Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
VGK
2
DAL
2
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Slováci v NHL

Capitals vyhrali otvárací duel, Blackhawks vyrovnali stav série

V sobotu sa odohrali dve stretnutia druhého kola play-off. V úvodom súboji série medzi klubmi Washington Capitals a Pittsburgh Penguins sa zrodilo víťazstvo Caps 3:2 a v druhom stretnutí dokázali Blackhawks poraziť Canucks 6:3 a vyrovnať stav série na 1:1.

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 3:2 (stav série: 1-0)

Crosby vs. Ovechkin

Crosby:
Ice-time: 24:12 Body: 1+0, P/M: +1
Ovechkin:
Ice-time: 21:13 Body: 1+0, P/M: -1

Najsledovanejšia séria medzi klubmi vedenými najväčšími hviezdami ligy začala svoje dianie dnes vo Washingtone. Do úvodného zápasu série vstúpil lepšie Pittsburgh, ktorý bol zo začiatku aktívnejším tímom a už od 5. minúty viedol zásluhou gólu kapitána Crosbyho 1:0. Capitals sa postupne dostávali do tempa, čoho výsledkom boli dva góly v sieti Fleuryho. Vyrovnávajúci gól strelil Dave Steckel a do vedenia poslal Capitals Alexander Ovechkin. V druhej tretine sa strelecky presadil len Mark Eaton, ktorý vyrovnával na 2:2. Varlamov, ktorý sa nenechal vyviesť z mieri ani po tomto lacnejšom góle, predviedol v závere tretiny fantastický zákrok hokejkou, ktorým na čiare vyrazil puk z hokejky Sidneyho Crosbyho smerujúci do odkrytej brány. Na začiatku tretej tretiny strelil tretí gól domácich Tomáš Fleischmann. Penguins boli vo zvyšnej časti tretiny aktívnejší, ale Varlamov už gól neinkasoval ani raz a bol zaslúžene vyhlásený za prvú hviezdu zápasu, keď zastavil 34 striel Penguins. Obranca Milan Jurčina odohral v zápase 16 minút a na svoje konto si pripísal dve strely. Caps vyslali na bránu Fleuryho spolu 26 striel. V zostave Penguins chýbal Miroslav Šatan. Druhý zápas série je na programe v pondelok vo Washingtone.

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks 3:6 (stav série: 1-1)
Canucks vstupovali do druhej tretiny druhého súboja proti Chicagu s dvojgólovým náskokom. Patrick Sharp sa v nej však presadil dvakrát strelecky a David Bolland poslal Blackhawks do vedenia, keď sa strelil gól v oslabení. Tieto presné zásahy boli pre Chicago veľmi dôležité a pomohli americkému tímu k víťazstvu 6:3, vďaka ktorému je stav semifinálovej série Západnej konferencie nerozhodný 1:1. Hokejisti z Chicaga na začiatku tretej tretiny zvýšili svoj náskok, keď sa presadili Ben Eager a Patrick Kane. V 58. minúte sa podarilo Canucks znížiť na rozdiel dvoch gólov, avšak Dave Bolland spečatil víťazstvo hostí gólom do prázdnej brány. Nikolai Khabibulin, ktorý vychytal nad Canucks prvé víťazstvo od roku 1998, pomohol k víťazstvu 18 zákrokmi. Prekonať ho dokázali Sami Salo a Alexander Edler v prvej tretine a v tretej dvadsaťminútovke skóroval Henrik Sedin. Pavol Demitra vyšiel bodovo naprázdno a do štatistík si pripísal dva mínusové body, jednu strelu a dve trestné minúty. Na ľade strávil 16 a pol minúty. Tretí zápas je na programe v utorok v Chicagu, kde boli Blackhawks v prvom kole neporaziteľní.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Milan Jurčina (WAS) 16:02 0 0 0 0 2 0
Pavol Demitra (VAN) 16:25 0 0 0 -2 1 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Černák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies