Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Viaceré zdroje potvrdili hádku medzi Halákom a trénerom

Po vypadnutí St. Louis Blues z bojov o Stanleyho pohára sa v amerických médiách objavila informácie o konflikte medzi slovenským brankárom Jaroslavom Halákom a trénerom Kenom Hitchcockom. Ten nakoniec potvrdilo viacero zdrojov z prostredia tímu.

„Toto sú interné záležitosti medzi hráčom a trénerom,“ vyjadril sa k téme samotný Hitchcock, ktorý sa stal pred štvrtým zápasom série proti Los Angeles Kings terčom nadávok bratislavského rodáka, ktorý nebol spokojný so svojou úlohou náhradníka.

Halák nebol médiám k dispozícii, aby sa k tejto téme mohol vyjadriť aj on, a keď sa zámorskí novinári obrátili na jeho agenta Allana Walsha, tiež neuspeli. Ten totiž pre zmenu odmietol situáciu komentovať.

Brian Elliott bol stanovený za jednotku tímu pre play-off po tom, čo Halák nechytal v posledných 14 dueloch základnej časti. Zdroje tvrdia, že slovenský brankár sa cítil ukrivdený hlavne pre to, že nedostal šancu zachytať si v poslednom zápase základnej časti proti Chicagu.

Halák cítil, že by bolo vhodnejšie, ak by duel odchytal on, aby si pre prípad potreby v play-off vyskúšal zápasovú prax po návrate zo zranenia slabín. Jeho frustrácia sa údajne začala ukazovať už počas tréningov, v ktorých netrénoval naplno.

Súvisiaci článok:
11.05.2013 Medzi Halákom a Hitchcockom údajne došlo ku konfliktu




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies