Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Predators predĺžili zmluvu s obrancomTím Nashville Predators podpísal novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu s obrancom Adamom Wilsbym, ktorej hodnota na úrovni NHL je 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Švéd bol draftovaný v roku 2020 zo 101. miesta a posledné dve sezóny strávil v Milwaukee z AHL. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s 8 gólmi a 21 bodmi, ktoré nazbieral v 61 dueloch. V 15 zápasoch play-off pridal tri asistencie. Na debut v NHL stále čaká.

23. 02. 2023

Blues budú dnes silnejší St. Louis vo štvrtok privíta Vancouver a k dispozícii by malo mať už aj útočníkov Pavla Bučneviča a Brandona Saada. Prvý menovaný vynechal dva zápasy so zranením dolnej časti tela, druhý tri zápasy so zranením hornej časti tela. Obaja v stredu trénovali – Bučnevič po boku Braydena Schenna a Ivana Barbašova, Saad po boku Roberta Thomasa a Jordana Kyroua.

22. 02. 2023

Klingberg vynechal utorkový duelObranca Anaheimu John Klingberg vynechal utorkový zápas proti Tampe Bay pre zranenie dolnej časti tela. Jeho závažnosť nie je známa. Tridsaťročný Švéd, ktorý zaznamenal 22 bodov v prvých 48 zápasoch sezóny, patrí medzi adeptov na výmenu pred prestupovou uzávierkou. V lete sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom.
Jets zapísali mladíka na listinu zranenýchWinnipeg zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Colea Perfettiho. Dvadsaťjedenročný mladík hra naposledy 19. februára. Trápi ho zranenie hornej časti tela. V 51 zápasoch tejto sezóny nazbieral 30 bodov (8+22). Z AHL bol povolaný útočník Axel Jonsson-Fjallby.

21. 02. 2023

Mladý bek Canadiens urobil pokrok v zotavovaníObranca Montrealu Kaiden Guhle v pondelok trénoval s tímom v drese zakazujúcom kontakty. Išlo o pokrok v zotavovaní zo zranenia nohy, ktoré utrpel 29. decembra. Chýbať mal zhruba osem týždňov, takže sa zdá, že všetko ide podľa plánu.
Carlson bol spozorovaný na ľadeObranca Washingtonu John Carlson sa v pondelok ukázal na ľade, kde sa venoval individuálnej práci. S tímom ešte netrénoval. Pre zranenie hlavy nehral od 23. decembra. Dovtedy zaznamenal 8 gólov a 13 asistencií v 30 stretnutiach.

Video: Sorokin predviedol neuveriteľný zákrok proti LetangoviBrankár Islanders Iľja Sorokin sa v pondelkovom zápase proti Pittsburghu rozhodne nenudil. Zo 44 zákrokov, ktoré urobil, však vyčnieval ten zo záveru druhej tretiny, kedy fantastickým spôsobom zabránil hokejkou Krisovi Letangovi v navýšení vedenia Penguins:

Video: Honzek žiaril, návrat do akcie zažil už aj DemekPrvou hviezdou zápasu sa vo WHL stal Samuel Honzek, ktorý v druhom zápase po návrate zo zranenia pomohol k výhre Vancouveru 4:3 po predĺžení nad Spokane dvoma gólmi. Po 33 dueloch sezóny ich má na konte už 19 a pridal k nim aj 26 asistencií. Sezónny debut zažil Jakub Demek, ktorý sa tešil z výhry Kamloops 7:3 nad Edmontonom. Do bodovania sa v rámci juniorskej CHL zapísal aj Peter Repčík, ktorý asistoval pri výhre Charlottetownu 5:3 nad Saint John.



V akcii bolo viac Slovákov. Kompletný sumár nájdete report na SlovakKHL.sk:
Honzek zažiaril, návrat do akcie zažil už aj Demek + video

20. 02. 2023

Makar opäť mimo hryColorado nastúpilo na nedeľný zápas proti Edmontonu bez Caleho Makara, ktorému štart neumožnilo zranenie hornej časti tela. Hviezdny obranca sa pritom v sobotu vrátil do akcie po štvorzápasovej absencii, ktorú mu spôsobilo zranenie hlavy. „Bolo to len preventívne opatrenie pre tento víkend,“ uviedol tréner Jared Bednar. „Nechceli sme, aby hral dva zápasy za dva dni.“
Edmonton si musel poradiť bez KaneaÚtočník Edmontonu Evander Kane vynechal nedeľný zápas proti Coloradu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Rangers. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze a viac informácií nie je k dispozícii. Kane odohral v tomto ročníku 24 duelov so ziskom 19 bodov (9+10).

18. 02. 2023

Bruins sa dnes vráti útočník top formácieBoston bude mať v sobotnom zápase proti Islanders k dispozícii už aj útočníka Jakea DeBruska, ktorý vynechal 17 zápasov pre zranenie ruky a nohy. V piatok to potvrdil hlavný tréner Jim Montgomery. Očakáva sa, že bude hrať v prvom útoku s Bradom Marchandom a Patriceom Bergeronom.
Makar trénoval v bežnom drese Obranca Cale Makar sa na piatkovom tréningu Colorada ukázal v bežnom tréningovom drese a mohol by sa vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti St. Louis. Pripustil to tréner Jared Bednar s tým, že sa rozhodne až v deň zápasu. Makar vynechal štyri zápasy pre zranenie hlavy. Bednar tiež informoval, že brankár Pavel Francouz nakoniec vynechá zhruba tri týždne pre zranenie dolnej časti tela, pre ktoré už vynechal dva zápasy.
Matt Murray robí pokrokyBrankár tímu Toronto Maple Leafs, Matt Murray, v piatok korčuľoval po prvýkrát od 27. januára, no stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie. Dvadsaťosemročný Kanaďan sa zotavuje zo zranenia členka, ktoré utrpel počas zahrievanie pred zápasom proti Ottawe, jeho bývalému tímu. Naposledy chytal 17. januára.
Pearson presunutý na listinu dlhodobo zranenýchVancouver v piatok umiestnil útočníka Tannera Pearsona na listinu dlhodobo zranených hráčov. Tým klub pred prestupovou uzávierkou získa 3,25 milióna amerických dolárov v platovom rozpočte. Pearson bol už minulý mesiac odsúdený na vynechanie zvyšku sezóny, keď podstúpil druhú operáciu zranenej ruky.

17. 02. 2023

Zomrel bývalý asistent trénera troch tímov NHLVo veku 57 rokov zomrel Paul Jerrard, ktorý prehral dlhý boj s rakovinou. Informovala o tom Univerzita Nebrsaka Omaha, v ktorej pracoval od mája 2018 ako asistent trénera. Túto pozíciu zastával aj v troch tímoch NHL – v Colorade (2002/03), Dallas (2011-2013) a naposledy v Calgary (2016-2018). NHL si vyskúšal aj ako hráč, keď ako obranca odohral päť zápasov za tím Minnesota North Stars v ročníku 1988/89. Jeho najväčší hráčsky úspech bol Calderov pohár v ročníku 1996/97, ktorý získal s Hershey.
Pageau je na listine zranenýchIslanders umiestnili vo štvrtok na listinu zranených hráčov útočníka Jean-Gabriela Pageaua s retroaktívnou platnosťou k 11. februáru, kedy utrpel zranenie hornej časti tela. Ešte v utorok sa hovorilo, že jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Z Bridgeportu (AHL) bol vo štvrtok povolaný Andy Andreoff.
Dach otvoril dvere k jubilejnému dueluÚtočník Kirby Dach vynechal štvrtkový zápas Montreal proti Caroline pre chorobu. Šancu v zostave tak dostal Rem Pitlick, ktorý odohral svoj 100. zápas v NHL. Pri prehre 2:6 si pripísal asistenciu. Canadiens budú najbližšie v akcii v sobotu v Toronte.

16. 02. 2023

Vyzeral šialene dobre: Nemec ukázal, ako odoláva tlaku + videoSlovenský obranca Šimon Nemec síce nebodoval a jeho Utica v stredu podľahla Toronto 1:2, no on podal veľmi dobrý výkon. „Nemec dnes vyzeral šialene dobre. Bol veľmi pokojný s pukom na hokejke, neustále dobrými hrami dostával Comets do útoku a z problémov v ich vlastnom pásme,“ poznamenal Tyler Bleszinski. A na jeden jeho výborný moment poukázal aj Ben Burnell. Nemec v ňom ukázal svoju chladnú hlavu a odolal tlaku súpera predtým, ako rozohral puk:

Monahan pocestuje na tripÚtočník Sean Monahan pocestuje na štvorzápasový výjazd Montrealu a bude na ňom pokračovať v procese zotavovania sa zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel začiatkom decembra. Ostatní zranení hráči Canadiens zostanú podľa Kenzie Lalondeovej v Montreale.
Hellebuyck po zápasovej absencii nedokončil tréningPo tom, čo vynechal utorkový zápas proti Seattlu pre chorobu, nedokončil brankár Winnipegu Connor Hellebuyck stredajší tréning. Hlavný tréner Rick Bowness nešpecifikoval dôvod, ale povedal, že jeho zverenec pocestuje s tímom na štvorzápasový výjazd.
Saad vynechá štvrtkový duelSt. Louis sa v utorkovom zápase proti Floride zranili útočník Brandon Saad (horná časť tela) a obranca Torey Krug (dolná časť tela). Tréner Craig Berube v stredu informoval, že stav oboch sa posudzuje na dennej báze a vylúčil už štart Saada vo štvrtkovom zápase proti New Jersey.
Toews a dvaja spoluhráči sú na listine zranených Chicago zapísalo v stredu kapitána Jonathana Toewsa na listinu zranených hráčov s retroaktívnou platnosťou k 7. februáru. V stredu vynechal piaty zápas po sebe pre chorobu, ktorá nesúvisí s koronavírusom. Na listinu boli zapísaní aj brankár Alex Stalock (očná dysfunkcia) a obranca Jarred Tinordi (koleno). Z Rockfordu (AHL) boli povolaní útočníci Cole Guttman a Brett Seney, ako aj obranca Isaak Phillips.

15. 02. 2023

Oilers chýbali na tréningu dve hviezdyUtorkový tréning tímu Edmonton Oilers vynechali hviezdni útočníci Leon Draisaitl a Evander Kane. Obaja dostali voľno a podľa Ryana Risgauga z TSN sa počíta s tým, že budú hrať v stredajšom zápase proti Detroitu. Klub medzitým povolal z Bakersfieldu (AHL) útočníka Devna Shorea.
Trestné strieľanie: Mešár nedal brankárovi šancu + videoV juniorskej OHL sa slovenský útočník Filip Mešár z organizácie Montreal Canadiens presadil strelecky po 16-krát v tejto sezóne, tentoraz však z trestného strieľania. Pomohol tým k zisku bodu. Kitchener nakoniec podľahol Londonu 3:4 po predĺžení. Mešár má po 35 dueloch sezóny na konte 35 bodov, sedem „mínusiek“ a osem trestných minút.


Súvisiace na SlovakKHL.sk: Mešár premenil trestné strieľanie, Slováci pomohli k výhre Des Moines + video

14. 02. 2023

Francouz vynechal tréning, Makar bude opäť mimo hry Brankár Pavel Francouz vynechal pondelkový tréning Colorado pre zranenie dolnej časti tela. Avalanche aj preto pred utorkovým zápasom proti Tampe Bay povolali z AHL brankára Jonasa Johanssona. Momentálne nie je známe, ako dlho by Francouz mohol chýbať. Medzitým, obranca Cale Makar vynechá tretí zápas po sebe pre zranenie hlavy.
Jarry by sa mohol už dnes vrátiť do akcieBrankár Tristan Jarry by sa mohol vrátiť do zostavy Pittsburghu v utorkovom zápase proti San Jose po tom, čo vynechal predošlých šesť duelov pre zranenie dolnej časti tela. Na pondelkovom tréningu obsadil jednu bránu, kým o druhú sa delili Casey DeSmith a Dustn Tokarski. „Myslím si, že je to možné,“ poznamenal tréner Mike Sullivan. Definitíva padne v deň zápasu.
Blíži sa návrat DeBruska?Útočník Jake DeBrusk, ktorý nehral od Winter Classic pre zranenia ruky a dolnej časti tela, je už blízko k návratu do akcie. „Zajtrajšok je otázny, štvrtok pravdepodobný,“ povedal tréner Jim Montgomery o možnom návrate jeho zverenca. Boston hrá v utorok proti Dallasu, vo štvrtok proti Nashvillu. DeBrusk trénuje s tímom od piatku a v pondelok už chodil aj do kontaktov.

13. 02. 2023

Video: Fehérváry zažiaril a to ešte ani nevyšiel na ľad Slovenský obranca Martin Fehérváry bol súčasťou videa, ktorým tím Washington Capitals pobavil svojich fanúšikov na sociálnych sieťach. Zachytával „prípravu“ na vykorčuľovanie na ľad pred nedeľným zápasom proti San Jose:

12. 02. 2023

McDavid zahanbil hviezdu súpera. Komentátor kričal: Neuveriteľné, veľkolepé! + videoRaz a znova Connor McDavid strhol na seba pozornosť. Video, ktoré zachytáva jeho prácu pred gólom Ryana McLeoda v oslabení je najvirálnejším videom dňa z NHL. Kapitán Edmontonu najskôr neúnavným napadaním ukradol puk obrancovi Thomasovi Chabotovi a následne si pred bránou počkal na spoluhráča, ktorému puk naservíroval na gól. Medzitým sa ho Chabot márne snažil ubrániť. Diváci aj komentátor boli vo vytržení:

Video: Jaroslav Halák a jeho zákrok zápasu! Slovenský brankár Jaroslav Halák potvrdil v sobotu formu, keď s 27 zákrokmi doviedol Rangers k výhre 6:2 nad Carolinou. Toto bol jeho najlepší zákrok:

Sumár noci: Tatar zažiaril s dvoma gólmi, Halák potvrdil skvelú formu

Video: Tomáš Tatar strelil dva góly po sebe! New Jersey v sobotu prehralo s Minnesotou 2:3 po samostatných nájazdoch. K zisku bodu mu významne pomohol slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý v druhej tretine strelil dva góly v rozmedzí troch minút a 19 sekúnd. Išlo o jeho prvý viacgólový zápas sezóny.

Sumár noci: Tatar zažiaril s dvoma gólmi, Halák potvrdil skvelú formu


|< <   41 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies