Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Juniori

V piatok odštartujú boje o prestížny Memorial Cup

Postupne sme počas ostatných ôsmich dní spoznali šampiónov WHL, OHL a QMJHL. Tieto tímy sú teraz pripravené zabojovať o prestížny Memorial Cup, ktorý získa najlepší tím juniorskej Kanadskej hokejovej ligy (CHL). Kartami bude chcieť zamiešať aj hostiteľský klub, ktorým je v tomto roku Quebec.


Turnaj sa uskutoční po 97-krát v histórii a prvým zápasom odštartuje už v piatok. Okrem domácich Remparts (QMJHL) o pohár zabojujú aj Kelowna Rockets (WHL), Oshawa Generals (OHL) a Rimouski Oceanic (QMJHL). Tieto tímy medzi sebou odohrajú pravdepodobne vôbec posledné súťažné hokejové zápasy v Colisée Pepsi.

Tak ako býva zvykom, aj v tomto roku sa odohrá najskôr základná skupinová fáza, v ktorej sa stretne každý s každým. Na základe poradia v tabuľke sa potom uskutoční semifinále, ktoré rozhodne o finalistoch. Finále sa odohrá 31. mája miestneho času.

Minulý rok o pohár bojoval aj Timotej Šille, no tento rok bude turnaj bez Slovákov. Česi majú zastúpenie v podobe obrancu Rimouski Jana Kostálka. Kelowna a Rimouski si zahrajú o svoj druhý titul, Quebec o tretí. Oshawa je zo štvorice najúspešnejšia, keď Memorial Cup vyhrala už štyrikrát (spolu s Reginou najviac spomedzi aktívnych tímov). Ako jediná však ešte netriumfovala v 21. storočí. Jej posledný triumf prišiel ešte v roku 1990.

Rozpis Memorial Cup-u 2015:
22.05. Quebec Remparts - Kelowna Rockets
23.05. Oshawa Generals - Rimouski Oceanic
24.05. Oshawa Generals - Quebec Remparts
25.05. Kelowna Rockets - Rimouski Oceanic
26.05. Kelowna Rockets - Oshawa Generals
27.05. Rimouski Oceanic - Quebec Remparts

28.05. Prípadný „tie-breaker“ pri rovnosti bodov.
29.05. SEMIFINÁLE
31.05. FINÁLE




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies