Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Oshie v utorok nehralWashington nastúpil na utorkový zápas proti Buffalu bez útočníka T.J. Oshieho, ktorého sužuje nešpecifikované zranenie. Na dopoludňajšom rozkorčuľovaní bol len krátko po tom, čo v pondelok netrénoval. V zostave ho nahradil Nicolas Aube-Kubel.

08. 04.

Blue JacketsObranca Kris Russell sa vrátil do akcie po dvoch vynechaných zápasoch pre zranenie zápästia. V zápase proti Detroitu odohral 21 minút a stihol sa pobiť s Patrickom Eavesom.

07. 04.

AvalanchePeter Budaj bude dnes v zápase proti Edmontonu stáť v bráne Avalanche. Bude to preňho prvý zápas od 21. marca. Naposledy štartoval od začiatku duelu 16. marca.
vanÚtočník Vancouveru Ryan Johnson vynechá minimálne prvé kolo play-off, pretože má zlomenú nohu, ktorá si vyžiada 4-6 týždňov liečenia.

06. 04.

BruinsAk Boston Bruins nepostúpi alebo vypadne v play-off, tak slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS v Nemecku posilní obranca Zdeno Chára. Pre szlh.sk to povedal Peter Bondra, generálny manažér slovenskej reprezentácie.
AvalancheCenter Peter Mueller pravdepodobne vynechá posledný týždeň základnej časti, pretože ho trápia následky otrasu mozgu. V 15 zápasoch od príchodu do Colorada zaznamenal 20 bodov.
BruinsObranca Dennis Seidenberg nenastúpil v pondelkovom zápase proti Washingtonu, pretože si v sobotu proti Torontu porezal zápästie. V pondelok sa pokúšal trénovať, no nebol schopný tréningovú jednotku dokončiť.
PredatorsJason Arnott (pravdepodobne otras mozgu) by mal nastúpiť do utorkového zápasu proti Phoenixu. Arnott korčuľoval tvrdo počas posledných troch dní a ak všetko pôjde aj naďalej dobre, v utorok by mal hrať.

05. 04.

SharksJoe Thornton sa v nedeľnom zápase proti Coloradu vrátil do akcie po troch vynechaných zápasoch pre zranenie v dolnej časti tela. V zápase odohral 19 a pol minúty a zaznamenal dve asistencie.
CanucksMikael Samuelsson, ktorý doteraz strelil 30 gólov a zaznamenal 53 asistencií, sa v nedeľnom stretnutí proti Minnesote vrátil do akcie po ôsmich vynechaný zápasoch pre zranenie ramena.
BlackhawksBlackhawks vyhrali prvý titul v Centrálnej divízii za posledných 17 rokov a prvý od presťahovania sa do United Center v sezóne 1994/95. Patrick Kane má už 84 bodov, najviac od sezóny 1999/2000, kedy Tony Amonte nazbieral 84 bodov.

04. 04.

PredatorsBarry Trotz, tréner Predators, povedal, že útočník Jason Arnott (otras mozgu) by sa mohol vrátiť do zostavy Nashvillu už v stredu proti Phoenixu.
DucksJames Wisniewski sa v noci proti Kings vrátil po 8-zápasovej pauze, ktorá bola zapríčinená dištancom, do zostavy „káčerov“. Wisniewski bol suspendovaný za bodyček na Brenta Seabrooka z Chicaga.
BruinsSkúsený bek Dennis Seidenberg predčasne opustil zápas medzi Bostonom a Torontom. Dôvodom je zranenie jeho ľavého zápästia, pre ktoré sa do hry už nevrátil. V zápase odohral len necelých päť minút.
PenguinsKapitán hokejistov Pittsburghu Penguins, Sidney Crosby, sa stal najužitočnejším hráčom tohto tímu počas tohto sezónnej základnej časti. Crosby nazbieral zatiaľ 97 bodov v 77 stretnutiach sezóny 2009/10.
BruinsObranca Andrew Bodnarčuk si v nočnom zápase medzi Bruins a Maple Leafs odbil debut v NHL. V drese Bruins odohral takmer osem minút a nazbieral jeden mínusový bod.
PanthersÚtočník Mike Duco a obranca Clay Wilson boli z tímu Rochester Americans z AHL povolaný do prvého tímu Floridy Panthers. Duco nastúpil v aktuálnom ročníku za „panterov“ desaťkrát, Wilson iba raz.

03. 04.

OilersÚtočník Gilbert Brule z Edmontonu si v prvej tretine zápasu medzi Oilers a Stars (3:6) zranil členok a v ďalšom priebehu zápasu sa už nepredstavil. Po dueli chodil o barlách.
CanadiensÚtočník Sergej Kosticyn z Montrealu chýbal v nočnom zápase proti Philadelphii. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela. Mladší z bratov Kosticynovcov odohral v tejto sezóne za Canadiens 44 zápasov so ziskom 16 bodov (6+10)
FlyersObranca Chris Pronger sa v nočnom zápas medzi Flyers a Canadiens dočkal jubilejného 1100. štartu v Národnej hokejovej lige. Doteraz nazbieral 660 bodov za 152 gólov a 508 prihrávok. Hral aj v za Hartford, St. Louis, Edmonton a Anaheim.
KingsBrankár Jonathan Bernier bol tímom Los Angeles Kings poslaný späť na farmu do Manchestru. Talentovaný gólman odchytal v tejto sezóne tri zápasy, v ktorých dostal len štyri góly a vychytal jeden shutout.

02. 04.

Red WingsBrankár Jimmy Howard, druhá hviezda a najlepší nováčik mesiaca, nastúpil na svoj 24. zápas v rade, čo je najväčší úspech nováčika v histórii klubu od sezóny 1955/56, kedy Glenn Hall nastúpil na všetkých 70 zápasov.
ThrashersČeský obranca Pavel Kubina vynechal štvrtkový zápas Thrashers pre nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. V zostave ho nahradil Chris Chelios, ktorý odohral svoj piaty zápas v sezóne.
CapitalsÚtočník Brooks Laich sa vrátil do základnej zostavy Capitals po štyroch vynechaných zápasoch pre zranenie tváre. Na hlave mal prilbu s klietkou a v zápase proti Atlante odohral 18 minút.
Blue JacketsObranca Kris Russell opustil predčasne zápas proti Detroitu a už sa doň nevrátil. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel počas druhej tretiny. V zápase odohral 10 minút.

01. 04.

DucksTeemu Selanne strelil svoj 601. gól kariéry, čím sa vyrovnal Jarimu Kurimu na 17. mieste v historickom poradí. „600 bolo pre mňa niečo väčšie, ale aj 601 je ohromné, pretože Jari bol môj idol. Cítim sa veľmi poctený,“ povedal Selanne.
SharksCenter Ryane Clowe opustil v strede prvej tretiny zápas proti Dallasu, pretože ho trápilo nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. Do stretnutia, v ktorom stihol odohrať 4 a pol minúty, sa nevrátil.
PanthersJeff Taffe bol povolaný do prvého tímu z Rochesteru (AHL) po tom, čo sa Panthers dozvedeli, že Rostislav Olesz pre zranenú ruku nebude môcť nastúpiť do stredajšieho zápasu. Taffe v ňom strelil gól.
CanadiensPravý krídelník Sergej Kosticyn opustil stredajší zápas proti Caroline po jeho prvom striedaní v druhej tretine, pretože utrpel zranenie dolnej časti tela. Do zápasu sa už nevrátil.

31. 03.

CanadiensCenter Glen Metropolit vynechá minimálne zvyšok základnej časti aktuálnej sezóny. Dôvodom je zranenie ramena, ktoré utrpel v sobotnom zápase proti New Jersey.
WildBrankár Josh Harding si už v tejto sezóne nezachytá. Zvyšok sezóny vynechá pre zranenie bedra. Náhradného brankára bude Niklasovi Backstormovi do konca ročníka robiť Anton Chudobin.

|< <   383 z 389   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies