Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Komentáre:

McDavid vyrovnal Crosbyho s 8. najrýchlejšou 500-kou v histórii + video

Lemieux Ignorovať18. 02. 2021 06:42
Kolko vynechaných zápasov mal Sid dovtedy a conor? dá sa to niekde nájst?
Neexistujúci používateľ 18. 02. 2021 09:04
kľudne môžu porovnávať generačné talenty Sida a Connora, umňa suverénne vedie Sid the Kid - xy trofejí či už klubových alebo individuálnych alebo dokonca aj repre úspechov hraje jednoznačne v prospech Sida - áno, stále ho môže dorovnať Connor, ale to by musel najprv prestúpiť alebo Oilers zobrať neviem akým spôsobom 6 top obrancov + 2x brankár ;) ďakujem, že takéto talenty môžem sledovať odkedy vstúpia do NHL, pamatám prvý zápas Sida akoby bol včera ;)
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: , Lemieux.
Neexistujúci používateľ 18. 02. 2021 13:49
Súhlasím a doplním, že Wayne a Mario boli ešte o level vyššie. A som veľmi rád, že som zažil aj ich, hlavne teda Maria.
Terminatoir Ignorovať18. 02. 2021 16:17
OK, ideme na porovnanie pomocou individualnych a timovych trofeji za prvych 6 rokov kariery. Crosby ziskal zlato na WJC20, 1x Art Ross, 1x Hart 1x Ted Lindsay, 1x Rocket Richard, 1x Mark Messier, 1x OH zlato, 1x SC. Dokopy 8 trofejí. McDavid má zase 1x WJC20 zlato, 2x Art Ross, 1x Hart, 2x Ted Lindsay, 1x MS zlato. Dokopy 7 trofejí. Pričom ak by NHL povolila ísť hráčom do Pjongchangu, tak by mal s velkou pravdepodobnostou aj zlato z OH. Čiže z čistého porovnania je jediný rozdiel práve ten Stanley Cup, čo ale nie je až tak zásluha hráča, ako celkovo tímu. A objektívne vtedajší tím tučniakov bol o level lepší ako terajší olejárov. Z tohto porovnania je teda veľmi odvážne povedať, kto je lepší. Podľa mňa vo svojich mladých rokoch sú títo hráči na rovnakej úrovni. Dokonca Ovečkin má z rovnakého obdobia viacej trofejí, ako títo dvaja (10).
LeBlond Ignorovať18. 02. 2021 21:24
Dodnes si pamätám na Žeróma Iginlu, z jedného overtime v roku 2010, a to asi bude naveky najväčší rozdiel medzi Crosbym a McDavidom..
LeBlond Ignorovať18. 02. 2021 21:26
a síce, že Crosby okrem toho, že je exelentný hráč má aj šťastenu na svojej strane
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies