Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ristolainen trénoval naplno, Couturier je zdravý Obranca Philadelphie Rasmus Ristolainen absolvoval prvý tréning v rámci tréningového kempu bez obmedzení a povedal, že sa cítil dobre. Fínsky rodák podstúpil v apríli operáciu prasknutej tricepsovej šľachy. V apríli podstúpil operáciu aj center Sean Couturier, ktorý je tiež zdravý. Dokonca bol schopný absolvovať svoju typické letnú prípravu bez obmedzení.

15. 07.

BlackhawksKrídelník Igor Makarov podpísal s Blackhawks dvojročný vstupný kontrakt. 22-ročný Rus, ktorý bol tímom draftovaný z 33. miesta v roku 2006, strávil poslednú sezónu v KHL.
RangersÚtočník Brodie Dupont podpísal s Rangers zmluvu ako obmedzený voľný hráč. 23-ročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 80 zápasov v drese Hartfordu (AHL), v ktorých zaznamenal 17 gólov a 22 asistencií.

14. 07.

StarsPravý krídelník Scott Glennie podpísal so Stars trojročnú nováčikovskú zmluvu. Celková osmička minuloročného draftu zaznamenala 32 gólov a 5 asistencií v 66 zápasoch WHL v drese Brandonu.
OilersObranca Shawn Belle podpísal s Oilers jednoročnú dvojcestnú zmluvu. 25-ročný rodák z Edmontonu zaznamenal v minulej sezóne tri góly a 16 asistencií v drese Hamiltonu (AHL) a štartoval aj v dvoch zápasoch za Canadiens. Na úrovni NHL zarobí 650 000 dolárov.
SenatorsÚtočník Roman Wick podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu so Senators. 24-ročný Švajčiar pôsobil v poslednej sezóne v švajčiarskom Klotene, v ktorom zaznamenal 15 gólov a 16 asistencií v 37 zápasoch.

13. 07.

BlackhawksBlackhawks vyrovnali ponuku Sharks na beka Niklasa Hjalmarssona. Kalifornský tím ponúkol talentovanému Švédovi 4-ročný kontrakt vo výške 14 miliónov USD. Generálny manažér Chicaga, Stan Bowman, informoval, že zmluvu s dvadsaťtriročným obrancom by mali dotiahnuť v utorok.
StarsWillie Desjardins, generálny manažér a hlavný tréner tímu WHL Medicine Hat Tigers, by mal byť vymenovaný za nového pridruženého trénera Stars. 53-ročného tréner aby v juniorskom tíme mal nahradiť Shaun Clouston.
BlackhawksNovým asistentom trénera Joela Quennevillea sa stal 54-ročný Mike Kitchen, ktorý naposledy pôsobil na lavičke Panthers. Quenneville bol Kitchenovým spoluhráčom v tímoch Rockies a Devils. Pôsobili spolu aj na lavičke St. Louis.
PenguinsÚtočník Chris Conner podpísal novú jednoročný zmluvu s Penguins. 26-ročný Američan odohral v poslednej sezóne za Penguins 8 zápasov, v ktorých strelil 2 góly a pridal asistenciu. V NHL odohral spolu 79 zápasov, v ktorých zaznamenal 24 bodov (9+15).
RangersPravý krídelník Jeremy Williams podpísal ako neobmedzený voľný hráč zmluvu s Rangers. V poslednej sezóne pôsobil v Grand Rapids (AHL), kde v 77 zápasoch zaznamenal 63 bodov (32+31). V NHL odohral 31 zápasov v drese Toronta.
BluesCenter Nicholas Drazenovic podpísal novú jednoročnú zmluvu s Blues. Jednoročný kontrakt podpísal aj obranca Nathan Oystrick, ktorý bol neobmedzeným voľným hráčom. V minulej sezóne odohral za Ducks tri zápasy.
SharksObranca Sean Sullivan podpísal so Sharks jednoročnú zmluvu ako neobmedzený voľný hráč. 26-ročný Američan ešte v NHL nedebutoval. V minulej sezóne AHL zaznamenal 49 bodov v 77 zápasoch v drese San Antonia.
SenatorsObranca Derek Smith podpísal so Senators jednoročný kontrakt ako neobmedzený voľný hráč. 25-ročný Kanaďan v minulej sezóne odohral svoje prvé dva zápasy v NHL. Debutoval v drese Senators.
StarsCenter Travis Morin podpísal so Stars ako voľný hráč jednoročný kontrakt. 26-ročný Američan zaznamenal v minulej sezóne 52 bodov (21+31) v 80 zápasoch, ktoré odohral za Texas v AHL.
HurricanesPravý krídelník Nick Rodge podpísal s Hurricanes novú jednoročnú zmluvu. 24-ročný kanadský útočník zaznamenal v uplynulej sezóne AHL 16 gólov a 20 asistencií v drese Albany River Rats.

12. 07.

CanucksBrankár Tyler Weiman, ktorý bol k dispozícii ako neobmedzený voľný hráč, podpísal jednoročnú zmluvu s Canucks. 26-ročný Kanaďan odchytal v NHL 16 minút za Colorado ktoré ho v roku 2002 draftovalo.
StarsCenter Aaron Gagnon podpísal so Stars nový jednoročný kontrakt ako obmedzený voľný hráč. 24-ročný Kanaďan debutoval v poslednej sezóne v NHL. V drese Dallasu odohral dva zápasy.
FlyersPravý krídelník Greg Moore podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt s Flyers. 26-ročný Američan odohral v NHL 10 zápasov v dresoch Rangers a Columbusu. Bodovať nedokázal.

10. 07.

OilersÚtočník Ben Ondrus podpísal s Oilers jednoročný dvojcestný kontrakt. 28-ročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 11 zápasov za Toronto Maple Leafs, v ktorých nebodoval a nazbieral 34 trestných minút. Bol kapitánom Marlies v AHL.
IslandersObranca Dylan Reese podpísal s Islanders jednoročnú dvojcestnú zmluvu. 25-ročný Američan odohral v minulej sezóne v prvom tíme 19 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie.

09. 07.

PredatorsObranca Shea Weber bude v budúcej sezóne obliekať dres Nashvillu s kapitánskym céčkom na hrudi. V histórii Predators bude piatym kapitánom a prvým, ktorý bol draftovaný organizáciou.

08. 07.

PenguinsObranca Andrew Hutchinson podpísal dvojcestný kontrakt s Penguins, ktorý mu na úrovni NHL vynesie 500 000 amerických dolárov. 30-ročný hráč odohral v NHL 135 zápasov v dresoch Dallasu, Tampy Bay, Caroliny a Nashvillu. Zaznamenal v nich 12 gólov a 26 asistencií.
SharksObranca Jay Leach podpísal ako voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt so San Jose. Na úrovni NHL hráčovi vynesie 500 000 amerických dolárov. Leach odohral v NHL 63 zápasov v dresoch Bostonu, Tampy Bay, New Jersey, Montrealu a San Jose.
OilersOilers sa dohodli na podmienkach jednoročnej zmluvy s centrom Bradom Moranom, ktorý bol k dispozícii ako voľný hráč. V minulej sezóne odohral 55 zápasov v drese švédskeho tímu HC Skelleftea, v ktorých zaznamenal 40 bodov (14+26).
KingsVedenie Kings sa údajne rozhodlo opäť zapojiť do boja o Iľju Kovaľčuka, ktorého meno bolo skloňované s podpisom sedemročnej zmluvy za 60 miliónov dolárov s New Jersey Devils. Kings podľa denníka LA Times dali hráčovi novú ponuku.
BruinsTyler Seguin, dvojka tohtoročného draftu, absolvoval v stredu po prvýkrát tréning s Bruins. V Bostone sa naňho prišlo pozrieť najviac ľudí od čias Joea Thorntona, ktorého tím draftoval v roku 1997.

07. 07.

SenatorsÚtočník Corey Locke sa dohodol s tímom Ottawa Senators na podmienkach dvojročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťšesťročný Locke odohral minulý ročník v tíme Hartford Wolf Pack (farma Rangers). Objavil sa aj v drese manhattanského klubu, za ktorý nastúpil tri razy.
SabresObranca Mike Webber, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom, podpísal s tímom Buffalo Sabres nový jednoročný kontrakt. Finančné podmienky neboli oficiálne zverejnené. 22-ročný talentovaný bek strávil celú minulú sezónu v AHL, kde nastupoval za Portlande Pirates, farmársky klub Sabres.
PredatorsSergej Kosticyn sa dohodol s Predators na jednoročnom kontrakte za 550 000 amerických dolárov. V minulej sezóne odohral za Canadiens 47 zápasov, v ktorých strelil sedem gólov a pridal 11 asistencií.
FlamesFlames podpísali jednoročnú zmluvu s voľným hráčom Ryanom Stoneom. Rodák z Calgary zarobí na úrovni NHL 500 000 dolárov a pri pôsobení v AHL 105 000 dolárov. 25-ročný útočník v minulej sezóne odohral 27 zápasov za Oilers. Zaznamenal v nich šesť asistencií.

|< <   374 z 390   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies