Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Prejavte svoj názor: Zapojte sa do našej tradičnej letnej ankety. Viac »

Správy z NHL

Novinky v Kalifornii: Kings odhalili dresy, Ducks dresy, farby aj logo + foto


(foto: X/LA Kings, X/Anaheim Ducks)

Dva kalifornské tímy pútali v stredu pozornosť. Tím Los Angeles Kings nadviazal na predstavenie loga predstavením dresov, ktorými sa pochválil aj tím Anaheim Ducks. V jeho prípade však išlo o komplexnejšie predstavovanie.

Los Angeles sa s menšími úpravami vrátilo k logu z éry Waynea Gretzkého a v stredu predstavilo aj dresy, ktoré ju pripomínajú. Domáci je čierny s bielymi pásmi so strieborným ohraničením na rukávoch a v oblasti pásu.



Anaheim odhalil v stredu nové logo, ktoré vychádza z pôvodného loga Mighty Ducks s menšími zásahmi. Najviditeľnejšia je zmena farieb. Tým bude po novom dominovať oranžová, čo lepšie odráža Orange County. Na základe toho vznikli aj nové dresy, ktoré sa menia už po tretíkrát od vzniku tímu:





Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies