Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Nemec: Slovensko má na úspech na MS juniorov aj bezo mňa a Slafkovského

Šimon Nemec si momentálne plní sen v prvom tíme New Jersey Devils a jeho účasť na blížiaci sa majstrovstvách sveta juniorov sa zdá byť menej pravdepodobná. Mladý obranca však verí, že Slovensko môže dosiahnuť úspech aj bez neho či Juraja Slafkovského.

„Samozrejme má, má výborného brankára v podobe Adama Gajana. Určite môžu prekvapiť a možno nebudú také tlaky na nich a môžu uhrať veľký výsledok. Máme silnú generáciu. Kedysi by sme dali za dvoch hráčov v NHL v tomto veku veľa,“ povedal Nemec pre denník Šport.

Je teda účasť Nemca na turnaji definitívne vylúčená?

„Na to vám nebudem odpovedať, ale odpoveď asi poznáte,“ odvetila dvojka minuloročného draftu.

Článok pokračuje pod reklamou

Prioritou Nemca je teraz udržať sa čo najdlhšie v NHL. Momentálne ešte nevie, ako dlho v prvom tíme pobudne. V utorok proti Vancouveru bude hrať opäť v prvom páre, ale potom sa bude môcť zo suspendácie vrátiť Brendan Smith.

„Mal by som hrať ďalší zápas a uvidíme, čo potom. Verím, že zostanem v Devils čo najdlhšie. V každom zápase pôjdem naplno, lebo chcem hrať najlepšiu ligu na svete. Podmienky sa nedajú porovnať s ničím iným,“ povedal Nemec, ktorý porovnal aj NHL s AHL.

„Nebol som taký obúchaný ako v AHL, kde inkasujem päť, šesť bodyčekov každú tretinu. Tu som podobné ‚hity‘ nedostal, čo ma prekvapilo. V útočnom pásme sa hralo oveľa jednoduchšie, lebo hráči sú veľmi rozumní a vedia vám to prihrať. Bolo to ľahšie ako v AHL.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies