Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Stars a Oilers si v úvode duelu vymenili góly za 44 sekúnd Tímy Dallas Stars a Edmonton Oilers v druhom zápase finále Západnej konferencie pripravili pre fanúšikov dva góly v úvode stretnutia. Oba pritom padli len v rozmedzí 44 sekúnd. Domácich poslal do vedenia Jamie Benn, z hostí vyrovnával na 1:1 Connor Brown. Následne sa na ďalší gól čakalo až do tretej tretiny. Stars zápas vyhrali 3:1 a vyrovnali stav série na 1:1.


02. 11.

SabresÚtočník Jason Pominville (otras mozgu) dostal v pondelok súhlas doktorov k návratu do akcie, v rovnaký deň absolvoval tréning s kontaktmi a očakáva sa jeho štart v stredajšom zápase proti Bostonu.
SenatorsBrankár Pascal Leclaire, ktorý sa zotavoval zo zranenie slabín, v pondelok trénoval so Senators a bude v utorkovom zápase proti Torontu robiť náhradníka Brianovi Elliottovi. Čoskoro by sme ho mali uvidieť aj v bráne.
FlyersSvoj debut v NHL zažil v drese Philadelphie Eric Wellwood, mladší brat bývalého hráča NHL Kylea Wellwooda. Proti Caroline odohral skoro 14 minút a so šiestimi strelami bol najaktívnejším strelcom tímu.
BlackhawksObranca Brian Campbell bol v základnej zostave Blackhawks po prvýkrát v tejto sezóne po tom, čo sa zotavil zo zranenie kolena. V zápase proti Rangers odohral takmer 20 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.
CanucksObranca Keith Ballard sa vrátil do základnej zostavy Canucks po tom, čo pre otras mozgu vynechal päť zápasov. Vancouveru však v pondelkovom zápase chýbal obranca Ryan Parent, ktorého trápia boľavé slabiny.
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi narazené koleno. V zápase proti Dallasu by mohol hrať a hral by aj v sobotu, ak by bolo play-off. Tréning vynechal aj Kris Letang (nešpecifikované zranenie).

01. 11.

BlackhawksObranca Chicaga Brian Campbell sa po zranení pravej nohy vráti v pondelkovom dueli proti NY Rangers do akcie. Campbell odohral naposledy súťažný zápas 27. mája, kedy nastúpil proti Detroitu Red Wings.
CanucksObranca Keith Ballard (otras mozgu) z Vancouveru by sa mohol v pondelok proti New Jersey vrátiť do základnej zostavy kanadského klubu.Ballard vynechal päť stretnutí a v tejto sezóne odohral štyri duely.
SenatorsBrankár Pascal Leclaire (slabiny) a obranca Filip Kuba (noha) z Ottawy trénovali so svojimi spoluhráčmi a ich návrat do zostavy kanadského týždňa by mal prísť na konci aktuálneho týždňa.
HurricanesBrankár Jonathan Matsumoto si v pondelkovom dueli medzi Hurricanes a Flyers odbije debut v National Hockey League.24-ročný rodák z Ottawy, ktorý bol draftovaný v roku 2006 zo 79 pozície Philadelphiou Flyers, sa predstaví v drese Caroliny.

31. 10.

DevilsV priebehu aktuálneho ročníka by mohol tím New Jersey Devils vyvesiť pod strop Prudential Center dres Scotta Niedermayera. Bývalý obranca Devils a Ducks nosil dres s číslom 27 a počas osemnástich sezón v NHL odohral 1263 duelov, v ktorých nazbieral 740 bodov (172+568).
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin z Pittsburghu nenastúpil pre zranenie dolnej časti tela v sobotňajšom stretnutí proti Caroline. Malkin utrpel zranenie v predchádzajúcom dueli s Philadelphiou Flyers.
CanadiensRuský obranca Andrej Markov z Montrealu sa po pol roku vrátil do zostavy spomínaného tímu. Tridsaťdvaročný Markov odohral v noci zo soboty na nedeľu duel proti Floride (1:3) a na ľade strávil 23 minút a tri sekundy, čo bol najvyšší ice-time zo všetkých hráčov Canadiens.
SenatorsJason Spezza sa po štyroch vynechaných zápasoch pre zranenie slabín vrátil do zostavy Ottawy Senators. Dvadsaťsedemročný center odohral v tejto sezóne šesť duelov, v ktorých nazbieral päť bodov za jeden gól a štyri asistencie.
DevilsÚtočník Zach Parise nedohral sobotný zápas medzi New Jersey a Los Angeles. Dôvodom je nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré pravdepodobne utrpel v druhej dvadsaťminútovke po bodýčeku od Kylea Clifforda.
BlackhawksDave Bolland, útočník Chicaga, vynechal sobotný duel s Minnesotou. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. V zostave „čiernych jastrabov“ ho nahradil Ryan Potulny, ktorý bol povolaný z Rockfordu (AHL).
PanthersÚtočník Stephen Weiss z Floridy nenastúpil v sobotu proti Montrealu. Dôvodom je zranenie členku, ktoré utrpel pred zápasom počas baga, pri ktorom sa so spoluhráčmi zahrieval.
CapitalsMike Knuble z Washingtonu odohral proti Calgary jubilejný 900. duel v NHL. Od ročníka 1996/97 hral v dresoch Detroitu, NY Rangers, Bostonu, Philadelphie a Washingtonu. Nazbieral 486 bodov za 245 gólov a 241 asistencií.

30. 10.

ThrashersObranca Zach Bogosian sa v piatok po šiestich vynechaných zápasoch v rade vrátil do zostavy Atlanty Thrashers. Talentovaný bek pauzoval pre zranenie ľavého ramena. V tejto sezóne odohral zatiaľ štyri zápasy.
SabresShaone Morrisonn, obrana Buffala, sa do akcie vrátil po šiestich stretnutiach, ktoré vynechal pre zranenie slabín. 27-ročný Morrisonn odohral v tejto sezóne päť duelov (0+1).
RangersBitkár Derek Boogard z NY Rangers chýbal pre zranenie prsta v piatkovom stretnutí proti Caroline. 28-ročný krídelník odohral v tomto ročníku osem zápasov, v ktorých získal jednu asistenciu.
BlackhawksZraneného Mariána Hossu nahradil v zostave Blackhawks 22-ročný Ben Smith, ktorý bol povolaný z Rockfordu a v piatok si proti Edmotonu odbil debut v Národnej hokejovej lige. Na ľade strávil takmer 15 minút.

29. 10.

KingsWayne Simmonds opustil predčasne štvrtkový zápas Los Angeles proti Dallasu, pretože utrpel zranenie v dolnej časti tela. V zápase stihol odohrať 6 minút a 40 sekúnd, počas ktorých zaznamenal gól a asistenciu.
Blue JacketsČeský obranca Columbusu Jan Hejda vynechal štvrtkový zápas pre problémy s lýtkovým svalom. Rodák z Prahy v tejto sezóne odohral osem zápasov, v ktorých strelil jeden gól.
Red WingsBrankár Jimmy Howard pre problémy s chrbtom nezasiahol do štvrtého zápasu a z Grand Rapids (AHL) musel byť povolaný Joey MacDonald. Red Wings tiež presunuli Krisa Drapera (prietrž) na listinu dlhodobo zranených hráčov a umiestnili Briana Rafalskiho (koleno) na listinu zranených hráčov.
PanthersPravý krídelník Michael Frolík, ktorý v tejto sezóne zaznamenal dve asistencie v siedmich zápasoch, nenastúpil do štvrtkového zápasu po tom, čo sa ho tréner rozhodol nechať sedieť na tribúne.
Blue JacketsZápas Columbusu proti Edmontonu sledovalo v Nationwide Aréne len 9128 divákov, čo je najnižší počet ľudí, ktorí sledovali domáci zápas Blue Jackets. Predchádzajúce minimum bolo vytvorené 20. októbra s počtom 9802 fanúšikov.
StarsDuel Dallasu proti Los Angeles oficiálne navštívilo 11306 fanúšikov, čo je najnižšie číslo od kedy sa klub presťahoval do Dallasu v roku 1993. V skutočnosti však v hľadisku sedelo asi len 5000 divákov. Veľa fanúšikov uprednostnilo sledovať doma druhý zápas Svetovej série v baseballe.

28. 10.

RangersCenter Artem Anisimov si zranil pravý členok pri blokovaní strely v druhej tretine stredajšieho zápas a vo štvrtok absolvuje vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Duel nedohral ani Michal Rozsíval (koleno), no tréner Tortorella neverí, že pôjde o vážne zranenie.
BlackhawksObranca Brian Campbell (koleno), ktorý je od začiatku prípravného obdobia zranený, by sa mohol do akcie vrátiť najskôr už v sobotnom zápase proti Minnesote.

|< <   365 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies