Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

22.01.2017 - 21:57:46
avatar
Reakcia na: peto10, 22.01.2017 - 17:39:24
Miller putuje na waiver.
∧ skryť ∧
Super, viac tribúny pre Jurča
15.01.2017 - 13:07:24
avatar
Reakcia na: Shini, 14.01.2017 - 18:38:04
Včera excelentný zápas, Slovan herne dominoval v podstate celé tri tretiny (v tretej BArys trochu zatlačil, ale to nestálo za veľa). Zdá sa že Slovan na záver sezóny chytil solídnu formu. V Januári má zatiaľ bilanciu 4W-0OTW-1OTL-0L, v posledných 10 má 5W-2OTW-1OTL-2L. Ja som videl živo posledné tri zápasy, a vo všetkých bol Slovan lepším tímom (mimo druhej tretiny proti Admiralu). V posledných dvoch aj naše presilovky vyzerali obstojne, to už je čo povedať. A tento prílev bodov spôsobil že som aj ja začal vyratúvať playoff možnosti, a trošku sa pozrel na nasledujúce match-ups. Do playoff nám chýba 9 bodov - to znamená že musíme vyhrať minimálne o tri zápasy viac než buď Soči alebo Jokerit, a zároveň o dve viac ak Vityaz. Z 11 zápasov. Uff, okej to neznie veľmi pravdepodobne.... ALE - match-ups prajú jednoznačne nám. Súperi o PO majú výrazne ťažšie match-ups. Také Soči má jednoznačne najťažší rozpis - v posledných 10 zápasov (jeden na nich máme k dobru) ich čaká 2xPetrohrad, 2xCSKA, 2xTorpedo (1.,2.,3. v našej konferencii) . Viacero ťažkých súperov čaká aj na Vitayaz a Jokerit. Slovan na druhej strane, má relatívne easy rozpis. Najťažší súperktorý nás čaká je Lokomotiv a Dynamo Moskva (4. a 5. v našej koferncii). Ďalší súperi momentálne na PO pozíciach sú Kulun a Admiral, momentálne na 7. a 8. pozícii v opačnej konferencii, zvyšok sú momentálne non PO tímy. Z tímov s ktorými priamo bojujeme o postup sa stretneme len s Vityazom. Teda v konečnom dôsledku, ak nadviažeme na formu zo začiatku roka, a vyhráme aspoň 7 z 11, máme šancu na postup. Toto samozrejme dokopy pramálo znamená, jednak Slovan často hráva podpriemerne proti slabým súperom, a také Sochi napr v posledných dvoch zápasoch získalo 5 obrovských bodov proti Magnitogorsku a Celjabinsku. Takže veľké nádeje si nerobím, ale outside chance tu je, a rozpis nám hraje do karát. That being said, nebyť obrovského množstva zranení, Slovan by bol jednoznačný playoff tím. Už len mať predovšetkým Smoleňáka, Viedenského, Šťastného, Kundrátka počas celej sezóny by podla mňa bolo bývalo stačilo, plus klúčové zranenia ďalších hráčov ako Meszároš, Sersen, Starosta, Nedorost, Ďaloga tiež boleli/bolia. V podstate nám väčšinu sezóny nehrala aspoň polka top 10 hráčov tímu. To je drastické. Pevne verím že ak do budúcej sezóny vojdeme s podobnou zostavou, a dobrým zdravím, tak budeme relevantnou silou v lige. Dovolím si povedať že v plnom zdraví by tento tím mal aj na víťazstvo v aspoň jednom kole PO.
∧ skryť ∧
Pekne zhrnuté

Tiež som bol na poslednom zápase a takto dobre veru neviem, či som ich celých 60 minút doteraz videl niekedy hrať. Predtým som ich videl naživo proti Kun Lunu a to sa nedá ani porovnať. Snáď teda bude táto forma gradovať a o play-off sa pobijeme do posledného zápasu

Rovnako som si aj ja hovoril, že kde by tento tím mohol byť v plnej sile. Často sa to muselo lepiť juniormi, pričom chvíľu sme hrali len s tromi útokmi. Vlastne aj v piatok v podstate chýbal celý druhý útok. V ňom potom spolu s Chipchurom hral donedávna ešte extraligista Surový a od svojho príchodu odpisovaný Musatov (ten odohral naozaj skvelý zápas). Aj členovia tretieho útoku sa počas sezóny buď trápili so zraneniami (Šťastný), v štvrtom útoku (Lušňák), alebo aj mimo zostavy (Skalický).
10.01.2017 - 22:06:16
avatar
Reakcia na: Shini, 10.01.2017 - 21:31:02
Lenže práveže nehlasujú! :-D Fanúšikovia hlasujú len za kapitánov. (McDavid, Subban, Price, Crosby). Zvyšok vybrala liga. No nominácia Nielsena je zvláštna. Red Wings je zase jeden z tých tímov ktorý si v podstate nezaslúži žiadnu nomináciu. Ale každý tím jednu má. Obrana je zúfalá, tam nemôže byť All Star nikto. Jimmy mal All star formu, ale málo odohral, a Bobor a Rask sú Vezina kandidáti ktorí tam museli byť. Musí teda byť nominovaný útočník, a ja osobne myslím že to mali dostať skôr Zettberg alebo Vanek. Nielsen bol ale dobrý aj keď boduje sporadicky so zhruba 0.5 bodu na zápas, je to asi najviac všestranný hráč akého máme.
∧ skryť ∧
No do prdele! A ja som bol celý čas v tom, že hlasujú fanúšikovia Som myslel, že sa tam len spravili nejaké úpravy po tom, čo vlani vybrali Scotta. Toto mi jaksi ušlo, ďakujem

Potom je pre mňa nominácia ešte nepochopiteľnejšia. U fanúšikov sa ešte dá pochopiť, že tam proste chcú vidieť svojich obľúbencov (Toews je dobrý príklad), ale že to liga takto povyberala, tak to mi hlava neberie.

Hej, jasné. Ono ani z Buffala nemá nikto vyslovene All-Star formu. Možno Eichel či O´Reilly keby nemali sezónu pokazenú zraneniami... Osobne by som z Detroitu medzi hviezdami rád videl Vaneka, keďže mu stále fandím. Ale Zetterberg by sa tam hodil možno ešte viac, nakoľko má vlastne už dlhé roky status hviezdy.
10.01.2017 - 20:12:00
avatar
Reakcia na: Shini, 10.01.2017 - 18:38:39
Máme tu AllStar nominácie: https://www.nhl.com/news/2017-all-star-game-rosters/c-285394072?tid=277549086 Tak namiesto Budaja nominovaný Smith :s05: :s05: Absurdné. Ale je tam asi preto, aby tam dostali aj niekoho z Coyotes. Ale mali tam dať radšej OELa miesto Fowlera. Tento výber pre mňa veľké sklamanie... Mimo toho sa mi ešte nepáči nominácia Toewsa (absurdné, má asi najhoršiu sezónu v kariére plus bol zranený) Faulka a Okposa... Edit: Čím viac sa nad tým zamýšľam. tím absurdnejšia mi príde nominácia Toewsa na úkor hr=ačov ako Panarin, Shieffele, Ehlers, Benn,´Wheeler Staal, Hossa. Toews má katastrofálnu sezónu (ofenzívne) - je 162. v bodovaní, žiaden iný útočník takto hlboko v tabuľke nebol ani len zvažovaný. Panarin je siedmy v bodovaní, jeden z dvoch nenominovaných hráčov v top 10. Scheiffele, Ehlers a Staal sú 15., 17., 25. v bodovaní, s úžasnými sezónami. Chicago má ako jediný tím nominované 4! hráčov. Na grcanie. :s05: :s05: :s05: Plus ešte šokuje nenominácia Atkinsona, ale to je kombináciou nabitosti Metro divízie, kde je zastúpených až 8 tímov a pretlak silných útočníkov v tejto divízii, pričom Columbus má obrancu aj brankára. Ale aj tak - Atkinson je ôsmy v lige v celkovom bodovaní, najlepší útočník momentálne najlepšieho tímu v NHL (wow že toto môžem napísať o Blumbuse!! :-D ).
∧ skryť ∧
To máš tak, keď hlasujú fanúšikovia... Tu si to ozaj pýta zmenu už. Za mňa návrat k zápasom Sev. Amerika vs Európa s tým, že hráčov by už nevolili fanúšikovia.

S menami, čo si uviedol, súhlasím, akurát si ako fanúšik Buffala musím zastať Okposa, ten hrá fakt dobre. Tam by som skôr vypichol nomináciu Nielsena - to ma možno ale zase ty ako fanúšik Detroitu budeš chcieť vyviesť z omylu Alebo ešte Trochecka...
04.01.2017 - 18:24:37
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 04.01.2017 - 12:04:24
Miroslav Šatan sa dočká veľkej pocty, pred zápasom s čínskym nováčikom KHL vyvesia pod strop Zimného štadióna Ondreja Nepelu jeho pamätnú zástavu. Ocitne sa po boku legiend klubu ako Zdeno Cíger, Vladimír Dzurilla, Jozef Golonka, Milan Kužela, Václav Nedomanský, Dušan Pašek, Dárius Rusnák, Ján Starší, Marián Šťastný, tréner Ladislav Horský či krasokorčuliar Ondrej Nepela. Za Slovan odohral v extralige a KHL celkovo 158 zápasov, v ktorých si priprísal 166 bodov za 89 gólov a 77 asistencií. :fan:
∧ skryť ∧
Veru tak, som si dnes kvôli tomu na poslednú chvíľu zohnal lístok
02.01.2017 - 12:17:05
avatar
Už keď si dávajú tú námahu a robia dva rozpisy, tak si myslím, že OH práveže budú aj s hráčmi NHL... (a je vlastne aj možné, že ten druhý rozpis ani nerobia nakoniec). Najväčší problém, ktorý s tým mala NHL, sa vyriešil, tak už snáď liga nebude špekulovať.
31.12.2016 - 16:31:01
avatar
Pre (hlavne) tých, čo majú radi dobové seriály a nevideli to, odporúčam seriál Black Sails Ja som práve dopozeral 3. sériu a je to ešte lepšie, než som čakal (a než by sa po 1. sérií mohlo zdať).
28.12.2016 - 19:07:10
avatar
Reakcia na: jozi P, 28.12.2016 - 18:31:12
Čo som videl Burmistrova asi v dvoch- troch zápasoch v novembri hral vo 4 útoku s Dańom a Thorburnom a myslím, že vôbec nie zle. Až mi bolo divné, že sa neposúva vyššie, keď bolo toľko zranení ale ešte k tomu ho tréner posadil na tribúnu. Samozrejme, že mu chýba väčšia produktivita no herný prejav bol O.K. nie?
∧ skryť ∧
Nejaké záblesky mal aj on, ale inak bol skoro neviditeľný. Vyslovene neprepadal (niekedy však predviedol nehorázne chyby), ale nepridal ani nič navyše. Snažili sa ho aj vymeniť, no bez výsledku. Copp a Tanev by určite zostali v tíme, keby Burmistrov nemusel ísť na waiver (niekto by si ho zadarmo zobral), no a číslo 14 je tam potom Thorburn, ktorý je Atlante/Winnipegu dlhodobo verný a končí mu po sezóne zmluva, a tak ho určite nepošlú do AHL.
28.12.2016 - 17:41:05
avatar
Takže po návrate Armiu a Matthiasa sa na farmu nakoniec porúčajú Copp a Tanev (Burmistrov to prežil). Daňo sa udržal v prvom tíme

Ešte by to chcelo vybojovať si vyšší ice-time. Páčil by sa mi aj do budúcna 3. útok v zložení Daňo-Petan-Armia
24.12.2016 - 14:14:37
avatar
Reakcia na: bryann, 24.12.2016 - 13:47:59
KONIEC PATRIKA LUŽU V SLOVANE! Slovan umiestnil Patrika Lužu na waiver listinu môže si po nom siahnuť hoci aký klub.
∧ skryť ∧
Takže z klubu odchádza aj posledný hráč, ktorý bol v tíme ešte pri poslednom titule v Extralige. Škoda ho...
20.12.2016 - 17:41:23
avatar
Možno by som mal záujem o Winnipeg...
19.12.2016 - 23:07:52
avatar
Tak Buffalo sa po návrate zranených hráčov zmenilo na nepoznanie. Hlavne návrat Eichela akoby pokropil tím živou vodou. Difference Maker. Obrane potom tiež veľmi pomohli návraty Kulikova a naposledy Bogosiana, ktorý, až na nezvládnutie situácie pri góle Caroliny, hral v poslednom zápase skvele. Takmer úplne sa teda vyprázdnila maródka. Zranený už zostáva len Ennis (early-to-mid January). Výrazne sa zvýšil počet strelených gólov, ale znížil sa aj pomer inkasovaných. Odrazilo sa to však potom hlavne na zbieraní bodov...

V reči čísel:

Buffalo started out the season with Dmitry Kulikov out and upon his return one game into the season they played the next eight games with their top-six intact. From October 16 to November 1 Buffalo went 4-2-2 for 10 points. Projected out over an 82-game season that's 102 points for that stretch with a complete d-corps.

Also during that eight-game span the Sabres outscored their opponents by a combined 21-17 or an average of 2.63 to 2.13.

From November 3, their first game without Bogosian to the last game prior to Eichel's return (Nov. 25) Buffalo had a record of 3-6-3 with a the defense decimated by injuries and top-two center Ryan O'Reilly joining Eichel for a stint. Buffalo scored 15 goals for (1.36 g/gm) and gave up 27 (2.45.)

The nine points in 11 games projects out to 67 points over an 82-game season.

Beginning in Pittsburgh (November 19) with a 2-1 shootout win (ironically, their only SO win on the season,) the Sabres have compiled a 7-3-3 record good for 17 points. Projected out over an 82-game season that comes to a total of 107 points.

Since Jack Eichel's return to the lineup they are 5-2-2 for a total of 12 points or on pace for 109 points.

Sabres sa teda skutočne dvihli, no je dosť možné, že manko, ktoré nabrali, keď boli v jednom období zranení naraz Eichel, Kane, Deslauriers, Bogosian, Kulikov, O'Reilly a Ennis, už nebudú schopní nakoniec dohnať... Treba však veriť a hlavne aj zápasy sa hneď lepšie pozerajú.

LET'S GO BUFFALO!
19.12.2016 - 22:26:10
avatar
Reakcia na: laik, 17.12.2016 - 20:20:56
Lebo na MS 2012 som sa zamiloval do Malkina :D To, co on predvadzal na tom sampionate, no neviem, ja som taku dominanciu dovtedy a doteraz nevidel, aspon si teda nepamatam. Crosby bol perfektny na Svetovom pohari, ale aj tak nedominoval sposobom, akym Malkin ten rok (iste kvalita SP sa s MS neda porovnat). Preto som presiel k nemu a k Penguins :) Chudak Stamkos :( Pritom podla vsetkeho, co som cital, hral najlepsi hokej od tej zlomeniny z 2013. Satan je moj najoblubenejsi hrac, len skoda, ze v dobe, kedy som sa NHL zacal venovat podrobnejsie, akurat svoju karieru v zamori skoncil. Goly ubudli, ale to sa dalo cakat s tymi zraneniami, Zibanejad i Buchnevich (i ked toho odohral pramalo) su velkou sucastou ofenzivnej dynamiky hry Rangers. Rangers nemaju hviezdu typu Crosby, Malkin, Kane ci Kopitar a preto sa spoliehaju skor na hlbku v utoku, ktora je tento rocnik naozaj velmi dobra, len v plnom pocte toho vela neodohrali. Od zapasu s vami hraju Rangers lepsie, obrana hra opat velmi solidne, Rangers nepustili v poslednej dobe vela golov. Velmi k tomu prispel Raanta, ktory chytal skvelo a proti Dallasu sa vratil Lundquist do brany vo velkom style. Veru, to by nebolo dobre, keby takyto trend pokracoval. Ale moze sa to stat, vek neoklames. Ja vsak verim, ze sa da dokopy, mozno potreboval takuto \"facku\", proti Dallasu chytal kvalitne. Osobne by som nemal problem, keby si Raantu vybrali vo Vegas, radsej stratit nahradneho brankara ako Grabnera, Kleina, Lindberga ci Fasta. Aspon tak to vnimam ja. Po tom hite od Eakina siel Henrik do satne, aby sa vylucil otras mozgu, myslim, ze je to povinnost po udere do hlavy, uz viackrat som to videl. Zelam vam i Eichelovi. Ked obcas vysielaju Sabres na Nove, tak po ocku sledujem a nehrate zle. Ani proti najtazsim superom. Nemyslim si vsak , ze Vesey svoje rozhodnutie v tejto chvili lutuje :) Neviem, zo zaciatku som mal tiez tento nazor, ale v tejto chvili su vlastne najlepsi tim NHL, keby odohrali tolko zapasov co superi. Navyse nic nenaznacuje, ze by ich mal cakat vyraznejsi prepad, ak sa nic neocakavane nestane, podla mna playoff uz urobia. Ci udrzia toto tempo je otazne, priklanam sa k tomu, ze trocha spomalia, ale nie vyrazne. Ta kvalita tam je. Bobrovsky je super, obranu maju uzasnu podla mna a aj v utoku to maju solidne + fungujuce specialne timy. Ako vravis, dobry priklad je aj Pulkkinen. Ohromny strelec na AHL urovni, ale v NHL sa nevie presadit. A takych hracov je vskutku kopa. Puempel dnes dostane dalsiu sancu a to na ukor Pirriho, co je dobrym znamenim pre Hrivika, trenerom sa jeho hra zda sa paci viac ako ta Pirriho, ktory ked nestriela goly, nie je timu velmi uzitocny. Formacia s Fastom a Lindbergom sa mi velmi paci a hraju spolu naozaj dobre. Moderna stvrta lajna.
∧ skryť ∧
Rusi, keď sa dostanú do pohody, tak vedia byť skutočne dominantní (ako tím, aj ako jednotlivci). Teda aspoň na MS, keďže Rusi by šli aj tam reprezentovať aj dolámaní Ja mám veľmi rád strelcov vo všeobecnosti, preto som si veľmi obľúbil Stamkosa, keď bol v jednej sezóne schopný nastrieľať 60 gólov (a Ovcu zase moc nemusím ). Preto u mňa boduje aj Laine, navyše keď ešte hrá za Jets. V minulosti to potom bol trebárs jeho predchodca Selänne či Näslund

Vlastne šak aj Šatan bol vychýreným strelcom a pre mňa zďaleka najobľúbenejší hráč, tak ako u teba. Ja som NHL sledoval už od spomínaného roku 1999, ale tak, samozrejme, v rámci možností (teletext, večerné spravodajstvo, noviny, neskôr Pro Hockey a každú sobotu NHL Power Week - neviem, či poznáš). Až neskôr sa dali sledovať prenosy z NHL. Ale zase niekoľkokrát som Šatana mal možnosť vidieť hrať aj naživo: raz za repre a potom viackrát za Slovan v Extralige a KHL. Niektoré z nich boli naozaj pamätné

No Rangers by sa určite hodil ten pravý no. 1 center. Možno, keď Nashovi skončí zmluva, sa niečo upečie. Neviem, Grabner sa zdá, že celkom vychladol, to by možno ani nebola taká strata. Ale Klein, Fast a Lindberg už skôr, to súhlasím... Jaj šak áno, tam vtedy Eakin zbúral Henrika. Ten bol nakoniec tento týždeň vyhlásený za 2. hviezdu týždňa. Avšak na základnej časti zase až toľko na tých číslach nezáleží, pokiaľ tím vyhráva. Podstatné bude potom play-off a v ňom, ako sa ukáže

Nie nie, naozaj po návrate zranených hráčov (a že ich bolo) to vyzerá skutočne oveľa lepšie. A aj tá bilancia a zbieranie bodov hneď inak vyzerá (chystám sa voľačo hodiť aj do témy Buffala ohľadom tohto)... Tak určite neľutuje (aspoň nie zatiaľ ), len som myslel, že v tom momente to musel byť pre Eichela naozaj super pocit.

Play-off dajú, o tom nepochybujem. Stále si ale myslím, že top tímom nie sú. Proste tá výhra 10:0 nad Habs ich akoby nakopla k nevídaným výsledkom, lebo toto je až na pár hráčov ten istý tím, aký bol v sezóne minulej... Tím to kvalitný je, ale musia to ešte dokázať aj vo viacerých sezónach po sebe. A to isté Bobrovsky. Ten, keď má formu, je to jeden z naj gólmanov v lige. Ale keď nie, tak patrí k ligovému priemeru. Vie byť proste strašne nevyrovnaný...

Pulkkinen vyzeral dobre aj keď vstúpil do NHL, no nedokázal sa tam udržať. Bojím sa, aby toto nebol aj Jurčov prípad. Jemu strašne želám výmenu... Hej, je to dobré znamenie. Pirri je predsa len strelec, ktorý keď nedostane ofenzívne minúty a spoluhráčov, tak toho veľa nespraví. No len škoda, že so Švédmi hrá teraz v 3. lajne Vesey 4. je teraz, pokiaľ dobre viem, Grabner-Puempel-Hrivík.
19.12.2016 - 21:06:45
avatar
Reakcia na: pichi, 19.12.2016 - 19:09:21
Mne ebne :s11: ze rumour - Lukas Kaspar to Sparta Praha. To musime byt naozaj v riadnej riti ked nemame bubaky ani na jednu jedinu naozajstnu potrebnu posilu, ale sparta ano - raz darmo, v tej Prahe to vedia.
∧ skryť ∧
Ja sa tomu ani nečudujem. Majú čo robiť, aby zaplatili tých, čo tam sú teraz. Navyše, sezóna je už aj tak v prdeli...
16.12.2016 - 19:52:57
avatar
Reakcia na: laik, 05.12.2016 - 21:00:30
Dik za osvetlenie situacie :-) Niekedy medzi rokmi 2012-2013 som mal v avatare Johna Tavaresa a slabost pre tohto hraca mam dodnes. Prvy draft, ktory som registroval, bol prave jeho draft v roku 2009. Spominam si, ako na Markize vraveli, ze prekonal nejake rekordy Gretzkeho a to ma zaujalo, tak som si to meno zapamatal a ked som sa zacal venovat NHL aj cez tuto stranku, tak som hned vyhladaval, ako sa mu dari. Vlastne moj prvy prispevok na slovaknhl sa tykal Tavaresa : [code] http://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=729&list=1 [/code] Navyse v tej dobe ma ako zacinajuceho fanusika NHL fascinovali kuwove prispevky zo zapasov, takze i preto som mal Islanders vcelku rad :) To som uz odbehol, no chcel som tym povedat, ze od jari 2015 uz len Rangers :) Pravdou je, ze v poslednom case to ide Rangers horsie. Strielanie golov upadlo so zraneniami Buchnevicha a Zibanejada, to iste plati i pre predvedenu hru. Obrana ma jasne problemy uz teraz, po tom skvelom uvode uz doslo na problemy, ktore som tu prakticky cele leto prizvukoval. Ked sa k tomu prida slabsi Lunduistov vykon, je z toho problem, ved videl si asi aj sam proti Buffalu, kde Sabres boli lepsi a Lundquist nechytal dobre. Celkovo je Henrik dost nevyrovnany, raz zachyta skvelo, dalsi zapas pusti slabsi gol, dva. Columbus je fakt dobry, na Tortorellu bol taky hate, ze som mu aj zacal vcelku priat ako jednotlivcovi. Je to mierne prekvapenie, ale faktom je, ze ten tim ma kvalitu. Ved pred minulou sezonou sa o Columbuse vravelo ako o ciernom koni Metropolitnej divizie, mal to byt taky ich prelomovy rok a nakoniec z toho bolo fiasko. Mozno to prislo o rok neskor. Puempel nepredvadza nic specialne, ale nevycitam Rangers, ze si ho stiahli. Chlapik bol dobry strelec na kazdej urovni, ale zatial sa zda, ze v NHL svoje schopnosti pretavit nedokaze. Puempel skritizoval Ottawu po svojom debute v drese Rangers a akokolvek to vyzera, ze chyba je na jeho strane (proste na to nema), za pokus to urcite stalo, ak na nom videli nieco, co sa im pacilo. Tesim sa, ze Hrivika povolali a hned bude hrat. I ked je to na ukor cudzieho nestastia (umrtie v Grabnerovej rodine :-( ). Verim, ze ukaze, co v nom je.
∧ skryť ∧
V pohode

Ja zase po našich najviac fandím Stamkosovi (a ďalej sú to potom Laine, Eichel, Vanek a Carter), no ten má poslednou dobou teda riadnu smolu Inak oni sú s Tavaresom dobrí kamoši, pokiaľ viem ešte aj so Girouxom ešte. Všetci potom aj boli v jednom tíme, keď Kanada vyhrala zlato z MS juniorov... Ja zase kvôli Šatanovi fandím Buffalu už nejak od 8 rokov a zrovna v roku 1999 boli aj vo finále SC (here is to hope...) a aj napriek niekoľkým príšerným sezónam a hrozbe sťahovania sa v sezóne 2002/03 myslím, zmena nestala Ty si si NYI prečo potom neobľúbil?

Tak veru NYR nakoniec tiež poľavili s tým strieľaním gólov, no výhry im pribúdajú stále a tak sa netreba moc obávať si myslím. A nakoniec, každé mužstvo niekedy zastihne slabšie obdobie... Všimol som si veru, že Henrik chytá poslabšie oproti minulým sezónam, už len dúfať, že teraz nebude mať takúto zostupnú tendenciu každý rok. Raanta zato chytá skvele. Pre Rangers to potom može byť neskutočná výhra alebo katastrofa, ak si Knights fakt vyberú práve jeho. Teraz v noci proti Dallasu inak nachvíľu vystriedal Lundqvista, nevieš prečo?

No tak musím uznať veru, že ten zápas Buffala som si užíval Hlavne potom Eichelove predstavenie. Veľmi som mu to želal. Musel to byť aj preňho pocit zadosťučinenia, keď mohol dvakrát so zdvihnutými rukami prejsť okolo striedačky súpera, na ktorej sedel Vesey, ktorý vlastne aj jemu dal košom. Celkovo to od jeho návratu, okrem prehier s Caps a jednej s Bruins, vyzerá celkom dobre. Aj na fronte zranených to vyzerá stále lepšie (klopem na drevo) - okrem Ennisa by tam čoskoro nemusel byť už nikto.

A možno sa len vezú na tej vlne. Súhlasím s tým, že CBJ majú kvalitu, ale zase neviem, či až takúto. Ukáže až budúcnosť... A tá som veľmi zvedavý, či bude u nich spätá práve s Tortsom, lebo on má tendenciu si časom pohnevať hráčov proti sebe. Tak to bolo vlastne všade, kde pôsobil.

No takých hráčov je viacero, čo proste nech sú akokoľvek úspešní všade inde, na NHL to proste nie je. Takýto hráč je napríklad aj v Buffale. Derek Grant pravidelne zbieral body v AHL a dokonca aj v prípravných zápasoch, ale v NHL zatiaľ stále nemá ani jeden jediný gól... Snáď sa teraz Hrivík poriadne chopí šance a nepustí ju. Hneď dvaja Slováci sa nám pekne zohrávajú so Švédmi teraz
04.12.2016 - 20:19:10
avatar
Reakcia na: pichi, 04.12.2016 - 18:29:40
Dneska som niekde cital taky vtipny koment,ze uz len Marcel Hossa chyba :LOL: Extraligu nesledujem,ten Maione z BB by nemal na tuto sutaz ?
∧ skryť ∧
No chudák Marcel Hossa si už toho osočovania zo strany slovenských divákov užil dosť, ten nech si pekne dohrá kariéru v Trenčíne... No len aby sa nevrátil nakoniec Mihálik Zato takého Surového by som aj bral ako 4. centra. Inak čisto teoreticky by ako navrátilci okrem spomínaného Ďatelinku z BB prichádzali do úvahy ešte Lunter, Matoušek alebo aj Buc
04.12.2016 - 13:13:41
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 04.12.2016 - 09:53:08
Takže Šťastný poranené koleno :-/ každopádne vďaka za info, nikde som to doteraz nenašiel. Inak dnes sa mi snívalo, že sme na tom boli tak zle so zraneniami, až sme dali zmluvu Ďatelinkovi z BB. :-D
∧ skryť ∧
Čo si pojedol, že si mal také nočné mory?
02.12.2016 - 16:33:22
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 02.12.2016 - 13:40:38
V prvej sezone nebyt difference makerov Visnu so Sekerom tak by PO rozhodne nebolo a slo to bez nich z kopca. V tabulke to sice vyzeralo pekne ale bol to neskutocny fluke, kde sa nam darilo betonit zapasy do najazdov a tam sa zbierali body, tot vse.
∧ skryť ∧
Nemyslím si, že sa od vtedy toho veľa zmenilo, že by sme boli ktovie ako suverénnym tímom. Ale toto i tak nakoniec nebola pointa môjho príspevku...
02.12.2016 - 00:00:08
avatar
Neviem, podľa mňa najlepší TÍM bol z tej prvej sezóny

Ak odrátam Višňu a Sekeru, ktorí pomohli mužstvu vďaka výluke, tak kvalitatívne najlepší nebol, ale bol tam aspoň nezlomný tímový duch a celkovo sa tomu tímu dobre fandilo. Mne osobne chýbajú Vondrka-Bližňák-Miklík, Hudáček-Lipiansky-Šatan, ale aj ďalší hráči. To sa skutočne aj dalo nazvať slovenským mužstvom, ktoré nás pekne reprezentovalo a malo svoju identitu. A aj po odchode spomínaných obrancov a zranení Šatana dokázalo spraviť play-off

Odvtedy jediný krát, kedy som sa ja osobne naozaj tešil na zápasy a viac to prežíval, bola druhá polovica minulej sezóny (ak teda nerátam ešte časť druhej sezóny, do ktorej nakoniec predsa naskočil náš Pán kapitán). To to skutočne vyzeralo dobre, ale ako spomenul Jakub nado mnou, odchody Barkera, Kašpara a Tičara boli ťažké straty. Opäť sa to po sezóne muselo lepiť nanovo a takto to bude dokolečka dokola, lebo tí najlepší nakoniec vždy odídu a Slovan tak bude stále len akýsi zlepenec...

No a keď takýto zlepenec poriadne zasiahnu zranenia a vedenie potom privedie "posily" (pričom na úkor Kopeckého a Musatova je stále mimo zostavu Šťastný), ktoré nakoniec ani nevie vyplatiť, tak je to hotová katastrofa.
28.11.2016 - 13:11:50
avatar
Gallant was given extension last season, but this year he and front office disagreed on direction of the team. Things brewing behind scenes.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 22 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies