Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Predators predĺžili zmluvu s obrancomTím Nashville Predators podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Adamom Wilsbym, ktorej hodnota na úrovni NHL je 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Švéd bol draftovaný v roku 2020 zo 101. miesta a posledné dve sezóny strávil v Milwaukee z AHL. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 8 gólmi a 21 bodmi, ktoré nazbieral v 61 dueloch. V 15 zápasoch play-off pridal tri asistencie. Na debut v NHL stále čaká.

08. 04.

ThrashersSkúsený obranca Chris Chelios bol poslaný späť do tímu Chicago Wolves z nižšej súťaže AHL. 48-ročný veterán odohral za Thrashers sedem zápasov. Spolu s ním na farmu putoval útočník Tim Stapleton.
PredatorsKapitán Jason Arnott sa vrátil do základnej zostavy po vynechaní ôsmich zápasov pre následky otrasu mozgu. V zápase proti Phoenixu odohral 18 a pol minúty a zaznamenal asistenciu.
BruinsObranca Dennis Seidenberg podstúpil operáciu ľavého predlaktia a v tejto sezóne si už pravdepodobné nezahrá. Doba jeho liečby sa odhaduje na osem týždňov.
Blue JacketsObranca Kris Russell sa vrátil do akcie po dvoch vynechaných zápasoch pre zranenie zápästia. V zápase proti Detroitu odohral 21 minút a stihol sa pobiť s Patrickom Eavesom.

07. 04.

AvalanchePeter Budaj bude dnes v zápase proti Edmontonu stáť v bráne Avalanche. Bude to preňho prvý zápas od 21. marca. Naposledy štartoval od začiatku duelu 16. marca.
vanÚtočník Vancouveru Ryan Johnson vynechá minimálne prvé kolo play-off, pretože má zlomenú nohu, ktorá si vyžiada 4-6 týždňov liečenia.

06. 04.

BruinsAk Boston Bruins nepostúpi alebo vypadne v play-off, tak slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS v Nemecku posilní obranca Zdeno Chára. Pre szlh.sk to povedal Peter Bondra, generálny manažér slovenskej reprezentácie.
AvalancheCenter Peter Mueller pravdepodobne vynechá posledný týždeň základnej časti, pretože ho trápia následky otrasu mozgu. V 15 zápasoch od príchodu do Colorada zaznamenal 20 bodov.
BruinsObranca Dennis Seidenberg nenastúpil v pondelkovom zápase proti Washingtonu, pretože si v sobotu proti Torontu porezal zápästie. V pondelok sa pokúšal trénovať, no nebol schopný tréningovú jednotku dokončiť.
PredatorsJason Arnott (pravdepodobne otras mozgu) by mal nastúpiť do utorkového zápasu proti Phoenixu. Arnott korčuľoval tvrdo počas posledných troch dní a ak všetko pôjde aj naďalej dobre, v utorok by mal hrať.

05. 04.

SharksJoe Thornton sa v nedeľnom zápase proti Coloradu vrátil do akcie po troch vynechaných zápasoch pre zranenie v dolnej časti tela. V zápase odohral 19 a pol minúty a zaznamenal dve asistencie.
CanucksMikael Samuelsson, ktorý doteraz strelil 30 gólov a zaznamenal 53 asistencií, sa v nedeľnom stretnutí proti Minnesote vrátil do akcie po ôsmich vynechaný zápasoch pre zranenie ramena.
BlackhawksBlackhawks vyhrali prvý titul v Centrálnej divízii za posledných 17 rokov a prvý od presťahovania sa do United Center v sezóne 1994/95. Patrick Kane má už 84 bodov, najviac od sezóny 1999/2000, kedy Tony Amonte nazbieral 84 bodov.

04. 04.

PredatorsBarry Trotz, tréner Predators, povedal, že útočník Jason Arnott (otras mozgu) by sa mohol vrátiť do zostavy Nashvillu už v stredu proti Phoenixu.
DucksJames Wisniewski sa v noci proti Kings vrátil po 8-zápasovej pauze, ktorá bola zapríčinená dištancom, do zostavy „káčerov“. Wisniewski bol suspendovaný za bodyček na Brenta Seabrooka z Chicaga.
BruinsSkúsený bek Dennis Seidenberg predčasne opustil zápas medzi Bostonom a Torontom. Dôvodom je zranenie jeho ľavého zápästia, pre ktoré sa do hry už nevrátil. V zápase odohral len necelých päť minút.
PenguinsKapitán hokejistov Pittsburghu Penguins, Sidney Crosby, sa stal najužitočnejším hráčom tohto tímu počas tohto sezónnej základnej časti. Crosby nazbieral zatiaľ 97 bodov v 77 stretnutiach sezóny 2009/10.
BruinsObranca Andrew Bodnarčuk si v nočnom zápase medzi Bruins a Maple Leafs odbil debut v NHL. V drese Bruins odohral takmer osem minút a nazbieral jeden mínusový bod.
PanthersÚtočník Mike Duco a obranca Clay Wilson boli z tímu Rochester Americans z AHL povolaný do prvého tímu Floridy Panthers. Duco nastúpil v aktuálnom ročníku za „panterov“ desaťkrát, Wilson iba raz.

03. 04.

OilersÚtočník Gilbert Brule z Edmontonu si v prvej tretine zápasu medzi Oilers a Stars (3:6) zranil členok a v ďalšom priebehu zápasu sa už nepredstavil. Po dueli chodil o barlách.
CanadiensÚtočník Sergej Kosticyn z Montrealu chýbal v nočnom zápase proti Philadelphii. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela. Mladší z bratov Kosticynovcov odohral v tejto sezóne za Canadiens 44 zápasov so ziskom 16 bodov (6+10)
FlyersObranca Chris Pronger sa v nočnom zápas medzi Flyers a Canadiens dočkal jubilejného 1100. štartu v Národnej hokejovej lige. Doteraz nazbieral 660 bodov za 152 gólov a 508 prihrávok. Hral aj v za Hartford, St. Louis, Edmonton a Anaheim.
KingsBrankár Jonathan Bernier bol tímom Los Angeles Kings poslaný späť na farmu do Manchestru. Talentovaný gólman odchytal v tejto sezóne tri zápasy, v ktorých dostal len štyri góly a vychytal jeden shutout.

02. 04.

Red WingsBrankár Jimmy Howard, druhá hviezda a najlepší nováčik mesiaca, nastúpil na svoj 24. zápas v rade, čo je najväčší úspech nováčika v histórii klubu od sezóny 1955/56, kedy Glenn Hall nastúpil na všetkých 70 zápasov.
ThrashersČeský obranca Pavel Kubina vynechal štvrtkový zápas Thrashers pre nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. V zostave ho nahradil Chris Chelios, ktorý odohral svoj piaty zápas v sezóne.
CapitalsÚtočník Brooks Laich sa vrátil do základnej zostavy Capitals po štyroch vynechaných zápasoch pre zranenie tváre. Na hlave mal prilbu s klietkou a v zápase proti Atlante odohral 18 minút.
Blue JacketsObranca Kris Russell opustil predčasne zápas proti Detroitu a už sa doň nevrátil. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel počas druhej tretiny. V zápase odohral 10 minút.

01. 04.

DucksTeemu Selanne strelil svoj 601. gól kariéry, čím sa vyrovnal Jarimu Kurimu na 17. mieste v historickom poradí. „600 bolo pre mňa niečo väčšie, ale aj 601 je ohromné, pretože Jari bol môj idol. Cítim sa veľmi poctený,“ povedal Selanne.
SharksCenter Ryane Clowe opustil v strede prvej tretiny zápas proti Dallasu, pretože ho trápilo nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. Do stretnutia, v ktorom stihol odohrať 4 a pol minúty, sa nevrátil.
PanthersJeff Taffe bol povolaný do prvého tímu z Rochesteru (AHL) po tom, čo sa Panthers dozvedeli, že Rostislav Olesz pre zranenú ruku nebude môcť nastúpiť do stredajšieho zápasu. Taffe v ňom strelil gól.

|< <   384 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies