Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Leafs najali úspešného skauta StarsTím Toronto Maple Leafs najal do pozície riaditeľa amatérskeho skautingu Marka Leacha, ktorý strávil posledných 11 sezón ako amatérsky skaut tímu Dallas Stars. Na starosti mal drafty, v ktorých texaský tím patril v posledných rokoch medzi najlepšie tímy. Pomohol draftovať hráčov, ako sú Roope Hintz, Jason Robertson, Jake Oettinger, Miro Heiskanen, Thomas Harley, Wyatt Johnston či Logan Stankoven. Predtým pracoval v Detroite. V Toronte nahradí Wesa Clarka.

02. 11.

SabresÚtočník Jason Pominville (otras mozgu) dostal v pondelok súhlas doktorov k návratu do akcie, v rovnaký deň absolvoval tréning s kontaktmi a očakáva sa jeho štart v stredajšom zápase proti Bostonu.
SenatorsBrankár Pascal Leclaire, ktorý sa zotavoval zo zranenie slabín, v pondelok trénoval so Senators a bude v utorkovom zápase proti Torontu robiť náhradníka Brianovi Elliottovi. Čoskoro by sme ho mali uvidieť aj v bráne.
FlyersSvoj debut v NHL zažil v drese Philadelphie Eric Wellwood, mladší brat bývalého hráča NHL Kylea Wellwooda. Proti Caroline odohral skoro 14 minút a so šiestimi strelami bol najaktívnejším strelcom tímu.
BlackhawksObranca Brian Campbell bol v základnej zostave Blackhawks po prvýkrát v tejto sezóne po tom, čo sa zotavil zo zranenie kolena. V zápase proti Rangers odohral takmer 20 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.
CanucksObranca Keith Ballard sa vrátil do základnej zostavy Canucks po tom, čo pre otras mozgu vynechal päť zápasov. Vancouveru však v pondelkovom zápase chýbal obranca Ryan Parent, ktorého trápia boľavé slabiny.
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi narazené koleno. V zápase proti Dallasu by mohol hrať a hral by aj v sobotu, ak by bolo play-off. Tréning vynechal aj Kris Letang (nešpecifikované zranenie).

01. 11.

BlackhawksObranca Chicaga Brian Campbell sa po zranení pravej nohy vráti v pondelkovom dueli proti NY Rangers do akcie. Campbell odohral naposledy súťažný zápas 27. mája, kedy nastúpil proti Detroitu Red Wings.
CanucksObranca Keith Ballard (otras mozgu) z Vancouveru by sa mohol v pondelok proti New Jersey vrátiť do základnej zostavy kanadského klubu.Ballard vynechal päť stretnutí a v tejto sezóne odohral štyri duely.
SenatorsBrankár Pascal Leclaire (slabiny) a obranca Filip Kuba (noha) z Ottawy trénovali so svojimi spoluhráčmi a ich návrat do zostavy kanadského týždňa by mal prísť na konci aktuálneho týždňa.
HurricanesBrankár Jonathan Matsumoto si v pondelkovom dueli medzi Hurricanes a Flyers odbije debut v National Hockey League.24-ročný rodák z Ottawy, ktorý bol draftovaný v roku 2006 zo 79 pozície Philadelphiou Flyers, sa predstaví v drese Caroliny.

31. 10.

DevilsV priebehu aktuálneho ročníka by mohol tím New Jersey Devils vyvesiť pod strop Prudential Center dres Scotta Niedermayera. Bývalý obranca Devils a Ducks nosil dres s číslom 27 a počas osemnástich sezón v NHL odohral 1263 duelov, v ktorých nazbieral 740 bodov (172+568).
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin z Pittsburghu nenastúpil pre zranenie dolnej časti tela v sobotňajšom stretnutí proti Caroline. Malkin utrpel zranenie v predchádzajúcom dueli s Philadelphiou Flyers.
CanadiensRuský obranca Andrej Markov z Montrealu sa po pol roku vrátil do zostavy spomínaného tímu. Tridsaťdvaročný Markov odohral v noci zo soboty na nedeľu duel proti Floride (1:3) a na ľade strávil 23 minút a tri sekundy, čo bol najvyšší ice-time zo všetkých hráčov Canadiens.
SenatorsJason Spezza sa po štyroch vynechaných zápasoch pre zranenie slabín vrátil do zostavy Ottawy Senators. Dvadsaťsedemročný center odohral v tejto sezóne šesť duelov, v ktorých nazbieral päť bodov za jeden gól a štyri asistencie.
DevilsÚtočník Zach Parise nedohral sobotný zápas medzi New Jersey a Los Angeles. Dôvodom je nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré pravdepodobne utrpel v druhej dvadsaťminútovke po bodýčeku od Kylea Clifforda.
BlackhawksDave Bolland, útočník Chicaga, vynechal sobotný duel s Minnesotou. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. V zostave „čiernych jastrabov“ ho nahradil Ryan Potulny, ktorý bol povolaný z Rockfordu (AHL).
PanthersÚtočník Stephen Weiss z Floridy nenastúpil v sobotu proti Montrealu. Dôvodom je zranenie členku, ktoré utrpel pred zápasom počas baga, pri ktorom sa so spoluhráčmi zahrieval.
CapitalsMike Knuble z Washingtonu odohral proti Calgary jubilejný 900. duel v NHL. Od ročníka 1996/97 hral v dresoch Detroitu, NY Rangers, Bostonu, Philadelphie a Washingtonu. Nazbieral 486 bodov za 245 gólov a 241 asistencií.

30. 10.

ThrashersObranca Zach Bogosian sa v piatok po šiestich vynechaných zápasoch v rade vrátil do zostavy Atlanty Thrashers. Talentovaný bek pauzoval pre zranenie ľavého ramena. V tejto sezóne odohral zatiaľ štyri zápasy.
SabresShaone Morrisonn, obrana Buffala, sa do akcie vrátil po šiestich stretnutiach, ktoré vynechal pre zranenie slabín. 27-ročný Morrisonn odohral v tejto sezóne päť duelov (0+1).
RangersBitkár Derek Boogard z NY Rangers chýbal pre zranenie prsta v piatkovom stretnutí proti Caroline. 28-ročný krídelník odohral v tomto ročníku osem zápasov, v ktorých získal jednu asistenciu.
BlackhawksZraneného Mariána Hossu nahradil v zostave Blackhawks 22-ročný Ben Smith, ktorý bol povolaný z Rockfordu a v piatok si proti Edmotonu odbil debut v Národnej hokejovej lige. Na ľade strávil takmer 15 minút.

29. 10.

KingsWayne Simmonds opustil predčasne štvrtkový zápas Los Angeles proti Dallasu, pretože utrpel zranenie v dolnej časti tela. V zápase stihol odohrať 6 minút a 40 sekúnd, počas ktorých zaznamenal gól a asistenciu.
Blue JacketsČeský obranca Columbusu Jan Hejda vynechal štvrtkový zápas pre problémy s lýtkovým svalom. Rodák z Prahy v tejto sezóne odohral osem zápasov, v ktorých strelil jeden gól.
Red WingsBrankár Jimmy Howard pre problémy s chrbtom nezasiahol do štvrtého zápasu a z Grand Rapids (AHL) musel byť povolaný Joey MacDonald. Red Wings tiež presunuli Krisa Drapera (prietrž) na listinu dlhodobo zranených hráčov a umiestnili Briana Rafalskiho (koleno) na listinu zranených hráčov.
PanthersPravý krídelník Michael Frolík, ktorý v tejto sezóne zaznamenal dve asistencie v siedmich zápasoch, nenastúpil do štvrtkového zápasu po tom, čo sa ho tréner rozhodol nechať sedieť na tribúne.
Blue JacketsZápas Columbusu proti Edmontonu sledovalo v Nationwide Aréne len 9128 divákov, čo je najnižší počet ľudí, ktorí sledovali domáci zápas Blue Jackets. Predchádzajúce minimum bolo vytvorené 20. októbra s počtom 9802 fanúšikov.
StarsDuel Dallasu proti Los Angeles oficiálne navštívilo 11306 fanúšikov, čo je najnižšie číslo od kedy sa klub presťahoval do Dallasu v roku 1993. V skutočnosti však v hľadisku sedelo asi len 5000 divákov. Veľa fanúšikov uprednostnilo sledovať doma druhý zápas Svetovej série v baseballe.

28. 10.

RangersCenter Artem Anisimov si zranil pravý členok pri blokovaní strely v druhej tretine stredajšieho zápas a vo štvrtok absolvuje vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Duel nedohral ani Michal Rozsíval (koleno), no tréner Tortorella neverí, že pôjde o vážne zranenie.
BlackhawksObranca Brian Campbell (koleno), ktorý je od začiatku prípravného obdobia zranený, by sa mohol do akcie vrátiť najskôr už v sobotnom zápase proti Minnesote.

|< <   365 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies