Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Omark by mohol byť čoskoro vymenený

EDMONTON – Pretlak nádejných mladých ofenzívnych hráčov sa v Edmontone bude musieť riešiť skôr či neskôr výmenami. V jednej by ešte pred tohtoročným draftom mohol byť zahrnutý aj Linus Omark, ktorý by si zmenu prostredia úprimne aj želá.

Už dvadsaťpäťročný švédsky rodák nedostával v kanadskom tíme toľko priestoru, koľko by si predstavoval a chcel by generálnemu manažérovi Steveovi Tambellinimu i trénerovi Tomovi Renneymu ukázať, že si viac času na ľade zaslúži. Avšak, v drese iného tímu.

„Žijem pre to, aby som tým dvom ukázal, že sa mýlia. No, skutočne dúfam, že mi Edmonton dá šancu hrať v inom tíme NHL,“ priznal Omark prostredníctvom Twitteru.

Omarkovi sa želanie s najväčšou pravdepodobnosťou splní. Za Edmonton nehral v ôsmich z posledných 12 zápasov a podľa Tambelliniho nie je dostatočne dobrý na to, aby hral v niektorom z prvých dvoch útokov „olejárov“.

„Linus je zaujímavý chlap. Keď sa pozriete na šesť alebo sedem alebo osem našich najzručnejších hráčov, zistíte, že je tam veľa konkurencie. V jednom momente sme mali najlepšiu presilovku v lige. Je to frustrujúce pre takýchto hráčov, ktorí vedia, že môžu prispievať k úspechom, no jednoducho nemajú svoje miesto. Takže to chápem. Všetci hráči chcú šancu. myslia si: „Ak to nemôžem dostať tu, potom možno musím ísť niekde inde.“ Nevadí mi to,“ skonštatoval Tambellini.

Omark, ktorý bol draftovaný v roku 2007 z celkového 97. miesta, odohral v ročníku 2011/12 za prvý tím iba 14 zápasov, v ktorých dokázal streliť tri góly. V jeho prvej sezóne zasiahol do 51 súbojov, v ktorých dosiahol bilanciu 5 gólov a 22 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies