Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Zdramatizoval duel. Šimon Nemec po dlhom čase skóroval! Slovenský obranca Šimon Nemec strelil v pondelok svoj tretí gól v sezóne a prvý od 5. januára. Do čierneho sa trafil v ikonickej Madison Square Garden, aby v 58. minúte vrátil Devils do hry znížením na 1:2. Nakoniec však domáci Rangers vyhrali 3:1. Nemec si opäť zahral dosýta, keď na ľade strávil 22 a pol minúty.


10. 12. 2020

Maple Leafs uvoľnili útočníka do nemeckej DELTím Toronto Maple Leafs umožnil hosťovanie útočníkovi Kallemu Kossilovi v tíme EHC Red Bull Mníchov z nemeckej DEL. Dvadsaťsedemročný Fín strávil minulý ročník v Toronte Marlies z AHL, pričom v 12 dueloch nazbieral šesť bodov. S Torontom podpísal dvojročnú zmluvu v roku 2019. Štart sezóny DEL bol pre pandémiu posunutý na 17. decembra.

09. 12. 2020

Video: Hudáček zaujal Hurricanes. Zdieľajú ho na sociálnej sietiSlovenský brankár Július Hudáček momentálne chytáva v KHL za moskovský Spartak. Aj tam sa stal obľúbencom fanúšikov pre svoje svojrázne víťazné oslavy. A tie zaujali aj tím Carolina Hurricanes, ktorý v NHL dokáže oslavovať víťazstva podobne okázalo. A preto na sociálnu sieť v utorok Hurricanes zverejnili video so statusom: „Upíšme si tohto chlapíka len pre Storm Surge.“

08. 12. 2020

NHL21 ukázala retro dresy aj so zvyšným výstrojom + fotoTímy NHL v novej sezóne využijú špeciálnu sadu reverzných retro dresov, ktoré už boli odhalené. Ako budú vyzerať na hráčoch, si lepšie môžete predstaviť už teraz pri pohľade na hru NHL21 od EA Sports, v ktorej už sú k dispozícii.


07. 12. 2020

Ďalšie tri tímy ECHL vynechajú sezónu 2020/21Pandémia spôsobila, že sa v nižšej profesionálnej lige ECHL našli tímy, ktoré sa rozhodli vynechať ročník 2020/21. Po tímoch Worcester Railers, Maine Mariners, Reading Royals, Newfoundland Growlers, Adirondack Thunder, Brampton Beast, Atlanta Gladiators a Norfolk Admirals, sa k tomuto kroku odhodlali teraz aj tímy Cincinnati Cyclones, Idaho Steelheads a Kalamazoo Wings. Informoval o tom Jeff Marek zo Sportsnet, ktorý dodal, že toto rozhodnutie ešte zvažujú aj Toledo Walleye a Fort Wayne Komets. Sezóna ECHL má odštartovať už tento piatok.

04. 12. 2020

Foto: Driedger ukázal kúsok z novej maskyBrankár tímu Florida Panthers, Chris Driedger, bude mať v novej sezóne novú masku. A už z nej aj svetu kúsok ukázal. Budú na nej postavy zo seriálu The Mandalorian.

02. 12. 2020

Sparks podpísal zmluvu v ECHLNiekdajší brankár tímu Toronto Maple Leafs, Garret Sparks, sa dohodol na zmluve pre ročník 2020/21 s tímom Orlando Solar Bears z ECHL. Dvadsaťsedemročný Američan strávil minulý ročník na „farme“ Vegas v AHL. V minulosti odohral 37 zápasov za Maple Leafs, v ktorých kryl 89,7 % striel. V Orlande už v minulosti pôsobil medzi rokmi 2013 a 2016.

01. 12. 2020

Toronto robí nevítané personálne opatreniaAktuálna pandemická situácia donútila spoločnosť Maple Leafs Sports & Entertainment (MLSE) k tomu, aby až 25 % zamestnancov na plný úväzok označila za „dočasne neaktívnych“. Okrem toho tiež počnúc 1. januárom zníži platy u výkonných pracovníkov. Dotknutým zamestnancom sa nesiahne na dôchodkové ani zdravotné poistenie a budú si môcť ponechať prístup ku korporátnym komunikačným nástrojom. MLSE okrem tímu NHL vlastní aj Toronto FC z MLS, Toronto Argonauts z CFL a Toronto Raptors z NBA.

27. 11. 2020

Video: Hráč QMJHL bol po zakončení knokautovanýV zámorí sa z popredných líg hrá len juniorská QMJHL. Tá v stredajšom zápase medzi Quebecom a Drummondvillom priniesla jeden nepríjemný moment – Huga Audettea poslal k ľadu tvrdým hitom Maveric Lamoureux, ktorý má značnú výškovú i váhovú prevahu. Audette opustil ľad s pomocou spoluhráčov a do duelu už nezasiahol.

25. 11. 2020

Video: Útočník Canucks kopol nevestu do hlavyAdam Gaudette z tímu Vancouver Canucks je pohodovým chlapíkom, ale na svoje svadbe to so svojou pohodovosťou trochu prehnal. Po obrade sa snažil žartovať a zatancovať svojej novej manželke Micaele striptérsky tanec. Pri snahe švihnúť nohou nad jej hlavu mu to však ideálne nevyšlo:

24. 11. 2020

Video: Lundqvist sa pripojil k novým spoluhráčom na tréninguSkúsený brankár Henrik Lundqvist sa v pondelok po prvýkrát pripojil k svojím novým spoluhráčom z tímu Washington Capitals na neformálnom tréningu v tréningovom zariadení klubu. Na sebe mal len biele chrániče, ale už novú masku. Na ľade ho doplnili aj Nicklas Bäckström, Carl Hagelin, Iľja Samsonov, John Carlson, Tom Wilson, T.J. Oshie a Garnet Hathaway.

Florida má nového riaditeľa skautinguTím Florida Panthers v pondelok najal do pozície riaditeľa amatérskeho skautingu Shanea Churlu, ktorý posledných sedem sezón strávil v oddelení skautingu tímu Montreal Canadiens. Posledné štyri roky bol pritom riaditeľom amatérskeho skautingu. Predtým pracoval ako amatérsky skaut päť sezón v tíme Phoenix Coyotes a sedem sezón v tíme Dallas Stars.

21. 11. 2020

Patrick Kane sa pochválil šťastnou novinkou + fotoHviezdny útočník tímu Chicago Blackhawks, Patrick Kane, v piatok prekvapil milým oznámením – vo štvrtok večer sa mu narodil syn Patrick. Zverejnil aj fotku z nemocnice, na ktorej je zvečnený s potomkom a jeho dlhoročnou priateľkou Amandou Grahovecovou.

Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s obrancomTím St. Louis Blues v piatok podpísal dvojročnú zmluvu s obrancom Jakeom Walmanom. Prvý rok je dvojcestný s platom 700 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 100 000 amerických dolárov v nižšej lige. Druhý rok je už jednocestný s platom 750 000 amerických dolárov. Dvadsaťštyriročný Walman bol draftovaný v roku 2014 z 82. miesta a debut v NHL zažil v minulej sezóne, v ktorej odohral za Blues jeden zápas. V drese San Antonia odohral v AHL ďalších 57 duelov so ziskom 27 bodov (8+19).

17. 11. 2020

Fabbri by mohol dostať šancu ako centerHlavný tréner tímu Detroit Red Wings, Jeff Blashill, povedal pre The Athletic, že uvažuje nad zaradením Robbyho Fabbriho do pozície centra. „Zaujala ma možnosť dať Robbymu Fabbrimu príležitosť hrať centra. Tak uvidíme, kde zapasuje najlepšie. Skutočnosť, že to dokáže, je skutočným pozitívom, ktoré máme v našej zostave,“ poznamenal kormidelník. Fabbri vlani zaznamenal 14 gólov a 31 bodov v 52 dueloch.
Majstrovská Tampa prepustila časť svojej pracovnej silyLen pár mesiacov od zisku Stanleyho pohára vedenie tímu Tampa Bay Lightning informovalo, že prepustí ľudí na 30 pracovných pozíciách, čo predstavu zhruba 10 percent celkovej pracovnej sily organizácie. „Tieto rozhodnutia neboli urobené ľahko. Ale so športom a zábavným priemyslom, ktoré sú ovplyvnená ako v žiadnom inom období modernej doby, to bol nevyhnutný krok, aby sme sa dostali do pozície pre maximálne zotavenie,“ informoval výkonný riaditeľ Lightning a Vinik Sports Group Steve Giggs.

13. 11. 2020

Gustavsson ukončil hráčsku kariéruNiekdajší brankár známy aj z NHL, Jonas Gustavsson, oznámil koniec svojej kariéry. Tridsaťšesťročný Švéd strávil v kanadsko-americkej lige osem sezón v dresoch Toronta, Detroitu, Bostonu a Edmontonu predtým, ako sa po sezóne 2016/17 vrátil do Švédska. V NHL mal bilanciu 72-67-23 s 90,1% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,88 inkasovaného gólu na zápas.

11. 11. 2020

Foto: Fleury má sochu v životnej veľkosti z legaNajznámejší zákrok Marc-Andre Fleuryho bude teraz pripomínaný ľuďom v Las Vegas aj sochou, ktorú Chris Ihle vytvoril z viac ako 77 000 dielov lega. Trvalo mu to viac ako štyri mesiace a jeho dielo je teraz vystavené v Circa Resort and x.

06. 11. 2020

EA Sports má v rukách novú dohodu s NHLProducent športových videohier EA Sports, Národná hokejová liga a Hráčska asociácia NHL spečatili vo štvrtok novú viacročnú dohodu o ďalšej spolupráci. Oznámenie prichádza po vydaní novej hry NHL 21 pre PlayStation 4 a Xbox One, na ktorej obálke je Alex Ovečkin z Washingtonu. Partnerstvo medzi stranami trvá už takmer 30 rokov.

05. 11. 2020

Millera nechcú ani v OHL. Pomôže mu Rusko?Na tohtoročnom drafte dávali od neho tímy NHL ruky preč. Arizona mu však chcela dať šancu aj napriek tomu, že šikanoval čierneho, postihnutého spolužiaka. Nakoniec sa aj ona jeho práv vzdala. Urobil tak aj univerzitný tím, za ktorý mal v novom ročníku hrávať. A teraz oznámil aj tím Sarnia Sting z juniorskej OHL, že si na amerického obrancu Mitchella Millera neuplatní právo a nepodpíše s ním zmluvu. Draftoval ho pritom ešte v roku 2017. Kým v zámorí od neho dávajú všetci ruky preč, v Rusku sa začalo špekulovať o tom, že by mu šancu mohol dať tím SKA Petrohrad. Momentálne má na Univerzite Severnej Dakoty umožnené aspoň študovať.

04. 11. 2020

Florida si upísala útočníka, ktorého získala od TorontaKrídelník Mason Marchment podpísal jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s tímom Florida Panthers. Na úrovni NHL mu vynesie 700 000 dolárov, v nižšej lige 85 000. Dvadsaťpäťročný Kanaďan zažil v minulej sezóne debut v NHL, keď odohral štyri zápasy za Toronto. Pripísal si v nich asistenciu. V AHL nastupoval za Toronto a Springfield. V 30 dueloch zaznamenal 13 gólov a 7 asistencií.

03. 11. 2020

Sharks si upísali niekdajšieho útočníka Wild a DevilsTím San Jose Sharks a útočník Kurtis Gabriel, ktorý bol neobmedzeným voľným hráčom, sa dohodli na jednoročnej, dvojcestnej zmluve v hodnote 700 000 amerických dolárov. V nižšej lige je jej hodnota 175 000 dolárov. Dvadsaťsedemročný Kanaďan strávil minulý ročník na „farme“ Philadephie v Lehigh Valley. V 53 dueloch si pripísal päť gólov a štyri asistencie. V NHL v minulosti odohral 38 zápasov za Minnesotu a New Jersey. Pripísal si v nich dva góly a tri asistencie. Wild ho draftovali v roku 2013 z celkového 81. miesta.
Nádej Detroitu vynechá možno až polrokaTím Detroit Red Wings v pondelok informoval, že mladý obranca Jared McIsaac, ktorý utrpel počas hosťovania vo Fínsku zranenie, má za sebou úspešnú operáciu ľavého ramena. Zotavovať sa z nej bude päť až šesť mesiacov. Rovnaký zákrok, ale na pravom ramene, potreboval aj pred ročníkom 2019/20, v ktorom odohral v juniorskej QMJHL 28 zápasov so ziskom 19 bodov (4+15). Detroit dvadsaťročného Kanaďana draftoval v roku 2018 z celkového 36. miesta.

31. 10. 2020

Canucks podpísali zmluvu s BriseboisomTím Vancouver Canucks podpísal novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s obrancom Guillaumeom Briseboisom. Dvadsaťtriročný Kanaďan, ktorý bol draftovaný v roku 2015 z celkového 66. miesta, zaznamenal 15 bodov v 48 zápasoch, ktoré v minulej sezóne odohral za Uticu v AHL. V sezóne 2018/19 nastúpil aj do ôsmich duelov NHL. V nich nebodoval.
Colorado podpísalo zmluvu s obrancomObranca Kyle Burroughs podpísal jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s tímom Colorado Avalanche. Na úrovni NHL mu vynesie 700 000 dolárov a v nižšej lige 150 000 dolárov. Dvadsaťpäťročný rodák z Vancouveru strávil posledné roky v organizácii Islanders, ale za prvý tím si nezahral. Vlani odohral 58 zápasov AHL, v ktorých zaznamenal dva góly a šesť asistencií. Bol kapitánom Bridgeportu.

30. 10. 2020

Columbus si upísal MacInnisaKrídelník Ryan MacInnis podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Zaň v minulej sezóne odohral 10 zápasov so ziskom asistencie. Boli to jeho prvé zápasy v NHL. V nižšej AHL pridal 45 štartov so ziskom 30 bodov (7+23). Nová zmluva má hodnotu 700 000 dolárov v prvom tíme a 105 000 dolárov na „farme“.
Devils podpísali zmluvu s WhiteomObranca Colton White podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s New Jersey. Na úrovni NHL zarobí 700 000 dolárov, v nižšej lige 90 000 dolárov. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne šesť zápasov NHL, aby ich mal doteraz na konte deväť. Ešte nebodoval. V nižšej AHL odohral vlani 45 duelov za Binghamton. V nich si pripísal gól a 11 asistencií.

29. 10. 2020

Columbus predĺžil zmluvu so švédskym útočníkomÚtočník Kevin Stenlund podpísal ako obmedzený voľný hráč novú jednoročnú, dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Jej hodnota na úrovni NHL je 874 125 amerických dolárov a v nižšej lige 70 000 dolárov. Dvadsaťštyriročný Švéd odohral v minulej sezóne za Blue Jackets 32 zápasov so ziskom 10 bodov (6+4) a odohral aj dva zápasy v play-off so ziskom gólu. Hrával aj v nižšej AHL, kde v drese Clevelandu nazbieral 18 bodov (6+12) v 33 stretnutiach.
Huricanes si upísali McCormickaTím Carolina Hurricanes podpísal v stredu jednoročnú dvojcestnú zmluvu s útočníkom Maxomom McCormickom, ktorý na úrovni NHL zarobí 700 000 dolárov a v nižšej lige 125 000 dolárov. Dvadsaťosemročný Američan strávil celý minulý ročník v Charlotte z AHL, no poznáme ho aj z NHL, kde odohral 71 zápasov za Ottawu. Pripísal si v nich 10 bodov (6+4).

28. 10. 2020

Blue Jackets predĺžili zmluvu so švajčiarskym útočníkomÚtočník Calvin Thürkauf už nie je obmedzeným voľným hráčom. S tímom Columbus Blue Jackets v utorok podpísal novú ročnú, dvojcestnú zmluvu v hodnote 700 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 75 000 amerických dolárov v nižšej lige. Dvadsaťtriročný Švajčiar odohral v minulej sezóne prvé tri zápasy v NHL, ale nebodoval v nich. Vo svojej tretej sezóne v AHL nazbieral 26 bodov (9+17) v 53 stretnutiach. Momentálne je na hosťovaní v Zugu zo švajčiarskej NLA.
Vlani hral za Canucks, teraz mieri do KHLObranca Oscar Fantenberg, ktorý v minulom ročníku nastupoval za Vancouver Canucks v NHL a Uticu Comets v AHL, opúšťa zámorie – v utorok podpísal ročnú zmluvu s tímom SKA Petrohrad z KHL. V minulej sezóne odohral za prvý tím Canucks 36 zápasov so ziskom gólu a piatich asistencií. V NHL doteraz absolvoval 124 duelov so ziskom 19 bodov (5+14). Hrával aj za Los Angeles a Calgary.

|< <   95 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies