Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Stars a Oilers si v úvode duelu vymenili góly za 44 sekúnd Tímy Dallas Stars a Edmonton Oilers v druhom zápase finále Západnej konferencie pripravili pre fanúšikov dva góly v úvode stretnutia. Oba pritom padli len v rozmedzí 44 sekúnd. Domácich poslal do vedenia Jamie Benn, z hostí vyrovnával na 1:1 Connor Brown. Následne sa na ďalší gól čakalo až do tretej tretiny. Stars zápas vyhrali 3:1 a vyrovnali stav série na 1:1.


15. 11.

LightningPravý krídelník Steve Downie, ktorého trápilo zranenie chrbta, sa v nedeľu vrátil do akcie po tom, čo vynechal predchádzajúce tri stretnutia. V zápase proti Minnesote odohral 19 minút.

14. 11.

SenatorsFilip Kuba, obranca Ottawy, odohral prvý duel v tejto sezóne. Český bek nastúpil proti Bostonu a na výhre 2:0 a podieľal jednou asistenciou. Kuba nehral pre zlomeninu nohy.
PredatorsObranca Ryan Suter a útočník Martin Erat sa vrátili do základnej zostavy Nashvillu Predators. Suter vynechal deväť duelov pre zranenie dolnej časti tela, Erat pauzoval štyri zápasy pre problémy s chrbtom.
BruinsSkúsený útočník Mark Recchi sa stal 30. hráčom v histórii NHL, ktorý získal minimálne 1000 kanadských bodov i trestných minút. 42-ročný krídelník má na svojom konte 14+4 kanadksých bodov a 1003 trestných minút. Métu 1000 trestných minút prekročil v sobotu, kedy sa pobil s Chrisom Campolim.
ThrashersŠvédsky útočník Fredrik Modin z Atlanty si v prvej tretine sobotňajšieho duelu proti Penguins zranil nešpecifikovanú časť hornej časti tela a v ďalšom priebehu zápasu sa na ľade už neobjavil. V zápase odohral vyše dve a pol minúty.
CapitalsKrídelníka Boyda Gordona trafil v štvrtkovom dueli s Tampou Bay puk do nohy a mimo hru bude približne jeden týždeň. Pre neznáme zranenie vynechal sobotňajší duel Capitals aj obranca Tom Poti.
Red WingsKris Draper (pruh) bol na ľade pred sobotňajším zápasom s Coloradom, no do hry nezasiahol. Draper podstúpil na konci október operáciu pruhu a v tejto sezóne ešte nehral.

13. 11.

DevilsÚtočník Brian Rolston sa po operácii pruhu vrátil v piatok do zostavy New Jersey. Devils nastúpili proti Edmontonu, ktorý zdolali 4:3 PP a Rolston strelil jeden gól.
WildObranca Marco Scandella nastúpil v piatok na svoj prvý zápas v NHL. Scandella hral za Minnesotu, ktorá však nestačila na Floridu (1:2). Dvadsaťročný bek odohral vyše 12 a pol minúty.

12. 11.

BluesSvoj premiérový zápas v NHL absolvoval vo štvrtok útočník Nicholas Drazenovic. Dvadsaťtriročný center odohral proti Nashvillu 8 minút 44 sekúnd, počas ktorých zaznamenal dve strely na bránu.
CanucksTréner Alain Vigneault zaknihoval svoje 300. víťazstvo, keď Canucks v noci zdolalo Senators 6:2. Stal sa 39. trénerom, ktorému sa to podarilo. S Vancouveorm vyhral 191 zápasov, zvyšok zaknihoval počas svojho pôsobenia v Montreale.
CapitalsPravý krídelník Boyd Gordon opustil predčasne štvrtkový zápas počas prvej tretiny po tom, čo ho trafila strela do nohy. Do akcie sa už nevrátil. Na ľade stihol pobudnúť minútu a 42 sekúnd.
WildAntti Miettinen sa vrátil do zostavy Minnesoty po tom, čo vynechal päť zápasov pre následky otrasu mozgu. V zápase proti Atlante odohral 16 a pol minúty a strelil jediný gól svojho tímu.

11. 11.

BluesÚtočník T.J. Oshie musel predčasne opustiť stredajší zápas proti Coklumbusu, keď počas tretej tretine utrpel pravdepodobne zranenie ľavého členka. V zápase stihol odohrať 19 minút a zaznamenal dva mínusové body a dve strely.
PredatorsMatthew Lombardi (otras mozgu) vy mal chýbať svojmu tímu ešte minimálne dva týždne. V stredu o tom informoval tréner Barry Trotz. Ďalšiu kontrolu u lekárov by mal hráč absolvovať v priebehu najbližších dňoch.
DucksObranca Luca Sbusa odohral zápas proti Islanders len pár hodín po tom, čo bol povolaný zo Syracuse (AHL). V zostave nahradil Sheldona Brookbanka, ktorý vynechal zápas pre svalové stranenie pravého stehna.
DevilsPravý krídelník Mattias Tedenby, prvá draftová voľba New Jersey v roku 2008, zaknihoval proti Buffalu svoj premiérový zápas v NHL, v ktorom odohral 14 a pol minúty a zaznamenal jednu asistenciu.

10. 11.

AvalancheÚtočníci Colorada T.J. Galiardi a David Van der Gulik opustili stredajší zápas proti Calgary počas druhej tretiny a už sa doň nevrátili. Galiardiho trápi zranené zápästie, Van der Gulik má problémy s kolenom.
SenatorsÚtočník Milan Michálek sa vrátil do zostavy Ottawy po tom, čo vynechal posledné štyri stretnutia pre problémy s kolenom. V zápase proti Atlante odohral 15 minút a zaznamenal jeden strelecký pokus.
LightningPravý krídelník Steve Downie bol tesne pred zápasom vyradený zo základnej zostavy Lightning. Stredajší duel proti Torontu neodohral pre bolesti chrbta. V tomto ročníku zaznamenal dva góly, šesť asistencií a 58 trestných minút v 13 zápasoch.
CanucksObranca Dan Hamhuis sa vrátil do akcie po vynechaní ôsmich zápasov pre narazenú nohu. V stredajšom stretnutí proti Montrealu odohral necelých 20 minút a zaznamenal dve strely na bránu.

09. 11.

SabresBrankár Ryan Miller mal voľný víkend pre boľavé svalstvo nôh a v pondelok sa už zapojil do tréningového procesu Sabres. V stredu ešte chytať nebude, no je šanca, že by nastúpil vo štvrtok proti Rangers.
Red WingsObranca Brian Rafalski sa vrátil do základnej zostavy Detroitu po tom, čo vynechal desať zápasov po artroskopickej operácii kolena. Proti Coyotes odohral 15 minút a 18 sekúnd. Zaznamenal asistenciu.
BruinsBoston umiestnil na waiver listinu nechránených hráčov útočníka Briana McGrattana, ktorého by tím rád poslal na farmu do Providence (AHL). McGrattan, ktorý podpísal v lete s tímom ročnú zmluvu, nehral v deviatich dueloch.
CanadiensÚtočník Dustin Boyd, ktorý v posledných piatich zápasoch pre rozhodnutie trénera nehral, bol umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Ak si ho z nej nikto nesiahne, očakáva sa, že zostane v prvom tíme.
DevilsÚtočník Brian Rolston (prietrž) je blízko k návratu do akcie. Veterán v nedeľu trénoval a mohol by sa do zostavy vrátiť skôr ako sa očakávalo. V stredu by však ešte hrať nemal.

08. 11.

OilersÚtočník Shawn Horcoff bol nútený opustiť zápas proti Chicagu, keď počas druhej tretiny utrpel zranenie ľavej nohy. Tím po zápase povedal, že sa jedná o zranenie dolnej časti tela, ktoré by nemalo byť vážne.
BluesSt. Louis porazilo v nedeľu NY Rangers 2:0 a zaznamenalo prvú nulu proti „jazdcom“ od roku 1967, kedy klub vstúpil do NHL. Je to ich prvá nula v 129 stretnutiach. Blues už nezaznamenali nulu len proti Ottawe.
SenatorsÚtočník Milan Michálek (koleno) dúfa, že v pondelkovom tréningu bude môcť absolvovať kontaktné drily, aby sa mohol do akcie vrátiť už v utorkovom zápase. Do akcie by sa mal vrátiť v priebehu tohto týždňa.
CapitalsCenter Washingtonu Brooks Laich opustil predčasne nedeľný zápas proti Philadelphii po tom, čo v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V akcii stihol strávil 11 minút a 24 sekúnd.

|< <   363 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies