Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Ramsay: Slafkovským prekvapený nie som. U Dvorského a Mešára je to zradné

Slovenská reprezentácie sa už začala pripravovať na majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré budúci mesiac hosti Česko. Turnaja by sa mohli zúčastniť aj niektorí hráči z NHL, vrátane našej najväčšej hviezdy Juraja Slafkovského.

Slafkovský sa určite s Montrealom v tejto sezóne nepozrie do play-off a už viackrát povedal, že rád na svetový šampionát príde, ak bude zdravý a bude mu to umožnené. V tíme by ho rád privítal aj hlavný tréner Craig Ramsay, ktorého neprekvapuje, že je v ostatnom čase košický rodák taký produktívny.

„Slafkovský hrá s veľkým sebavedomím. Minulý rok sa o ňom hovorilo, že nie je taký, ako sa očakávalo. Hovoril som, nech mu dajú šancu, bude fajn, len ho nechajte hrať. Urobí všetko, čo od neho budete chcieť,“ povedal Ramsay pre šport.sk.

„Vôbec nie som prekvapený, ako teraz hrá. Veril som v neho. Nemec hrá tiež dobre, veľkého a solídneho obrancu, akým je Erik Černák, by sme tiež mali radi v tíme.“

Článok pokračuje pod reklamou

Kým Tampa Bay Erika Černák má namierené do play-off, Šimon Nemec by mohol byť k dispozícii, keďže New Jersey má od postupu ďaleko. V hre o play-off je reálne ešte Martin Fehérváry z Washingtonu. Tomáš Tatar, Martin Pospíšil či Pavol Regenda by mohlo byť voľní už po základnej časti NHL/AHL.

Zaujímavé bude tiež sledovať, či by šancu zabojovať o miestenku nedostali hviezdni juniori. Ramsay nevylúčil, že by v hre mohli byť aj útočníci Dalibor Dvorský zo Sudbury a Filip Mešár z Kitcheneru.

„Nesledoval som ich a neviem, ako to celé vyjde. Ich sezóna môže byť dosť dlhá a je to také zradné. Ale ich mená určite budú predmetom debát. V minulosti sme zobrali mladých hráčov, ktorí nás prekvapili, čiže uvidíme,“ skonštatoval skúsený kormidelník s tým, že si mladíkov potrebuje ešte otestovať.

„Je ťažké zobrať mladého hráča na konci prípravy a hneď ho hodiť do zostavy na niekoho úkor.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies