Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Dube mieri do BieloruskaÚtočník Dillon Dube sa dohodol na jednoročnej zmluve s tímom Dinamo Minsk z KHL. Dvadsaťšesťročný Kanaďan má za sebou sezónou, v ktorej odohral 43 zápasov v drese Flames so ziskom troch gólov a štyroch asistencií. V rámci NHL strávil celú kariéru v Calgary, ktoré ho draftovalo z 56. miesta v roku 2016. V 325 dueloch zaznamenal 57 gólov a 70 asistencií.

22. 10.

AvalancheÚtočník Brandon Yip (slabiny) sa vrátil do akcie po dvoch vynechaných zápasoch. Tímu však vo štvrtok chýbal David Jones, ktorý má narazené zápästie. Tím povolal z Lake Erie (AHL) Davida Van Der Gulika, no ten v zápase nehral.
IslandersCenter Doug Weight odohral svoj 1227. zápas v NHL, čím sa posunul pred bývalého kapitána Islanders Eda Westfalla na 77. miesto v historickom poradí NHL. Jeho spoluhráč Tren Hunter (noha) sa vrátil po dvoch zápasoch do akcie.

21. 10.

SenatorsBrankár Pascal Leclaire (slabiny) robí pokroky a v priebehu najbližších dní by sa mohol opäť postaviť na ľad. Stále nie je stanovený presný dátum, kedy by sa dal očakávať aj jeho návrat do akcie.
CoyotesEd Jovanovski (horná časť tela) by sa mal vrátiť do základnej zostavy Coyotes vo štvrtkovom zápase proti Los Angeles. Skúsený obranca vynechal nedeľný zápas proti Anaheimu.
LightningVincent Lecavalier (ruka) absolvoval v stredu tréning Lightning, na ktorom mal oblečený „nekontaktný“ dres. Lecavalier by sa mohol čoskoro vrátiť do akcie, no štvrtkový návrat zostáva otázny.
DucksFínsky veterán Teemu Selanne strelil v stredu svoj 609. gól v kariére, s ktorým sa posunul na 16. miesto v historickom poradí strelcov, o ktoré sa delí s Dinom Ciccarellim.

20. 10.

WildObranca Brent Burns odohral takmer 22 minút v utorkovom zápase proti Vancouveru aj napriek tomu, že hral so zlomenou nohou. Aj napriek tomu chce obranca pokračovať v hraní aj v najbližších zápasoch.
PredatorsObranca Nashvillu, Ryan Suter, opustil predčasne zápas proti Calgary, pretože v prvej tretine utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. Do zápasu sa už nevrátil.
CanadiensObranca Habs Andrej Markov (koleno) sa nevráti do akcie tak skoro ako plánoval. Ruský obranca dúfal, že si zahrá už počas tohto týždňa, no zápasy proti New Jersey i Ottawe sú preňho už vylúčené.
Blue JacketsObranca Columbusu, Mike Commodore, bol umiestnený na listinu zranených hráčov so zlomeninou ľavého palca. Tridsaťročný hráč sa zranil v druhom zápase sezóny proti Minnesote.
PredatorsPravý krídelník Nashvillu, Martin Erat, sa vrátil späť do základnej zostavy po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre problémy s chrbtom. V zápase proti Calgary odohral viac ako 14 a pol minúty.

19. 10.

FlamesObranca Brendan Mikkelson bol tímom stiahnutý z waiver listiny, na ktorú ho umiestnil Anaheim. Aby mu Flames vytvorili miesto v zostave, poslali na farmu do Abbotsfordu (AHL) obrancu T.J. Brodieho.
BluesCenter Vladimír Sobotka odohral svoj prvý zápas v drese St. Louis, kam bol vymenený v júli z Bostonu. Prvé štyri stretnutia sezóny vynechal, pretože sa doliečoval z operácie ramena, ktorú podstúpil v lete.
DucksNováčik Cam Fowler pravdepodobne nastúpi v stredajšom zápase proti Columbusu aj napriek tomu, že si v nedeľnom zápase proti Coyotes pri kolízii so Shaneom Doanom zlomil nos.
FlamesRene Bourque (otras mozgu) absolvoval celý pondelkový tréning po prvý raz od utrpenia otrasu mozgu v otváracom zápase sezóny. Cestoval s tímom aj na trojzápasové turné, ktoré začne v utorok v Nashville.
CanucksObranca Keith Ballard (otras mozgu) by mal vynechať nasledujúce dva zápasy, ktoré Vancouver odohrá vonku. Ballard ukončil svoju „železnú“ sériu 250 odohraných zápasov v rade v nedeľu.
CapitalsObranca Mike Green (rameno) v pondelok korčuľoval počas dopoludňajšieho tréningu Caps, no opustil ho skoro a jeho štart v utorkovom zápase proti Bruins je stále vo hviezdach.
AvalancheObranca John Michael Liles vyrovnal klubový rekord v počte zápasov s asistenciou od začiatku sezóny. V roku 2008 zaznamenal osemzápasovú sériu Paul Stastny. Liles tiež vyrovnal rekord Sandisa Ozolinsha v počte duelov s bodom obrancu od začiatku sezóny.

18. 10.

DucksObranca Cam Fowler nedokončil nedeľný zápas Anaheimu proti Phoenixu, pretože utrpel zranenie tváre (tržná rana na nose) pri narazení, pri ktorom sa jeho hlava dostala medzi mantinel a koleno Shanea Doana.
CanucksObranca Keith Ballard ukončil svoju sériu 250 odohraných zápasov bez prestávky, keď pre otras mozgu vynechal nedeľný zápas proti Hurricanes. Ballard sa zranil v piatok proti Los Angeles a v zostave ho nahradil Aaron Rome.
StarsDallas povolal do prvého tímu centra Aarona Gagnona a poslal na farmu do Texasu (AHL) ľavého krídelníka Fabiana Brunnstroma, ktorý v minulej sezóne odohral za Stars 55 zápasov a v tejto ešte nedostal šancu.
HurricanesCarolina odohrá svoj prvý domáci zápas až 27. októbra proti Capitals. Dovtedy precestuje viac ako 15 000 míľ a prejde cez 11 časových zón. Za sebou bude mať už osem zápasov.

17. 10.

DucksObranca Andreas Lilja, ktorý s Ducks podpísal zmluvu v pondelok, dostal víza a je pripravený nastúpiť za Anaheim. Miesto v zostave mu urobil Luca Sbisa, ktorý bol poslaný na farmu do Syracuse (AHL).
PredatorsAndreas Lindback zaknihoval svoju prvú prehru počas obdobia, v ktorom v bráne nahrádzal Pekku Rinneho. Ten by sa mal do akcie vrátiť v utorok proti Calgary po tom, čo vynechal tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela.
StarsV Dallase videlo sobotný zápas oficiálne 11 750 divákov, čo je najnižší počet divákov na zápase NHL v histórii klubu. V skutočnosti bolo v hale len okolo 7000 ľudí. Dôvodom bolo, že sa súbežne hral druhý zápas play-off baseballovej ligy.
FlyersObranca Matt Walker ešte v tejto sezóne neodohral ani jeden zápas, pretože ho trápia zranenie bedra a slabín. Generálny manažér Paul Holmgren povedal, že hráč bude môcť potrebovať operáciu.
CapitalsWashingtonu v sobotnom zápase chýbali dvaja obrancovia. Mike Green nehral pre zranenie v hornej časti tela, Tom Poti absentoval pre zranenie v dolnej časti tela. Capitals museli z Hershey (AHL) povolať Briana Faheyho.
WildV St. Paul sa na sobotný zápas prišlo pozrieť 17 336 divákov, čo je prvá návšteva súťažného zápasu v histórii klubu, ktorá sa nevyrovnala maximálnej kapacite štadióna.
Blue JacketsColumbus umiestnil na listinu zranených hráčov útočníka Jareda Bolla (chrbát) a z tímu Springfield Falcons (AHL) povolal obrancu Natea Guenina. Opačným smerom putoval útočník Tomáš Káňa.

16. 10.

CanucksÚtočník Alexandre Bolduc hrajúci za Canucks si v druhej tretine piatkového stretnutia proti Los Angeles Kings podvrtol členok a kanadskému tímu bude chýbať šesť až osem týždňov. V aktuálnom ročníku odohral len jeden zápas.

|< <   367 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies