Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Senators priviedli do vedenia novú tvárTím Ottawa Senators v utorok oznámil, že na pozíciu riaditeľa hráčskych záležitostí a skautingu najal Roba DiMaia, ktorý strávil predošlé dve sezóny ako asistent generálneho manažéra Anaheimu, kde mal aj pozíciu generálneho manažéra tímu AHL San Diego Gulls. Predtým pôsobil 13 sezón v St. Louis, pričom medzi rokmi 2015 a 2022 bol riaditeľom hráčskych záležitostí. Ako hráč odohral v NHL 894 zápasov ua Islanders, Rangers, Lightning, Flyers, Bruins, Hurricanes a Stars.

08. 11.

RangersÚtočník Ryan Callahan sa vrátil do základnej zostavy Rangers po vynechaní jedného stretnutia pre problémy s krkom, ktoré ho trápili od štvrtkového zápasu proti Flyers. V nedeľu odohral 19 minút a zaznamenal mínusový bod a štyri strely.
DevilsBrankár Martin Brodeur (lakeť) vynechal nedeľný tréning, v ktorom sa jeho účasť očakávala. Jednotka Devils by mohla mať s lakťom vážnejšie problémy, no i tak sa jeho návrat do akcie očakáva skoro.

07. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen hrajúci za Carolinu vynechal druhý zápas v rade. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Fínsky bek odohral v tejto sezóne 12 zápasov, v ktorých získal päť bodov (1+4).
BlackhawksKrídelník Jeremy Morin nastúpil v noci na svoj prvý duel v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi Chicagom a Atlantou. Morin bol draftovaný Thrashers, ale neskôr bol vymenený do Chicaga. V zápase odohral takmer desať minút.
Maple LeafsNemecký obranca Korbinian Holzer z Toronta si v noci proti Buffalu (2:3 SN) odbil debut v NHL. Na ľade strávil takmer trinásť minút, počas ktorých nazbieral jednu strelu, jeden hit a jednu zblokovanú strelu.

06. 11.

CanadiensČeský útočník Tomáš Plekanec obliekajúci dres Canadiens vynechal pre chorobu nočné stretnutie proti Buffalu. Plekanec odohral v tejto sezóne 12 zápasov s bilanciou päť gólov a päť asistencií.
SabresDrew Stafford z Buffala nedohral nočný duel s Montrealom. Dôvodom je nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Lindy Ruff, kouč Sabres, povedal, že 25-ročný krídelník bude nejakú dobu mimo hru.
PanthersCory Stillman z Floridy nedohral piatkové derby s Carolinou. Skúsený útočník odstúpil zo zápasu v prvej tretine, v ktorej utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Florida nakoniec vyhrala 7:4.
DevilsObranca Anton Volčenkov sa po zranení krku, pre ktoré vynechal 12 stretnutí, vrátil v piatok do zostavy Devils. Proti Rangers odohral 22 minút a 42 sekúnd.
BruinsShawn Thornton z Bostonu odohral v noci proti Washingtonu jubilejný 300. duel v NHL. Jeho tím prehral 3:5 a do streleckej listiny sa zapísal aj Thornton. V doterajšej kariére získal 42 bodov (17+25).
WildÚtočník Matt Kassian z Minnesoty odohral v piatok proti Calgary premiérový duel v kanadsko-americkej NHL. Na ľade strávil vyše päť minút, počas ktorých získal dve trestné minúty a štyri bodýčeky.
DevilsPravý krídelník Stephen Gionta si v piatok v drese Devils odbil debut v NHL. Stalo sa tak v zápase s Rangers. Gionta strávil na ľade vyše 11 minút, počas ktorých vyslal na Lundqvista štyri strely.

05. 11.

DevilsBrankár Martin Brodeur vynechá pre narazený lakeť piatkový duel proti NY Rangers. V bráne bude stať Johan Hedberg, ktorému bude kryť chrbát Jeff Frazee, ktorého tím povolal z AHL.
KingsLos Angeles aktivovalo z listiny zranených hráčov obrancu Drewa Doughtyho a útočníka Scotta Parseho. Doughty vynechal šesť zápasov pre zranenie hornej časti tela a Parse v tomto ročníku ešte nehral, pretože v kempe utrpel zranenie dolnej časti tela.
CanucksÚtočník Vancouveru Guillaume Desbiens si zlomil ruku počas bitky s Codym McLeadom z Colorada, ktorá sa odohrala počas prvej tretiny. Pauzovať bude nešpecifikovanú dobu. V zápase stihol odohrať dve sekundy.
AvalancheObranca Colorada Kevin Shattenkirk bol povolaný z tímu Lake Erie Monsters (AHL) a vo štvrtok zažil svoj debut v NHL. V akcii strávil 20 minút a 57 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu strelu a jeden dvojminútový trest.

04. 11.

HurricanesObranca Joni Pitkanen opustil predčasne zápas proti Islanders, pretože v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol stráviť šesť minút a osem sekúnd, počas ktorých zaznamenal plusový bod.
SabresPravý krídelník Mike Grier odohral svoj jubilejný 1000. zápas v NHL. Počas kariéry obliekol dresy Oilers, Capitals, Sharks a Sabres. Zaznamenal 370 bodov za 157 gólov a 213 asistencií.
PenguinsDo zostavy Pittsburghu sa v stredajšom zápase vrátili obrancovia Kris Letang (ruka), Zbyněk Michálek (rameno) a Alex Goligoski (nešpecifikované). Center Jevgenij Malkin (narazené koleno) bol tiež späť v zostave.
PanthersCenter Stephen Weiss sa vrátil do základnej zostavy Floridy po tom, čo vynechal sobotný zápas proti Montrealu pre vyvrtnutý členok. Pri svojom návrate odohral 149 minút a zaznamenal plusový bod.
WildMinnesota umiestnila na listinu zranených hráčov útočníka Guillauma Latendresseho, ktorého trápi zranenie slabín. Tím na vyplnenie uvoľneného miesta v zostave povolal z Houstonu (AHL) ľavého krídelníka Matta Kassiana.
BluesSt. Louis umiestnilo na listinu zranených hráčov obrancu Carla Colaiacova, ktorý minulý štvrtok v zápase proti Nashvillu utrpel otras mozgu. Z Peorie (AHL) bol povolaný do prvého tmu Nathan Oystrick.

03. 11.

SabresBrankár Buffala Ryan Miller má problémy so zranením dolnej časti tela, ktoré by ho mohli udržať mimo bránkoviska v stredu proti Bostonu. Tréner Lindy Ruff vylúčil zranenie slabín a o jeho štarte v zápase sa rozhodne najskôr v stredu doobeda.
Maple LeafsKapitán Toronta Dion Phaneuf nedohral utorkový zápas proti Ottawe, keď v druhej tretine utrpel po nepríjemnom páde zranenie dolnej časti tela. Do zápasu sa nevrátil a závažnosť zranenie ešte nie je známa.
KingsObranca Drew Doughty v utorok dostal od lekárov povolenie vrátiť sa do akcie a v zostave Los Angeles by sme ho mali vidieť v štvrtkovom zápase proti Tampe Bay. Dvadsaťročný finalista Norris Trophy vynechal šesť zápasov pre otras mozgu.
OilersTaylor Hall, posledná draftová jednotka, absolvoval svoj 10. zápas v NHL, čo znamená, že ho Edmonton už nepošle späť do juniorského tímu. Oilers však cez waiver listinu poslali na farmu do AHL brankára Jeffa Deslauriersa.
WildÚtočník Minnesoty Pierre-Marc Bouchard korčuľoval na pondelkovom tréningu naplno, ale ešte nie je stanovený dátum jeho návratu po otrase mozgu. Naposledy hral v októbri 2009.
DucksAnaheim si plánuje udržať v tíme 18-ročného obrancu Cama Fowlera pre zvyšok sezóny a hráča nepošle späť do juniorského tímu. Fowler zaujal vedenie tímu a v doterajšom priebehu ročníka strelil jeden gól a zaznamenal dve asistencie.
CanucksKrídelník Vancouveru Alex Burrows odohral svoj prvý zápas sezóny po tom, čo sa zotavil z operácie ramena. Burrows v minulej sezóne strelil 35 gólov. Tím poslal na farmu do Manitoby (AHL) Jeffa Tambelliniho.
WildObranca Cam Barker sa vrátil do základnej zostavy Wild po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie slabín. V zápase proti San Jose odohral 15 a pol minúty a zaknihoval tri strelecké pokusy.

|< <   364 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies