Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


23. 01. 2022

Martin Chromiak podal ďalší hviezdy výkon + videoSlovenský útočník Martin Chromiak potvrdil v sobotnom zápase Kingstonu proti Niagare formu, keď strelil dva góly a pridal asistenciu, aby doviedol svoj tím k výhre 6:2. Jeho prvý gól zápasu bol aj víťazný. Zaznamenal aj dva plusové body a stal sa prvou hviezdou duelu. V OHL je 18. najproduktívnejším hráčom so 42 bodmi (17+25) z 29 duelov.

Karlssona vyradilo z hry zranenieHviezdny obranca Erik Karlsson nehral v sobotnom zápase San Jose proti Tampe pre zranenie hornej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Tréner Bob Boughner povedal, že nejde o rovnaké zranenie, pre ktoré Karlsson vynechal už skôr v tomto mesiaci dva zápasy.
Drouin je na listine zranených hráčovÚtočník Jonathan Drouin bol v sobotu zapísaný na listinu zranených hráčov a vrátil sa do Montrealu, kde ho čakajú vyšetrenia zranenia hornej časti tela. Naposledy hral vo štvrtkovom zápase proti Dallasu, v ktorom dostal trest do konca duelu po krosčeku na Tylera Seguina, za ktorý dostal aj pokutu. Canadiens v sobotu nebol k dispozícii ani brankár Sam Montembeault, ktorý má ľahšie zranenie v hornej časti tela, ktoré sa monitoruje denne.
Oilers chýbali Barrie a KassianEdmonton nastúpil do sobotného derby proti Calgary bez obrancu Tysona Barrieho a útočníka Zacka Kassiana. Barrieho vyradilo z hry zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel vo štvrtok proti Panthers. Kassian je chorý.
Do karantény vstúpili dvaja hráčiV sobotu boli na covidovú listinu zapísaní obranca Arizona Dysin Mayo a útočník Nashvillu Eeli Tolvanen, ktorí tak vstúpili do karantény.

22. 01. 2022

Slovákom v OHL sa zadarilo: Traja skórovali, jeden rozhodol zápas + videoV ligách juniorskej CHL si v piatok zahrali piati Slováci a okrem Jozefa Viliama Kmeca a všetci bodovali. Samuel Kňažko asistoval. Z gólov sa tešilo trio z OHL. Servác Petrovský pomohol Owen Sound k výhre 4:3 nad Sarniou gólom a asistenciou, pričom premenil aj nájazd. Gól a asistenciu zaznamenal aj Martin Chromiak, ktorý bol treťou hviezdou zápasu, v ktorom jeho Kingston porazil Hamilton 5:2. Víťazný gól Sudbury pri triumfe 4:2 nad Oshawou strelil Dominik Jendek.

Vráti sa dnes do akcie kapitán Jets?Útočník Winnipegu Blake Wheeler by sa mohol vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Bostonu. Kapitán Jets nehral od 10. decembra pre zranenie kolena a o jeho osude sa rozhodne v deň zápasu. „Nemôžem vám povedať s určitosťou, že bude dostupný, ale áno, približuje sa k tomu,“ poznamenal tréner Dave Lowry.
Po prvom góle sa Quinn vyrovnáva so zranenímÚtočník Buffala Jack Quinn utrpel zranenie dolnej časti tela vo štvrtkovom zápase proti Dallasu, v ktorom zaznamenal svoj prvý gól i svoju prvú asistenciu v NHL. Hlavný tréner Don Granato povedal, že o dĺžke absencie rozhodne vyšetrenie magnetickou rezonanciou.
Carolina predĺžila zmluvu s obrancomTím Carolina Hurricanea a obranca Jalen Chatfield sa dohodli na novej ročnej zmluve. Je dvojcestná s hodnotou 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 225 000 na úrovni AHL. Dvadsaťpäťročný nedraftovaný Američan odohral v tejto sezóne sedem zápasov, v ktorých zaznamenal asistenciu. Ďalších 21 duelov so ziskom siedmich bodov (4+3) odohral za Chicago v AHL.

21. 01. 2022

Černák stále netrénovalSlovenský obranca Tampy Bay Erik Černák sa síce vo štvrtok vrátil na ľad, ale len pred tréningom a v šľapkách sa na mieste pohral s pukom. Korčule si neobul a do tréningu nezasiahol. Stále sa vyrovnáva so zranením dolnej časti tela. Lightning, ktorí budú v akcii najbližšie už v piatok, chýbal na tréningu aj obranca Jan Rutta.
V Ontáriu sa začnú vracať ľudia do arénProvincia Oilers vo štvrtok odhalila trojkrokový plán k návratu neobmedzenej návštevnosti športových podujatí usporiadaných v halách. Týka sa to aj tímov NHL, Toronta Maple Leafs a Ottawy Senators. Od 31. januára do 20. februára budú môcť hostiť maximálne 500 divákov, od 21. februára do 13. marca 50 % kapacity a od 14. marca 100 % kapacity. Momentálne je zakázaná akákoľvek návšteva fanúšikov.

20. 01. 2022

Do karantény vstúpili traja hráči Do karantény vstúpili v stredu 19. januára: útočník Ryan Dzingel z Arizony, obranca Gustav Forsling z Floridy a útočník Rudolfs Balcers zo San Jose.

19. 01. 2022

Ružička bol aktivovaný z taxi zostavySlovenský útočník Adam Ružička bol v utorok aktivovaný z taxi zostavy, ale vo večernom zápase proti Floride bol len zdravým náhradníkom. Flames sa zranil Tyler Pitlick, a tak pravdepodobne chceli mať okamžite k dispozícii ďalšieho útočníka pre prípad potreby. Bratislavský rodák si naposledy zahral 7. januára. V tejto sezóne odohral za Calgary päť zápasov so ziskom gólu.

18. 01. 2022

McDavid klesol do druhého útoku Edmonton čaká najbližší zápas vo štvrtok, no už v pondelok vzbudil tréning Oilers pozornosť. Kapitán Connor McDavid, ktorý nebodoval v posledných troch zápasoch a neskóroval v posledných štyroch, totiž vypadol z prvého útoku. Trénoval v druhom s Perlinim a Yamamotom na krídlach. Prvý tvorili Hyman, Draisaitl a Puljujärvi. Edmontonu aktuálne ťahá šesťzápasovú sériu prehier.

16. 01. 2022

Fehérváry viedol svoj tím a medzi nováčikmi je druhý Slovenský obranca Martin Fehérváry viedol Washington v sobotnom zápase proti Islanders s piatimi bodyčekmi. V tejto sezóne ich už urobil 95 a spomedzi nováčikov ich má v celej lige viac len Tanner Jeannot z Nashvillu – 127. Jeannot je útočníkom, a tak bratislavský rodák vedie v tomto ohľade obrancov nováčikov.
Anderson by mohol hrať už v pondelokHlavný tréner tímu Montreal Canadiens Dominique Ducharme verí, že útočník Josh Anderson sa v pondelkovom zápase proti Arizone vráti do akcie. Jeho štart však ešte nie je potvrdený. Anderson nehral od 2. decembra pre zranenie hornej časti tela. V 25 zápasoch pred zranením zaznamenal sedem gólov a šesť asistencií.

15. 01. 2022

Černák v piatok netrénovalSlovenský obranca Erik Černák, ktorý nedohral štvrtkový zápas proti Vancouveru po zásahu puku do nohy, chýbal v piatok na tréningu Tampy Bay. Viac o jeho stave by malo byť známe v sobotu, kedy Lightning odohrajú zápas proti Dallasu. Černák hral vo štvrtok len svoj šiesty zápas od návratu zo zranenia dolnej časti tela.
Ovečkin zrejme bude v sobotu hraťHviezdny útočník Washingtonu Alexander Ovečkin sa v piatok vrátil do tréningu a očakáva sa, že bude hrať v sobotnom zápase proti Islanders. Kapitán Capitals vynechal štvrtkový tréning pre zranenie hornej časti tela. „Dnes som sa snažil korčuľovať, uvidíme, ako to pôjde zajtra. Nechcete sa zraniť, nechcete cítiť žiadnu bolesť,“ poznamenal Ovečkin.
Panthers si upísali brankáraBrankár Evan Fitzpatrick podpísal ako voľný hráč jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Floridou a bol umiestnený do taxi zostavy. Dvadsaťtriročný Kanaďan, ktorého draftovalo St. Louis v roku 2016 z celkového 56. miesta, strávil väčšinu aktuálnej sezóny v ECHL, kde dosiahol bilanciu 2-6-1 s 91,1% úspešnosťou zákrokov.
Claude Julien a Shane Doan sa zúčastnia olympiády Za trénera kanadskej reprezentácie na tohtoročných zimných olympijských hrách bol v piatok vymenovaný Claude Julien, ktorý ako asistent trénera získal s Kanadou zlato na olympiáde v roku 2014. Julien absolvoval v NHL 1274 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 667-445-152 s 10 remízami. Boston doviedol v roku 2011 k Stanleyho poháru a v roku 2009 získal Cenu Jacka Adamsa. Tento rok nahradí Jona Coopera z Tampy. Za generálneho manažéra bol zase vymenovaný Shane Doan, ktorý nahradí Douga Armstronga zo St. Louis.

14. 01. 2022

Palát vynechal štvrtkový duelČeský útočník v službách Tampy Bay Ondřej Palát vynechal z nešpecifikovaných zdravotných dôvodov štvrtkový zápas proti Vancouveru. Bola to jeho prvá absencia v sezóne. V nej odohral 38 zápasov so ziskom 15 gólov a 15 asistencií. Podľa trénera Jona Coopera je pravdepodobné, že nebude hrať ani v sobotu. Jeho stav sa posudzuje denne.
Jake Allen vynechá minimálne týždeňTím Montreal Canadiens vo štvrtok oznámil, že brankár Jake Allen, jednotka v aktuálnej hierarchii, vynechá minimálne týždeň pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Bostonu. Z taxi zostavy bol aktivovaný Cayden Primeau, do nej povolaný Michael McNiven z Lavalu (AHL).
Ovečkin nie je v stopercentnom stave Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin vynechal štvrtkový tréning po tom, čo netrénoval ani v utorok a v stredu mal voľno celý tím. Hviezdneho útočníka sužuje zranenie hornej časti tela, no Capitals tvrdia, že jeho absencia je skôr preventívneho charakteru. Tím bude znovu v akcii v sobotu, kedy sa postaví Islanders.

13. 01. 2022

Video: Gól Tomáša Tatara sa dostal do Top 10 Medzi 10 najkrajších gólov uplynulého týždňa v NHL sa dostal aj presný zásah slovenského útočníka New Jersey, Tomáša Tatara, zo štvrtkového zápasu proti Columbusu, ktorý obsadil ôsme miesto:

McDavid sa pripojil k OilersHviezdny útočník Edmontonu Connor McDavid absolvoval v stredu tímový tréning po prvýkrát od ukončenia karantény. Očakáva sa, že kapitán Oilers bude hrať v sobotnom zápase proti Ottawe. Na protokola stále zostávajú útočníci Kyle Turris, Warren Foegele, Tyler Benson, Brendan Perlini, Kailer Yamamoto, a obrancovia Slater Koekkoek a Evan Bouchard.
Reichela čaká debut v NHL. Po boku Kanea?Lukas Reicheil zažije vo štvrtkovom zápase Chicaga proti Montrealu svoj debut v NHL. Devätnásťročný nemecký útočník, ktorého Blackhawks draftovali v roku 2020 z celkového 17. miesta, trénoval v stredu v prvom útoku s Dylanom Stromeom a Patrikom Kaneom. V 20 zápasoch AHL zaznamenal pred povolaním 20 bodov (11+9).

12. 01. 2022

Nádej Senators si zahrá na olympiáde Mladý obranca Jake Sanderson, ktorého draftovala Ottawa z piateho miesta v roku 2020, bude reprezentovať Spojené štáty americké na tohtoročných zimných olympijských hrách v Pekingu. Informuje o tom Ian Mendes z The Athletic. Devätnásťročný talent hráva v tejto sezóne v NCAA, kde v drese Univerzity Severnej Dakoty vyprodukoval 22 bodov (6+16) v 17 stretnutiach. Keďže ešte nepodpísal nováčikovskú zmluvu, môže sa turnaja zúčastniť.
Americký rapper pobúril na zápase Panthers Americký rapper Kodak Black si prišiel v utorok pozrieť hokejový zápas medzi Floridou a Vancouverom, čím sa na internete chválili aj klub aj NHL – liga neskôr svoj tweet zmazala. Prečo? Vyzeralo to tak, že Kodal Black si okrem hry užíval aj spoločnosť svojej spoločníčky. Jeden z divákov ho natočil na video, ktoré má už niekoľko miliónov videní. Najskôr boli ľudia pobúrení, pretože to vyzeralo, akoby spolu mali sex. Vysvitlo, že išlo o tzv. twerkovanie. Aj tento provokatívny tanček však mnohí odsúdili, keďže v aréne boli aj deti. Ak umelcovi išlo o pozornosť, misiu splnil – video sa vo veľkom zdieľa a písali o ňom aj zámorské média. Video nájdete TU.

11. 01. 2022

Canucks by sa mali vrátiť aj dve klubové hviezdyVancouver odštartuje v utorok päťzápasový výjazd na ľade Floridy. Canucks by pritom mali byť k dispozícii aj Brock Boeser, Elias Pettersson a Jason Dickinson. Všetci traja v pondelok trénovali po tom, čo opustili karanténu. Vancouver bude hrať v utorok po prvýkrát od 1. januára.
Vegas končí zmluvu so švédskym útočníkomTím Vegas Golden Knights umiestnil na nepodmienečnú waiver listinu útočníka Lukasa Elvenesa s cieľom ukončiť s ním zmluvu. Dvadsaťdvaročný Švéd, ktorého tím z Nevady draftoval v roku 2017 z celkového 127. miesta, strávil posledné tri sezóny v AHL. V tej aktuálnej odohral 20 zápasov so ziskom 10 bodov (2+8).

|< <   66 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies