Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Marchand sa vrátil na ľadKapitán Bostonu Brad Marchand v pondelok korčuľoval po prvýkrát od tretieho zápasu série druhého kola play-off proti Floride, v ktorom utrpel zranenie hornej časti tela. Následne vynechal zápas číslo štyri, po ktorom majú Panthers v rukách postupový mečbal za stavu 3:1 na zápasy. Bruins budú v akcii v utorok a nie je známe, či hviezdny útočník bude hrať. Generálny manažér Don Sweeney povedal, že sa jeho stav stále posudzuje denne.

28. 10.

CapitalsPravý krídelník Matt Bradley sa vrátil do zostavy Capitals a hral vo štvrtom útoku po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Caroline odohral 16 a pol minúty a zaznamenal jeden plusový bod.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham, ktorý pauzoval pre zranenie ľavého ramena, absolvoval v stredu svoj premiérový zápas v sezóne. Proti Tampe bay odohral 11 minút a zaznamenal jeden strelecký pokus.
LightningObranca Mattias Ohlund odohral v stredu proti Pittsburghu svoj prvý duel v aktuálnej sezóne. Dôvodom jeho absencie bolo zranenie pravého kolena. Pri svojom návrate odohral 12 minút a 14 sekúnd.
IslandersĽavý krídelník Matt Martin, ktorý bol v pondelok povolaný do prvého tímu Islanders z Bridgeportu (AHL), odohral v stredu svoj premiérový zápas v tejto sezóne. V minulom ročníku zaznamenal dve asistencie v piatich dueloch.

27. 10.

PanthersPravý krídelník Radek Dvořák odohral svoj 567. zápas v drese Panthers, čím vyrovnal zápis Olliho Jokinena, ktorému patrí druhé miesto v klubovej histórii. Lídrom je Róbert Švehla, ktorý má o sedem zápasov na svojom konte viac.
Maple LeafsÚtočník Toronta Colby Armstrong opustil predčasne utorkový zápas proti Floride, v ktorom stihol odohrať jedno striedanie. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie v hornej časti tela.
FlamesObranca Steve Staios sa vrátil do zostavy Flames po vynechaní dvoch zápasoch pre rozhodnutie trénera. Jeho spoluhráč Olli Jokinen odohral v utorok svoj 900. zápas v NHL.
OilersObranca Kurtis Foster opustil počas druhej tretiny zápas proti Calgary a nevrátil sa už doň. O jeho zdravotnom stave neboli zatiaľ zverejnené žiadne informácie.

26. 10.

BruinsČeský útočník David Krejčí vynechal pondelkový tréning Bruins, no nešlo o zranenie, ale voľno po stomatologickom zákroku, pri ktorom mu vytrhli zub múdrosti.
ThrashersBrankár Ondřej Pavelec bol stiahnutý z listiny zranených hráčov a Peter Mannino bol poslaný späť do Chicaga (AHL), čo značí návrat českého brankára do základnej zostavy Thrashers, ktorej nebol súčasťou od odpadnutia v otváracom zápase.
KingsObranca Drew Doughty (otras mozgu) bol v pondelok umiestnený na listinu zranených hráčov. Bol už však na ľade a je schopný sa vrátiť do akcie už vo štvrtok, no očakáva sa jeho sobotný návrat, kedy sa Kings vrátia domov z turné.
CanadiensObranca Andrej Markov (koleno) by sa mohol vrátiť do zostavy Canadiens najskôr počas tohto víkendu. V pondelok absolvoval kontaktné drily a počas týždňa by mali doktori rozhodnúť, či bude schopný hrať alebo bude potrebných ešte pár dní absencie.
Blue JacketsPravý krídelník Jared Boll bol aktivovaný z listiny zranených a po tom, čo vynechal posledných šesť zápasov pre problémy s chrbtom, absolvoval v pondelok svoj návrat do akcie. Proti Flyers odohral viac ako sedem minút.
WildCenter Pierre-Marc Bouchard urobil ďalší krok vpred pri jeho návrate do akcie po otrase mozgu, keď sa zúčastnil kontaktných drilov počas tréningu. Bouchard dostal úder do hlavy v marci 2009 a nehral od otváracieho zápasu minulej sezóny.
PenguinsPittsburgh poslal na farmu do Wilkes-Barre/Scranton (AHL) útočníka Erica Tangradiho a obrancu Andrewa Hutchinsona. Do zostavy by sa mal v stredu vráti útočník Aaron Asham, ktorý si v príprave poranil rameno.
FlyersObranca Sean O’Donnell odohral v pondelok proti Columbusu svoj 1100. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Los Angeles, New Jersey Minnesoty, Bostonu, Phoenixu, Anaheimu a Philadelphie.

25. 10.

PredatorsPravý krídelník J.P. Dumont, ktorý predčasne opustil sobotný zápas pre zranenie dolnej časti tela, sa v nedeľu vrátil do zostavy Nashvillu a zaznamenal asistenciu. Jeho spoluhráč Jerred Smithson odohral 400. duel v NHL.
DevilsIľja Kovaľčuk, ktorý bol v sobotu poslaný trénerom na tribúnu, sa vrátil do zostavy Devils a v zápase proti Rangers strelil jediný gól New Jersey. V akcii odohral takmer 23 minút a zaknihoval päť striel.
FlamesObranca Calgary Steve Staios bol v druhom zápase v rade vynechaný zo základnej zostavy, v ktorej ho v nedeľnom zápase opäť nahradil Brendan Mikkelson.

24. 10.

CapitalsObranca Mike Green sa po zranení ramena vrátil do zostavy Washingtonu, ktorý v sobotu nastúpil proti Atlante. Ofenzívny bek však odohral len vyše päť a pol minúty. Viac ako päť minút odohral v presilových hrách.
SenatorsJason Spezza z Ottawy vynechal pre problémy so slabinami druhé stretnutie v rade. Skúsený center nastúpil v tejto sezóne v piatich dueloch, v ktorých strelil jeden gól a na štyri nahral.
CanadiensCarey Price, brankár Montrealu, vychytal v noci proti Ottawe svoj prvý shutout v tejto sezóne. V NHL udržal celkovo päť čistých kont a trikrát práve proti „senátorom“.
KingsBrankára Erika Esberga si z listiny voľných hráčov, na ktorú ho zaradil tím Los Angeles Kings, nevybral žiadny z ostatných 29 klubov a mal by byť preradený do AHL. Švédsky gólman však údajne rokuje s jedným nemenovaným tímom KHL.

23. 10.

AvalancheSkúsený obranca Adam Foote má otras mozgu a v sobotu nenastúpi v drese Colorada, ktoré hrá proti Los Angeles. Foote sa zranil v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose.
LightningSimon Gagne vynechal piatkové stretnutie medzi Tampou Bay a Atlantou pre stuhnutý krk. V tejto sezóne zatiaľ odohral v drese Lightning šesť duelov, v ktorých nebodoval a získal až osem mínusových bodov.
Red WingsTodd Bertuzzi vynechal piatkový tréning Detroitu Red Wings. Dôvodom je nešpecifikované zranenie, no Mike Babcock, tréner „červených krídel“, povedal, že zranenie nesúvisí s chrbtom, s ktorým mal skúsený útočník problémy počas tréningového kempu.
FlyersVille Leino opustil v piatok predčasne tréning Philadelphie po tom, čo sa zrazil s obrancom Chrisom Prongerom. Leino povedal, že si zranil len nejaké svaly v stehne. Jeho štart v sobotňajšom dueli proti Torontu je otázny.

22. 10.

LightningObranca Lightning, Mattias Ohlund, ktorého trápilo zranenie pravého kolena, by sa mohol vrátiť do zostavy tímu počas budúceho týždňa. V tejto sezóne ešte neodohral ani jeden zápas.
DevilsMartin Brodeur mjá proti Montrelau bilanciu 39-16-5 a zaznamenal proti nemu už 9 shutoutov, čo je najviac z tímov mimo Atlantickej divízie. 10 núl vychytal v dueloch proti Philadelphii, 9 v zápasoch proti Islanders.
DucksSkúsený útočník Teemu Selanne zaznamenal v nočnom zápase proti Flyers asistenciu, ktorá bola jeho 1267. bodom v kariére. Týmto počtom bodov sa vyrovnal legendárnemu Jeanovi Ratellovi na 34. mieste historického poradia.

|< <   366 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies