crosbym a následnom náraze do mantinelu. „Dúfajme, že v ďalších dňoch bude už v dobrom stave, ale samozrejme, dáme mu toľko času, koľko bude potrebovať,“ poznamenal tréner Bruce Cassidy.
Blues predĺžili zmluvu s ruským mladíkomKrídelník Alexej Toropčenko podpísal so St. Louis novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 750 000 amerických dolárov a v nižšej lige 70 000. Dvadsaťdvaročný Rus, ktorý bol draftovaný v roku 2017 zo 113. miesta, zažil v tejto sezóne debut v NHL. V piatich dueloch nebodoval. V drese Springfieldu z AHL odohral 32 duelov so ziskom 12 bodov (7+5).

09. 02. 2022

Montreal sa čoskoro dočká zväčšenej kapacityTím Montreal Canadiens bude mať o necelé dva týždne umožnené zvýšiť kapacitu svojej haly Bell Centre. Provincia Quebec totiž od 21. februára umožní otvoriť všetky športové a kultúrne haly na 50 percent ich kapacity. Už 14. marca by obmedzenia nemali byť žiadne. Momentálne môže na zápasy Canadiens chodiť len 500 divákov.
Video: Tatar zbúral Suzukiho. Čelil hnevu Hoffmana Slovenský útočník Tomáš Tatar sa pri utorkovom návrate do Montrealu najskôr zviditeľnil gólom, ktorým spečatil výhru New Jersey 7:1. Následne stal za povšimnutie moment, pri ktorom vrazil do bývalého spoluhráča Nicka Suzukiho, čo vyvolalo odozvu od Mikea Hoffmana i obete jeho hitu. Emócie sa však rýchlo upokojili:

05. 02. 2022

Video: Mladí Slováci v zámorí zahviezdiliV piatok sa dvaja slovenskí mladíci pôsobiaci v zámorí dostali medzi hviezdy zápasu. Dominik Jendek strelil jediný gól Sudbury pri prehre 1:3 s Kingstonom a bol 2. hviezdou. V OHL skóroval aj Servác Petrovský, ktorý rozhodol o výhre Owen Sound 2:1 nad Guelphom. V USHL si post 2. hviezdy vyslúžil Ľubomír Kupčo, ktorý zaznamenal gól a asistenciu pri prehre Des Moines 3:4 po predlžení s Dubuque. Z gólu sa tešil aj Šimon Jellúš v NCAA.


03. 02. 2022

Acciari ide na kondičný pobytTím Florida Panthers nemohol od začiatku sezóny počítať so službami Noela Acciariho, ktorý v októbri podstúpil operáciu zranenia hornej časti tela. V strede januára však už začal korčuľovať s tímom a v stredu bol poslaný na kondičný pobyt do Charlotte z AHL. Acciari vlani zaznamenal 11 bodov (4+7) v 41 stretnutiach.
Video: Evander Kane skončil na striedačke súperaÚtočník Edmontonu Evander Kane sa v stredajšom zápase proti Washingtonu stal terčom bodyčeku útočníka Capitals Garneta Hathawaya, po ktorom skončil na striedačke súpera. Kontroverzný útočník má po troch zápasoch v drese Oilers bilanciu 2+1.

02. 02. 2022

Staal bude kapitánom KanadyDlhoročný hráč NHL Eric Staal bol vymenovaný za kapitána mužskej reprezentácie Kanady na Zimných olympijských hrách 2022 v Pekingu. Asistentmi mu budú David Desharnais a Maxim Noreau. Staal v tejto sezóne v NHL nehral, ale rád by sa do nej vrátil. Počas krátkeho pôsobenia v AHL zaznamenal dva góly a tri asistencie v štyroch stretnutiach.
Seattle zapísal na covidovú listinu obrancuV utorok do karantény vstúpil len jeden hráč NHL – obranca Seattlu Will Borgen. Dvadsaťpäťročný Američan odohral v tomto ročníku 15 zápasov so ziskom gólu a asistencie. V priemere hráva 14 a pol minúty na zápas.

01. 02. 2022

Columbus prišiel o Jakea BeanaObranca Columbusu Jake Bean vynechá minimálne najbližšie štyri týždne pre zranenie slabín, ktoré utrpel v nedeľnom zápase proti Montrealu. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v tejto sezóne 41 zápasov so ziskom 15 bodov (4+11). V priemere hrával nad 21 minút na zápas.
Brassard by sa mohol vrátiť hneď po prestávkeÚtočník Philadelphie Derick Brassard by sa mohol vrátiť do akcie hneď v prvom zápase po prestávke určenej pre zápas hviezd, ktorý sa odohrá 9. februára proti Detroitu. Brassard v utorok vynechá 11. zápas pre zranenie bedra. V tejto sezóne odohral 19 zápasov so ziskom 11 bodov (4+7).
Heinen zrejme nebude hrať ani v utorokÚtočník Pittsburghu Danton Heinen utrpel počas zahrievania pred nedeľným zápasom proti Los Angeles zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje denne. V pondelok sa nezúčastnil dobrovoľného tréningu a pravdepodobne vynechá v utorok druhý zápas po sebe. Penguins budú hostiť Washington.
Zomrel bývalý tréner TorontaTím Toronto Maple Leafs informoval, že vo veku 87 rokov zomrel jeho bývalý tréner Mike Nykoluk. Za Toronto si zahral aj ako hráč, ale len v 32 zápasoch sezóny 1956/57. Strelil v nich tri góly a pridal asistenciu. Počas juniorskej kariéry sa mu podarilo ako kapitánovi doviesť Toronto Marlboros k Memorial Cupu. Takmer celú profesionálnu hráčsku kariéru strávil v Hershey z AHL. V NHL pôsobil aj ako asistent trénera u Flyers a Rangers.

31. 01. 2022

Kanada bude mať na ZOH iného kormidelníkaKanadský hokejový zväz v nedeľu oznámil, že hlavným trénerom mužskej reprezentácie na ZOH 2022 bude nakoniec Jeremy Colliton. Bývalý tréner Chicaga na pozícii nahradí Claudea Juliena, ktorý utrpel zlomeninu rebra počas tréningového kempu vo Švajčiarsku a nebolo mu doktormi odporučené absolvovať cestu do Číny. Colliton mal byť pôvodne jeho asistentom.
Do karantény v nedeľu vstúpili 2 hráčiDo karantény v nedeľu z hráčov NHL vstúpili útočník Erik Haula z Bostonu a obranca Matt Roy z Los Angeles.

30. 01. 2022

Do karantény vstúpili hráči Sabres a Golden Knights Do karantény v sobotu vstúpili piati hráči NHL: Rasmus Dahlin, Rasmus Asplund, Victor Olofsson (všetci Buffalo), Chandler Stephenson a Dylan Coghlan (obaja Vegas).

29. 01. 2022

CHL: Slovákom sa darilo. Pozrite si ich góly + videoV noci z piatka na sobotu sme v rámci kanadskej juniorskej CHL videli piatich Slovákov v dvoch ligách. V OHL sa do bodovania zapísali Servác Petrovský, ktorý dvakrát asistoval pri výhre Owen Sound 5:2 nad Kitchenerom, a Martin Chromiak, ktorý sa stal 2. hviezdou zápasu vďaka dvom presným zásahom. Pomohol k výhre Kingstonu 4:3 nad Oshawou. Dominik Jendek, ktorého Sudbury prehralo 1:3 s Ottawou, nebodoval.


Dvojbodový bol aj Róbert Bačo vo WHL. Ten pri výhre Moose Jaw 5:4 po nájazdoch nad Winnipegom zaznamenal gól a asistenciu. Jozef Viliam Kmec nebodoval a jeho Prince George prehralo 1:4 s Portlandom.

Tuukku Raska trápi ľahšie zranenieTím Boston Bruins nemal v piatkovom zápase proti Arizone k dispozícii brankára Tuukku Raska. Trápi ho zranenie dolnej časti tela, ktoré by malo byť len ľahšieho charakteru. Jeho stav sa posudzuje denne. Linusovi Ullmarkovi v piatok kryl chrbát Troy Grosenick. Bruins hrajú najbližšie v nedeľu proti Dallasu.

28. 01. 2022

Francúzsky útočník Columbusu by mal vynechať týždneÚtočník tímu Columbus Blue Jackets, Alexandre Texier nedohral stredajší zápas proti Calgary. Podľa Jeffa Svobodu utrpel zlomeninu prsta, pre ktorú by si nemal zahrať zhruba štyri týždne. Dvadsaťdvaročný Francúz odohral v tejto sezóne 36 zápasov, v ktorých zaznamenal 20 bodov (11+9).
Virtanen čelí po vyšetrovaní už aj žalobePolícia vo Vancouveru vo štvrtok oznámila, že na základe výsledkov svojho vyšetrovania podala na súd žalobu v prípade sexuálneho napadnutia zo strany bývalého útočníka Canucks Jakea Virtanena. Incident sa mal stať 26. septembra 2017 a vyšetroval sa od mája, keď s ním na verejnosť prišla v súčasnosti 23-ročná žena. Vancouver vtedy ukončil s hokejistom zmluvu a on medzitým prestúpil do KHL.

27. 01. 2022

Dvaja hráči Wild sú v karanténe Do karantény v stredu vstúpili len dvaja hrti z tímu Minnesota Wild - obranca Jon Merrill a útočník Nico Sturm.

25. 01. 2022

Matthews, Marner, Nylander v odlišných útokochOfenzíva Toronta sa uzdravuje a hlavný tréner Sheldon Keefe sa rozhodol, že prišiel správny čas na to, aby ju významne pozmenil. Hviezdni Auston Matthews, Mitch Marner a William Nylander sa tak na pondelkovom tréningu ocitli vo svojich vlastných útokoch. Matthews zostal top centrom a doplnili ho Bunting s Kašem. Marner putoval na pravú stranu Tavaresovho útoku, v ktorom je na opačnom krídle Michejev. Nylander sa zase stal pravým krídlom tretej formácie s centrom Kämpfom a ľavým krídlom Kerfootom. Štvrtý útok tvorili Engvall, Spezza a Simmonds. Keefe povedal, že aj v utorok bude ofenzíva trénovať v takomto zložení. V stredu potom tím čaká duel proti Ducks.

|< <   65 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies