Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VGK
0
DAL
1
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

20.04.2015 - 21:19:23
avatar
Reakcia na: , 20.04.2015 - 21:08:45
Nechcem byt zly, ale ty sem napises, ze Kopecky nizsie ako v 1. utoku je nezmysel? :LOL: Vsak vyjadruj si nazor, ty si tu oznacil niekoho za fetaka, tak neviem co cuvas teraz.
∧ skryť ∧
Ako cúvam ? len som povedal,že je irelevantné sa tu o niečom hádať zbytočne,o tomto táto stránka nie je a nechcem tu pôsobiť ako nejaký vyrývač, to nie je môj štýl.A áno, myslím si, že Kopec bude no.1 center a myslím si, že zaslúžene. Dokonca tu odznelo niečo v tom zmysle, že Hrivo je lepší offensive center ako Kopec. No, hmm... Kopec mal v Hrivikovom veku v AHL o 40 bodov v sezóne viac, to snáď stačí ako protiargument. Ale na vyžiadanie môžem pokračovať. A navyše si myslím, že v tom prvom útoku budú iné ofenzívne esá na góly a center, nech by tam už bol ktokoľvek iný, by to nebol.
20.04.2015 - 21:05:14
avatar
Posledny prispevok, nebudem tu riesit irelevantne veci a tak par veci, ktore tu asi nikto predomnou nespomenul.

1. toto bolo spomínané pred par chvíľami, no.1 center bude podla mňa Kopecký a v prípade, že sa Hrivo dostane na MS, nebude hrať vyššie ako 3. line.

2. Na majstrovstvá sa dostane aj Jaroš. V príprave sa javil dobre, navyše je pravák, ako jediný s Jurčinom, ktorý sa podla mňa na MS dostane taktiež a nie len ako člen 4.obr páru s minimálnym IT, ako to tu niektorí predpovedáte.

3. Niektorí sem dávate Pánika do 4. formácie, podla mňa nezmyselne. Predpokladám, ze bude hrať top 6.

4. Pomerne často sa objavuje vo fan nominačkách Bližňák, nepredpokladám jeho nomináciu, skôr by som to videl na Surového, ktorý je podla mňa lepšia voľba.

5. Ako jednotka začne MS v bráne Laco, a podľa mňa ich tak aj ukončí. Ale to zas nie je nič prevratné


Ospravedlňujem sa ak som niekoho svojimi príspevkami urazil, každý má právo na svoj názor ale jednoducho niektorí tu podľa mňa píšete nezmysly a nedalo mi nereagovať.

Prajem príjemné prežitie MS 2015
20.04.2015 - 20:51:35
avatar
Reakcia na: M, 20.04.2015 - 20:47:18
1. Nie nefetujem, pri našich centroch je dosť možné že Kopec bude v 1. lajne 2. To že vyhral 2x Cup mu neberiem ale 8 bodov za sezónu hovorí samo za seba a pritom dostal šancu aj vo vyšších útokoch takže tak... Premňa 3 lajna pre neho ako vyšitá 3. Hrivík sa ukázal v dobrom svetle na minulých MS tak prečo to neskúsiť znova, Na záver pozri si večerníček a choď spať, peace
∧ skryť ∧
Sorry s tym fetovanim, nechal som sa uniest. Vecernicek uz isiel.
20.04.2015 - 20:50:22
avatar
Reakcia na: Filip89, 20.04.2015 - 20:44:04
ano ? a čim je cenný ? tým , že pri jeho pobyte na ľade dostáva mužstvo goly ? to je teda sakra cenny hrač !!!
∧ skryť ∧
Kamo, povedal som, ze si nemyslim o nom ze patri do najuzsej svetovej spicky, ale myslim si, ze je to kvalitnejsi hrac ako Hrivik. A neprekrucaj moje slova ty trulo, dobre vies ako som to myslel tak tu neargumentuj s Bicekom.
20.04.2015 - 20:41:57
avatar
Reakcia na: , 20.04.2015 - 20:35:52
Priznam sa, teraz fakt neviem, ci to myslis vazne alebo nie.
∧ skryť ∧
Kamo pokial nevies ako to myslim, mozes si podat ruku s ´´M´´. Samozrejme, ze prvy center bude Kopecky, a ak mi tu ide niekto argumentovat, ze mal slabu sezonu alebo podobne nezmysly tak toho o hokeji moc nevie. Napriek tomu, ze mal slabu sezonu, je to stale cenny hrac a na poziciu prveho centra sa hodi najlepsie spomedzi vsetkych nasich ostatnych hracov. Jasne, neni to Kopitar, ale medzi nim a Hrivikom je podla mna ku*va rozdiel a to aj v pripade, ze ma Kopec za sezonu 0+0. Rok co rok to iste, rok co rok ti isti, mam deja vu z roku 2012, kauza Handzus.
20.04.2015 - 20:29:12
avatar
Reakcia na: M, 20.04.2015 - 18:31:06
Gáborík - Hrivík - Tatar Daňo - Viedenský - Nagy Reway - Kopecký - Miklík Bartovič - Lušnák - Pánik Chára - Graňák Meszároš - Baranka Ďaloga - Marinčin Sersen - Mikúš Laco - Hudáček Keby všetko vyšlo ako má :-D :sr:
∧ skryť ∧
Chlapče ty by si mal prestať fetovať. Dať Kopeckého, dvojnásobného SC víťaza do 3. formácie a Hrivíka, ako priemerného AHL hráča do prvej ?
23.06.2014 - 21:47:09
avatar
No, a začína nám lockout.
15.05.2014 - 10:59:35
avatar
Povedal by som, že Andrej je pravdepodobnejší, nakoľko nemá zmluvu (síce on o ňu zase až tak bojovať podľa mňa nemusí) a toho hokeja si v tejto sezóne moc neužil. Naopak Zdeno má rok čo rok dlhú sezónu, má 37 rokov a hrá 25 min za zápas + Šatan a 1 miesto na súpiske. Keď niekto z Bostonu príde, bude to podľa mňa Meszároš.
15.05.2014 - 09:11:42
avatar
Tak co páni, myslíte si, že príde Meszároš ? Myslím, že by sa nám fakt zišiel, či už vzhľadom k obrannej práci, alebo aj ako podpora presilovky. Vujtek zatiaľ nedopísal Mihálika, čiže teoreticky je možné, že má od neho Meszároša nejaký prísľub, či ?
29.04.2014 - 17:12:02
avatar
O :

Marinčin - Štajnoch
Sloboda - Ďaloga
Švarný - Valach
Brejčák - Čerešňák

Myslím si však, že 4. formácia bude nastupovať len sporadicky. Prípadne bude čakať kým sa niekto zraní. Ak by sa rozhodol hrať Vújtek na 4 D formácie, čo sa mu už raz neoplatilo (pamätný zápas s USA na OH), budú posledné 2 páry :

Švarný - Čerešňák
Brejčák - Valach

Ú

Nagy - Mikúš - Šatan
Pánik - Viedenský - Tatar
Tybor - Marcinko - Miklík
Réway - Šťastný - Hrivík

Takáto zostava pravdepodobne nebude. 3. formácia ale bude defenzívna ako to má Vújtek rád a 4. bude typická energy line. Nechcem tam vidieť ani Špirka ani Barteka. Haščák by mi nevadil namiesto Miklíka alebo Hrivíka, v Gabbyho neverím.
17.03.2014 - 13:11:08
avatar
Neda mi to, vadi mi ako ludia vnimaju srbsko-kosovsky konflikt. Napíšem pár dôvodov, prečo nie som za uznanie Kosova.

1. odtrhnutie Kosova bolo jednostranne, bez suhlasu Srbskej strany, t.z., je to porušenie srbskej ústavy,

2. odtrhnutie bolo násilne, srbske obyvatelstvo bolo vyvrazdovane a vyhánane z Kosova, z domov, v ktorych žili cele životy, kde vyrastali, kde mali celu rodinu, predkov..

3. Albánsko sa netají tým, že si chce územie Kosova pripojiť k svojmu územiu - WTF??? Albánci predsa vlastný štát maju, nepotrebuju "svoju identitu" predsa zhmotnit v podobe noveho štátu... - o čo teda ide??

4. Kosovo patrilo k Srbsku historicky od 15. storočia, kedy tam porazili Osmansku ríšu, resp vyhnali ich zo svojho územia...cele stáročia tam žili Srbi, len v minulom stroročí tam začali prichádzať Albánci, aj kvoli lepším životným podmienkam., Albánci sú tu ako cigáni, žiju v hroznych podmienkach, kradnu, proste robia bordel ma ju často aj 14 deti , to zn., za poslednych 70 rokov sa z menšiny stala vacsina,,

Srbi tu maju jedny , resp mali, jedny z najkrajsich a najstarších pravoslav kostolov, ktore boli Albáncami , resp moslimami vypálene + ako som hovoril, ludia násilne vyháňaní...

5. je to nebezpečný predsedens - vzor.. to teraz všetky menšiny sa budu odtrhnat a zakladat vlastne štáty???? ved to nemá logiku, oni tam prišli, mali sa prisposobit, ale nie, oni prišli, neprisposobili sa, je ich vacsina, tak chcu vlastny štát...ja nevidím dovod, ved predsa maju vlastny štát - Albánsko... ale nie, oni chcu niečo viac, niečo nove..

6. nepáči sa mi, že od začiatku boli KOsovskí ALbánci podporovaní zo strany EU a USA - prečo?? ved predsa je to porušenie medzinárodneho práva.. namiesto toho, ked Srbi poslali na Kosovo armádu (lebo UCK- Kosovska oslobodzovacia armada, ktora tam začali viesť aktívny odboj voči Srbom - vraždy policajtov, ludi ) tak vtedy NATO začalo s 90 dnovym bombardovanim Srbska BEZ MANDATU Bezpečnostnejj rady OSN!!!! ako je to možne??? toto rozhodnutie bolo prijate dodatočne... !! bordel!!!

6. UCK bola navyše vyhlasena za teroristicku organizaciu, no aj tak ju EU a USA podporovali nepriamo..

7. Hassim Thaci - predseda vlady Kosova po 2008 - obvinený s obchodovaním s ludskymi orgánmi a vojnových zločinov. "hlada" ho medzinárodny sudny dvor v Haagu.. "hlada" , pretože on je predseda vlády na Kosove a nikto ho nejako nevie nájsť, ale pritom si s ním Tečerova podavala ruky...

8. je to rozširovanie moslimov v Europe - nepravom, krvou a vojnou

9. Albánska mafia úraduje už aj v Kosove

10. ako som už písal, albánci sa netaja tým, že by si toto uzemie chceli RAZ pripojiť s svojmu územiu...to čo je?? navyse, albánci začali pred dvoma rokmi robiť bordel už aj v macedonsku -separatizačne tendencie a podobne... - to budeme kazdeho podporovat, kto chce takto rozšíriť svoje hranice?? to by teraz Madari na juhu SR mohli bvytvoriť vlastný štát, s podporou USA a EU by nás obrali o najvacie zásoby vody, a potom, po pár rokoch ba sa tento novy štát pripojil k Maďarsku, ake lahke...

11. USA tu maju svoju najvaciu vojensku základnu v Europe, kapacita 200 000 vojakov - prečo, načo???? skvelý prístup nielen do Europy, ale aj S Afriky a Blízky východ

12. Kosovo - obrovske zásoby nerastných surovín, o ktore Srbi prišli..

Venované všetkým, ktorí sú za uznanie Kosova.
17.03.2014 - 10:04:01
avatar
Vujtek : Chlapci nehnevajte sa na mňa, ale to nyslíte vážne? čo je zlé na uznaní Kosova? A len tak to z huby vypustit? Vy ste Slováci?



Za tento tvoj príspevok by som ťa prefackal. Ja to tu nebudem spamovať a písať ti dôvody, pre ktoré by Kosovo nemalo byť uznané, ale vo vlastnom záujme si o tom niečo prečítaj a ak si myslíš že odtrhnutie Kosova od Srbska je to isté ako rozdelenie ČSR tak si riadny *** (taká hrubá nadávka, ktorá by vystihovala môj názor na teba v slovenskom slovníku nie je)
17.03.2014 - 09:50:19
avatar
mario.l, v com je Kiska klamar,uzernik,pokrytec ? Nechcem ho tu nijako zastavat, no ked uz nieco napises, niecim by si to mal podlozit a to, ze to povedal Fico mi nestaci.. v prvom kole som ho nevolil, no v druhom asi budem. No ak mi odpovies na moju otazku, svoj nazor prehodnotim. bez srandy. Povodne som nechcel Fica volit uz len preto, lebo by Smer v podstate kompletne kontroloval SK a to je velmi nebezpecne.

btw. Reverend, tvoje srdcervuce prispevky o tom ako sa ludia maju zle, aki su slepi a o moralke tu nikoho nezaujimaju. Hovoris iba veci, ktore su vseobecne zname. Nerob si tu hanbu a chod prispievat na aktuality a urcite dostanes plno likov od uzivatelov tebe podobnych. Peace
05.03.2014 - 23:58:57
avatar
Slovak, myslim, že by nebolo odveci občas zaktualizovať predpokladanú zostavu v popise témy...
17.02.2014 - 21:35:54
avatar
http://hn.hnonline.sk/olympiada-v-soci-20533/peter-stastny-satanovi-sa-pomstili-ludia-zhora-preto-nesiel-na-olympiadu-605471
13.02.2014 - 22:55:28
avatar
R3V3
12.02.2014 - 09:40:29
avatar
Tiež si myslím, že Brodeur ostane v NJ.

Legwand do Chicaga sa mi zdá rozumnejšie, Blackhawks nemajú centra do 2. formácie. Prišli síce Regin a Bouchard, no to sú také posily...
12.02.2014 - 08:21:59
avatar
Juraj Sanitra
12.02.2014 - 08:18:19
avatar
Lucic, povedz mi, že ktorý tím bude zháňať 2ku pred prestupovou uzávierkou. Post 2. brankára zrovna nie je pozícia, ktorá by rozhodovala o postupe/nepostupe do PO.
12.02.2014 - 08:10:40
avatar
Pekne speedtrash. Nesúhlasím však s tým, že SWE dostali 9 v bráne.. Je síce pravda, že Henrik nemá také stats ako po minulé roky, no keď môžu mať 10 USA/CAN(Luongo-Price)a FIN, SWE by mali mať tiež 10.

Môj subjektívny názor.

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Nylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies