Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.05.2024 - 22:54:00
avatar
Reakcia na: flector, 07.05.2024 - 22:01:21
Zaujimalo by ma do akej miery este Ramsay rozhoduje o nominacii.
∧ skryť ∧
Je pravda, že dnes zo striedačky som cítil akoby Ramsay už nebol úplne za kormidlom. Tréneri okolo neho vyzerali ako taká skupinka funkcionárov tľapkajúcich sa po pleci. Uviídme ako MS, ja z tohto depresívny nie som ako hovorím. Prípravák je prípravák. Len aby nás hneď Nemci nevyprášili.
07.05.2024 - 20:40:56
avatar
Dnešný zápas by som vôbec nebral až tak depresívne. Boli tam dobré pasáže hry, prvý útok vyzerá sľubne. Najhoršie výkony podali jedoznačne Daňo, Tatar a Hudáček, tam to naozaj boli nepochopiteľné rozhodnutia a Daňov nájazd...to naozaj nechápem ako je možné zavesiť puk tak vysoko nad bránu v prípavnom zápase, kde vlastne nejde o nič.

Za mňa Takáč vôbec nie je tak problematický ako mnohí tvrdia, horšie sa mi keď tak už pozeralo na Súkeľa. Myslím, že Okuliar mohol ostať, to považujem za najrozporuplnejšie rozhodnutie. Pospíšil a Kelemen taktiež isto pomôžu.

Slafko, Nemec, Cehlárik, Feherváry a Hrivík sú ťahúni a na úplne inom leveli ako zvyšok tímu (i ked tá Nemcova defenzíva...). Uvidíme ja si myslím, že budeme na turnaji úspešní. Zlá príprava vie aj prebudiť a motivovať, nepochybujem že naši USA potrápia aj v skupine
17.04.2024 - 00:17:35
avatar
Jediný človek môže zachrániť túto organizáciu........ MIKE BABCOCK
16.02.2024 - 17:03:04
avatar
Za mňa pôjde na MS aj Halák.

Tým pádom:

1. Halák
2. Škorvánek
3. Hlavaj

Možno sa tam ukáže ako trojka aj Gajan.

Obrana:

Fehervary - Marinčin
Čerešňák - Nemec
Ivan - Gernát

Útok:

Slafkovský - Ružička (ak pôjde) - Tatar (táto formácia sa mi veľmi páči)
Pospíšil - Lantoší - Regenda
Sýkora - Hrivík - Cehlárik
Daňo - Roman - Okuliar
10.02.2024 - 15:21:40
avatar
Mám problém a neviem či som v ňom sám. Stránka mi nejde cez Chrome v mobile. Píše mi Bad Request. Trvá to už nejakú dobu. Je chyba u mňa?
05.02.2024 - 00:56:44
avatar
Skúsil by som nejakú fb skupinu zameranú na kartičky. Tam sa zvyknú predávať. Ale záleží od toho v akom sú stave a aké sú. Ja mám tiež nejaké, ale najcennejšia z nich má hodnotu 5€

Skús mi povedať aká je to séria, resp. série. Ja ešte dodnes si niekedy zoženiem pre svoju kolekciu brankárov niečo, ale vyhodiť veľké peniaze za to naozaj nechcem. To skôr keby bolo za poštovné a nejaké drobné.
03.02.2024 - 20:30:15
avatar
Alebo dať možnosť nahlasovať iba vybraným aktívnym a rokmi overeným užívateľom, ktorí by fungovali ako forma moderátorov fóra. Stále by si príspevky mazal alebo nechával ty, akurát by to bola možnosť pre niekoho kto to nezneužíva. Alebo bod 2 Jaka je veľmi fajn.
23.01.2024 - 05:04:46
avatar
Súhlasím (k tej USA by som ešte mal pár protiargumentov, ale už dosť o politike). Pre mňa je absolútne nepochopiteľná argumentácia hráčov KHL, že musia hrať v Rusku, lebo musia "živiť rodinu". Akoby platy vo Švajčiarsku, Švédsku či Nemecku (ktoré sú kvalitatívne už minimálne rovnaké ak nie lepšie ligy) im rodiny, hypotéku aj dom nezaplatili. Bohužiaľ z KHL, ktorá mala byť protistranou NHL sa zmenila na ligu kde hráči odmietnutí západom nájdu domov. Viď. Húska. A takto to je aj v spoločnosti. Existuje veľmi málo Slovákov, ktorí sú autenticky proruskí. Existuje ale veľa Slovákov čo sú však nešťastní vo svojich životoch a potrebujú jednu zásadnú životnú výhru. Prekuknúť naratív. A v Rusku nachádzajú domov ako oni, ktorí celé životy počúvali ako sú hlúpi a nevzdelani, konečne objavili pravdu. To je ten prirodzeny egocentrizmus, ktorý sa minimalizuje čím viac je človek skutočne inteligentný. Existujú aj múdri rusofili, niektorých poznám a vieme sa dobre porozprávať, ale ti zvyčajne vedia aj prijať na Rusko kritiku a rozprávať sa ako tak otvorene. Ja nie som žiadny amerikán, som skôr európsky ladený, ale základom je viesť diskusiu. Ale s ľuďmi, s ktorými to ma zmysel. Ktorí buďto sú dosť inteligentní aby videli komplikovanosť sveta a nepodliehali ideologiam, alebo sú aspoň tak múdri aby pripustili že sa môžu mýliť. Najmä keď už naozaj nemajú argument
23.01.2024 - 00:20:52
avatar
Reakcia na: bach, 22.01.2024 - 17:07:42
Tak politický názor ste už prejavili, rešpektujem. A ja si myslím že ani hráči hrajúci v USA by nemali hrať na MS, lebo USA napadlo Jemen a okupujú Mexické územie. Alebo neťahať politiku na MS a hrali by všetci, ktorí majú formu a chcú reprezentovať našu vlasť.
∧ skryť ∧
Nechcem tu z toho robiť politickú debatu. Ale len v krátkosti. Rozdiel medzi vojnou USA s Jemenom, či pokojne aj Irán atď. existuje. Americká politika mi je vzdialená a nesúhlasím s ňou. Považujem ju za zbraňovú a vojenskú kultúru, ktorá od vzniku v 18. storočí nikdy neprestala seba pasovať do pozície policajtov sveta. Každopádne je rozdiel územie pričleňovať, viesť starosvetskú vojnu, kde sa snažíš o navrátenie nejakého "historického územia" k sebe a tým vykonať vojenskú operáciu a územie opustiť. Samozrejme, Američania nie sú čistí, ale stále sú minimálne demokratickou krajinou, kde sa vláda a prezident menia. V Rusku je táto zmená nemožná a úcta k ľudskému životu je takmer nulová. A keď sa na to pozrieme cynicky, Američania sú stále naši spojenci a dôvod prečo nemáme povinnú vojenskú službu atď. je práve ten, že sme v NATO. Rusi nás napísali na zoznam nepriateľsjých krajín. Nechcem pracovať, žiť, navštevovať ani mať nič spoločné s krajinou, ktorá ťa vyhlási za nepriateľskú. A to bez ohľadu na to, že mám veľmi rád ruskú literatúru a kinematografiu, ktorú naďalej rád čítam a pozerám. Podpora Ruska akokoľvek inak je neprípustná a stačí sa porozprávať s niekým z Ruska. Migrantov z tej krajiny je aj v Bratislave celkom dosť a už som sa párkrát zaujímavo pozhováral aj v taxíku. Takže nech sa našim darí! Hráči s KHL ma neurazia, ale budem úplne podporovať ak nie.
21.01.2024 - 16:11:12
avatar
Reakcia na: prasjanko, 20.01.2024 - 20:32:35
Tak ja stale dufam a verim, ze hraci z krajiny, kde prejebali prachy z ropy a plynu na bomby a sovietski vidiecania musia srat do latrin, ze tito hraci nepojdu robit hanbu na MS.
∧ skryť ∧
Podpisujem, súhlasím
14.01.2024 - 17:10:52
avatar
Ono mne sa skôr nepáči ako sa hovorí iba o individuálnych chybách. Úloha trénerov je ich eliminovať resp. minimalizovať. To, že takáto hrubá chyba Petrovského a Štrbáka prišla v prvej minúte 10-minútového predĺženia viac dokazuje taktické nezvládnutie situácie. Prečo preboha obranca forčekoval? Vysvetlí mi to niekto?

Myslím však, že Feneš by mal dostať ešte jednu šancu. Pozná tých chalanov a je to lepšie ako tam hodiť niekoho nového. Tréner 18-ky by mal ale na tých ďalších Feneša isto vymeniť. S takouto generáciou je štvrťfinále neúspech.
13.01.2024 - 13:13:13
avatar
Reakcia na: Rusty7550, 12.01.2024 - 13:52:07
https://borisabrambor.podbean.com/e/ivan-fenes-tazke-zapasy-ta-vyzlecu-uplne-donaha/
∧ skryť ∧
Vypočul som si to takmer celé a musím povedať, že hoc ľudsky sa mi Feneš zdá celko na mieste, pri obhajobe štvrťfinále hádzal príliš veľa na individuálne chyby a ani nepripustil možnosť, že RT urobil niečo nesprávne. A to najmä v súvislosti s nasadením brankárov.

Najskôr Feneš tvrdí, že to bolo kvôli dležitosti zápasu s Nórskom, potom však zas hovorí, že tím bol pripravený vyhrať nad kýmkoľvek, potom sa zas otočí a z ničoho nič tvrdí, že Gajan mal po Švajčiaroch kŕče...

Prečo však hral Sýkora prvý útok, Dvorský druhý a Štrbák bol najvyťažovanejší hráč (otázky, ktoré sa pýtali aj Valábik s Gáboríkom), na toto Feneš odpovedať nevedel (nechcel) a vyprodukoval generickú odpoveď.

Tréner Feneš zlý nie je, ale mám pocit, že zbytočne sa snaží veci urobiť "inak" a kalkuluje s tým, s čím by sa kalkulovať nemalo.

Samozrejme, úspech sa garantovať nedá a Feneš múdro hovorí, že kto si je tak istý, že neuspejeme lebo niečo, nech si tipne na Fortune.

To však neznamená, že by RT nemal niesť zodpovednosť za taktiku a zloženie zostavy. Minimálne.
31.12.2023 - 15:20:04
avatar
Hovoril som, Urban mal chytať proti Nórom a Gajan proti USA. Psychika zažije svoje a Fini budú problém
31.12.2023 - 13:37:32
avatar
Leonard sa stáva hnusák roka. Nevie sa ovládať čávo
30.12.2023 - 01:16:31
avatar
Užívateľ Detvan sa zbláznil lebo mu niekto nahlásil príspevok a on nahlasuje teraz všetkých s ktorými nesúhlasí.

Prosím ťa Hymy, ak sa dá a máš na to právo, urob s ním niečo. Opakovane bol vulgárny na viacerých z nás, provokatér, troll.

Neviem či by som dával Ban, neurobil nič proti pravidlám vyslovene, ale strpčuje život užívateľom, ktorí tu už dlho prispievajú a sú stálou súčasťou komunity. Nejde o to, že má iný názor, ale ako ho prezentuje a ako sa správa k ostatným.
30.12.2023 - 01:13:29
avatar
Detvan ja si chcem prečítať reakcie na svoj komentár! Prestaň už s tým nahlasovanim, len aby bolo jasné, ja som ťa nenahlásil ani raz! Len mi príde vrcholné vtipné tvoje odvolávanie sa na totalitu, keď sám nahlasujes príspevky, ktoré sa ani netýkajú teba, v ktorých sa bavím s inými užívateľmi. Som na tejto stránke od roku 2009, videl som tu veľa exotov, ale ty patris k topke.

Hymy, prepáč že sme tu offtopic a riešime sprostosti
29.12.2023 - 17:12:20
avatar
Ja si myslím, že psychika je dôležitý faktor a hráči nechcú zápasy prehrávať. Nie je to dobrý psychologický prístup. Ja som za to hrať s rozumom a veriť si. Ak chceme ísť na medailu, vyberaním si režeme pod sebou konár. Musíme vedieť vyhrať s každým
29.12.2023 - 15:58:24
avatar
Reakcia na: Advisor, 29.12.2023 - 15:27:03
Tak som správne tipol že Dvorsky sa na Nóroch chytí a aj že Pekarcika vymení s Mišiakom …. Druha lajna aj tak nefunguje ….. Dvorsky dal góly v hre s mesarom nie s pekarcikom a Čiernikom, to som tam tiež spomínal že by bolo toto spojenie mesar dvorsky ideálne … Pekarcik po góle v tej lajne žiaľ sa stal neviditeľným a nie jeho chybou. Kondične odišiel po jednej tretine s nimi. Nebudem polemizovať o Čiernikovom (ne)zranení, ale druhý zápas na ňom vidno obrovskú frustráciu. To že Sykora nepatrí do prvej lajny som už písal, 0+1 v lajne s najproduktívnejším hracom turnaja je skratka slabé. Zmena honzek - sykora by bola už asi žiadúca. Na Silvestra Odporucam oddýchnuť si od hokeja venovať sa partii kdesi na chate v horách ……. Alebo od rana užívať zvýšené dávky lexaurinu. Do brány pôjde možno aj Eliáš ak nie tak Urban , kľúčoví hráči sa budú šetriť a tak fanuskovia úspechu nezapinajte svoje prijmače alebo aspoň odložte v tento deň klávesnice. Dovidenia Stretneme sa vo štvrťfinále !!!! Treba si uvedomiť že NCAA je iná liga ako Nórsko … 8 hráčov s golmanom hra spolu v Bostone …. Pre nás nič neznamenajuci zápas …Atd atd … treba sa asi fakt venovať silvestrovskej oslave
∧ skryť ∧
Proti USA bude isto chytať. Naši chcú vyhrať skupinu a čo si budeme hovoriť - bolo by to pre nás aj psychicky lepšie. Prehrávať kvôli Nemcom sa nám môže vypomstiť ako Švajčiarom na seniorských MS, keď "tankovali" proti Lotyšom
29.12.2023 - 14:53:28
avatar
naši dnes pekne v druhej tretine, škoda že nechytal Urban, bolo by nešťastne ak Gajanovi klesne sebavedomie. Dvorský a Petrovský skvelo
28.12.2023 - 01:12:01
avatar
Reakcia na: Detvan, 28.12.2023 - 00:01:50
no písalo sa tu že finsko je favorit turnaja čo ako tiper som sa smial.potom že budeme útočiť proti švajčiarskemu betónu.teraz že gajan ihneď do nhl.po nòrsku možno celé mužstvo do nhl.a po amerike celé mužstvo nech sa hanbí.ja som realista ale tu je väčšina snīlkov
∧ skryť ∧
Predpokladať vždy prehru nie je realizmus, ale mindrák

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies