Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL 1. kolo
2.-7. kolo
M. Celebrini A. Levšunov B. Sennecke C. Lindstrom I. Demidov
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Správy z NHL

Rokovania nikam neviedli: Známy Rus bude voľným hráčom


Nikita Zadorov (foto: Instagram/Vancouver Canucks)

Generálny manažér tímu Vancouver Canucks, Patrik Allvin, v piatok informoval novinárov, že klub a Nikita Zadorov nedokázali dospieť k dohode o novej zmluve, vďaka čomu sa obranca stane v pondelok neobmedzeným voľným hráčom.


Allvin povedal, že si klub chcel udržať dvadsaťdeväťročného rodáka z Moskvy, ale strany sa nedokázali dohodnúť na číslach: „Nemôžem preplatiť jedného jediného hráča. Nikita Zadorov bol pre nás extrémne dobrý v play-off a je to chlap s charakterom. Urobili sme to najlepšie, čo sme mohli, a on sa rozhodol, že chce ísť niekam inam.“

Zadorov zaznamenal v uplynulej sezóne šesť gólov a 14 asistencií v 75 zápasoch základnej časti, ktorú si rozdelil medzi Calgary a Vancouver. V 13 zápasoch play-off pridal štyri góly a štyri asistencie.

V minulosti hrával aj za Chicago, Colorado a Buffalo, ktoré ho draftovalo v roku 2013 zo 16. miesta. V NHL odohral dokopy 642 zápasov so ziskom 146 bodov (47+99). V 58 dueloch play-off pridal 19 bodov (8+11).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies