Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Lupul, Niemi a Hall hviezdami týždňa

Národná hokejová liga mala v pondelok viac práce ako inokedy a okrem troch hviezd mesiaca vybrala aj troch najlepších hráčov posledného týždňa. Stali sa nimi útočník Toronta Maple Leafs Joffrey Lupul, brankár San Jose Sharks Antti Niemi a útočník Edmontonu Oilers Taylor Hall.

PRVÁ HVIEZDA – JOFFREY LUPUL, TORONTO MAPLE LEAFS
Lupul bol najproduktívnejším hráčom uplynulých siedmich dní, keď v štyroch stretnutiach nazbieral až deväť kanadských bodov za päť gólov, vrátane troch víťazných, a štyri asistencie. Týždeň začal gólom do siete Bostonu pri prehre 2:3 po nájazdoch. Potom trikrát v rade rozhodol o víťazstve Maple Leafs. 26. marca prispel dvoma gólmi k triumfu nad Floridou v pomere 3:2, o dva dni neskôr nazbieral jeden gól a jednu prihrávku proti Caroline (6:3) a všetko zakončil štvorbodovým zápisom v sobotu proti Ottawe (4:0).

DRUHÁ HVIEZDA – ANTTI NIEMI, SAN JOSE SHARKS
Niemi mal najlepšiu bilanciu spomedzi brankárov. Vo všetkých štyroch stretnutiach, v ktorých chytal, sa radoval z víťazstva. V pondelok zlikvidoval 24 striel a Sharks aj vďaka nemu zdolali Anaheim 5:3. V ďalších dvoch zápasoch vychytal dva shutouty. Najskôr vynuloval Anaheim (4:0) a gól mu nestrelili ani hráči Detroitu (2:0). V sobotu prispel k výhre nad Phoenixom 3:2 po nájazdoch, v ktorých neinkasoval. Spolu zaznamenal 95,2% úspešnosť zákrokov.

TRETIA HVIEZDA – TAYLOR HALL, EDMONTON OILERS
Hall zaznamenal rovnaký počet gólov ako Lupul, no v konečnom zúčtovaní mal na svojom konte o jeden bod menej – osem. Predchádzajúci týždeň odštartoval gólom proti Nashvillu (2:3), hneď na to zaknihoval tri body (1+2) pri výhre 3:0 nad St. Louis. Vo štvrtok zaregistroval jednu asistenciu v zápase s Columbusom (6:4) a v sobotu prepísal klubovú históriu Oilers – strelil najrýchlejší hetrik (sedem minút a 53 sekúnd).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies