Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Los Angeles sa podaril nevídaný obrat

Hokejisti Los Angeles Kings sa stali ešte len štvrtým mužstvom v histórii kanadsko-americkej NHL, ktorému sa podarilo zvrátiť stav série, ak v nej prehrávali už 0:3 na zápasy. Takýmto štýlom sa im podarilo vyradiť San Jose Sharks.

„Dohodnime sa, že to už znova neurobíme. Bolo to naozaj ťažké,“ povedal útočník Justin Williams, ktorého doplnil brankár Jonathan Quick: „Neuveriteľné. Neviem, čo k tomu ešte povedať. Neuveriteľné.“

Sharks sa ocitli v nezávideniahodnej situácii. V prvých troch dueloch vyhrali relatívne hladko a potrebovali už len jedno víťazstvo v štyroch zápasoch, aby spečatili svoj postup. Nakoniec však ukončia ročník frustrovaní.

Kings sa, na druhú stranu, môžu tešiť a okrem toho, že ukázali svoju silu, tak im mentálne určite takýto obrat pomohol. V histórii ho pred nimi zvládli dokázať len tri iné tímy, naposledy Philadelphia Flyers v roku 2010.

Philadelphii sa v danom roku podarilo vyradiť Boston Bruins. Pred ňou sa dlho nič podobné nestalo. Zvyšné dva tímy, ktoré to dokázali, sú Toronto Maple Leafs z roku 1942 a New York Islanders z roku 1975.

Los Angeles sa stalo aj piatym tímom histórie, ktorý dokázal vyradiť rovnaký klub v siedmom zápase série v dvoch sezónach v rade. Vďaka tomu teraz dostane šancu hrať proti ďalšiemu kalifornskému rivalovi, Anaheimu Ducks.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies