Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 10.
kurzy
01:00info
MTL
LAK
01:00info
OTT
NJD
01:30info
DET
NYR
01:00info
TBL
VGK
01:00info
FLA
VAN
NHL live
01:00info
WSH
DAL
01:00info
CBJ
BUF
02:00info
STL
NYI
02:00info
NSH
EDM
NHL live
02:30info
CHI
SJS
04:00info
SEA
PHI
18. 10.
kurzy
01:00info
PIT
CAR
NHL live
02:00info
WPG
SJS
NHL live
03:00info
COL
ANA
«

Správy z NHL

Generálny manažér Flames nerozumie pohľadu niektorých ľudí


(foto: X/Calgary Flames)

Tím Calgary Flames zažíva taký vydarený vstup do sezóny 2024/25, že to mnoho ľudí prekvapuje. Z prvých štyroch zápasov vyhral všetky, aby si vyrovnal klubový rekord. Zmenilo to niečo na plánoch na prestupovom fronte?

Mnohí ľudia očakávali, že v tejto sezóne by Flames mohli byť pred prestupovou uzávierkou skôr na strane predávajúcich. Známy „insider“ Pierre LeBrun z TSN čelil otázke, či sa na týchto očakávaniach niečo mení pri úspešných výsledkoch.

LeBrun povedal, že generálny manažér Calgary Craig Conroy v prvom rade nechápe, prečo ľudia začali očakávať, že bude rozpredávať svoje mužstvo.

„Myslím si, že Conroy je zmätený z toho, prečo to ľudia očakávajú. Výpredaj, ktorý mal urobiť, urobil počas predošlých 12 až 15 mesiacov. Realita je tá, že všetci veteráni z jadra, o ktorých si ľudia myslia, že by mohli byť vymenení, sú pod zmluvou aj po tejto sezóne. Hráči ako Nazem Kadri, Mackenzie Weegar a Blake Coleman,“ poznamenal LeBrun.

„Faktom je, že Conroy berie týchto veteránov tak, že chcú byť súčasťou prebudovania zostavy. Aj on chce, aby boli súčasťou toho prechodu. Nechce strhnúť všetko do poslednej skrutky. Chce v Calgary vybudovať správnu kultúru a chce, aby si tým títo veteráni prešli.“

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár sa v redrafte prepadol dramaticky. Slovák chce dokázať, že je hodný prvého kola draftu Zišiel by sa každému: Pospíšil je veľkým dôvodom úspechov Flames, znie zo zámoria Koch sledoval prehru Utahu, Matthews skóroval, legendy Penguins s veľkými míľnikmiJeden slovenský obranca bol viacbodový, druhý sa pobil Generálny manažér Flames nerozumie pohľadu niektorých ľudí Crosby dosiahol veľký úspech ako 10. hráč histórie, Malkin len ako druhý Rus v NHL! Známy švédsky obranca ukončil kariéru. Presedlá na futbalObranca Ottawy má otras mozgu. O ďalších dvoch hráčoch prišli dobré správy Šanca pre Čecha: Columbus zapísal na listinu zranených obrancu. Povolal aj brankáraNa waiver listine skončili známe mená z Caroliny a Columbusu Video: Nikita Zadorov vs. Matt Stienburg (bitka)AHL: Výsledky stredajších zápasovA je to tu: Prvý Slovák v tejto sezóne bol povolaný do NHLExpert opakoval draft 2022: Slafkovský prvý, ostatní Slováci klesali. Dvaja dramatickySlafkovský sa môže pochváliť niečím, čo dokázal zatiaľ ako jediný mladík v NHL Nebuďte prekvapení, ak Nemec skončí na „farme“ ako prvý. Bolo by to pre neho zlé? Zo slabiny sa stáva silná stránka: Aj Brodeur je spokojný s bránkoviskom DevilsOvečkin sa po zmene postu dostal do exkluzívneho klubu legiend: Dosť veľké číslo, tvrdí spokojne Columbus sa postaral o dojímavú poctu Gaudreauovi. Nastúpil aj bez ľavého krídla + videoHonzek vyzerá dosť slušne, no najlepšia pre neho sa zdá byť AHL, tvrdí expertZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies