Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 10.
kurzy
01:00info
MTL
LAK
01:00info
OTT
NJD
01:30info
DET
NYR
01:00info
TBL
VGK
01:00info
FLA
VAN
NHL live
01:00info
WSH
DAL
01:00info
CBJ
BUF
02:00info
STL
NYI
02:00info
NSH
EDM
NHL live
02:30info
CHI
SJS
04:00info
SEA
PHI
18. 10.
kurzy
01:00info
PIT
CAR
NHL live
02:00info
WPG
SJS
NHL live
03:00info
COL
ANA
«

Sumáre

Koch sledoval prehru Utahu, Matthews skóroval, legendy Penguins s veľkými míľnikmi


Auston Matthews (foto: X/Toronto Maple Leafs)

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. Slováci sa v nich nepredstavili.

ANA - UTA 5:4 PP

Carlsson rozhodol o výhre nad Utahom, Koch nenastúpil

Leo Carlsson skóroval v úvodnej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Anaheimu 5:4 nad Utahom, ktorý po trojzápasovej sérii výhier prehral druhý zápas po sebe. Nadstavený čas vynútil svojím druhým gólom v zápase Pavel Minťjukov, do streleckej listiny sa zapísali aj Troy Terry a Robby Fabbri. Carlsson pridal aj asistenciu, dve si pripísal Mason McTavish. K druhej výhre z posledných troch duelov pomohol aj Lukáš Dostál s 26 zákrokmi. Prekonali ho Jack McBain, Barrett Hayton, Michael Kesselring a Clayton Keller. McBain a Kesselring pridali aj po asistencii, dve zaknihoval Nick Schmaltz. Connor Ingram opustil duel s 29 zákrokmi. V drese Utahu nenastúpil povolaný obranca Patrik Koch, ktorý duel sledoval ako zdravý náhradník. Prednosť dostal Robert Bortuzzo, ktorý odohral desať minút s dvoma mínusovými bodmi. Zápas bol inak ako na hojdačke – Anaheim a Utah sa striedali vo vedeniach, oba tímy viedli dvakrát. Domáci Trevor Zegras zaznamenal svoju 100. asistenciu pred 24. narodeninami ako piaty hráč v klubovej histórii. Dokázali to aj Ryan Getzlaf (182), Paul Kariya (150), Cam Fowler (128) a Corey Perry (104).

Krásny víťazný gól Carlssona:

Hviezdy duelu: 1. L. Carlsson (ANA), 2. P. Minťjukov (ANA), 3. L. Dostál (ANA)



PIT - BUF 6:5 PP

Crosby a Malkin dosiahli veľké míľniky pri domácej výhre nad Sabres

Sidney Crosby skóroval v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Pittsburghu 6:5 nad Buffalom v zápase, v ktorom zaznamenal aj dve asistencie, pričom prvá bola jeho 1600. bodom v kariére. Míľnik dosiahol aj vo forme hrajúci Jevgenij Malkin, ktorý strelil svoj 500. gól v kariére a pridal tri asistencie. Drew O’Connor a Bryan Rust zaznamenali po góle a asistencii, skóroval aj Jessee Puljujärvi. Tristan Jarry striedal po tom, čo inkasoval tri góly z piatich striel. Joel Blomqvist následne urobil 26 zákrokov. Sabres prehrali štvrtý zápas z piatich napriek tomu, že dvakrát viedli o dva góly. JJ Peterka skóroval dvakrát, Tage Thompson, Jordan Greenway a Ryan McLeod raz. Jason Zucker, Alex Tuch a Bowen Byram zaknihovali po dve asistencie a Ukko-Pekka Luukkonen predviedol 37 zákrokov. Crosby je 10. hráčom histórie NHL s 1600 bodmi, Malkin 48. hráčom ligovej histórie s 500 gólmi. Druhý menovaný nazbieral v tejto sezóne už 11 bodov (2+9).

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. S. Crosby (PIT), 3. B. Rust (PIT)


TOR - LAK 6:2

Matthews a McMann doviedli Toronto k výhre nad Kings

Auston Matthews strelil prvý gól v sezóne a pridal dve asistencie, aby pomohol Torontu k výhre 6:2 nad Los Angeles. Oba tímy si tak natiahli svoje série na tri zápasy. K natiahnutiu tej víťaznej pomohol dvoma gólmi Bobby McMann, gólom a asistenciou William Nylander a gólom John Tavares a Morgan Rielly. Mitch Marner nazbieral tri asistencie, po dve si pripísali Max Domi, Jake McCabe a Oliver Ekman-Larsson. Anthony Stolarz predviedol 32 zákrokov. Prekonali ho len Alex Turcotte a Kevin Fiala, ktorí v tretej tretine znižovali na 1:5, resp. 2:5. David Rittich inkasoval štyri góly zo 14 striel predtým, ako ho nahradil Pheonix Copley. Ten zastavil 10 striel z 12. Matthews sa stal štvrtým hráčom v klubovej histórii, ktorý doma strelil 200 gólov. Dokázali to aj Darryl Sittler (231), Dave Keon (225) a Mats Sundin (217). Kings hrali bez obrancu Joela Edmundsona, ktorý sa z rodinných dôvodov vrátil domov.

Matthews strelil prvý gól ako kapitán:

Hviezdy duelu: 1. B. McMann (TOR), 2. A. Matthews (TOR), 3. W. Nylander (TOR)



COL - BOS 3:5

Boston natiahol Coloradu sériu prehier na štyri zápasy

Colorado prehralo aj štvrtý zápas v tejto sezóne, tentoraz s Bostonom 3:5. Bruins vyhrali tretí zápas z posledných štyroch vďaka 22 zákrokom Joonasa Korpisala a gólom piatich rôznych hráčov. Do čierneho sa trafili Cole Koepke, Charlie Coyle, David Pastrňák a Hampus Lindholm, do prázdnej brány John Beecher. Lindholm bol ako jediný z tímu viacbodový, keď zaznamenal aj asistenciu. Až tri body nazbierali domáci Mikko Rantanen a Cale Makar, ktorí zaknihovali po góle a dvoch asistenciách. Skóroval aj Ross Colton, dvakrát asistoval Nathan MacKinnon. Alexandar Georgiev inkasoval štyri góly z 24 striel.


Pastrňák a Lindholm strelili dva góly za 13 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. H. Lindholm (BOS), 3. C. Makar (COL)

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár sa v redrafte prepadol dramaticky. Slovák chce dokázať, že je hodný prvého kola draftu Zišiel by sa každému: Pospíšil je veľkým dôvodom úspechov Flames, znie zo zámoria Koch sledoval prehru Utahu, Matthews skóroval, legendy Penguins s veľkými míľnikmiJeden slovenský obranca bol viacbodový, druhý sa pobil Generálny manažér Flames nerozumie pohľadu niektorých ľudí Crosby dosiahol veľký úspech ako 10. hráč histórie, Malkin len ako druhý Rus v NHL! Známy švédsky obranca ukončil kariéru. Presedlá na futbalObranca Ottawy má otras mozgu. O ďalších dvoch hráčoch prišli dobré správy Šanca pre Čecha: Columbus zapísal na listinu zranených obrancu. Povolal aj brankáraNa waiver listine skončili známe mená z Caroliny a Columbusu Video: Nikita Zadorov vs. Matt Stienburg (bitka)AHL: Výsledky stredajších zápasovA je to tu: Prvý Slovák v tejto sezóne bol povolaný do NHLExpert opakoval draft 2022: Slafkovský prvý, ostatní Slováci klesali. Dvaja dramatickySlafkovský sa môže pochváliť niečím, čo dokázal zatiaľ ako jediný mladík v NHL Nebuďte prekvapení, ak Nemec skončí na „farme“ ako prvý. Bolo by to pre neho zlé? Zo slabiny sa stáva silná stránka: Aj Brodeur je spokojný s bránkoviskom DevilsOvečkin sa po zmene postu dostal do exkluzívneho klubu legiend: Dosť veľké číslo, tvrdí spokojne Columbus sa postaral o dojímavú poctu Gaudreauovi. Nastúpil aj bez ľavého krídla + videoHonzek vyzerá dosť slušne, no najlepšia pre neho sa zdá byť AHL, tvrdí expertZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies